Eyüp Sultan

Eyüp Sultan

Son dakika eyüp sultan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eyüp sultan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eyüp sultan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eyüp Sultan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eyüp sultan gelişmeleri de dahil olmak üzere 665 eyüp sultan haberi bulunmuştur. Tüm eyüp sultan haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024 Gündem
İBB Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek
İBB Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul projeleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Murat Kurum, anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere destek, girişimci gençlere hibe gibi birçok konuda peş peşe müjdeleri açıkladı
7.03.2024 Gündem
İstanbul Valiliği megakentteki okulların deprem raporunu açıklandı! 1428'i riskli, 148'i boşaltıldı
İstanbul Valiliği megakentteki okulların deprem raporunu açıklandı! 1428'i riskli, 148'i boşaltıldı İstanbul Valiliği ve İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB) tarafından yürütülen çalışmaya göre İstanbul’daki okulların depreme karşı yapım ve güçlendirme çalışmalarına dair son durum raporu açıklandı. İstanbul'daki okulların 1428'i riskli bulunurken, 148 okul boşaltıldı. 481 okul yıkılıp yeniden yapılırken, 799'u ise güçlendirme yoluyla depreme dayanıklı hale getirildi.
15.02.2024 Gündem
Kocaeli'nde boşanma aşamasındaki eşi ile kayınpederine kurşun yağdırdı! Sanık için istenen ceza belli oldu
Kocaeli'nde boşanma aşamasındaki eşi ile kayınpederine kurşun yağdırdı! Sanık için istenen ceza belli oldu Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi Beyza Sorguç (23) ile kayınpederi Şahin Kılıç'ı (56) öldüren Ömer Sorguç (31), 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
7.02.2024 Gündem
Yazar Alev Alatlı'ya veda... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ablaların ablasını uğurluyoruz
Yazar Alev Alatlı'ya veda... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ablaların ablasını uğurluyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hayatını kaybeden yazar ve mütefekkir Alev Alatlı için Eyüp Sultan Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu anda ebediyete Hakka, ablaların ablasını uğurluyoruz. Bizimle birlikte yol arkadaşlığını yapan bir ablamız bir hanımefendiydi. Rabbim mekanını cennet eylesin" dedi.
3.02.2024 Gündem
Alev Alatlı hayatını kaybetti! Bakan Koca duyurdu
Alev Alatlı hayatını kaybetti! Bakan Koca duyurdu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yazar Alev Alatlı'nın hayatını kaybettiğini açıkladı. Bakan Koca, "Bir süredir tedavi altındaydı. Kendisini ziyarete gittiğimde, 'Bu toprakları daha çok sevdirmeliyiz' demişti. Bu sözünü aydınlarımıza, yöneticilere, ülkemizin bugününe, yarınlarına etki etme gücüne sahip herkese yönelik bir vasiyet olarak anlamıştım" ifadelerini kullandı. Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören Alatlı, yarın öğle namazında Eyüp Sultan Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Mihrişah Valide Sultan Türbe Haziresine defnedilecek.
2.02.2024 Gündem
Diyanet İşeri Başkanı Erbaş duyurdu! "İcazetnamesi olan hafızlarımızın sayısı 200 bin oldu"
Diyanet İşeri Başkanı Erbaş duyurdu! "İcazetnamesi olan hafızlarımızın sayısı 200 bin oldu" Kocaeli’de hafızlık ve icazet programına katılan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "2022 yılında 12 bin'e yakın hafızımız başarılı oldu ve icazetnamelerini aldı. Şu an itibariyle icazetnamesi olan hafızlarımızın sayısı 200 bin kadar oldu. Hafızlığını tamamlamış ancak icazetnamesini almamış 400 binden fazla öğrenci var. Bundan 15-20 sene önce bin öğrencisi olan bir fakültenin, şimdi 2 bin öğrencisi var. 3 bin 5 bin öğrencisi olan ilahiyat fakültelerimiz var" dedi.
29.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hayati Yazıcı'nın annesinin cenaze törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hayati Yazıcı'nın annesinin cenaze törenine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın annesi Fatma Yazıcı’nın cenaze törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ömür içerisinde hayırlı evlatlar yetiştirdi. Bu evlatlar onun en önemli mirası ve bu evlatlar inanıyorum ki onun ebedi alemde de en önemli şahitleri olacaktır. Bizler de şahidiz" dedi.
21.07.2023 Gündem
Önce eşini katletti sonra intihar etti
Önce eşini katletti sonra intihar etti İstanbul'da kan donduran olay. Eyüpsultan'da 1 ay önce boşandığı eski eşi tarafından önü kesilen kadın kafasından vurularak ağır yaralandı. Eski eşini ağır yaralayan adam, ardından intihar etti.
11.07.2023 Gündem
İstanbul'da bayram namazı coşkusu
İstanbul'da bayram namazı coşkusu İstanbul'da bayram namazını kılmak için binlerce vatandaş Ayasofya ve Eyüp Sultan Camii'ne akın etti.
28.06.2023 Yaşam
İstanbul'da 17 yaşındaki genç sokak ortasında vurularak öldürüldü
İstanbul'da 17 yaşındaki genç sokak ortasında vurularak öldürüldü Eyüpsultan’da 17 yaşındaki motokurye Arda Pınar, sokak ortasında karşılaştığı husumetlisi tarafından boynundan silahla vurularak yaralandı. Pınar kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken cinayet zanlısını yakalama çalışmaları ise sürüyor.
26.06.2023 Yaşam
İstanbul Valisi Davut Gül göreve başladı
İstanbul Valisi Davut Gül göreve başladı Cumhurbaşkanı kararnamesi ile İstanbul Valiliğine atanan Davut Gül görevine başladı. Valilik önünde yapılan karşılama töreninin ardından konuşan Gül, "Bu şehrin daha güvenli ve huzurlu bir şehir olması için gece gündüz çalışmak boynumuzun borcudur" dedi.,
8.06.2023 Gündem
Süleyman Soylu: Milletimiz var olsun
Süleyman Soylu: Milletimiz var olsun İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul’un Fethi'nin 570. yılı dolayısıyla Fatih Sultan Mehmet'in türbesini ziyaret etti. Soylu, " Allah'a şükürler olsun her şey için söylenecek tek cümle budur. Milletimiz var olsun" dedi.
29.05.2023 Gündem
Kavgada düşünce başı yere çarptı, kaldırıldığı hastanede öldü
Kavgada düşünce başı yere çarptı, kaldırıldığı hastanede öldü İzmir'in Buca ilçesinde kavga sırasında düşüp, başı yere çarpan Cem Terlemez (52), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis, kavgaya karıştıkları belirlenen 4 kişiyi gözaltına aldı.
15.05.2023 Yaşam
Abdurrahim Albayrak'tan AVM düşerek hayatını kaybeden torunuyla ilgili paylaşım
Abdurrahim Albayrak'tan AVM düşerek hayatını kaybeden torunuyla ilgili paylaşım İş adamı Abdurrahim Albayrak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Torunum, gözbebeğim, Batuhan’ım bugün hakkın rahmetine kavuştu. Üzüntümü tarif etmem imkansız. Allah masumlar masumu yavrumu cennet mekanına kabul eylesin. Bizlere de sabır versin” dedi.
20.11.2022 Gündem
Eş ve kayınpeder katilinden 1 milyon liralık takı dolandırıcılığı iddiası
Eş ve kayınpeder katilinden 1 milyon liralık takı dolandırıcılığı iddiası Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi Beyza Sorguç (23) ve kayınpederi Şahin Kılıç'ı öldüren Ömer Sorguç'un (25) ifadesi ortaya çıktı. Sorguç ifadesinde, eşi ve ailesini dolandırıcılıkla suçlayıp, “Evlenirken düğünde takılan yaklaşık 1 milyon lira değerinde ziynet eşyasını alıp beni dolandırdılar” dedi.
24.10.2022 Yaşam
Kocaeli'de damat dehşeti! Eşini ve kayınpederini öldürdü
Kocaeli'de damat dehşeti! Eşini ve kayınpederini öldürdü Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde bir şüpheli, boşanma aşamasında olduğu eşini ve kayınpederini silahla vurarak öldürdü.
18.10.2022 Yaşam
MHP İlçe Başkan Yardımcısı Erkan Hançer son yolculuğuna uğurlandı
MHP İlçe Başkan Yardımcısı Erkan Hançer son yolculuğuna uğurlandı Sancaktepe'de uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden MHP Kartal İlçe Başkan Yardımcısı Erkan Hançer İstanbul'da toprağa verildi.
1.10.2022 Gündem
Sancaktepe'de saldırıya uğrayan MHP ilçe başkan yardımcısı öldü, cinayetteki detaylar ortaya çıktı
Sancaktepe'de saldırıya uğrayan MHP ilçe başkan yardımcısı öldü, cinayetteki detaylar ortaya çıktı Sancaktepe'de silahlı saldırıya uğrayan MHP Kartal İlçe Başkan Yardımcısı Erkan Hançer tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Polisin yaptığı inceleme sonrası cinayetin kan davası nedeniyle işlendiği ortaya çıktı.
1.10.2022 Yaşam
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı! İstanbul’un pek çok ilçesinde elektrik kesintisi! BEDAŞ ilçe ilçe duyurdu! İstanbul'da 6 Eylül Salı ve 7 Eylül Çarşamba günü farklı yer ve saatlerde elektrik kesintileri uygulanacak. 21 ilçede uygulanacak planlı kesintiler 2 ile 10 saat sürecek. Peki, Elektrik kesintisi nerelerde olacak? Elektrik kesintisi ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
6.09.2022 Gündem
Gece kulübü sahibine kanlı pusu!
Gece kulübü sahibine kanlı pusu! Bursa'da gece kulübünde taşkınlık yapınca dışarı çıkarılan grup, pusu kurup sabaha karşı mekandan çıkan işletmeci M.S. ile arkadaşı Emir Çelik'e (26) ateş açtı. Yaralanan Çelik, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
11.08.2022 Yaşam
Eyüp Sultan Türbesi'ne saldırı
Eyüp Sultan Türbesi'ne saldırı Eyüp Sultan Türbesi'ne çekiçle zarar veren saldırgan gözaltına alındı
8.08.2022 Gündem
Bakan Kurum '8 müjdemizi sizlerle paylaşıyorum' deyip duyurdu: 2 bin 500 ağaç dikeceğiz
Bakan Kurum '8 müjdemizi sizlerle paylaşıyorum' deyip duyurdu: 2 bin 500 ağaç dikeceğiz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Bağcılarda vatandaşlarla bir araya gelerek açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, “Bugün İstanbul emin ellerde değildir. İstanbul’da 25 yıldır hizmet üstüne hizmet, eser üstüne eser üreten bir anlayış vardı. Maalesef İstanbul’un 25 yıldaki tüm kazanımları hoyratça harcanmaktadır” dedi.
4.08.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rasim Özdenören'in cenaze namazına katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rasim Özdenören'in cenaze namazına katıldı 7 Güzel Adam'ın son temsilcisi, Türk edebiyatının çınarlarından, "Gül Yetiştiren Adam" Rasim Özdenören, tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Özdenören, bugün ikindi namazının ardından Eyüp Sultan Camii'nden son yolculuğuna uğurlandı.
24.07.2022 Siyaset
Sancaktepe'de otoparkta yangın! 16 araç hasar gördü
Sancaktepe'de otoparkta yangın! 16 araç hasar gördü İstanbul Sancaktepe'de bulunan bir otoparkta yangın çıktı. Yangında 16 aracın hasar gördüğü belirtiliyor.
16.07.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Eyüp Sultan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eyüp sultan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.