Eylem Hazırlığı

Eylem Hazırlığı

Son dakika eylem hazırlığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eylem hazırlığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eylem hazırlığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eylem Hazırlığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eylem hazırlığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 741 eylem hazırlığı haberi bulunmuştur. Tüm eylem hazırlığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
MİT'ten Hakurk'ta operasyon: 15 terörist öldürüldü
MİT'ten Hakurk'ta operasyon: 15 terörist öldürüldü Terör örgütlerine yönelik başarılı operasyonlar devam ederken son haber Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinden geldi. MİT, bölgede tespit edilen 15 teröristi etkisiz hale getirdi.
29.04.2024 Gündem
İstanbul Adalet Sarayı'na saldırıyı gerçekleştiren teröristin ablasının ifadesi ortaya çıktı
İstanbul Adalet Sarayı'na saldırıyı gerçekleştiren teröristin ablasının ifadesi ortaya çıktı İstanbul Adalet Sarayı'na yönelik 6 Şubat'taki terör saldırısını gerçekleştiren terörist Pınar Birkoç'un ablası Necmiye Birkoç, DHKP/C terör örgütü üyeliği suçundan yargılandığı davada adliye saldırısına ilişkin tutuklanmasıyla ilgili konuştu. Sanık Necmiye Birkoç, "Burada olanlar çok kötü bir tesadüftü. Tek sorun Pınar'ın ablaları olmamız. Hazır o gün burada biz vardık, suçlanacak biz vardık duruşmamız vardı. Ablamla ben suçlu değiliz, suçlamaları kabul etmiyoruz" diyerek tahliyesini talep etti. Mahkeme, sanığın tutukluluk halinin devamına ve dosyasının da ayrılmasına karar verdi. Sanık Necmiye Birkoç, saldırının yapıldığı 6 Şubat'ta, 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde duruşmaya çıkmış ve duruşmayı izlemeye gelen ablası Nejla Birkoç ile duruşma sonrasında gözaltına alınarak tutuklanmıştı.
2.04.2024 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! Eylem hazırlığındaki terörist yakalandı
MİT'ten nokta operasyon! Eylem hazırlığındaki terörist yakalandı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Suriye Milli Ordusu (SMO) güçlerine yönelik eylem hazırlığında olan PKK/YPG'li terörist Ahmet Al Hac Ömer, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) istihbarat desteğiyle yakalandı.
9.02.2024 Gündem
Süper Kupa finalinin ertelenmesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şov ve provokasyon malzemesi yapılmasına izin vermeyiz
Süper Kupa finalinin ertelenmesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şov ve provokasyon malzemesi yapılmasına izin vermeyiz Bu yıl 10’uncusu düzenlenen Necip Fazıl Ödülleri programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan’da oynanması planlanan Süper Kupa maçının iptaline ilişkin, “Hangi sebeple olursa olsun, sporun günlük siyasi rekabetin mezesi haline getirilmesi yanlıştır, hatalıdır, sporumuza hiçbir faydası yoktur. Dün geceden itibaren muhalefet partilerinin yaptığı açıklamaları istismar siyasetinin yeni örnekleri olarak görüyoruz. Cumhuriyet 85 milyonun ortak değeridir. Gazi Mustafa Kemal bu ülkenin banisidir. Daha düne kadar, affınıza sığınarak söylüyorum siz Atatürk’ün askeri değil, itlerisiniz diyenlerle el ele kol kola yürüyenlerin bugün söylediklerinin bizim nazarımızda hiçbir kıymeti harbiyesi yoktur" dedi.
30.12.2023 Gündem
MİT'ten Irak'ın kuzeyinde nokta operasyon! PKK/KCK'lı terörist Erdinç Bolcal etkisiz hale getirildi
MİT'ten Irak'ın kuzeyinde nokta operasyon! PKK/KCK'lı terörist Erdinç Bolcal etkisiz hale getirildi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) PKK/KCK'nın sözde Şilan Guyi Akademi sorumlusu 'Ali Xebat' kod adlı Erdinç Bolcal'ı Irak'ın Süleymaniye şehrinde etkisiz hale getirdi.
25.12.2023 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! YPG’nin sözde Ayn El Arab eyalet sorumlusu Bahoz Afrin öldürüldü
MİT'ten nokta operasyon! YPG’nin sözde Ayn El Arab eyalet sorumlusu Bahoz Afrin öldürüldü MİT, Suriye sınır hattında konuşlu güvenlik güçlerimize yönelik tacizlerin sürdüğü Ayn El Arab’da, PKK/YPG sözde Ayn El Arab Sorumlusu Bahoz Afrin kod adlı teröristi etkisiz hale getirdi.
24.12.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya: 8 ilde eylem hazırlığındaki 27 şüpheli yakalandı
Bakan Yerlikaya: 8 ilde eylem hazırlığındaki 27 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kahramanlar Operasyonu kapsamında 8 ilde eylem hazırlığı içinde olan 27 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
11.10.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya: Van'da eylem hazırlığındaki 6 terör örgütü üyesi yakalandı
Bakan Yerlikaya: Van'da eylem hazırlığındaki 6 terör örgütü üyesi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 'Kahramanlar Operasyonları' kapsamında Van'da eylem hazırlığında olan 6 bölücü terör örgütü üyesinin yakalandığını duyurdu.
7.10.2023 Gündem
Seçimde eylem hazırlığı yapan DEAŞ'lı terörist, tanınmamak için saç ektirip, protez göz taktırmış
Seçimde eylem hazırlığı yapan DEAŞ'lı terörist, tanınmamak için saç ektirip, protez göz taktırmış Konya’da seçim günü için eylem hazırlığında olduğu tespit edilen terör örgütü DEAŞ üyelerinin, tutuklanan sözde lideri A.H.’nin tanınmamak için saç ektirdiği ve çatışma bölgesinde kaybettiği bir gözünün yerine protez taktırdığı öğrenildi.
31.05.2023 Gündem
MİT'ten nokta operasyon: PKK'nın sözde sorumlusu etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon: PKK'nın sözde sorumlusu etkisiz hale getirildi Milli İstihbarat Teşkilatı, PKK/YPG'nin sözde askeri istihbarat sorumlusu Sabri Abdullah'ı Suriye'nin kuzeyinde etkisiz hale getirdi.
30.04.2023 Gündem
MİT’ten yurt dışı operasyonu! PKK'lı Rasim Akyol yakalandı
MİT’ten yurt dışı operasyonu! PKK'lı Rasim Akyol yakalandı Terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG mensubu firari Rasim Akyol, MİT’in yurt dışı operasyonuyla yakalanarak Türkiye’ye getirildi.
28.04.2023 Gündem
Konya'da bombalı eylem hazırlığındaki terörist yakalandı
Konya'da bombalı eylem hazırlığındaki terörist yakalandı Emniyet İstihbarat Başkanlığı koordinesinde Diyarbakır ve Konya İl Emniyet Müdürlüklerince yapılan çalışmalarda Konya'da PKK/KCK terör örgüt mensubu 1 kadın terörist eylem hazırlığı içerisindeyken yakalandı.
25.02.2023 Gündem
Eylem hazırlığındaki teröristin sorgusunda şok edici gerçek ortaya çıktı
Eylem hazırlığındaki teröristin sorgusunda şok edici gerçek ortaya çıktı Terör örgütü PKK/KCK'nın talimatı ile silahlı ve bombalı sansasyonel eylem hazırlığındaki 'Hebat Helat' kod adlı terörist Sıtkı Kurtoğlu, Şanlıurfa'da yapılan operasyonla yakalandı. Terör örgütü mensubu, yapılan sorgusunda başka bir teröristi infaz ettiğini ve evin bahçesine gömdüğünü itiraf etti.
24.02.2023 Gündem
İstanbul'da DEAŞ operasyonu: Eylem hazırlığındaki 6 şüpheli yakalandı
İstanbul'da DEAŞ operasyonu: Eylem hazırlığındaki 6 şüpheli yakalandı İstanbul'da polis, Türkiye'de eylem hazırlığında olduklarını tespit ettiği DEAŞ terör örgütü üyelerine yönelik operasyon düzenledi. 10 farklı adrese eş zamanlı olarak yapılan operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı.
2.11.2022 Gündem
MHP Lideri Bahçeli: Kılıçdaroğlu’nun tahrik ve tacizleri yanlıştır, çok tehlikelidir
MHP Lideri Bahçeli: Kılıçdaroğlu’nun tahrik ve tacizleri yanlıştır, çok tehlikelidir Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Kılıçdaroğlu’nun tahrik ve tacizleri yanlıştır, çok tehlikelidir” dedi.
2.09.2022 Siyaset
PKK'ya yönelik "Temizleme 2" operasyonu!
PKK'ya yönelik "Temizleme 2" operasyonu! Mersin’de 15 Ağustos’ta eylem hazırlığı içinde olan PKK’lı 5 şüpheliye yönelik, "Temizleme 2" operasyonu başlatıldı.
5.08.2022 Gündem
PKK'ya büyük baskın! İsimler tek tek belirlendi
PKK'ya büyük baskın! İsimler tek tek belirlendi İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, PKK/KCK terör örgütünün YPS (Sivil Savunma Birlikleri) yapılanması içerisinde faaliyet göstererek örgüte eleman temin eden ve eylem hazırlığı içerisinde olduğu belirtilen şüphelilere yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında 8 ilde operasyon düzenlendi. İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyonun 25 şüpheliye yönelik olduğu kaydedildi.
12.05.2022 Gündem
1 Mayıs'ı kana bulayacaklardı! Adliyeye sevk edildiler
1 Mayıs'ı kana bulayacaklardı! Adliyeye sevk edildiler Mersin'de 1 Mayıs İşçi Bayramı için bombalı eylem hazırlığı içerisinde olduğu iddiasıyla gözaltına alınan 6 kişi, adliyeye sevk edildi.
6.05.2022 Gündem
Pençe Kilit Harekatı! MHP lideri Devlet Bahçeli: Doğduklarına bin pişman olacaklar
Pençe Kilit Harekatı! MHP lideri Devlet Bahçeli: Doğduklarına bin pişman olacaklar Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, Pençe Kilit Harekatı'na ilişkin "Terörün kaçacağı yer kalmamıştır. Teröristlerin ülkemize sızma sahaları kapatılmıştır. Pençe-Kilit harekatıyla bu bölgede de bayram temizliği yapılmaktadır. PKK/YPG için emniyetli hiçbir bölge yoktur. Bölücü terör örgütü psikolojik yıkım içindedir. Hainler nerede barınıp saklanıyorsa meşru hedef orasıdır ve hepsinin sonu gelmiştir. Teröristlerden 8'inin Ermeni, 5'inin Fransız, 7'sinin ABD'li, 5'inin İngiliz 3'ünün Alman olduğu anlaşılmıştır" dedi.
26.04.2022 Siyaset
Kaybolduktan 44 gün sonra cesetleri bulunmuştu! Kuzenler davasında 16 yıl sonra karar
Kaybolduktan 44 gün sonra cesetleri bulunmuştu! Kuzenler davasında 16 yıl sonra karar Balıkesir'in Savaştepe ilçesinde, kaybolduktan 44 gün sonra cesetleri bulunan kuzenler Büşra Karabacak (10) ve Tuğçe Yıldırım (10) cinayeti davasında 16 yıl sonra karar çıktı. Sanıklardan Seyhan ve Ayhan Yakar kardeşler iyi hal indirimiyle 2’şer kez müebbet hapis cezasına çarptırıldı. 2 sanık ise beraat etti.
22.04.2022 Yaşam
Saldırı hazırlığındaki terörist yakalandı! Yakacağı her araç için 5 bin dolar alacaktı...
Saldırı hazırlığındaki terörist yakalandı! Yakacağı her araç için 5 bin dolar alacaktı... PKK/PYD terör örgütü adına sivil vatandaşlara yönelik saldırı eylemi planlayan şahıs Kocaeli'de yakalandı. Şüpheli ifadesinde, çekeceği her video karşılığında 1500 dolar, yakacağı her araç içinse 5 bin dolar kazanacağının söylendiğini belirtti.
19.04.2022 Gündem
Mersin'de 15 Şubat öncesi 52 adrese PKK/KCK operasyonu
Mersin'de 15 Şubat öncesi 52 adrese PKK/KCK operasyonu Mersin polisi, 15 Şubat Abdullah Öcalan'ın yakalanarak Türkiye'ye getirilişinin yıldönümünde eylem hazırlığında olan PKK/KCK ve YPG/PYD terör örgütlerine yönelik 52 adrese şafak operasyonu düzenledi.
12.02.2022 Gündem
Yılbaşı öncesi eylem hazırlığındaki 6 DEAŞ'lı yakalandı
Yılbaşı öncesi eylem hazırlığındaki 6 DEAŞ'lı yakalandı Mersin ve Adana'da, yılbaşı öncesi eylem hazırlığı yaptığı ve DEAŞ terör örgütüne üye olduğu tespit edilen 6 şüpheli, gözaltına alındı.
23.12.2021 Gündem
İstanbul merkezli 16 ilde DHKP/C'ye operasyon: 84 kişi yakalandı
İstanbul merkezli 16 ilde DHKP/C'ye operasyon: 84 kişi yakalandı İstanbul merkezli 16 ildeki terör örgütü DHKP/C’ye yönelik operasyonda, haklarında gözaltı kararı verilen 126 şüpheliden yakalananların sayısı 84’e yükseldi.
16.10.2021 Gündem
İstanbul merkezli 16 ilde terör örgütü DHKP/C'ye operasyon
İstanbul merkezli 16 ilde terör örgütü DHKP/C'ye operasyon İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosunca yürütülen soruşturma kapsamında, örgüt adına faaliyetlerde bulunan ve silahlı eğitim alarak eylem hazırlığı yaptığı belirlenen 126 zanlı hakkında gözaltı kararı verildi.
15.10.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Eylem Hazırlığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eylem hazırlığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.