Evren

Evren

Son dakika evren haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan evren ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını evren haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Evren

haberleri sayfasında son dakika yaşanan evren gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.250 evren haberi bulunmuştur. Tüm evren haberleri aşağıda listelenmiştir.
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
23.04.2024 İddaa
Kolbastı oyununu tanıtan sanatçı İsmail Yazıcıoğlu hayatını kaybetti
Kolbastı oyununu tanıtan sanatçı İsmail Yazıcıoğlu hayatını kaybetti Trabzon’da kolbastı oyununun tanınmasında katkıları olan ses ve saz sanatçısı İsmail Yazıcıoğlu hayatını kaybetti.
22.04.2024 Magazin
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor Her yıl ortalama 600 bin kişinin evlendiği Türkiye’de, yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte düğün hareketliliği de başladı. İzmir’deki düğün salonlarında ise eylül ayına kadar rezervasyonların yüzde 70’i doldu.
19.04.2024 Ekonomi
Evren Barış Yavuz gözaltına alındı
Evren Barış Yavuz gözaltına alındı Sosyal medyada paylaşılan 'Alevilerin neden bir PKK'sı olmalıydı' başlıklı yazıyla ilgili Evren Barış Yavuz gözaltına alındı.
13.04.2024 Gündem
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Belki içinde çok önemli deliller var
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Belki içinde çok önemli deliller var Eyüpsultan'da yazar Eylem Tok’un 16 yaşındaki oğlunun karıştığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci’nın hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturma sürerken, baba Özer Aci CNN TÜRK'e konuştu.
7.04.2024 Gündem
Ankara yerel seçim sonuçları! Mansur Yavaş'tan ilk açıklama
Ankara yerel seçim sonuçları! Mansur Yavaş'tan ilk açıklama Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. Oylarını kullanan vatandaşlar gözlerini şimdi de yerel seçim sonuçlarına çevirdi. Ankara seçim sonuçları da merak ediliyor. Seçimi resmi olmayan sonuçlara göre önde götüren CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Çalışmalarımıza inanan, bizlere güvenen, her zaman yanımızda olan başta Genel Başkanımız Özgür Özel olmak üzere önceki dönem başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na, partimizin yönetim kademesinden tüm gönüllülerimize kadar herkese, tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum." dedi. Ankara ve ilçe ilçe seçim sonuçları gazetevatan.com'da...
1.04.2024 Gündem
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
28.03.2024 İddaa
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
28.03.2024 İddaa
Belgrad Ormanı'ndaki kayıp cesetlerin sırrı ne?
Belgrad Ormanı'ndaki kayıp cesetlerin sırrı ne? İstanbul'da bulunan Belgrad Ormanı'de 35 günde 3 ceset bulundu. Cesetlerin sırrı hala gizemini korurken cinayet büro dedektifleri araştırmaya devam ederken CNN Türk Muhabiri Çağdaş Evren Şenlik konuya ilişkin detayları aktardı.
22.03.2024 Gündem
Uyuşturucu bağımlısı oğlunu öldürmüştü! Kağıda yazdığı not ortaya çıktı
Uyuşturucu bağımlısı oğlunu öldürmüştü! Kağıda yazdığı not ortaya çıktı Adana'da uyuşturucu bağımlısı oğlu Hazım Evren'i (38), 'uyuşturucu parası' tartışmasında av tüfeğiyle vurarak öldüren Tamer Evren (66), cezaevinden avukatıyla mesaj gönderdi. Evren, kağıda yazdığı mesajda, "8 yıldır hayatımız zindan olmuştu. Gençlerimizi uyuşturucu illetine alıştıranlara karşı mücadele edilmesini, geleceğimizin karartılmamasını istiyorum. Ben yandım, başkası yanmasın" dedi.
16.03.2024 Adana
Adnan Oktar'ın cezaevi sırrı ifşa oldu: Kadın olmadığım için benimle seyrek görüştü
Adnan Oktar'ın cezaevi sırrı ifşa oldu: Kadın olmadığım için benimle seyrek görüştü Erzurum Dumlu Cezaevi’nden Van'a sevk edilen silahlı suç örgütü lideri Adnan Oktar ile cezaevinde görüşen avukatlardan biri CNN TÜRK'e konuştu. Adnan Oktar'ın kadın avukatlarla ilişkisinden, gelecek planlarına kadar tüm merak edilenler ortaya çıktı.
15.03.2024 Gündem
Oğlunu, "uyuşturucuya zam geldi, 100 TL daha ver" dediği için öldürmüş
Oğlunu, "uyuşturucuya zam geldi, 100 TL daha ver" dediği için öldürmüş Adana'da uyuşturucu için para isteyen oğlu Hazım Evren'i (38) av tüfeğiyle öldüren Tamer Evren (66), tutuklandı. Evren'in, ifadesinde, "Para istedi, 200 lira verdim. 100 lira daha istedi. Veremeyeceğimi söyleyince, satırla saldırdı" dediği ortaya çıktı.
13.03.2024 Adana
Kendisinden sürekli uyuşturucu parası isteyen oğlunu av tüfeğiyle öldürdü
Kendisinden sürekli uyuşturucu parası isteyen oğlunu av tüfeğiyle öldürdü Adana’da bir kişi kendisinden sürekli uyuşturucu parası istediğini öne sürdüğü oğlunu tüfekle vurarak öldürdü.
11.03.2024 Adana
Adnan Oktar'ın yeni planı deşifre oldu! 252 kadın, 24 erkek avukatla görüştü
Adnan Oktar'ın yeni planı deşifre oldu! 252 kadın, 24 erkek avukatla görüştü Erzurum Dumlu Cezaevine sevk edilen silahlı suç örgütü elebaşı Adnan Oktar, şimdi de Van'a gönderildi. Oktar'ın Erzurum'da yaklaşık bir ayda 21 kadın avukatla yüzlerce kez görüştüğü tespiti var. Ayrıca Adnan Oktar'ın Erzurum'daki yapılanması deşifre oldu.
1.03.2024 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: 31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak
MHP lideri Devlet Bahçeli: 31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'daki törende açıklamalarda bulundu. "İktidara değil Türkiye'ye muhalefet eden partilere meydanın boş olmadığını göstereceğiz." diyen Bahçeli, konuşmasının devamında "31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak. Bugünkü CHP yönetimi PKK'nın eline geçmiştir. " dedi.
11.02.2024 Gündem
Neanderal Nedir, Kimdir? Neandertallerin Özellikleri Nelerdir?
Neanderal Nedir, Kimdir? Neandertallerin Özellikleri Nelerdir? Evren bütün canlılar için milyonlarca yıl içerisinde gerçekleşen bir değişim olarak öne çıkar. Bu değişim aynı şekilde yüz binlerce yıl önce insan ırkı için de geçerliydi. O dönemde birçok farklı insan türü bulunmaktaydı. Bunlardan biri olarak 450 bin yıl önce evrimleşmiş ırklardan biri neandertaller olarak bilinir. Yaklaşık olarak ise 30 bin ila 45 bin yıl önce soyları tükenmiş olan bir türdür.
31.01.2024 Gündem
Evrenin En Soğuk Yeri Neresidir? Evrenin En Soğuk Yeri Kaç Derece?
Evrenin En Soğuk Yeri Neresidir? Evrenin En Soğuk Yeri Kaç Derece? Evren, kainat olarak da bilinen muhteşem bir yerdir ve içinde birçok gök cismi, yıldız ve gezegen bulunur. Bu yapılar arasında en soğuk yerler de vardır.
28.01.2024 Gündem
Dc Filmleri İzleme Sırası...dc Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Dc Filmleri İzleme Sırası...dc Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Genişletilmiş evren filmleri 2013 yılında çelik adam adlı yapım ile başlamıştır. En büyük çizgi romanları arasındadır. Süper kahraman filmleri, zaman geçtikçe genişleyen kurgusal evrenin kapılarını meraklı seyircilere açmıştır. 
24.01.2024 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı AK Parti'nin Ankara ilçe belediye başkan adayları, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından tanıtıldı. Erdoğan, ATO konferans salonunda gerçekleşen törende açıklamalarda bulundu. Muhalefete eleştiriler yönelten Erdoğan, "Bol bol şov ve tatil yaptılar. Milletimiz bunun hesabını 31 Mart'ta sandıkta soracaktır. AK Parti kurulduğu günden bu yana milletimizin gönlünde yer etmiştir." dedi.
24.01.2024 Gündem
Bilim Nedir, Bilimin Temel Özellikleri Nelerdir? Bilimin Amacı Nedir?
Bilim Nedir, Bilimin Temel Özellikleri Nelerdir? Bilimin Amacı Nedir? Olguları ve iddiaları ele alarak deney ve gözlem ile birlikte kanıtlayan, onları entelektüel ya pratik disiplin doğrultusunda inceleyen alan bilim olarak ifade edilmektedir. Herhangi bir araştırma ve incelemenin bilim olabilmesi için, deneyler ve gözlemlerin incelenerek bunların net olarak kanıtlanması gerekir.
23.01.2024 Eğitim
AK Parti 48 başkan adayları açıklandı! Erdoğan: 30 Ocak'ta seçim beyannamemizi sunacağız
AK Parti 48 başkan adayları açıklandı! Erdoğan: 30 Ocak'ta seçim beyannamemizi sunacağız AK Parti'de aralarında Ankara ve İzmir'in de olduğu 17'si büyükşehir 48 ildeki belediye başkanları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Ankara adayı Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, İzmir adayı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Hamza Dağ oldu. Erdoğan, "1994'te İstanbul'da başladığımız belediyeler vasıtasıyla halkımıza hizmet yolculuğumuzu 'Türkiye Yüzyılı'na adım attığımız 2024'te zirveye çıkarmak istiyoruz" dedi.
18.01.2024 Gündem
Sergen Yalçın Antalyaspor'a imza attı!
Sergen Yalçın Antalyaspor'a imza attı! Antalyaspor'da Sergen Yalçın dönemi resmen başladı. Kırmızı-beyazlı ekip, tecrübeli teknik adam için imza töreni düzenledi.
2.01.2024 Antalyaspor
Okulda top kavgası! Sınıfı basıp, öğretmenleri dövdüler
Okulda top kavgası! Sınıfı basıp, öğretmenleri dövdüler Kocaeli'nin Darıca ilçesindeki Darıca Ressam Osman Hamdi Bey Ortaokulu’nda görevli 2 öğretmen, bir öğrencinin aile bireyleri tarafından darbedildi. Öğretmenler, darp raporu alıp, aileden şikayetçi oldu.
29.12.2023 Gündem
Kudüs’te her cuma aynı zulüm! İsrail şiddeti canlı yayında
Kudüs’te her cuma aynı zulüm! İsrail şiddeti canlı yayında İsrail polisi Mescid-i Aksa'da cuma namazı kılmak isteyen Müslümanlara peş peşe biber gazı ve TOMA ile saldırdı. CNN TÜRK ekibi bölgede yaşananları canlı yayında aktardı.
22.12.2023 Gündem
Misli’den günün süper tercihleri!
Misli’den günün süper tercihleri! Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…
15.12.2023 İddaa

Benzer Haber Etiketleri

Evren ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki evren haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.