Evi Yaktı

Evi Yaktı

Son dakika evi yaktı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan evi yaktı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını evi yaktı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Evi Yaktı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan evi yaktı gelişmeleri de dahil olmak üzere 200 evi yaktı haberi bulunmuştur. Tüm evi yaktı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Marmara Adası açıklarında gezi teknesi alabora oldu!
Marmara Adası açıklarında gezi teknesi alabora oldu!  Balıkesir’in Marmara Adası açıklarında fırtınaya yakalanıp alabora olan teknede yaralanan Seyfi Sercan Kalyoncu (38), hastanede yaşamını yitirdi. Kurtarılan 3 kişinin ise sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
27.08.2023 Yaşam
Prizde unutulan şarj aleti evi yaktı
Prizde unutulan şarj aleti evi yaktı Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Öğberler köyünde prizde takılı unutulan şarj aleti alev aldı. Çıkan yangında ev adeta kül oldu.
27.08.2023 Yaşam
Araba kiralayacaklara sahte senet tuzağı! Ev ve maaşlara haciz geliyor
Araba kiralayacaklara sahte senet tuzağı! Ev ve maaşlara haciz geliyor Ramazan Bayramı'nda şehir dışında tatile çıkmak isteyenler, uygun araç kiralama şirketi aramaya başlarken, vatandaşları bekleyen tehlike ise kapora dolandırıcılığı ve sahte senet tuzağı oldu. Dolandırılanlardan Neşet Yılmaz, sahte senet tuzağını detayları ile anlattı.
18.04.2023 Yaşam
Sosyal medyaya video çekerken evi yaktı! Can pazarı yaşandı
Sosyal medyaya video çekerken evi yaktı! Can pazarı yaşandı Zeytinburnu'nda bir çocuk sosyal medyaya video çekmek isterken evi yaktı. Kapıyı açamayan mahalledekiler birinci kata tırmanarak balkon ve pencerelerden içeriye girmeye çalıştı. Babanın yaralandığı yangın sırasında yaşanan can pazarı cep telefonu kamerasına yansıdı.
18.04.2023 Yaşam
Evi boşaltan kiracı daireyi ateşe verdi, yanan dairede patlama meydana geldi
Evi boşaltan kiracı daireyi ateşe verdi, yanan dairede patlama meydana geldi Avcılar’da ev sahibi ile tartışan kiracı, evi boşalttıktan sonra daireyi yaktı. Kısa sürede alevlere teslim olan dairede patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle bina duvarları yıkılırken dairenin boş olması facianın önüne geçti. Olayda can kaybı ve yaralanma olmazken polis ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı.
26.12.2022 Yaşam
Önce evini yaktı sonra tehdit etti! 'Yüzüne kezzap atarım'
Önce evini yaktı sonra tehdit etti! 'Yüzüne kezzap atarım' Pendik'te madde bağımlısı olduğu iddia edilen Adem Arslanboğa, tek başına yaşadığı evi yaktı. Polis gittikten sonra olay yerinde ortaya çıkan Adem Arslanboğa, apartman sakinleri ile tartıştı. Yangın itfaiye tarafından büyümeden söndürüldü.
17.12.2022 Yaşam
Korkunç cinayette kan donduran ifade! ‘Kuruntu yapmış olabilirim’
Korkunç cinayette kan donduran ifade! ‘Kuruntu yapmış olabilirim’ Rize'de tartıştığı eşi Özlem Dursun'u (32), otomobil jantı ile darbedip, bıçaklayarak öldüren inşaat işçisi Ramazan Dursun'un (38), polis ve savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı. Eşinin kendisini aldattığını ancak buna ilişkin bir delili olmadığını söyleyen Dursun'un, "Kuruntu yapmış olabilirim. Olayın bu hadde varmasında alkolün etkisi oldu, pişmanım" dediği öğrenildi.
12.06.2022 Yaşam
Avcılar’da çakmakla oyun dubleks evi yaktı
Avcılar’da çakmakla oyun dubleks evi yaktı Avcılar'da ağabeyinin çakmağıyla oynayan çocuk, dubleks evlerinin tamamen yanmasına neden oldu. İtfaiyenin çabası ile yangın diğer dairelere sıçramadan söndürüldü.
12.06.2022 Yaşam
Ev sahibinin  zam yapmasına öfkelenen kiracı evi yaktı
Ev sahibinin zam yapmasına öfkelenen kiracı evi yaktı Sultangazi'de, ev sahibinin yapmasına sinirlenen kiracı evi yaktı.
4.06.2022 Yaşam
Babasının yaktığı evde ağır yaralanmıştı! 3 yaşındaki Fırat'tan acı haber
Babasının yaktığı evde ağır yaralanmıştı! 3 yaşındaki Fırat'tan acı haber Manisa'nın Kula ilçesinde bunalıma girdiği iddia edilen bir babanın evi yakması sonucu kendisi yaşamını yitirmiş, anne ve 2 çocuğu da ağır yaralanmıştı. Ağır yaralı çocuklardan 3 yaşındaki Fırat'tan acı haber gelirken anne ve 6 yaşındaki kardeşin hayati tehlikeleri devam ediyor.
1.06.2022 Yaşam
Yangın arkasından koca dehşeti çıktı! Evi asetonla kundakladı
Yangın arkasından koca dehşeti çıktı! Evi asetonla kundakladı Ümraniye'de 16 katlı binada çıkan yangının altından koca dehşeti çıktı. Orhan Yeşilyurt'un boşanmak isteyen eşine öfkelenerek evi asetonla ateşe verdi. Güneş Yeşilyurt, bir süre tutuklu kaldıktan sonra serbest bırakılan eşinin kendisini tehdit ettiğini ve peşine adam taktığını söyleyerek yetkililerden yardım istedi.
4.04.2022 Gündem
Oturduğu evi yaktı, ekipler seferber oldu
Oturduğu evi yaktı, ekipler seferber oldu Kayseri'nin Melikgazi İlçesi'nde bir kişi, ikamet ettiği evi yaktı. Dumanların kapladığı evde birinin olabileceğini düşünen ekipler seferber oldu.
20.02.2022 Yaşam
Eşiyle tartışınca evi yaktı! Aileler birbirine girdi
Eşiyle tartışınca evi yaktı! Aileler birbirine girdi Adana’da Ahmet Kayadelen, eşi Pınar Kayadelen ile tartışınca evi ateşe verdi. Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürülürken, durumu haber alıp gelen çiftin yakınları, birbirlerine saldırdı.
1.02.2022 Gündem
Sigara içerken uykuya daldı, çıkan yangında yaşamını yitirdi
Sigara içerken uykuya daldı, çıkan yangında yaşamını yitirdi Bursa'da, 60 yaşındaki Sabahattin Tanyeli, yalnız yaşadığı kulübede elinde yanan sigara ile uyuyunca çıkan yangın sonucu hayatını kaybetti. Tanyeli'nin daha önce de evini iki kez aynı nedenle yandığı öğrenildi. 2019 yılında evinde çıkan yangının sonrası Tanyeli, "Burada ben yaşıyorum, içeride uyuyordum, bir anda koltuk tutuştu, beni de dışarıya çıkarttılar. Yangın sigaramdan dolayı çıktıö şeklinde konuşmuştu.
8.01.2022 Yaşam
Akıllara durgunluk veren olay! Soyduğu evi yaktı, geri gelip bir kez daha soydu
Akıllara durgunluk veren olay! Soyduğu evi yaktı, geri gelip bir kez daha soydu Aydın’ın Söke ilçesinde soyduktan sonra ateşe verdiği eve yeniden gelen hırsızlık zanlısı bu sefer çalışan ustanın cep telefonunu çaldı. Aynı günde girdiği evi iki kez soyan yüzsüz hırsızın görüntüleri güvenlik kameralarınca anbean kaydedildi.
2.01.2022 Yaşam
Çakmakla oynayan çocuk evi yaktı
Çakmakla oynayan çocuk evi yaktı Sultangazi'de ablası uyuduğu sırada çakmakla oynayan 5 yaşındaki çocuğun, yangına neden olduğu iddia edildi. Yangında evde mahsur kalan abla-kardeş itfaiye ekiplerince kurtarıldı
25.11.2021 Gündem
'İşten çıkarmalarına kızdım, yangını bilerek çıkardım'
'İşten çıkarmalarına kızdım, yangını bilerek çıkardım' Eskişehir'de çalıştığı apartmanda işten çıkarılmasına kızan kapıcı Yunus Emre Aydoğdu (28), kaldığı dairede yangın çıkardı. 11 katlı binanın çatı katındaki kapıcı dairesinde çıkan yangında itfaiye ekiplerince kontrol altına alınarak söndürülürken, olaydan sonra kaçan Aydoğdu, polis ekiplerince kısa sürede yakalandı. Yangın çıkardığını itiraf eden şüpheli Aydoğdu, “İşten çıkarmalarına kızdım, yangını bilerek çıkardım” dedi.
7.11.2021 Yaşam
Devrilen elektrik sobası evi yaktı!
Devrilen elektrik sobası evi yaktı! Samsun'da Irak uyruklu kişilerin yaşadığı dairede açık unutulan elektrik sobasının devrilmesi sonucu çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.
7.10.2021 Gündem
Ev sahibi dehşeti! Kirayı alamayınca evi yaktı iddiası
Ev sahibi dehşeti! Kirayı alamayınca evi yaktı iddiası Antalya'da yangın çıkan evde mahsur kalan Caner Tutar (35), komşuları tarafından demir korkuluklar kırılarak kurtarıldı. Tutar daireyi, kendisinden 2 bin lirasını tahsil edemeyen ev sahibinin ateşe verdiğini iddia etti.
24.08.2021 Yaşam
Karşılıklı suçlamalar: Bugüne kadar oğlum için sustum!
Karşılıklı suçlamalar: Bugüne kadar oğlum için sustum! Feyza Aktan, 2018'de Özcan Deniz’le nikâh masasına oturarak adını duyurdu. Ancak çiftin mutluluğu kısa sürdü. 15 ay evli kalan Aktan ve Deniz anlaşmalı olarak boşandı. Boşandıktan kısa bir süre sonra barışan çiftin yeniden evlenmesi beklenirken bu kez karşılıklı suçlamalar geldi.
9.05.2021 Magazin
Küçük İbrahim sobayı tutuşturmak isterken evi yaktı
Küçük İbrahim sobayı tutuşturmak isterken evi yaktı Manisa'da sobayı yakmak isteyen küçük erkek çocuğu, evi yaktı.
2.01.2020 Yaşam
İçinde eski eşi ve çocuğu bulunan evi ateşe verdi
İçinde eski eşi ve çocuğu bulunan evi ateşe verdi Adana'da bir kişi, yakınlarıyla tartışması sonucu içinde eski eşi ve çocuğu bulunan evi yaktı.
3.09.2019 Yaşam
Amcasını kilitlediği evi ateşe verdi
Amcasını kilitlediği evi ateşe verdi Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Zeytinli Mahallesi'nde yaşayan H.R. (43), amcası Şefik R. (63) ile birlikte yaşadığı evi yaktı. Yeğeni tarafından ateşe verilen evin kapısı üzerine kilitlenen Şefik R., alevlerin arasından itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
18.06.2019 Yaşam
Sevgilisine kızan kadın evi yaktı, son anda kurtarıldı
Sevgilisine kızan kadın evi yaktı, son anda kurtarıldı Kahramanmaraş’ta sevgilisine kızan genç kadın, birlikte yaşadığı evi ateşe verdi. Alevlerin yükselmesiyle duman etkilenen kadını, itfaiye ekipleri son anda kurtardı.
2.01.2019 Yaşam
Eski eşinin fotoğrafını ateşe verince evi yaktı
Eski eşinin fotoğrafını ateşe verince evi yaktı Adana'da alkollü olduğu öne sürülen Mesut S. (35), kapıda asılı olan eski eşinin fotoğrafını ateşe verince, evi yaktı.
23.10.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Evi Yaktı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki evi yaktı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.