Etçi

Etçi

Son dakika etçi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan etçi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını etçi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Etçi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan etçi gelişmeleri de dahil olmak üzere 64 etçi haberi bulunmuştur. Tüm etçi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Düve alımı başvuru şartları nelerdir, düve alım desteği başvurusu ne zaman sona erecek?
Düve alımı başvuru şartları nelerdir, düve alım desteği başvurusu ne zaman sona erecek? Tarım ve Orman Bakanlığı, damızlık düve alımına verilen desteklere başvuruların 27 Ocak'ta sona ereceğini belirtti.
21.01.2023 Ekonomi
Düşük faizli kredi fırsatı! Yüz binlere müjde, kritik tarih detayı
Düşük faizli kredi fırsatı! Yüz binlere müjde, kritik tarih detayı Düşük faizli kredi ile ilgili son dakika açıklaması. Düşük faizli kredi çekmek isteyen çiftçileri ilgilendiren güzel haber geldi. Ziraat Bankası ve Tarım Kredi'nin tarımsal üretime dair düşük faizli yatırım ve işletme kredisi kullandırılması uygulama esaslarında değişiklik yapıldı. Kredi kullandırma süresi 31/12/2022 yerine 31/12/2023 olarak düzenlendi.
15.09.2022 Ekonomi
Balayından dönen yeni evli çiftten kahreden haber!
Balayından dönen yeni evli çiftten kahreden haber! Kastamonu'nun Tosya ilçesinde, yolcu otobüsüyle çarpışan otomobilde hayatını kaybeden balayından dönen Hüseyin Etçi (35) ile eşi Miray Sane Etçi (28), Sinop'ta yan yana toprağa verildi.
26.06.2022 Yaşam
Otomobil ile otobüs kafa kafaya çarpıştı: 2 ölü 16 yaralı!
Otomobil ile otobüs kafa kafaya çarpıştı: 2 ölü 16 yaralı! Kastamonu’nun Tosya ilçesinde otobüs ile otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 2 kişi öldü, 16 kişi yaralandı.
26.06.2022 Yaşam
Buzağı destekleri ne zaman yatacak? 2021 2. dönem buzağı desteklemeleri ne zaman ödenecek?
Buzağı destekleri ne zaman yatacak? 2021 2. dönem buzağı desteklemeleri ne zaman ödenecek? Buzağı destekleri ne zaman yatacak? 2022 buzağı destek ödemeleri için yapılan aramalar yoğunlaştı. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hayvancılıkla uğraşanlara verilen buzağı desteği ödemeleri .C kimlik noya göre yapılıyor.
15.04.2022 Çalışan Hakları
Ziraat Bankası'ndan 2 yıl geri ödemesiz kredi! Hibe desteği de veriliyor, başvurular...
Ziraat Bankası'ndan 2 yıl geri ödemesiz kredi! Hibe desteği de veriliyor, başvurular... Kredi ve hibe desteği açıklaması! Ziraat Bankası 2 yıl ödemesiz kredi veriyor. Devlet de hibe desteği veriyor, tutar 400 bin liraya kadar çıkıyor. Hayvancılık yapmak isteyenler için devlet hibe desteği sunuyor. Tutarın yüzde 40'ı karşılanıyor. Geri kalan parayı ödeyemeyenler için ise Ziraat Bankası devreye girerek 2 yıl geri ödemesiz kredi imkanı sağlanıyor. 2 yılın ardından ise geri ödemeler 5 yıl içinde uygun taksitlerle yapılıyor. Hibeden yararlanmak için bazı şartlar bulunuyor. En önemlisi ise en az 1 yıllık hayvancılıkla uğraşan bir işletme olunması gerekli. Hibe desteği için başvurular nereye yapılıyor? Gebe düve hibesi için şartlar neler? Gebe düve hibesinden kimler yararlanabiliyor? İşte hibe desteği ve kredi ile ilgili detaylar...
23.02.2022 Ekonomi
Paralar hesaba yatıyor! Yüz binlerce çiftçiye devletten büyük destek!
Paralar hesaba yatıyor! Yüz binlerce çiftçiye devletten büyük destek! Çiftçiye büyük destek! Paralar hesaba yatıyor. 6 bin liraya kadar destek var. Çiftçi Kayıt Sistemi'ne kayıtlı çiftçilere bu sene 4 ay ve üzeri yaştaki buzağı için 370 lira destek verilecek - Ağrı, Ardahan, Artvin, Bayburt, Bingöl, Bitlis, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Iğdır, Kars, Muş, Ordu, Rize, Sivas, Şırnak, Trabzon, Tunceli, Van'da doğan buzağılara ilave 100 lira destek ödemesi yapılacak. Çoban istihdam desteği, 100 baş ve üzeri anaç koyun keçi varlığına sahip işletmelere veya çobanlara 6 bin lira olarak ödenecek. Yurt içi sertifikalı tohum kullanım desteği çerçevesinde sertifikalı patates tohumu kullanana dekar başına 100 lira destek verilecek. Bu yıl yangın ve sel nedeniyle kovanları zarar gören yetiştiricilere arılı kovan başına 30 lira, çam balı üretim alanlarının zarar görmesi sonucu üretim kaybı yaşayan yetiştiricilere kilogram başına 30 lira ödeme yapılacak.
11.11.2021 Ekonomi
Destek veriliyor! Resmen açıklandı, 600 lira...
Destek veriliyor! Resmen açıklandı, 600 lira... Destek müjdesi geldi. 600 lira destek ödemesi yapılacak. Karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Yaş sınırı da değişti. Hayvancılık desteklerinden yararlanılması için belirlenen düve ve ineklerin buzağılama yaş sınırlarında 60'ar gün artışa gidildi.
28.10.2021 Ekonomi
Nusret'e 'kolpacı' göndermesi! Tuğba Özerk...
Nusret'e 'kolpacı' göndermesi! Tuğba Özerk... Şarkıcı Tuğba Özerk, yaptığı 'tuzlama' hareketiyle dünyada fenomen olan etçi Nusret Gökçe'ye ağır bir gönderme yaptı
21.11.2020 Magazin
Tarım ve hayvancılık destekleri 2020 miktarı belli oldu! Tarım ve hayvancılık desteklemeleri ne zaman ödenecek?
Tarım ve hayvancılık destekleri 2020 miktarı belli oldu! Tarım ve hayvancılık desteklemeleri ne zaman ödenecek? Tarım ve hayvancılıkta destek miktarları belli oldu. Tarımsal üretim ve hayvancılıkta 2020 yılı için uygulanacak tarımsal destekleme miktarları belirlendi. Peki, Tarım ve hayvancılık desteklemeleri ne zaman ödenecek?
7.11.2020 Çalışma Hayatı
Çiftçilere müjde! 370 lira destek verilecek
Çiftçilere müjde! 370 lira destek verilecek Çiftçi Kayıt Sistemi'ne (ÇKS) kayıtlı üreticilere bu yıl için ödenecek tarımsal destekler belli oldu. Yetiştiricilere, 4 ay ve üzeri yaştaki buzağı için 370 lira destek sağlanırken 22 ilde doğan buzağılar için ilave 100 lira destek verilecek.
5.11.2020 Ekonomi
Nusret sosyal medyanın dilinde!
Nusret sosyal medyanın dilinde! Etçi Nusret Gökçe, Dr. Mehmet Öz ile Instagram üzerinden canlı yayın yaptı. Nusret, son günlerin tartışma konusu 'asemptomatik' vakaları sormak istedi. Ama bir türlü 'asemptomatik' diyemeyince sosyal medyanın diline düştü.
4.10.2020 Magazin
Nusret'e twerk dansı yapan kadın sevgilisine yakalandı
Nusret'e twerk dansı yapan kadın sevgilisine yakalandı Ünlü etçi Nusret Gökçe, Amerika’daki dükkanında twerk dansı yapan müşterisini videoya çekerken hayatının şokunu yaşadı. Twerk yapan kadının sevgilisi dükkanı bastı.
21.01.2022 Magazin
Nusret Gökçe, Elazığ için yapacağı yardım miktarını açıkladı
Nusret Gökçe, Elazığ için yapacağı yardım miktarını açıkladı Elazığ’daki 6.8 şiddetindeki depremin ardından afet bölgesine yardım yağdı. Sanat dünyasının ünlü isimleri de depremzedeler için kolları sıvadı.
28.01.2020 Magazin
Hayvancılık desteklemeleri haczedilemeyecek!
Hayvancılık desteklemeleri haczedilemeyecek! Hayvancılık destekleme ödemeleri kamu kaynağı niteliğinde olduğundan hak ediş sahibinin hesabına aktarılmadan önce haciz, icra ve temlik işlemlerine tabi tutulmayacak. TÜRKVET'e kayıtlı en az 100 anaç küçükbaş hayvan varlığına sahip işletmeler, çoban istihdamı desteğinden yararlanabilecek.
20.11.2019 Ekonomi
Bakan Pakdemirli açıkladı! 100 milyon lira hibe destek
Bakan Pakdemirli açıkladı! 100 milyon lira hibe destek Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 'Bölgesel Kalkınma Projeleri' kapsamında 41 ilimizde 650 hayvancılık projesine 100 milyon lira hibe destek veriyoruz. Böylelikle yaklaşık 250 milyon lira yeni hayvancılık yatırımı kazandırıyoruz" dedi.
27.06.2019 Ekonomi
Nusret o davayı kaybetti!
Nusret o davayı kaybetti! Ünlü etçi Nusret Gökçe, eski çalışanı Ali İhsan Kandil'in kendisine açtığı 'hakaret' davasını kaybetti. Mahkeme Nusret’in 8 bin 700 TL adli para cezası ödemesine karar verdi.
29.04.2019 Gündem
Nusret'ten ilginç et servisi
Nusret'ten ilginç et servisi Tuz serpme (saltbae) hareketiyle dünya çapında üne kavuşan sosyete etçisi Nusret Gökçe'nin videosu sosyal medyayı salladı.
28.02.2019 Magazin
Herkes bu kuzuların peşinde
Herkes bu kuzuların peşinde Bursa’nın Yenişehir ilçesinde üç aylıkken 2 bin 500 liraya satılan 'İle de France' kuzular, vatandaşlar tarafından rağbet görüyor. Kuzulardan satın almanız için en az 6 ay öncesinden sıraya girip kapora yatırmanız gerekiyor.
30.12.2018 Ekonomi
Khabib Nurmagomedov'dan Türkiye'ye mesaj!
Khabib Nurmagomedov'dan Türkiye'ye mesaj! Karma dövüş sanatlarında hafif sıklette İrlandalı Conor McGregor'u yenerek dikkatleri üzerine çeken ve şu aralar dünyanın en çok konuşulan sporcularından olan Dağıstan asıllı Rus dövüşçü Khabib Nurmagomedov, Türkçe öğrendiğini söyledi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Afrika yolcusu
Afrika yolcusu Demet Şener, İbrahim Kutluay’dan boşandıktan sonra rahatladı.
30.09.2018 Magazin
5 milyon euroya uçak alıyor!
5 milyon euroya uçak alıyor! Nusret Gökçe, ayağını yerden kesecek. Türkiye dışında New York ve Dubai'de de restoran açan ünlü etçi, işlere yetişmek için uçak almaya karar verdi.
5.07.2018 Magazin
Binlerce kişiye faizsiz kredi
Binlerce kişiye faizsiz kredi Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliğince (TKK) faiz indirimli tarımsal yatırım ve işletme kredisi kullandırılmasına ilişkin uygulama esasları belirlendi. İşte faizsiz kredi almanın yolları...
17.03.2018 Ekonomi
Kredi müjdesi! Yüzde 100 indirim yapılacak
Kredi müjdesi! Yüzde 100 indirim yapılacak Üreticilerin tarımsal üretime yönelik finansman ihtiyaçlarının uygun koşullarda karşılanması amacıyla yapılan düzenleme ile birlikte 100 bin liraya kadar kredilerin faizlerinde yüzde 100 indirim uygulanacak.
10.02.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Etçi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki etçi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.