Et Ve Süt Kurumu

Et Ve Süt Kurumu

Son dakika et ve süt kurumu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan et ve süt kurumu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını et ve süt kurumu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Et Ve Süt Kurumu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan et ve süt kurumu gelişmeleri de dahil olmak üzere 354 et ve süt kurumu haberi bulunmuştur. Tüm et ve süt kurumu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana’da kemikli karkas etin kilosu 330, kemiksiz etin kilosu ise 390 liradan satılıyor
Adana’da kemikli karkas etin kilosu 330, kemiksiz etin kilosu ise 390 liradan satılıyor Adana Kasaplar Çarşısı esnafı, Ramazan öncesi ete zam yapmayacaklarını duyurdu. Kemikli karkas et 330 liradan satılırken, kemiksiz et 390 liradan çarşıda alıcı buluyor. Esnaf, marketlerdeki fahiş fiyatlara vatandaşların aldanmamasını istedi.
7.03.2024 Adana
Bakan Yumaklı: Depremden etkilenen üreticilere 14 milyar lira ödeme yapıldı
Bakan Yumaklı: Depremden etkilenen üreticilere 14 milyar lira ödeme yapıldı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerde çalışmalarının felaketin ilk anından itibaren aralıksız sürdüğünü belirterek, tarımsal üretimde ülkenin can damarı olan bölgede, üretimin aksamadan devam etmesi için üreticilere 2023 yılında toplam 14 milyar 150 milyon lira tarımsal destekleme ödemesi yapıldığını bildirdi.
5.02.2024 Ekonomi
'Depremzedelere 14 milyar TL tarımsal destek ödemesi yapıldı'
'Depremzedelere 14 milyar TL tarımsal destek ödemesi yapıldı' Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerde felaketin ilk anından itibaren çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirterek, tarımsal üretimde ülkenin can damarı olan bölgede, üretimin aksamadan devam etmesi için üreticilere 2023 yılında toplam 14 milyar 150 milyon TL tarımsal destekleme ödemesi yapıldığını bildirdi.
4.02.2024 Ekonomi
Sakatat fiyatları et ve tavuğu solladı
Sakatat fiyatları et ve tavuğu solladı Türkiye Kasaplar Federasyonu Genel Başkanı Osman Yardımcı, sakatatın kilo fiyatının, etin kilo fiyatını geçtiğini belirterek, “1 kilo kuzu ciğer, 1 kilo kuzu etin fiyatını geçti. Eskiden yüzüne bakılmazdı sakatatın, şimdilerde etten pahalı" dedi.
6.01.2024 Ekonomi
ESK'dan flaş açıklama: Tüketiciyi korumaya yönelik önlemler alınıyor
ESK'dan flaş açıklama: Tüketiciyi korumaya yönelik önlemler alınıyor Et ve Süt Kurumu, kırmızı et piyasalarını dengeleme ve düzenleme görevi kapsamında kurumun; arz durumuna göre piyasayı kontrol ederek hem üreticiyi hem de tüketiciyi korumaya yönelik önlemler aldığını açıkladı.
8.11.2023 Ekonomi
Et fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama: Söz konusu değil
Et fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama: Söz konusu değil Et ve Süt Kurumu'nca (ESK), "Kurumumuz kırmızı et piyasalarında manipülatif fiyat artışlarını önlemek amacıyla dengeli bir şekilde piyasa ihtiyacı nispetinde ithalat yapmaktadır" açıklaması yapıldı.
21.10.2023 Ekonomi
Afet bölgesindeki çiftçilere toplam 8,8 milyar lira destek ödemesi yapıldı
Afet bölgesindeki çiftçilere toplam 8,8 milyar lira destek ödemesi yapıldı Tarım ve Orman Bakanlığı, afet bölgesindeki çiftçilere depremin yaşandığı günden itibaren 8,8 milyar lira tarımsal destekleme ödemesi yaptı.
5.08.2023 Gündem
Kurbanlık et kararı! Bakan Yumaklı müjdeyi verdi
Kurbanlık et kararı! Bakan Yumaklı müjdeyi verdi Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kurban Bayramı'ndan sonra üreticilerin satılmayan kurbanlıklarının Et ve Süt Kurumu tarafından satın alınacağını duyurdu.
29.06.2023 Ekonomi
Türk Kızılay, kurban kesimlerini başlattı
Türk Kızılay, kurban kesimlerini başlattı Türk Kızılay, kurban kesimlerine başladığını duyurdu. Kızılay, başta depremzedeler olmak üzere ihtiyaç sahiplerine kurban paylarını ulaştıracağını açıkladı.
28.06.2023 Gündem
Kızılay 2023 kurban vekâleti bedellerini açıkladı
Kızılay 2023 kurban vekâleti bedellerini açıkladı Kızılay, Kurban Bayramı için hazırlıklarını tamamladığını duyurdu.  Bu yıl da ‘Kurban Bereketini Yıl Boyu Yaşatıyorsan Hilal Olsun Türkiye’ sloganıyla hayırseverlere seslenen Kızılay, vekâlet bedellerini de açıkladı. Kurban hisse bedelleri yurt içi için 5 bin 950 TL, yurt dışı için ise 2 bin 650 TL olarak belirledi. Kızılay bu yıl kendisine bağışlanan kurbanların büyük bölümünü deprem bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.
2.06.2023 Gündem
Bakanlık harekete geçti! Yanıltıcı reklamlara ceza yağdı
Bakanlık harekete geçti! Yanıltıcı reklamlara ceza yağdı Ticaret Bakanlığı'na bağlı Reklam Kurulu, Et ve Süt Kurumu'nun markasını çağrıştıran tabela ve logo kullananlara toplamda 1 milyon 110 bin liralık ceza kesti.
30.05.2023 Ekonomi
Tarım ve Orman Bakanlığı, özel sektöre kesimlik hayvan ithalatı izni verileceği iddialarını yalanladı
Tarım ve Orman Bakanlığı, özel sektöre kesimlik hayvan ithalatı izni verileceği iddialarını yalanladı Tarım ve Orman Bakanlığı, özel sektöre kesimlik hayvan ve karkas et ithalatı izni verileceğine dair çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını duyurdu.
27.05.2023 Ekonomi
Ev sahibinden akıllara durgunluk veren ilan! İlandaki madde kiracıları isyan ettirdi
Ev sahibinden akıllara durgunluk veren ilan! İlandaki madde kiracıları isyan ettirdi Afyonkarahisar’da evini kiraya vermek isteyen gurbetçi, internetten akıllara ziyan bir ilan vererek evini mülakatla kiraya vereceğini duyurdu. Vatandaş yaptığı ilanda mülakat sonucuna göre dairenin 1 Haziran’ da teslim edeceğini de açıklarken, bu duruma evin bulunduğu mahallenin muhtarı bile hayret etti.
3.05.2023 Yaşam
Et fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Et ve Süt Kurumu satış fiyatını açıkladı
Et fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Et ve Süt Kurumu satış fiyatını açıkladı Et ve Süt Kurumu (ESK) kırmızı et endüstrisi alanında (şarküteri üretimi yapan) faaliyet gösteren firmalara, mayıs sonuna kadar 16 bin baş canlı kesimlik büyükbaş hayvanlardan elde edilecek karkas (sakatat, deri ve yan ürünler dahil) satışı yapacağını duyurdu. Öte yandan satılacak etin fiyatı da belli oldu. İşte detaylar...
3.05.2023 Ekonomi
Bakan Kirişci: Ülkenin ihtiyaçları yerli ve milli olarak üretilmeye devam edecek
Bakan Kirişci: Ülkenin ihtiyaçları yerli ve milli olarak üretilmeye devam edecek Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Üreticilerimiz Allah'ın izniyle bu sözleşmeli besicilik, sözleşmeli süt inekçiliği sayesinde yarın, bugünden daha iyi, düzenli ve öngörülebilir gelirlere kavuşacak. Bu ülkenin ihtiyaçları yine yerli ve milli olarak üretilmeye devam edecek" dedi.
25.04.2023 Gündem
Uykusuzlukta dünya rekoru kırdı! Yan etkileri şaşırttı etkisi yıllarca sürdü...
Uykusuzlukta dünya rekoru kırdı! Yan etkileri şaşırttı etkisi yıllarca sürdü... Uykusuzluk deneyi ile dünya rekoru kırdılar, şaşırtan yan etkileri yıllarca sürdü. İki gencin aklına bir okul projesi fikri geldi. Gençler uyanık kalma konusunda dünya rekorunu kırmak istediklerine karar verdi.
13.04.2023 Dünya
Et ve Süt Kurumu'nu taklit etmişlerdi! Bakanlık 7,14 milyon lira ceza kesti
Et ve Süt Kurumu'nu taklit etmişlerdi! Bakanlık 7,14 milyon lira ceza kesti Bakanlık kendisini Et ve Süt Kurumu olarak tanıtan kasap işletmelerine 7,14 milyon TL idari para cezası verdi.
13.04.2023 Gündem
Et ve Süt Kurumu taklitlerine denetim ve ceza! Kafa karıştıran tabelalara tepki...
Et ve Süt Kurumu taklitlerine denetim ve ceza! Kafa karıştıran tabelalara tepki... Et ve Süt Kurumu'nun tabelalarına benzetilerek satış yapan işletmelere denetim yapıldı. Sultangazi'de bulunan ve tartışmalara neden olan 'Et ve Balık K.' tabelalı işletmenin "K." yı kaldırdığı görüldü. Denetimde işletmeye marka taklitçiliğinden dolayı tutanak tutuldu. Yine Sultangazi ve Eyüpsultan'da tabelalarında 'Et ve Süt Mağazaları' ve 'Et ve Balık Kasap' yazan iki farklı işletme, vatandaşların kafasına karıştırdı. Eyüpsultan'da bulunan işletmenin sahibi, " Vatandaş niye şaşırıyor ki ? Et ve Süt Mağazaları yazıyor, salak mı? Bilmesin, mağaza yazıyor zaten, kurum yazmıyor. Kurum olsa kurum yazar, bizde mağaza yazıyor" ifadelerini kullandı.
30.03.2023 Gündem
Bakanlıktan 'Et ve Süt Kurumu'nun taklitlerine ceza
Bakanlıktan 'Et ve Süt Kurumu'nun taklitlerine ceza Ticaret Bakanlığı, Et ve Süt Kurumu'nun unvanı ve logosunu taklit ederek tüketicilerin güvenini kötüye kullanan ve tüketicinin bilgi eksikliklerinin istismar eden işletmelere idari para cezası ve söz konusu reklamları durdurma cezası uygulanacağını açıkladı.
27.03.2023 Gündem
İndirim dalgası başladı! Art arda açıkladılar
İndirim dalgası başladı! Art arda açıkladılar Tarım Kredi Marketleri vatandaşın ucuz gıdaya erişimi için Ramazan ayında geçerli olmak üzere 900 üründe fiyatları sabitledi. Vatandaş Tarım Kredi'ye akın etti. Kampanya, yerel ve zincir marketlere de yayılıyor
26.03.2023 Ekonomi
Ucuz et tartışması! Navigasyona 'ucuz et' yazdı, içeri girince şoke oldu
Ucuz et tartışması! Navigasyona 'ucuz et' yazdı, içeri girince şoke oldu Sultangazi'de bulunan 'Et ve Balık K.' isimli kasabın tabela ve dükkan tasarımı müşteriler tarafından 'Et ve Süt Kurumu' mağazalarına benzetildi. Dükkana gelenler, yüksek fiyatla karşılaşınca tartışma yaşandı. İşletme Müdürü Merve Bülbül, "Son açıklanan fiyatlardan sonra, sıkıntı yaşıyoruz. İnsanlar burayı 'Et ve Süt Kurumu' ile karıştırıyorlar. Burası özel bir işletme. Her şey yasal" dedi.
25.03.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: 5 bin 500 TL olan emekli aylığını 2 bin TL artırıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: 5 bin 500 TL olan emekli aylığını 2 bin TL artırıyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin merak edilen soruları yanıtladı. Erdoğan, depremlerin sonrasında yürütülen soruşturmalarda, bin 364 şüpheli hakkında işlem başlatıldığını, 302 şüphelinin tutuklandığını açıkladı. Erdoğan ayrıca emekliler de bir müjde verdi. Erdoğan, "5 bin 500 TL olan emekli aylığını 2 bin TL artırıyoruz" dedi. Böylece en düşük emekli maaşı 7 bin 500 liraya yükseldi.
22.03.2023 Gündem
Et ve Süt Kurumu ürünleri Tarım Kredi marketlerinde uygun fiyattan satılacak
Et ve Süt Kurumu ürünleri Tarım Kredi marketlerinde uygun fiyattan satılacak Ramazan ayı boyunca uygun fiyata kırmızı et satışına yönelik alınan tedbirler kapsamında Et ve Süt Kurumu markalı kıyma kilogram fiyatı 140, kuşbaşı ise 150 liradan Tarım Kredi Birlik Marketlerde tüketicilere sunulacak.
20.03.2023 Ekonomi
Et fiyatları ile ilgili Ramazan kararı! İstanbul'da uygulanacak
Et fiyatları ile ilgili Ramazan kararı! İstanbul'da uygulanacak Ramazan ayı boyunca bazı et ürünlerinde fiyat sabitleme kararı alındığı açıklandı. İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği Başkanı Faruk Güzeldere, Ramazan'da kırmızı etin avantajlı fiyatlarla ulaştırılmasının amaçlandığını belirterek "Aynı zamanda spekülatif artışların bu hamlelerle bertaraf edilmesini bekliyoruz" dedi.
19.03.2023 Ekonomi
İstanbul'daki marketlerden et fiyatını sabitleme kararı
İstanbul'daki marketlerden et fiyatını sabitleme kararı İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği (PERDER), ramazan ayı boyunca bazı et ürünlerinin fiyatlarında sabitleme kararı aldığını duyurdu.
18.03.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Et Ve Süt Kurumu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki et ve süt kurumu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.