Eşref Bitlis

Eşref Bitlis

Son dakika Eşref Bitlis haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Eşref Bitlis ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Eşref Bitlis haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eşref Bitlis

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eşref bitlis gelişmeleri de dahil olmak üzere 276 eşref bitlis haberi bulunmuştur. Tüm eşref bitlis haberleri aşağıda listelenmiştir.
Otomobil park halindeki cipe çarptı: 1 ölü, 5 yaralı
Otomobil park halindeki cipe çarptı: 1 ölü, 5 yaralı  Güngören'de seyir halindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu park halindeki cipe çarptı. Kazada 5 kişi yaralanırken, kazaya neden olan otomobilin sürücüsü yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
12.11.2023 Yaşam
Kızılay, deprem bölgesindeki gıda ve yardım dağıtım noktalarını açıkladı
Kızılay, deprem bölgesindeki gıda ve yardım dağıtım noktalarını açıkladı Kızılay, 10 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından bölgedeki gıda ve yardım dağıtım noktalarını paylaştı.
9.02.2023 Gündem
Fatih Erbakan: İşçiye, memura, emekliye yüzde 100 maaş zammı ile işe başlayacağız
Fatih Erbakan: İşçiye, memura, emekliye yüzde 100 maaş zammı ile işe başlayacağız Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Pendik Meydanı’nda halkla buluştu. Meydanda bulunan AK Parti, Saadet Partisi standlarını ve esnafı ziyaret eden Dr. Erbakan meydanda yaptığı konuşmada, “Türkiye’de paylaşım ve yönetimde adaleti sağlayacağız. Bahane, mazeret üretmeyeceğiz. Milli kaynak paketleri kitabımız, projelerimiz hazır. 'Önce millet' diyerek dar gelirli 85 milyona adil şekilde bu kaynak aktarılacak. İşçiye, memura, emekliye gelir gelmez en az yüzde 100 maaş zammıyla işe başlayacağız" dedi. 
2.07.2022 Siyaset
İçişleri Bakanı Soylu: "PKK’nın silahlı terörist sayısı Türkiye içinde 150’nin altına düştü"
İçişleri Bakanı Soylu: "PKK’nın silahlı terörist sayısı Türkiye içinde 150’nin altına düştü" Antalya'da, Terörle Mücadele Şube Müdürleri Değerlendirme Çalıştayı’na katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör örgütü kendi içinde haberleşemediğini belirterek, "Birbirine meramını anlatamıyor, talimat veremiyor, durumunu öğrenemiyor. Geri zekalı Murat Karayılan geçenlerde bir konuşma yapıyor. 6 ay önce öldürdüğümüz teröristin halen yaşadığının zannında, geri zekalı olduğu için, Temas kuramadığı için. Karayılan’ın canını alacağız. Sadece senin değil seni destekleyenlerin de alacağız. Türkiye’de o gün çok az bir kesim üzülecek ama Türkiye’nin tamamı sevinecek. Üzülecek olanların bir kısmı mecliste ve onların destekçileridir" dedi.
11.01.2022 Siyaset
Ankara'da otomobille çarpışan EGO otobüsü iki aracın üzerine devrildi: 14 yaralı
Ankara'da otomobille çarpışan EGO otobüsü iki aracın üzerine devrildi: 14 yaralı Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde, otomobille çarpışan EGO otobüsünün, kavşaktaki 2 otomobilin üzerine devrilmesi sonucu toplam 5 aracın karıştığı kazada 14 kişi yaralandı.
1.01.2022 Yaşam
Yolun karşısına geçmek isterken feci şekilde can verdi
Yolun karşısına geçmek isterken feci şekilde can verdi Güngören'de ehliyeti olmayan Sevim Ekinci isimli sürücü yolun karşısına geçmek isteyen yayaya çarptı. Çarpmanın etkisiyle havada savrulan kişi olay yerinde hayatını kaybetti.
14.07.2021 Yaşam
Sular ne zaman gelecek, yarın sular var mı? İstanbul'da 16 saatlik su kesintisi!
Sular ne zaman gelecek, yarın sular var mı? İstanbul'da 16 saatlik su kesintisi! Maltepe, Sultanbeyli ve Sancaktepe ilçelerinin bazı mahallelerinde 30 Haziran Çarşamba günü 16 saatlik su kesintisi uygulanacak. Peki, Maltepe, Sultanbeyli ve Sancaktepe'de su kesintisi ne zaman bitecek? Sular ne zaman gelecek? İşte İSKİ'den yapılan açıklama...
30.06.2021 Gündem
İSKİ'den son dakika açıklaması! 16 saatlik su kesintisi...
İSKİ'den son dakika açıklaması! 16 saatlik su kesintisi... İSKİ'den yapılan son dakika açıklamasına göre yarın ve perşembe günü İstanbul'un Maltepe, Sultanbeyli ve Sancaktepe ilçelerinde 16 saatlik su kesintisi yapılacak.
29.06.2021 Gündem
BİLSEM öğretmen atama sonuçları açıklandı! BİLSEM öğretmen mülakat sonuçları 2021
BİLSEM öğretmen atama sonuçları açıklandı! BİLSEM öğretmen mülakat sonuçları 2021 2021 BİLSEM öğretmen seçme ve atama sözlü sınav sonuçları açıklandı. BİLSEM öğretmen seçme ve atama sözlü sınav sonuçları merakla bekleniyordu, Milli Eğitim Bakanlığı'nın internet sitesinden duyuruldu. MEB tarafından yapılan açıklamada 2021 yılı BİLSEM öğretmen seçme ve atama kılavuzu kapsamında bölge sözlü sınav sonuçlarının yayınlandığı bildirildi. Puanlar MEB.gov. tr adresinden öğrenilecek. Peki, BİLSEM öğretmen sözlü sınav sonuçları nasıl öğrenilir? İşte, BİLSEM öğretmen atama sonuçları…
22.06.2021 Eğitim
Bakan Soylu: Şehitler tepesi boş kalmıyor
Bakan Soylu: Şehitler tepesi boş kalmıyor İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 17 Şubat 1993'te uçağının düşmesi sonucu hayatını kaybeden eski Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Eşref Bitlis için Cebeci Askeri Şehitliğindeki kabri başında düzenlenen anma törenine katıldı. Bakan Soylu, "Şehitler tepesi boş kalmıyor. Allah bizi onlara mahcup etmesin" dedi.
17.02.2021 Siyaset
Bakan Soylu 'Hedef sıfıra indirmek' dedi ve duyurdu!
Bakan Soylu 'Hedef sıfıra indirmek' dedi ve duyurdu! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kadına yönelik şiddet meselesini son yıllarda dikkatle takip ettiklerini, tedbir alarak 'sıfır' rakamına ulaşmak için neredeyse her gün bir adım attıklarını söyledi. Bakan Soylu, "'Bir' sayısı bile bizim için büyüktür. Hedef bu konuda 'sıfır' sayısıdır" dedi.
27.11.2020 Siyaset
Bakan Soylu yurt içindeki terörist sayısını açıkladı
Bakan Soylu yurt içindeki terörist sayısını açıkladı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Yurt içi terörist sayısı 340 seviyesinin altına düşmüştür. Bu kış sahadan hiç çıkmayacağız. Yurt içinde PKK'nın defteri, önümüzdeki yıl bu tarihlere ulaştığımızda kapatılacaktır." ifadelerini kullandı
19.11.2020 Siyaset
İstanbul'da bir bölge 'riskli alan' ilan edildi!
İstanbul'da bir bölge 'riskli alan' ilan edildi! İstanbul Ümraniye Elmalıkent Mahallesi'nin bir bölümü riskli ilan edildi. Mahallenin sakinleri de binalarının eski ve riskli olduğunu belirtirken, bölgedeki hasarlı ve eski binalar göze çarptı. Bölge havadan da fotoğraflandı.
4.11.2020 Gündem
YKS sınavından erken çıkarılmışlardı! Karar verildi
YKS sınavından erken çıkarılmışlardı! Karar verildi ÖSYM, Küçükçekmece'deki Eşref Bitlis Anadolu Lisesi'nde 12 öğrencinin sınavdan 30 dakika erken çıkarıldığı iddiasıyla ilgili incelemesini tamamladı. ÖSYM yetkilileri 12 öğrencinin mağduriyetlerinin giderildiğini bildirdi.
28.07.2020 Gündem
Sınavdan yarım saat erken çıkan öğrencilere puan formülü
Sınavdan yarım saat erken çıkan öğrencilere puan formülü Sınava giren bir grup öğrenci, yarım saat kala 'Süre bitti' diye dışarı çıkarılmıştı. Gözetmenin sınavda bu yıl pandemiye özel olarak yarım saat ek süre verildiğini bilmemesi nedeniyle erken çıkardığı 12 öğrenci ÖSYM'den gelecek kararı bekliyor. ÖSYM ise bu duruma formül arayışı içinde. İki seçenek var: ÖSYM ya bu adaylara yeniden sınav yapacak ya da ek puan verecek. Ek puan vermek de tüm sıralamayı değiştirmek demek.
4.07.2020 Eğitim
TYT'de 12 öğrencinin erken çıkarıldığı iddiasına ÖSYM'den inceleme
TYT'de 12 öğrencinin erken çıkarıldığı iddiasına ÖSYM'den inceleme ÖSYM, 27 Haziran'da gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) birinci oturumu Temel Yeterlilik Testi'nde (TYT) bir grup öğrencinin sınavdan 30 dakika erken çıkarıldığı iddiasıyla ilgili inceleme başlattı.
29.06.2020 Gündem
Rakamlar açıklandı! İşte İstanbul'un kara noktaları...
Rakamlar açıklandı! İşte İstanbul'un kara noktaları... İstanbul’da ölümlü ve yaralamalı kazanın meydana geldiği 10 "kaza sıcak noktası’’ tespit edildi. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü yetkileri bu noktalarda meydana gelen kazaların önlenmesi için çalışma başlattı. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli Başkomiser Emre Şen " İstanbul’da ölümlü kaza oranı 2016 yılına göre yüzde 60.56 düştü, hedefimiz 0 kaza’’ dedi. Öte yandan İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne ‘’trafik kazalarının azaltılmasında en başarılı il" ödülü verildi.
25.02.2020 Gündem
21 Kasım elektrik kesintisi! Elektrikler ne zaman gelecek? (BEDAŞ listesi)
21 Kasım elektrik kesintisi! Elektrikler ne zaman gelecek? (BEDAŞ listesi) BEDAŞ, İstanbul’da yaşanacak programlı elektrik kesintisi listesi yayınladı. İstanbul’da 21 Kasım 2019 Perşembe günü birçok semt ve mahallede elektrik kesintisi yaşanacak. İşte 21 Kasım 2019 Perşembe günü İstanbul'da elektrik olmayacak semtler…
21.11.2019 Yaşam
12 Kasım 2019 BEDAŞ Elektrik kesintisi programı!
12 Kasım 2019 BEDAŞ Elektrik kesintisi programı! 12 Kasım 2019 İstanbul'da birçok ilde elektrik kesintileri yaşanacak. BEDAŞ tarafından yayınlanan planlı elektrik kesintileri programına elektrik kesintisi olacak ilçeler…
12.11.2019 Yaşam
İstanbul'da elektrik kesintisi! Elektrikler ne zaman gelecek?
İstanbul'da elektrik kesintisi! Elektrikler ne zaman gelecek? BEDAŞ ve AYEDAŞ, resmi internet sitesi üzerinden birçok ilçe ve mahallede bakım ve yatırım programı kapsamında elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu. Peki, elektrik kesintisi ne kadar sürecek, elektrikler ne zaman gelecek?
5.11.2019 Yaşam
Bakan Süleyman Soylu'dan Barış Pınarı Harekatı açıklaması!
Bakan Süleyman Soylu'dan Barış Pınarı Harekatı açıklaması! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şehit Orgeneral Eşref Bitlis Kışlası'nda düzenlenecek Jandarma Havacılık Okul Komutanlığı Pilot ve Teknisyen Temel Kursları Mezuniyet Töreni'nde dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, Barış Pınarı Harekatı'na yönelik hakaret içeren 500'e yakın sosyal medya hesabının incelendiğini, 121 kişinin gözaltına alındığını söyledi.
11.10.2019 Gündem
Bakan tarih verdi: 2020 yılında 5G hizmeti sunulacak
Bakan tarih verdi: 2020 yılında 5G hizmeti sunulacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, 2020 yılında Bolu ve ülkenin önemli merkezlerinde 5G hizmetini sunacaklarını söyledi.
7.03.2019 Gündem
Jandarmadan "ATAK" klibi
Jandarmadan "ATAK" klibi Jandarma Genel Komutanlığı, Türkiye'nin ürettiği ATAK helikopteriyle klip hazırladı. "1453 Fatih", "1299 Osman Gazi" ve "1071 Alparslan" isimleri verilen helikopterlerle hedefler imha edildi
9.06.2018 Gündem
Motosiklet kulübü başkanı yaşam mücadelesi veriyor
Motosiklet kulübü başkanı yaşam mücadelesi veriyor Kayseri’de 4 gün önce geçirdiği kazada ağır yaralanan Anatolian Soldiers Motosiklet Kulübü Başkanı Hakan Yıldırım (34), hastanede yaşam mücadelesi veriyor.
30.05.2018 Yaşam
Motosiklet kulübünün başkanı yaşam mücadelesi veriyor
Motosiklet kulübünün başkanı yaşam mücadelesi veriyor KAYSERİ’de 4 gün önce geçirdiği kazada ağır yaralanan Anatolian Soldiers Motosiklet Kulübü Başkanı Hakan Yıldırım (34), hastanede yaşam mücadelesi veriyor.
30.05.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Eşref Bitlis ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eşref bitlis haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.