Esra Ceyhan

Esra Ceyhan

Son dakika esra ceyhan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan esra ceyhan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını esra ceyhan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Esra Ceyhan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan esra ceyhan gelişmeleri de dahil olmak üzere 124 esra ceyhan haberi bulunmuştur. Tüm esra ceyhan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlülerin çocukları
Ünlülerin çocukları Bazı ünlülerinin çocukları da en az onlar kadar ünlü. Onların da attığı her adım takip ediliyor. Ama öyle ünlüler var ki onlar çocuklarını kameralardan, objektiflerden saklıyor. İşte ünlüler ve onların tanınmayan çocukları...
5.07.2023 Magazin
Ünlülerin çocukları
Ünlülerin çocukları Cemal Hünal, Lale Cangal’la evliliğinden olan 9 yaşındaki oğlu Doğan Atilla ile önceki gün Kanyon’da görüntülendi.
9.05.2023 Magazin
Ünlülerin çocukları
Ünlülerin çocukları Ünlü isim Tolga Çevik kızıyla birlikte film galasına gitti. 17 yaşına basan Tuna tüm dikkatleri çekti.
13.04.2023 Magazin
Ünlülerin çocukları
Ünlülerin çocukları Oyuncu Hande Soral 16 saat süren zorlu doğumun ardından oğlu Ali'yi kucağına almıştı. Hande Soral- İsmail Demirci çifti bebeklerinin yüzünü gösterdi.
3.04.2023 Magazin
Ünlülerin çocukları
Ünlülerin çocukları Şeyda Coşkun, 17 yaşındaki yeğeni Ali Sadi’yle fotoğrafını Instagram sayfasında paylaştı. Coşkun , 'Sen bu üç kadının (Şeyda, Tuğba, Aysel Coşkun) hayatına ışık oldun' diye yazdı.
30.03.2023 Magazin
Ünlülerin çocukları
Ünlülerin çocukları Ünlü oyuncu Gökçe Akyıldız’ın oğlu 5 yaşına bastı. Akyıldız, Harry Potter temalı bir parti düzenledi.
21.03.2023 Magazin
Deniz Seki koronavirüse yakalandı!
Deniz Seki koronavirüse yakalandı! Ünlü şarkıcı Deniz Seki, koronavisüre yakalandığını duyurdu. Yatağında çektiği bir fotoğrafı yayınlayan Seki, "Bitti sanıyorlar ama ben kovid olmuşum" ifadelerini kullandı.
17.03.2023 Magazin
Ünlülerin çocukları
Ünlülerin çocukları Oyuncu Bige Önal, babasını vefatının ikinci yılında andı. Çocukluk yıllarına ait fotoğrafları paylaşan Önal duygusal bir mesajla paylaştı.
16.03.2023 Magazin
Ünlülerin çocukları
Ünlülerin çocukları Geçtiğimiz ay ikinci kez baba olan Ozan Orhon, 40 günlük kızı Deniz’le ilk karesini sosyal medyada paylaştı.
1.03.2023 Magazin
Ünlülerin çocukları! 'Bu dünyayı katlanabilir kılan tek sebep'
Ünlülerin çocukları! 'Bu dünyayı katlanabilir kılan tek sebep' Emine Ün, Emre Kınay ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Duru Kınay'ın doğum gününü kutladı!
23.11.2022 Magazin
Oğlum babama çok benziyor
Oğlum babama çok benziyor Behzat Uygur, babasının isteği üzerine, oğluna babasının ismini verdiğini açıkladı.
18.05.2020 Magazin
Esra Ceyhan hapse girmekten kurtuldu
Esra Ceyhan hapse girmekten kurtuldu Sunucu Esra Ceyhan 2008 yılında yaptığı ‘Esra Ceyhan’la’ adlı programında sosyal hizmetler tarafından korunmaya alınmış yaşı küçük Tuğçe Y...
16.06.2015 Magazin
Cicişler galayı birbirine kattı!
Cicişler galayı birbirine kattı! 'Benim Dünyam' isimli filmin galasında Cicişler diye tanınan Esra-Ceyhan kardeşler ortalığı biribirine kattı. Davetiyeleri olmadığı için içeri alınmayan Cicişler, durumu kabullenmeyip içeri girmek istedi ve olanlar oldu. İşte o anlar...
21.01.2022 Magazin
Hani televizyondan büyüktü!
Hani televizyondan büyüktü! Bayülgen’in aptallıkla bitmek tükenmek bilmeyen kavgası...
29.09.2021 Gündem
Esra Ceyhan'a aykırı sorular
Esra Ceyhan'a aykırı sorular Ünlü sunucu Engin Aysever'e neden bu kadar ağladığını açıkladı
7.04.2013 Televizyon
Esra Ceyhan'a aykırı sorular
Esra Ceyhan'a aykırı sorular Kadınların vazgeçemediği program sunucusu Esra Ceyhan, Enver Aysever'in sorularını yanıtladı.
7.04.2013 Sinema-Dizi
'Ayağa kalkamıyorum'
'Ayağa kalkamıyorum' Canlı yayına telefonla bağladı
20.03.2013 Magazin
Yine bir Tülay vakası
Yine bir Tülay vakası Esra Ceyhan'la A'dan Z'ye programına katılan Ramazan Gümüş, eşine dönmesi için yalvarırken canlı yayında bir anda bayıldı. Bu görüntüler Yalçın Çakır'ın programında eşi Tülay'a evine dönmesi için çağrıda bulunan konuğu akıllara getirdi.
21.01.2022 Magazin
Yayını kestiler!
Yayını kestiler! Esra Ceyhan kendi programında yaşadığı bu olayla şoke oldu
19.02.2013 Televizyon
Esra Ceyhan şoke oldu!
Esra Ceyhan şoke oldu! Kanal 7’de yayınlanan Esra Ceyhan’la A’dan Z’ye programına dün eşini bulmak için katılan Ramazan Gümüş, eşine dönmesi için yalvarırken canlı yayında bayıldı.
19.02.2013 Haber
Canlı yayında çıldırdı!
Canlı yayında çıldırdı! Hayvanseverlerin büyük tepkisiyle karşılaşan Esra Ceyhan bu sefer gözyaşlarını tutamadı...
25.12.2012 Televizyon
Esra Ceyhan çılgına döndü!
Esra Ceyhan çılgına döndü! Esra Ceyhan geçtiğimiz günlerde 'İstanbul’da bir iş adamının ölen kedisi için mermerden mezar yaptırması' haberini sunarken gülme krizine girmiş ve hayvanseverlerin büyük tepkisiyle karşılaşmıştı. Sosyal medyada sert sözlerle eleştirilen Ceyhan, dünkü canlı yayında gözyaşlarına boğuldu. "Benim evladım daha 6,5 yaşında. Bu kadar olmaz" diyen Esra Ceyhan "Yazılan haksız şeyler beni çok üzdü" açıklaması yaptı.
25.12.2012 Sinema-Dizi
Bu sözler çılgına çevirdi!
Bu sözler çılgına çevirdi! Esra Ceyhan'ın canlı yayındaki o hareketi büyük tepkiye neden oldu...
24.12.2012 Televizyon
Çıldırtan kahkaha!
Çıldırtan kahkaha! Esra Ceyhan yayınlanan programında ölen kedi haberini söylerken gülme krizine girdi. Hayvan severler buna çok kızdı.
23.12.2012 Sinema-Dizi

Benzer Haber Etiketleri

Esra Ceyhan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki esra ceyhan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.