Esra Albayrak

Esra Albayrak

Son dakika esra albayrak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan esra albayrak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını esra albayrak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Esra Albayrak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan esra albayrak gelişmeleri de dahil olmak üzere 201 esra albayrak haberi bulunmuştur. Tüm esra albayrak haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da Gazze ve şehitler için büyük yürüyüş!
İstanbul'da Gazze ve şehitler için büyük yürüyüş! Milli İrade Platformu'nun 308 üye kuruluşu, vatandaşlar, sivil toplum kuruluşları, yeni yılın ilk gününde 'Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet' yürüyüşü için Galata Köprüsü'nde buluştu. Binlerce kişi sabah namazının ardından köprüye akın etti. Programda konuşan İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, "Biz Türkiye'nin terörle mücadelesinde verdiği şehitlerin de, Filistin'de düşen şehitlerin de, öldürülen çocukların da katillerinin aynı odaklar olduğunu biliyoruz. Bizler Amerika'nın arkasında durduğu Siyonist düzene karşı birliğimizi sağlayacağımıza söz veriyoruz. Boykota devam edeceğimize söz veriyoruz. Bu iş ateşkesle bitmeyecek" dedi.
1.01.2024 Gündem
Şehitlerimiz ile Gazze için Galata Köprüsü'nde tarihi yürüyüş: Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak'tan çağrı
Şehitlerimiz ile Gazze için Galata Köprüsü'nde tarihi yürüyüş: Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak'tan çağrı Sınır ötesinde görev yaparken şehit düşen Mehmetçiklerimiz ile İsrail'in saldırılarına maruz kalan Filistinliler için yılın ilk gününde Galata Köprüsü'nde yürüyüş düzenlenecek. Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak ile eşi Esra Albayrak, Türkiye Gençlik Vakfı'nın (TÜGVA) sosyal medya hesabından yayınlanan videoyla tarihi yürüyüşe destek verdi.
29.12.2023 Gündem
Kalyoncu ailesinin acı günü
Kalyoncu ailesinin acı günü İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede vefat eden Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu'nun eniştesi Fahri Cengiz Kalyoncu son yolculuğuna uğurlandı.
21.12.2023 Gündem
Emine Erdoğan Malcolm X'in kızı İlyasa Şahbaz'la görüştü
Emine Erdoğan Malcolm X'in kızı İlyasa Şahbaz'la görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Malcolm X'in kızı İlyasa Şahbaz ile görüştü.
16.09.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu 489 bin lira tazminata mahkum edildi
Kılıçdaroğlu 489 bin lira tazminata mahkum edildi  Yargıtay'ın bozma kararının ardından yeniden görülen iki ayrı ‘Man Adası’ davasında yeniden karar çıktı. İki davada da kararında direnen yerel mahkeme, Kılıçdaroğlu’nun Recep Tayyip Erdoğan ve ailesine toplamda 489 bin lira manevi tazminat ödemesine hükmetti.
22.06.2022 Siyaset
Emine Erdoğan'dan Etnospor Kültür Festivali'ne ziyaret
Emine Erdoğan'dan Etnospor Kültür Festivali'ne ziyaret Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, İstanbul'da düzenlenen 5. Etnospor Kültür Festivali etkinlik alanını ziyaret etti.
10.06.2022 Siyaset
Kemal Kılıçdaroğlu 100 bin lira manevi tazminata mahkum edildi
Kemal Kılıçdaroğlu 100 bin lira manevi tazminata mahkum edildi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir gazeteye verdiği röportajda  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve yakınları hakkında kullandığı ifadeler nedeniyle 100 bin lira manevi tazminata mahkum edildi. 
26.05.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çocuklarımıza hayır demeyi başaramıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çocuklarımıza hayır demeyi başaramıyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeşilay Danışmanlık Merkezleri Ortak Açılış Töreni”nde konuştu. Erdoğan yaptığı açıklamada, "Bizim Yeşilay'ımızla birlikte yürüttüğümüz mücadeledeki tek gayemiz, ülkemize ve milletimize ruhu da bedeni de dipdiri nesiller kazandırmaktır. İnşallah bu mücadeleyi ülkemizde tek bir bağımlı bırakmama azim ve kararlılığıyla son nefesimize kadar sürdüreceğiz" dedi.
5.11.2021 Gündem
Bakan Albayrak ve ailesine hakaret etmişti! Soruşturma tamamlandı
Bakan Albayrak ve ailesine hakaret etmişti! Soruşturma tamamlandı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile ailesine yönelik hakaret içeren paylaşımlar yaptığı gerekçesiyle çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanan şüpheli Mehmet Fatih K.’ya ilişkin yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılıkça hazırlanan iki ayrı iddianamede, şüphelinin iki ayrı suçtan 6 yıla kadar hapsi talep edildi.
25.09.2020 Gündem
Ayasofya davetiye listesi belli mi? Ayasofya camii açılış ve kapanış saati kaç?
Ayasofya davetiye listesi belli mi? Ayasofya camii açılış ve kapanış saati kaç? Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş: "3 imam ve 5 müezzin arkadaşımızı inşallah Ayasofya Camisi'ne atıyoruz." dedi. Diyanet İşleri Başkanı Erbaş yaptığı açıklamada, Ayasofya Camisi'ne Prof. Dr. Mehmet Boynukalın, Ferruh Muştuer ve Bünyamin Topçuoğlu'nun imam olarak atandığını açıkladı. Mehmet Hadi Duran, İbrahim Çoban, Şükrü Asıleren, Alpcan Çelik, Rıdvan Akbaş ise müezzin olarak görev yapacağını duyurdu. İşte merak edilen Ayasofya davetiye listesi ve Ayasofya açılış ve kapanış saati hakkında yapılan açıklamalar…
23.07.2020 Gündem
Kılıçdaroğlu, Ayasofya davetini geri çevirdi
Kılıçdaroğlu, Ayasofya davetini geri çevirdi CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ayasofya'da kılınacak cuma namazına katılmayacağı öğrenildi.
21.07.2020 Gündem
'Man Adası' davasında flaş gelişme! Kılıçdaroğlu 359 bin TL tazminat ödeyecek
'Man Adası' davasında flaş gelişme! Kılıçdaroğlu 359 bin TL tazminat ödeyecek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "Man Adası" açıklamaları nedeni ile bir kez daha manevi tazminat ödemeye mahkum edildi. Mahkeme, Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan ve yakınlarına 359 bin TL manevi tazminat ödemesine karar verdi. Mahkeme, daha önce aynı tutar üzerinden oluşturduğu tazminat kararı, İstinaf Mahkemesi tarafından usulden bozulmuş olup, bozma sonrası yapılan yeniden yargılamada aynı karar verildi.
16.07.2020 Gündem
KADEM, sosyal medyadaki şiddet diline karşı harekete geçti
KADEM, sosyal medyadaki şiddet diline karşı harekete geçti KADEM Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Saliha Okur Gümrükçüoğlu, "Küfürsüz hayat mümkün" kampanyasını başlattıklarını belirterek, dijital mecralarda küfürlü üslup ve içeriklerin kullanımını azaltmayı, hatta tamamen ortadan kaldırmayı hedeflediklerini söyledi.
7.07.2020 Gündem
KADEM, sosyal medyadaki "şiddet dili"ne karşı harekete geçti
KADEM, sosyal medyadaki "şiddet dili"ne karşı harekete geçti Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Saliha Okur Gümrükçüoğlu, "Üslub-u beyan ayniyle insandır." diyerek, "Küfürsüz hayat mümkün" kampanyasını başlattıklarını belirterek, "Bu kampanya ile dijital mecralarda gittikçe normalleşen son derece rahatsız edici küfürlü üslup ve içeriklerin kullanımını azaltmayı, hatta tamamen ortadan kaldırmayı hedefliyoruz." dedi.
6.07.2020 Gündem
Sosyal medya ile ilgili düzenleme Meclis'e getiriliyor
Sosyal medya ile ilgili düzenleme Meclis'e getiriliyor Albayrak Ailesi’ne çirkin saldırının ardından yeniden gündeme gelen sosyal medyayla ilgili düzenleme aslında 2019’un son döneminde gündeme gelmişti. Nisan ayında genişletilen teklif son anda torba yasadan çıkarıldı. AK Parti kulislerinde, üzerinde uzun süredir çalışılan bir düzenleme olduğuna vurgu yapılıyor.
4.07.2020 Gündem
Albayrak çiftine hakaret eden kişi tutuklandı
Albayrak çiftine hakaret eden kişi tutuklandı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak'ın çocuk sevincine sosyal medyada yapılan çirkin paylaşımlara ilgili olarak adliyeye sevkedilen şüphelilerden biri tutuklandı. Diğeri adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
2.07.2020 Gündem
Albayrak çiftine sosyal medyada çirkin saldırıda 1 gözaltı daha
Albayrak çiftine sosyal medyada çirkin saldırıda 1 gözaltı daha Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak'ın çocuk sevincine sosyal medyada yapılan çirkin paylaşımlarla ilgili İstanbul'da bir kişi daha gözaltına alındı.
1.07.2020 Gündem
Albayrak ailesine yönelik ahlaksız paylaşım yapan şüpheli tutuklandı
Albayrak ailesine yönelik ahlaksız paylaşım yapan şüpheli tutuklandı Sosyal medyada Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile ailesini hedef alan hakaret içerikli paylaşımlar nedeniyle gözaltına alınan E.B. tutuklandı.
1.07.2020 Gündem
Tüm partilerden Esra Albayrak'a destek
Tüm partilerden Esra Albayrak'a destek TBMM Genel Kurulu'nda siyasi partiler, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın eşi Esra Albayrak'a yönelik sosyal medyadan yapılan hakaretlere tepki gösterdi.
1.07.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bakan Albayrak'a destek paylaşımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bakan Albayrak'a destek paylaşımı Cumhurbaşkanı Erdoğan, torunu üzerinden Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile eşi Esra Albayrak'ı hedef alan çirkin zihniyete tepki gösterdi.Erdoğan, "Dünyaya gözlerini henüz açmış bir bebek üzerinden, ailesine ve onların temsil ettiğini düşündükleri değerlere saldıran alçakların peşini bırakmayacağız. Hukuk önünde her birinden işledikleri suçun hesabını elbette soracağız." ifadelerini kullandı.
1.07.2020 Siyaset
Selvi Kılıçdaroğlu, Esra  Albayrak ile görüştü
Selvi Kılıçdaroğlu, Esra Albayrak ile görüştü CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Esra Albayrak ile görüştü
1.07.2020 Gündem
Bakan Albayrak ve eşine sosyal medyadan çirkin saldırı! 11 kişi gözaltına alındı
Bakan Albayrak ve eşine sosyal medyadan çirkin saldırı! 11 kişi gözaltına alındı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak'ın çocuk sevincine sosyal medyadan gelen çirkin paylaşımlara gelen tepkiler büyüyor. CNN Türk canlı yayınında ekrana gelen siyasi isimler tepkilerini dile getirdi. Öte yandan Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, sosyal medyada Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak ile ailesini hedef alan hakaret içerikli paylaşımları nedeniyle 11 kişi gözaltına alındı.
1.07.2020 Gündem
Bakan Albayrak hakkında ahlaksız paylaşım yapmıştı! Gözaltına alındı
Bakan Albayrak hakkında ahlaksız paylaşım yapmıştı! Gözaltına alındı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, dördüncü kez baba olma sevinci yaşarken, sosyal medyada ahlaksız bir paylaşım yapan E.B., Mersin’de gözaltına alındı.
30.06.2020 Gündem
Bakan Albayrak'ın eşi ve yeni doğan oğluna ilişkin çirkin paylaşımlara tepki
Bakan Albayrak'ın eşi ve yeni doğan oğluna ilişkin çirkin paylaşımlara tepki Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak'ın çocuk sevincine sosyal medyadan gelen çirkin paylaşımlara siyasilerden sert tepkiler geldi. Twitter hesaplarından açıklama çok sayıda siyasi isim, Bakan Albayrak ve ailesine destek mesajı verdi.
30.06.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2019 Fuat Sezgin Yılı Kapanış Töreni'nde konuştu. Yerli otomobil hakkında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cuma günü inşallah 'Türkiye'nin Otomobili Projesi'nin tanıtım törenine katılacağız" dedi. Kanal İstanbul Projesi hakkında da değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Birileri Kanal İstanbul projesini yaptırmayız diyor, müteahhitlere tehditler savuruyor. Dikili ağacınız yok. Dikili ağaçları söken bir zihniyetsiniz" ifadesini kullandı.
23.12.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Esra Albayrak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki esra albayrak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.