Eşme

Eşme

Son dakika eşme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eşme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eşme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eşme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eşme gelişmeleri de dahil olmak üzere 342 eşme haberi bulunmuştur. Tüm eşme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kuzey Marmara Otoyolu'nda katliam gibi kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Kuzey Marmara Otoyolu'nda katliam gibi kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya mevkisinde 7 aracın karıştığı kazada 10 kişi öldü, 59 kişi yaralandı. Olay yerinde açıklamalarda bulunan Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz korkunç detayı açıkladı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kazayla ilgili 3 Cumhuriyet Savcısı'nın görevlendirildiğini söyledi. Kazaya karışan 6 aracın sürücüsü gözaltına alındı. Dehşet anlarını anlatan kazazede Hasan Horasan, "Çok sis vardı. Görüntü yoktu. 2-3 metre görüş alanımız yoktu. O kadar sisliydi" dedi.
28.12.2023 Gündem
Durmuş Yılmaz kimdir? Durmuş Yılmaz İYİ Parti’den ayrıldı mı, neden istifa etti, Durmuş Yılmaz milletvekili mi? İşte biyografisi
Durmuş Yılmaz kimdir? Durmuş Yılmaz İYİ Parti’den ayrıldı mı, neden istifa etti, Durmuş Yılmaz milletvekili mi? İşte biyografisi Durmuş Yılmaz istifa mı etti, Durmuş Yılmaz kimdir? Son zamanlarda gündeme gelen haberlerin ardından, eski Merkez Bankası Başkanı ve 27. Dönem İYİ Parti Milletvekili Durmuş Yılmaz’ın istifa ettiği merak ediliyordu. Yılmaz, parti üyeliğinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Peki, Durmuş Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli? Durmuş Yılmaz milletvekili mi?
10.11.2023 Gündem
‘Yılan bebek’ Gökdeniz’in babasının 'soybağının reddi' davasında karar çıktı
‘Yılan bebek’ Gökdeniz’in babasının 'soybağının reddi' davasında karar çıktı Türkiye'nin günlerce konuştuğu ‘Yılan bebek’ Gökdeniz davasında karar açıklandı. Uşak'ın Eşme ilçesinde nadir görülen bir deri hastalığı olan, halk arasında 'yılan bebek' denilen Harlequin tipi iktiyozis hastalığıyla dünyaya gelen Gökdeniz T.'ye babası Musa T.'nin (32) açtığı soybağının reddi davası, 2,5 yıl sonra sonuçlandı. Dava istinaf yolu açık olmak üzere reddedilirken, anne Ela Fidan (28), "Babasının bu davayı açmasıyla, namusum ve gururumu ayaklar altına alındı. Fakat endişelenmem gereken asıl konu bu değildi. Her ne kadar bu durumun canımı yaksa da beni korkutan tek şey oğlumdan alınacak kan örneğiydi. Ben, Gökdeniz'in cildi kanamasın diye saat başı kremleme işlemi yaparken, babasının acımasızca davranması çok yüreğimi yaktı" dedi.
19.06.2023 Gündem
Gülgün Anne hamleyi yapıyor! Yalı Çapkını'nda her şey doğru çıktı! Ferit Pelin'le evleniyor, Seyran da Tarık'la!
Gülgün Anne hamleyi yapıyor! Yalı Çapkını'nda her şey doğru çıktı! Ferit Pelin'le evleniyor, Seyran da Tarık'la! Yalı Çapkını 35 bölüm 2 fragman yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Kazım Seyran'ı Tarık'a vererek nikah için yeşil ışığı yaktı. Seyran artık Tarık'ın müstakbel eşi. Esme'nin Kazım'ı dövdüğü sahne izleyicinin tepkisini dindirmek için olsa da Pelin'in intiharı tüm şüpheleri doğru çıkardı.
1.06.2023 Televizyon
Isparta belediye başkanının attan düşen kızı beyin kanaması geçirdi
Isparta belediye başkanının attan düşen kızı beyin kanaması geçirdi  Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in kızı Mürüvvet Başdeğirmen (34), attan düşüp beyin kanaması geçirdi. Ameliyata alınan. Başdeğirmen'in 72 saat uyutulup, gözlem altında tutulacağı belirtildi.
16.05.2023 Yaşam
Ev almak isterken paranızı çöpe atmayın!
Ev almak isterken paranızı çöpe atmayın! Turizm kenti Antalya'da, bu yılın ilk 4 ayında yabancılara 5 bin 201 konut satıldı. Kentte yabancılara yönelik konut satışlarının artması, konutların estetiğinin de değişmesine neden oldu. Yabancı müşterilerin daha çok havuzu, otoparkı ve özel güvenliği olan konutlara rağbet ettiği öğrenildi. Oda başkanı ise konut satışlarının artması ile dolandırıcılık olaylarının arttığını belirterek, vatandaşları bir kez daha uyardı.
16.05.2023 Ekonomi
Müge Anlı'da Eşme Akıncı gözaltısı! 13 gündür aranan kadın canlı yayındaki ismin adını verdi
Müge Anlı'da Eşme Akıncı gözaltısı! 13 gündür aranan kadın canlı yayındaki ismin adını verdi Müge Anlı'nın programında aranan ve kızı tarafından öldürüldüğü ihtimali üzerinde durulan Eşme Akıncı, halasının ahırında bulundu. Bulunduğunda konuşmakta zorlanan kadının ilk ifadesinde ismini verdiği köylüsü Aziz İbili ve onun bacanağı gözaltına alındı. Canlı yayında gözaltına alınan İbili, Ermenek Cumhuriyet Savcısına ifade verecek.
16.05.2023 Gündem
Eşme Akıncı bulundu mu? Müge Anlı Eşme Akıncı olayı nedir, kayıp kadın kimdir, kaç yaşında, nereli?
Eşme Akıncı bulundu mu? Müge Anlı Eşme Akıncı olayı nedir, kayıp kadın kimdir, kaç yaşında, nereli? Kayıp olarak aranan Eşme Akıncı’nın ailesi Müge Anlı ve ekibinden Eşme’nin bulunması için yardım istemişti. Karaman'ın Ermenek ilçesinde gece saatlerinde evden çıkan ve 13 gündür kendisinden haber alınamayan Eşme Akıncı olayında yeni bir gelişme yaşandı. Peki, Eşme Akıncı bulundu mu? Müge Anlı Eşme Akıncı olayı nedir, kaç yaşında, nereli ve kimdir?
16.05.2023 Yaşam
Sezin Bozacı'nın gerçek hayattaki hali şaşırttı!
Sezin Bozacı'nın gerçek hayattaki hali şaşırttı! Dizide gösterişten uzak giyinen ve Esme karakteriyle seyircinin gönlünde taht kuran Sezin Bozancı'nın gerçek hayattaki halini gören inanamıyor.
6.03.2023 Magazin
TOKİ Uşak kura çekimi! Uşak TOKİ canlı yayın ve Merkez Eşme Ulubey TOKİ kura sonuçları isim listesi 2023 sorgulama ekranı
TOKİ Uşak kura çekimi! Uşak TOKİ canlı yayın ve Merkez Eşme Ulubey TOKİ kura sonuçları isim listesi 2023 sorgulama ekranı 4 Şubat 2023 Uşak TOKİ kura çekimi ve kura sonucu sorgulama ekranı Uşaklı vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. İlk Evim İlk İş Yerim kampanyası kapsamında Uşak TOKİ kura çekimi bugün yapılıyor. Uşak TOKİ kura çekimi ile 846 konut hak sahibini bulacak. Başvuru yapan Uşaklılar TOKİ kura çekimi canlı yayın ekranı ve kura sonuçları isim listesi araştırmaları hız kazandı. Peki, Uşak TOKİ kura çekimi ne zaman, saat kaçta? 4 Şubat 2023 Uşak TOKİ kura sonuçları ne açıklandı mı, isim listesi sonucu nasıl sorgulanır? İşte Uşak Merkez Eşme Ulubey TOKİ kura çekiliş sonuçları…
4.02.2023 Ekonomi
Mardin'deki kadın cinayetinde şüpheli akraba gözaltına alındı
Mardin'deki kadın cinayetinde şüpheli akraba gözaltına alındı Mardin'in Kızıltepe ilçesinde evinin avlusunda kanlar içerisinde cesedi bulunan Nurhan İlhan cinayetine ilişkin jandarma ekipleri, akrabası M.İ.'yi şüpheli sıfatıyla gözaltına aldı.
30.10.2022 Yaşam
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Başına yorgun mermi isabet eden Musa, 34 gün sonra yaşamını yitirdi
Başına yorgun mermi isabet eden Musa, 34 gün sonra yaşamını yitirdi Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde, 20 Ağustos günü başına yorgun mermi isabet eden 10 yaşındaki Musa İlter, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
23.09.2022 Yaşam
Uşak Baklavası coğrafi işaretli olarak tescil edildi
Uşak Baklavası coğrafi işaretli olarak tescil edildi Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) tarafından 'Uşak Baklavası' için yapılan patent başvurusu kabul edildi.
19.09.2022 Ekonomi
76 yaşında YKS'ye girdi; hukuk okumak istiyor
76 yaşında YKS'ye girdi; hukuk okumak istiyor Çorum'da Esme Dalgıç (76), Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girdi. Liseden geçen yıl mezun olan Dalgıç, "Hukuk okumak istiyorum, gençlere tavsiyem okusunlar" dedi.
19.06.2022 Yaşam
Ev alacak milyonları ilgilendiren açıklama! Konutta yeni mülkiyet sistemi...
Ev alacak milyonları ilgilendiren açıklama! Konutta yeni mülkiyet sistemi... Ev almayı düşünene milyonları ilgilendiren son dakika açıklaması! Kira ve ev fiyatlarındaki fahiş artışlar sonrası hükümet harekete geçmişti, hem ev sahiplerinin hem de kiracının hukukunu koruyacak bir düzenlemenin yapılacağı duyurulmuştu. Kritik bir öneri daha geldi. Avrupa’da uygulanıyor, konuttaki fahiş fiyat sorununa hızlı çözüm olacak. Bu modelde, kişiler sadece konutun yapı ömrü boyunca kullanım hakkını satın alıyor, arsa mülkiyeti yine hak sahibinde kalıyor. Evin yapı ömrü kadar kira ödüyor, çocuklarına miras bırakabiliyor. İşte detaylar....
8.06.2022 Ekonomi
Bahçesini temizlerken el bombası buldu
Bahçesini temizlerken el bombası buldu Sakarya'nın Geyve ilçesinde H.Ç.’nin bahçesinde temizlik yaparken bulduğu el bombası jandarma ekiplerince imha edildi.
7.04.2022 Yaşam
Alt geçidi kullanmayınca feci şekilde can verdi!
Alt geçidi kullanmayınca feci şekilde can verdi! Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde, alt geçidi kullanmayarak D-100'den yolun karşısına geçmeye çalışan Elmas Günay (61), otomobilin çarpmasıyla yaşamını yitirdi.
22.10.2021 Yaşam
Bakan Karaismailoğlu duyurdu! Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Projesi'ndeki TBM tünelinde ışık  göründü
Bakan Karaismailoğlu duyurdu! Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Projesi'ndeki TBM tünelinde ışık göründü Son dakika haberine göre... Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin Eşme-Salihli kesiminde yer alan ve Türkiye'nin TBM tekniğiyle yapılan en büyük çaplı tünelinin 206 gün gibi rekor bir sürede tamamlandığını belirtti.
16.10.2021 Ekonomi
TIR'ın çarptığı motosikletli sepete fırlayıp öldü
TIR'ın çarptığı motosikletli sepete fırlayıp öldü Manisa'nın Kula ilçesinde bir TIR, tali yoldan karayoluna çıkmak isteyen sepetli motosiklete çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle, sepete fırlayan motosikletin sürücüsü Hasan Ali Uzun (66) olay yerinde hayatını kaybetti.
28.05.2021 Yaşam
Saldırıyla suçlanan Marilyn Manson hakkında tutuklama kararı!
Saldırıyla suçlanan Marilyn Manson hakkında tutuklama kararı! Oyuncular Evan Rachel Wood, Esme Bianco ve rock solisti Ellie Rowsell'in ardından eski asistanı Ashley Walters da Marilyn Manson'a cinsel saldırı ve darp suçlamasında bulunmuştu, ABD'nin New Hampshire eyaletinde polis, müzisyen Marilyn Manson hakkında tutuklama kararı çıkarttı.
26.05.2021 Magazin
Ülker Fırtınası nedir, ne zaman? Ülker Fırtınası nasıl olur, kaç gün sürer, neden Ülker Fırtınası deniyor?
Ülker Fırtınası nedir, ne zaman? Ülker Fırtınası nasıl olur, kaç gün sürer, neden Ülker Fırtınası deniyor? Meteoroloji'nin kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı yapmasının ardından hava sıcaklıkları düştü, rüzgâr başladı. Kuvvetli rüzgarlar bazı yerlerde hasarlara bile neden oldu. Öte yandan takvimlerde 21 Mayıs Ülker Fırtınası gününe olarak geçiyor. Peki, Ülker Fırtınası nedir, kaç gün sürer? Ülker Fırtınası ismi nereden gelir?
21.05.2021 Gündem
Bakanı Karaismailoğlu duyurdu! Çalışmalar başladı
Bakanı Karaismailoğlu duyurdu! Çalışmalar başladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, sadece 2020 yılında demir yollarına 13,6 milyar lira yatırım yaptıklarına işaret ederek, hükümetleri döneminde demir yollarını yeniden devlet politikası haline getirdiklerini belirtti.
20.03.2021 Ekonomi
Uşak'ta 2 köyde yüz yüze eğitime geçiş ertelendi
Uşak'ta 2 köyde yüz yüze eğitime geçiş ertelendi Uşak'ın Eşme ilçesindeki 2 köyde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vaka sayısının artması nedeniyle yüz yüze eğitime geçiş ertelendi.
12.02.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Eşme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eşme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.