Esin Çepni

Esin Çepni

Son dakika esin çepni haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan esin çepni ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını esin çepni haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Esin Çepni

haberleri sayfasında son dakika yaşanan esin çepni gelişmeleri de dahil olmak üzere 12 esin çepni haberi bulunmuştur. Tüm esin çepni haberleri aşağıda listelenmiştir.
Esin Çepni sevgilisi Zafer Görgen ile olan videosunu paylaşır paylaşmaz sildi! Takipçilerinden kaçmadı
Esin Çepni sevgilisi Zafer Görgen ile olan videosunu paylaşır paylaşmaz sildi! Takipçilerinden kaçmadı YouTuber Bilal Hancı'nın kendisine ihanet ettiğini ifşalayan Esin Çepni boşandıktan sonra Çaykur Rizespor'un kalecisi Zafer Görgen ile aşk yaşamaya başlamıştı. Esin Çepni sevgilisiyle yaptığı paylaşımı kısa sürede silmesiyle gündeme geldi.
24.12.2023 Magazin
'İhanet' görüntüleri olay olmuştu! Bilal Hancı ile Esin Çepni boşandı!
'İhanet' görüntüleri olay olmuştu! Bilal Hancı ile Esin Çepni boşandı! Fenomen Esin Çepni, YouTuber eşi Bilal Hancı'nın kendisini aldattığını iddia ettiği görüntüleri, "Siz de görün istiyorum" diyerek sosyal medya hesabından paylaşmış ve magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Bilal Hancı ise "Görüntüler anlaşmalı olarak boşandıktan sonraki bir tarihte çekildi" açıklamasını yapmıştı. Esin Çepni, Bilal Hancı ile resmen boşandıklarını duyurdu.
9.11.2023 Magazin
'İhanet' görüntüleri ortaya çıkmıştı! Bilal Hancı'dan yeni açıklama: Artık hayatım yoluna girer mi bilmiyorum!
'İhanet' görüntüleri ortaya çıkmıştı! Bilal Hancı'dan yeni açıklama: Artık hayatım yoluna girer mi bilmiyorum! Fenomen Esin Çepni, YouTuber eşi Bilal Hancı'nın kendisini aldattığını iddia ettiği görüntüleri, "Siz de görün istiyorum" diyerek sosyal medya hesabından ifşa etmişti. Bilal Hancı ise "Görüntüler anlaşmalı olarak boşandıktan sonraki bir tarihte çekildi" açıklamasını yapmıştı. İkiliden yeni paylaşımlar geldi.
4.11.2023 Magazin
Esin Çepni 'İhanet' görüntülerini yayınlamıştı! Yeni paylaşım geldi: 'Bazen insanın yapamadığını kedi yapmaya çalışır'
Esin Çepni 'İhanet' görüntülerini yayınlamıştı! Yeni paylaşım geldi: 'Bazen insanın yapamadığını kedi yapmaya çalışır' Fenomen Esin Çepni, YouTuber eşi Bilal Hancı'nın kendisini aldattığını iddia ettiği görüntüleri, "Kafamdan kaynar sular döküldü. Sebebini gözlerimle gördüm. Siz de görün istiyorum" diyerek sosyal medya hesabından ifşa etmişti. Bilal Hancı ise "Görüntüler anlaşmalı olarak boşandıktan sonraki bir tarihte çekildi" açıklamasını yapmıştı. Çepni, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi.
1.11.2023 Magazin
Bilal Hancı'dan ihanet görüntüleri sonrası olay itiraf: Alkolün etkisiyle yaptım
Bilal Hancı'dan ihanet görüntüleri sonrası olay itiraf: Alkolün etkisiyle yaptım Fenomen Esin Çepni, YouTuber eşi Bilal Hancı'nın kendisini aldattığı görüntüleri sosyal medya hesabından geçtiğimiz gün ifa etmişti. Şimdi ise bir televizyon programına katılan Esin Çepni olayın perde arkasını anlattı. Bilal Hancı ise canlı yayına bağlanarak kendini savundu ve çoğu kişinin bilmediği gerçeği açıkladı.
31.10.2023 Magazin
İhanet görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düştü! 'Saatlerdir yatakta felç olmuş gibiyim'
İhanet görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düştü! 'Saatlerdir yatakta felç olmuş gibiyim' YouTube'da yayın yapan Kafalar grubu üyesi Bilal Hancı, eşi Esin Çepni'yi aldattı. Sosyal medya fenomeni Esin Çepni, Bilal Hancı'nın gece kulübünde bir kadın öpüşürken çekilen görüntüsünü paylaştı.
30.10.2023 Magazin
Bilal Hancı ve eşi Esin Çepni'den güzel haber! 'Yüzüğümü geri taktım!'
Bilal Hancı ve eşi Esin Çepni'den güzel haber! 'Yüzüğümü geri taktım!' 2021 yılında evlenen Bilal Hancı eşi Esin Çepni bir yıl sonra ayrılık kararı almıştı. Çiftten güzel haber geldi. Bilal Hancı dün Instagram hesabından bir video yayınladı. Eşiyle evliliklerine ikinci bir şans verme kararı aldıklarını açıkladı.
15.08.2022 Magazin
Kafalar grubu üyesi Bilal Hancı'dan kötü haber! Esin Çepni ile boşanıyor...
Kafalar grubu üyesi Bilal Hancı'dan kötü haber! Esin Çepni ile boşanıyor... YouTube platformunda Kafalar kanalının grup üyelerinden Bilal Hancı daha evliliğinin bir yılını bile doldurmadığı Esin Çepni ile boşanma kararı aldığını açıkladı. Hancı, sosyal medya hesabından Çepni'ye 'Her zaman kalbimde kalacaksın' sözleriyle seslendi.
16.06.2022 Magazin
İşte Benim Stilim yeni bölümde neler olacak?
İşte Benim Stilim yeni bölümde neler olacak? Ekranların en sevilen moda programı İşte Benim Stilim'de heyecan giderek büyüyor. Heyecanın bir an olsun bitmediği İşte Benim Stilim yeni bölümde neler olacak? Bugün İşte Benim Stilim İşte Benim Stilim 6. Sezon 50. Bölüm fragmanı yayınlandı. İşte tüm detaylar haberimizde.
5.04.2016 Magazin
İşte Benim Stilim'de kim elenecek?
İşte Benim Stilim'de kim elenecek? TV8 ekranlarının moda programı İşte benim Stilim tüm hızıyla devam ediyor. Sunuculuğunu Öykü Serter'in yaptığı programda bugün eleme heyecanı yaşanacak? İşte Benim Stilim kim elendi? sorusu bu akşam yanıt bulacak. İşte detaylar...
1.04.2016 Magazin
Canlı yayında sinir krizi geçirdi!
Canlı yayında sinir krizi geçirdi! İşte Benim Stilim 16 Şubat 2016 Salı günü yayınlanan bölümünde Selay Topçuoğlu podyuma çıktığında Yağmur Taktaş sinir krizi geçirdi...
17.02.2016 Televizyon
HDP'nin listesi kesinleşti!
HDP'nin listesi kesinleşti! HDP eş genel başkanlarından Selahattin Demirtaş, İstanbul 1. bölgeden, Figen Yüksekdağ ise Van'dan aday gösterildi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Esin Çepni ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki esin çepni haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.