Yerli dijital sim kart eSIM kullanıma sunuldu!
Yerli dijital sim kart eSIM kullanıma sunuldu! Türkiye, eSIM teknolojisini yüzde yüz yerli teknoloji ile üreten dört ülkeden biri oldu. Türk Telekom, yerli dijital sim kart eSIM'i müşterilerinin kullanımına sundu.
24.12.2020 Bilim ve Teknoloji
eSIM için geri sayım başladı! Değişiyor...
eSIM için geri sayım başladı! Değişiyor... Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Türk mühendislerince geliştirilen ve fiziksel SIM kartın yerine kullanılacak "eSIM"in, yakın zamanda hayata geçeceğini duyurdu. Sayan, eSIM teknolojisinin beraberinde pek çok avantajı getireceğine işaret etti. Peki eSIM nedir? eSIM ile neler değişecek? İşte detaylar...
22.10.2020 Bilim ve Teknoloji
Türkiye de düğmeye bastı! Cep telefonu olan herkesi ilgilendiriyor
Türkiye de düğmeye bastı! Cep telefonu olan herkesi ilgilendiriyor Cep telefonlarında bir dönem sona eriyor. Mini, Micro, Nano derken, SIM kartlar artık toptan yok olacak... Mobil iletişimde fiziksel SIM karta gerek duyulmayan eSIM teknolojisi için Türkiye de çalışmalara başladığını duyurdu.
22.03.2019 Ekonomi
İşte SIM kart yerine gelecek teknoloji
İşte SIM kart yerine gelecek teknoloji Apple'ın son telefonu iPhone XS'in en çok konuşulan özelliği eSIM oldu. İşte eSIM hakkında bilmeniz gerekenler...
24.09.2018 Bilim ve Teknoloji
Çılgın Sedat fena düştü
Çılgın Sedat fena düştü Çılgın Sedat, "Kıvrak Garson" oyununda yerlerin ıslanmasından dolayı ayağı kaydı ve düştü.. Ayağını masanın demirine vuran Sedat Bey'e anında ilk yardım müdahalesi geldi.. Oyunlara ise kaldığı yerden devam etti..
15.04.2015 Sinema-Dizi
Ben Bilmem Eşim Bilir'de oyuncuyu utandıran gaf
Ben Bilmem Eşim Bilir'de oyuncuyu utandıran gaf Ünlü oyuncu Emir Benderlioğlu'nun eşi Ceren Şekerci, yarışmada yaptığı gafla Benderlioğlu'nu utandırdı.
7.04.2015 Sinema-Dizi
Kocasının tuvalet sevdasını diline doladı
Kocasının tuvalet sevdasını diline doladı Ben Bilmem Eşim Bilir'de kadın yarışmacı, kocasının tuvalette çok kaldığına vurgu yaparak istediği yerde tatil yapabilir, yeter ki tuvalet bana kalsın dedi.
27.03.2015 Sinema-Dizi
'Nasıl duş aldığıma kadar her şeyime karışır!'
'Nasıl duş aldığıma kadar her şeyime karışır!' Ben Bilmem Eşim Bilir’in yeni bölümünde Tolgahan Bey’in sözleri tüm stüdyoyu kırıp geçirdi.
2.02.2015 Sinema-Dizi
Ben Bilmem Eşim Bilir’e damga vuran anlar!
Ben Bilmem Eşim Bilir’e damga vuran anlar! İlker Ayrık’ın sunuculuğunu yaptığı sevilen program Ben Bilmem Eşim Bilir’in 24 Ocak Cumartesi günü ekrana gelen bölümünde damga vuran anlar yaşandı.
26.01.2015 Sinema-Dizi
Kurnaz kadın, Ben Bilmem Eşim Bilir'e damga vurdu
Kurnaz kadın, Ben Bilmem Eşim Bilir'e damga vurdu Sunuculuğunu İlker Ayrık'ın yaptığı beğeni ile izlenen yarışma programı Ben Bilmem Eşim Bilir'e Yasin Bey'in çapkınlığı ve eşi Gülşen Hanım'ın kurnazlığı damgasını vurdu.
29.12.2014 Sinema-Dizi
Yarışmacıdan ‘Kulağımdan öp beni’ gelince olanlar oldu…
Yarışmacıdan ‘Kulağımdan öp beni’ gelince olanlar oldu… Kanal D’nin sevilen yarışma programı ‘Ben Bilmem Eşim Bilir’ yarışmasında yarışmacı Pınar Hanım’ın kulak takıntısı stüdyo da kahkahalara sebep oldu…
8.12.2014 Arşiv
Ben Bilmem Eşim Bilir'de şoke eden sözler!
Ben Bilmem Eşim Bilir'de şoke eden sözler! Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasında Selçuk Bey’in mesleği herkesi çok şaşırttı. Yarışmacı, cenaze taşımacılığı yapıyor. Mesleğini çok sevdiğini her fırsatta belirten yarışmacı, cenaze çıkmadığındaysa üzüldüğünü belirtince stüdyoda ve ekran başında izleyenler şoke oldu. İşte o anlar...
1.12.2014 Sinema-Dizi
"Bıyıklarıma yakışan hareketler yap!"
"Bıyıklarıma yakışan hareketler yap!" Ben Bilmem Eşim Bilir’e eşinden dört kere evlenme teklifi aldığını söyleyen Tuğba Hanım damgasını vurdu! Toplum içinde eşinin yanaklarını sıkıp sevmek isteyen Tuğba Hanım’ın, eşinin buna oldukça kızıp “Bıyıklarıma saygı duy!” dediğini söylemesi herkesi kahkahaya boğdu.
1.12.2014 Sinema-Dizi
Kocasını başka kadınla o halde görünce...
Kocasını başka kadınla o halde görünce... Kanal D’nin, sunuculuğunu İlker Ayrık’ın yaptığı beğeni ile izlenen yarışma programı Ben Bilmem Eşim Bilir’in son bölümünde; “Ben Güzelden Anlarım” oyunu kadın yarışmacıları çıldırttı!
17.11.2014 Sinema-Dizi
Ben Bilmem Eşim Bilir'de güldüren kıskanç sevgili!
Ben Bilmem Eşim Bilir'de güldüren kıskanç sevgili! Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Ben Bilmem Eşim Bilir' yarışmasında kıskanç sevgili eşini ne derece kıskandığını anlatınca hem şoke etti hem de stüdyo dakileri güldürdü. İşte o anlar...
27.10.2014 Arşiv
Yarışmacı: Eşim Rus düşkünüdür
Yarışmacı: Eşim Rus düşkünüdür Ben Bilmem Eşim Bilir'in dün akşam yayınlanan bölümünde bir kadın yarışmacının "Eşim Rus düşkünüdür" demesi stüdyoyu kahkahaya böldü.
14.10.2014 Sinema-Dizi

Benzer Haber Etiketleri