Ersin Korkut Kimdir

Ersin Korkut Kimdir

Ersin Korkut (d. 8 Kasım 1977, Hakkâri), Türk tiyatro ve sinema sanatçısı. Kürt kökenli olan Korkut, Hakkâri'de doğmuştur. Teyzesinin oğlu olan sinemacı Yılmaz Erdoğan'ın desteğiyle oyunculuğa adımını atmıştır. İstanbul'a gelmeden önce Hakkâri'de taksi şoförlüğü yapmış ardından İstanbul'da bir pizzacıda bulaşıkçı olarak çalışmıştır. Kendi ayakları üzerinde durmak isteyen Ersin Korkut İstanbul'da hiçbir tanıdığını aramamış ancak bir gün, kuzeninin Merter'de bir pizzacıda çalıştığını duyan Yılmaz Erdoğan, Ersin Korkut'u bulmuş ve Beşiktaş Kültür Merkezi'nde yanına, çalışması için çağırmıştır. 2000 yılında BKM'nin çeşitli birimlerinde görev almaya başladı. Bana Bir Şeyhler Oluyor adlı tiyatro oyununun arka kadrosunda çalışırken, oyunda kendisi için uygun bir rol fark etti. Oyunda oynamak isteyen Ersin Korkut'a, Yılmaz Erdoğan Bu işler o kadar kolay değil dese de ben kendime güveniyorum abi diyerek rolü kaptı. Daha sonra Cem Yılmaz ile birlikte Doritos reklamlarında rol almış; canlandırdığı rollerdeki ilginç şivesi ve rol aldığı reklamdaki "Doktor bu ne?" repliği ile tanınmıştır. BKM bünyesinde hazırlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı televizyon programında yer aldı.

Ersin Korkut Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ersin korkut kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 170 ersin korkut kimdir haberi bulunmuştur. Tüm ersin korkut kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ersin Korkut, ‘Kutsal Damacana 4’te kilt giydi!
Ersin Korkut, ‘Kutsal Damacana 4’te kilt giydi! Ersin Korkut, ilk olarak 2007 yılında sinemaseverlerle buluşan komedi türündeki ‘Kutsal Damacana’ serisinin 4'üncü filminde kilt giydi. Canlandırdığı tipleme için İskoç eteği ile kamera karşısına geçen ünlü oyuncu, seti kahkahaya boğdu.
28.12.2022 Magazin
Şarkılar Bizi Söyler 48. bölüm fragmanı yayında!
Şarkılar Bizi Söyler 48. bölüm fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki bölümünde "Arabesk" gecesi yaşanacak. Programın bu haftaki konukları ise Hakan Taşıyan, Işın Karaca ve Ersin Korkut oluyor.
11.05.2022 Televizyon
Masterchef yarışmacılarının kazandıkları ücretler dudak uçuklattı!
Masterchef yarışmacılarının kazandıkları ücretler dudak uçuklattı! TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasında finale adım adım yaklaşılırken herkesin aklında "Masterchef yarışmacıları ne kadar kazanıyor? Masterchef yarışmacıları para alıyor mu?" sorusunun cevabı var. İşte yarışmacıların bölüm başına kazandığı para...
3.10.2021 Magazin
Ersin Korkut'tan Diyarbakır açıklaması! 'Başkent' ifadesine tepki yağmıştı...
Ersin Korkut'tan Diyarbakır açıklaması! 'Başkent' ifadesine tepki yağmıştı... TikTok'ta yayınlanan bir videoda Diyarbakır için 'başkent' ifadesi kullanan ve sosyal medyada tepki çeken Ersin Korkut, konuyla ilgili açıklama yaptı. Başkent ifadesini yörenin kültür başkenti anlamında kullandığını belirten Korkut, "Tabii ki bir tek başkentimiz vardır ve Ankara'dır. Çok üzgünüm" dedi.
10.04.2021 Magazin
Sadakatsiz'e Cemal Hünal'dan sonra bomba bir transfer daha!
Sadakatsiz'e Cemal Hünal'dan sonra bomba bir transfer daha! Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk'un başrollerini paylaştığı Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'e Cemal Hünal'ın ardından bir bomba isim daha dahil oldu.
24.02.2021 Magazin
Acun Ilıcalı'dan Mert Öcal ve Ersin Korkut'a büyük jest!
Acun Ilıcalı'dan Mert Öcal ve Ersin Korkut'a büyük jest! Acun Ilıcalı'dan Survivor'da elenen ve ailelerini çok özleyen Mert Öcal ve Ersin Korkut için büyük bir jest geldi.
25.06.2020 Magazin
Ersin Korkut sürprizi
Ersin Korkut sürprizi BKM Atölye’nin ilk mezunlarından Ersin Korkut, Kanal D’de ekrana gelen ‘Çok Güzel Hareketler 2’ programına, görüntülü bağlanarak konuk oldu.
30.05.2020 Magazin
Çok Güzel Hareketler 2’de Ersin Korkut sürprizi
Çok Güzel Hareketler 2’de Ersin Korkut sürprizi Survivor'dan sakatlığı nedeniyle elenen Ersin Korkut, Çok Güzel Hareketler 2’ye konuk oluyor.
29.05.2020 Televizyon
Acun Ilıcalı cevap verdi: Vicdansızlar, vatan hainleri...
Acun Ilıcalı cevap verdi: Vicdansızlar, vatan hainleri... 'Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler' çekimleri nedeniyle Türkiye'ye dönemeyen ve Dominik Cumhuriyeti'nde olan Acun Ilıcalı, katıldığı canlı yayında, "TV8'de yarışmacıların Kürtçe konuşmasına karşı" tarzında çıkan söylemlere tepki gösterdi.
28.05.2020 Magazin
Acun Ilıcalı canlı yayını kapatmayı unuttu
Acun Ilıcalı canlı yayını kapatmayı unuttu Dominik Cumhuriyeti'nde bulunan Acun Ilıcalı ile ünlüler takımından elenen Ersin Korkut ve Mert Öcal, TV8'de yayınlanan 'Survivor Panorama Bayram Özel' programına bağlandı. Başarılı televizyoncu, oyuncu Yılmaz Erdoğan'la yaptığı telefon görüşmesine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ayrıca Ilıcalı'nın, yayını kapatmayı unutması ve konuşmaların bir süre devam etmesi dikkat çekti.
25.05.2020 Magazin
Acun Ilıcalı canlı yayını kapatmayı unuttu! O konuşmaları herkes duydu
Acun Ilıcalı canlı yayını kapatmayı unuttu! O konuşmaları herkes duydu Acun Ilıcalı, yaptığı Instagram canlı yayınlarıyla Survivor heyecanını takipçileri ile paylaşıyor. En son Mert Öcal ve Ersin Korkut ile canlı yapan Ilıcalı, yayını kapatmayı unutunca konuşmalar takipçiler tarafından duyuldu.
25.05.2020 Magazin
Ersin'e sürpriz! Yeni dostu...
Ersin'e sürpriz! Yeni dostu... Survivor'dayken köpeği Mes'i kaybeden Ersin Korkut'a bu haberi Türkiye'ye dönmeden Yılmaz Erdoğan vermişti. Korkut, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımda arkadaşlarının kendisine sürpriz yapıp bir köpek sahiplendiğini duyurdu.
21.05.2020 Magazin
Ceyhun Fersoy: "Aykut Kocaman ile devam edilmeliydi"
Ceyhun Fersoy: "Aykut Kocaman ile devam edilmeliydi" Sevilen oyuncu Ceyhun Fersoy, Skorer Instagram hesabının canlı yayınında soruları yanıtladı. Fersoy, Fenerbahçe teknik direktör adaylarını değerlendirdi. Öte yandan Ceyhun Fersoy, Aykut Kocaman'ın ayrılığının yanlış olduğunu vurguladı.
19.05.2020 Fenerbahçe
Ölen köpeğinin tesellisini böyle buldu!
Ölen köpeğinin tesellisini böyle buldu! Performansıyla bu yıl Survivor'a damga vuran ama geçirdiği sakatlık nedeniyle adaya veda eden Ersin Korkut'a ölen köpeği Mess'e benzer bir köpek alındı.
17.05.2020 Magazin
'Ersin Korkut'a kötü haberi Yılmaz Erdoğan verdi'
'Ersin Korkut'a kötü haberi Yılmaz Erdoğan verdi' Survivor'da Ersin Korkut diz sakatlığı nedeniyle adaya veda etmek zorunda kaldı. Ersin Korkut'un, konseyde köpeği Mes ile ilgili sözleri tüm Türkiye'yi ağlattı.Acun Ilıcalı köpeğine çok bağlı olduğunu her fırsatta dile getiren Ersin Korkut'a Mes'in ölüm haberini bir türlü verememişti. Konseyin ardından Yılmaz Erdoğan, acı haberi Ersin Korkut ile paylaştı. Acun Ilıcalı, dün Instagram sayfasında yaptığı canlı yayında yaşananları anlattı.
14.05.2020 Magazin
Pascal Nouma'dan Survivor'a veda eden Ersin Korkut'a mesaj
Pascal Nouma'dan Survivor'a veda eden Ersin Korkut'a mesaj Beşiktaş'ın eski futbolcusu, aynı zamanda Survivor'un eski yarışmacısı olan Pascal Nouma, Survivor'a veda eden Ersin Korkut için paylaşımda bulundu.
12.05.2020 Futbol
Survivor Ersin neden diskalifiye oldu, elendi mi? Survivor Ersin kimdir, kaç yaşında, nereli?
Survivor Ersin neden diskalifiye oldu, elendi mi? Survivor Ersin kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor 2020 yarışmacılarından olan Ersin Korkut, son bölüme damga vurdu. Survivor ünlüler takımında mücadele veren ve parkurda gösterdiği mücadeleyle adından söz ettiren Ersin Korkut'un Survivor macerası 12 Mayıs akşamı sona erdi. Acun Ilıcalı konseyde yaptığı açıklamada, Ersin'in sağlık durumundan söz ederek, adadan ayrılacağını söyledi. Peki, Survivor Ersin kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Ersin neden diskalifiye oldu? İşte, detaylar...
12.05.2020 Gündem
Survivor Ersin’in sanat aşkı!
Survivor Ersin’in sanat aşkı! 'Survivor 2020'de ünlüler takımı adına mücadele eden Ersin Korkut, adada tuvaline kavuştu. Bu vesileyle ünlü fotoğrafçı Ara Güler ile ressam Ahmet Güneştekin'i anmayı da ihmal etmedi.
28.04.2020 Magazin
Survivor'da bir ilk yaşandı! Kim elendi? Acun Ilıcalı açıkladı, sürpriz isim gitti...
Survivor'da bir ilk yaşandı! Kim elendi? Acun Ilıcalı açıkladı, sürpriz isim gitti... Survivor 2020 TV8'de 39. bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen yarışmada eleme adayları açıklandı ve veda eden isim belli oldu. Peki Survivor'a bu hafta kim elendi? Survivor'da sürpriz isim gitti...
7.04.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ersin Korkut Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ersin korkut kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.