Erkek

Erkek

Son dakika erkek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erkek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erkek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erkek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erkek gelişmeleri de dahil olmak üzere 36.763 erkek haberi bulunmuştur. Tüm erkek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kanser tedavisi gördüğü sırada hemşire tarafından cinsel istismara uğradı!
Kanser tedavisi gördüğü sırada hemşire tarafından cinsel istismara uğradı! İzmir'in Bayraklı ilçesinde Akciğer kanseri olan N.C., Ege Üniversitesi (EÜ) Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi gördüğü sırada cinsel saldırıda bulunan erkek hemşire Emre Kale’ye duruşmadaki iyi hali göz önünde bulundurularak cinsel saldırı suçundan 16 yıl 3 ay, uyuşturucu madde temin etmek suçundan da 9 yıl 4 ay 15 gün olmak üzere toplam 25 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası aldı.
26.04.2024 Gündem
'Dilan Polat'lı 23 Nisan gösterisine soruşturma başlatıldı
'Dilan Polat'lı 23 Nisan gösterisine soruşturma başlatıldı 'Kara para' suçlamasıyla tutuklu ‘Dilan Polat’lı gösteriye ilişkin Milli Eğitim Bakanlığı müfettiş gönderip, idari soruşturma başlattı.
26.04.2024 Gündem
Kadını pencereden aşağı atan avukat gülüp müzik açtı!
Kadını pencereden aşağı atan avukat gülüp müzik açtı! İstanbul'un Kadıköy İlçesinin Caferağa Mahallesi Mühürdar Caddesinde Fatma Duygu Özkan'ın Avukat Doğan Can Gündüz tarafından 4'üncü kattaki evin balkonundan atılarak öldürülmesiyle ilgili soruşturma tamamlandı. Şüpheli Doğan Can Gündüz hakkında 'Kadına karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla cezalandırılması istendi.
26.04.2024 Gündem
POMEM sınav ücreti yatırma süresi bitti mi, 31. Dönem POMEM para yatırma işlemi saat kaçta sona erecek?
POMEM sınav ücreti yatırma süresi bitti mi, 31. Dönem POMEM para yatırma işlemi saat kaçta sona erecek? POMEM sınav ücreti yatırma için araştırmalar yoğunlaştı. Polis Akademisi Başkanlığı Polis Meslek Eğitim Merkezleri 31. Dönem POMEM sınav ücreti yatırma işlemlerinde son saatin kaç olduğu merak ediliyor. 7500 öğrenci alımı yapacak olan POMEM 31. dönem ücret ödeme süresinin bitip bitmediği sorgulanıyor. Peki, POMEM sınav ücreti yatırma süresi bitti mi, POMEM para yatırma saati ne zaman bitiyor, sınav ücreti saat kaça kadar yatırılacak?
25.04.2024 Gündem
Coğrafya öğretmeni, öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklandı!
Coğrafya öğretmeni, öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklandı! Konya'da bir lisede öğrenim gören 9’uncu sınıf öğrencisini ocak ayından itibaren kendisine 'WhatsApp' ve sosyal medya üzerinden mesajlar gönderdiğini, özellikle son bir aydır da mesajların cinsel içerikli olduğu öne sürülen coğrafya öğretmeni M.K. (55), cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı.
25.04.2024 Gündem
İngiltere Premier Lig'de tecavüz skandalı! 2 yıldız futbolcu gözaltına alındı
İngiltere Premier Lig'de tecavüz skandalı! 2 yıldız futbolcu gözaltına alındı İngiltere Premier Lig'de forma giyen iki futbolcu, tecavüz suçlamasıyla gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, futbolcular kefaletle serbest kaldı. İki oyuncunun da 19 yaşında olduğu ve aynı takımda forma giydiği belirtildi.
24.04.2024 Futbol
Annesi kazada ölüp sezaryenle dünyaya gelen bebek hayata tutundu! Taburcu edilecek
Annesi kazada ölüp sezaryenle dünyaya gelen bebek hayata tutundu! Taburcu edilecek Adana’da annesi trafik kazasında hayatını kaybeden ve annenin karnından sezaryenle alınan erkek bebek, solunum cihazı olmadan nefes alması sağlanarak hayati tehlikeyi atlattı. Doktorların ‘yaşaması imkansız’ olarak nitelendirdiği bebek, birkaç hafta sonra taburcu edilecek.
24.04.2024 Adana
Adana'da Sanayi temalı Gençlik Koşusu
Adana'da Sanayi temalı Gençlik Koşusu Türkiye'deki organize sanayi bölgeleri içinde birçok ilki hayata geçiren Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB)’nin, bu yıl ulusal çapta 3’ncüsünü düzenleyeceği Türkiye’nin “Sanayi” temalı tek Gençlik Koşusu için başvurular devam ediyor.
24.04.2024 Adana
Kamuya işçi alımı yapılacak! Resmi Gazete'de yayımlandı
Kamuya işçi alımı yapılacak! Resmi Gazete'de yayımlandı İçişleri Bakanlığı, Göç İdaresi Başkanlığına 382 sürekli işçi alınacağını duyurdu. İşçi alımı ile ilgili detaylar belli oldu. Resmi Gazete'de yayımlandı.
21.04.2024 Çalışma Hayatı
Metin Akpınar, Uğur Dündar, Dilara Gülaltan üçgeninde sular durulmuyor! Duygu Nebioğlu'nun şaşırtan 'erkek kardeş' iddiası
Metin Akpınar, Uğur Dündar, Dilara Gülaltan üçgeninde sular durulmuyor! Duygu Nebioğlu'nun şaşırtan 'erkek kardeş' iddiası Türkiye'nin konuştuğu kadın Suphiye Orancı’yla ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Türkiye'nin gündemini sarsan Dilara Gülaltan'ın, gazeteci Uğur Dündar'a açtığı davada ihlal iddiaları tartışılırken Anne Suphiye Orancı’nın çocukluk arkadaşı olduğunu öne süren bir kadın, bir erkek kardeş daha olabileceğini öne sürdü.
20.04.2024 Gündem
En büyük abla Furaye de sessizliğini bozdu: Kardeşlerim gibi şanslı değildim
En büyük abla Furaye de sessizliğini bozdu: Kardeşlerim gibi şanslı değildim Yıllar önce dört kızını terk edip Almanya’ya yerleşen Suphiye Orancı’nın sırları birer birer açığa çıkarken, şoke edici bir iddia daha ortaya atıldı. Orancı’nın çocukluk arkadaşı olduğunu öne süren bir kadın, “Bir de erkek bebeği vardı” dedi.
20.04.2024 Magazin
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor Her yıl ortalama 600 bin kişinin evlendiği Türkiye’de, yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte düğün hareketliliği de başladı. İzmir’deki düğün salonlarında ise eylül ayına kadar rezervasyonların yüzde 70’i doldu.
19.04.2024 Ekonomi
Türkiye'de en popüler bebek isimleri açıklandı!
Türkiye'de en popüler bebek isimleri açıklandı! 2023 yıl sonu itibarıyla Türkiye'deki çocuk nüfusun toplam nüfusa oranının yüzde 26, toplam çocuk sayısının 22 milyon 206 bin 34 olduğunu açıklayan Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), en popüler erkek bebek isimlerini yayımladı.
19.04.2024 Gündem
Kazada hamile kadın öldü, bebeği kurtuldu, sürücü tutuklandı
Kazada hamile kadın öldü, bebeği kurtuldu, sürücü tutuklandı Adana’da 9 aylık hamile kadının ölümüne neden olan otobüs şoförü tutuklandı. Şoförün ifadesinde, "Kadının yola düştüğünü görmedim" dediği öğrenildi.
19.04.2024 Gündem
Uzman isim uyardı! Genellikle erkeklerde görülen hastalık kadınlarda artışa geçti
Uzman isim uyardı! Genellikle erkeklerde görülen hastalık kadınlarda artışa geçti Genellikle erkeklerde görülen akciğer kanseri vakalarının sigara kullanımının artmasına bağlı olarak son yıllarda kadınlarda artışa geçtiğine dikkat çeken Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Göğüs Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Alper Avcı, Akciğer kanserinin dünyada en çok ölüme sebebiyet veren kanser türü olduğunu vurguladı.
18.04.2024 Gündem
"Portakal" leylek 4 yıldır çok sevildiği mahalleye geliyor! "Onları çok seviyoruz"
"Portakal" leylek 4 yıldır çok sevildiği mahalleye geliyor! "Onları çok seviyoruz" Adana'nın Kozan ilçesinde "Portakal" ismi verilen ve mahalleli tarafından çok sevilen leylek, 4 yıldır aynı mahalleye gelip, aynı noktaya yuva yapıyor.
17.04.2024 Adana
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü Yapılan bir araştırma Türkiye'de sigara ve alkol hariç Hızlı Tüketim Ürünleri (FMCG) pazarının 2023 yılında yüzde 81 oranında ciro büyümesi kaydettiğini ortaya koydu.
16.04.2024 Ekonomi
Çalışana tazminat hakkı doğuyor! Yazılı dilekçe şart, iki ay süresi var
Çalışana tazminat hakkı doğuyor! Yazılı dilekçe şart, iki ay süresi var Yargıtay tazminat hakkı ile ilgili önemli bir karara imza attı. Aynı işyerinde bir yıl ve daha uzun süre çalışanlar, işten çıkartıldıklarında kıdem tazminatı almaya hak kazanıyor. Ancak bazı durumlarda çalışan kendi isteği ile işten ayrılsa da tazminat alabiliyor. Kadınlar evlilik, erkek çalışanlar ise askerlik nedeniyle işten ayrıldığında tazminat alabiliyor. Yargıtay'ın askerlik nedeniyle tazminat konusunda verdiği bir karar ise dikkat çekti.
16.04.2024 Çalışma Hayatı
Teşrik tekbiri ne zaman getirilir? Teşrik tekbirinün hükmü
Teşrik tekbiri ne zaman getirilir? Teşrik tekbirinün hükmü Ramazan Bayramı'nın gelmesiyle Müslümanlar teşrik tekbiri konusunu sorguluyor. Hz. Peygamber'in (s.a.s.) uyguladığı ibadetlerden biri olarak arefe gününden bayramın son gününe kadar sürer. Tekbirler farz namazlardan sonra getirilir ve bayramın son günü ikindi namazına kadar devam eder. Söz konusu bilgiler ışığında Ramazan Bayramı’nda teşrik tekbiri var mı, teşrik tekbiri Ramazan Bayramı'nda getirilir mi? Teşrik tekbiri ne zaman getirilir? Sorusuna yanıt aranıyor.
12.04.2024 Yaşam
Yazlık sitedeki dairede iki erkek cesedi bulundu
Yazlık sitedeki dairede iki erkek cesedi bulundu Sakarya'da, yazlık sitedeki daireden gelen kötü koku ve camlardaki sineklerden şüphelenenlerin ihbarı üzerine polis ekipleri, 2 çürümüş ceset buldu. Cansız bedenlerin Avni Çetinkaya (65) ve Yalçın Dereli'ye (57) ait olduğu ve yaklaşık 1 ay önce öldükleri belirlendi.
12.04.2024 Gündem
Funda Arar'dan 'etek' cevabı: Adamlığın başka tarifi var!
Funda Arar'dan 'etek' cevabı: Adamlığın başka tarifi var! Funda Arar, Ramazan Bayramı'nın birinci günü sahne aldığı otelde erkeklerin son dönemde etek giymelerine ve oje sürmelerine yönelik de açıklama yaptı. Sefo'nun İskoçya tatilinde etek giymesi ve bazı erkek şarkıcıların oje sürmesi nedeniyle eleştirilmesi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Arar, “Kimse kimsenin hakkını yemesin bu dünyada, başka vasıflar var.” dedi.
12.04.2024 Magazin
Survivor'da birleşmeden sonra sistem değişiyor! Son eleme adayı da belli oldu
Survivor'da birleşmeden sonra sistem değişiyor! Son eleme adayı da belli oldu Survivor All Star'da dördüncü ve son eleme adayı belli oldu. Bu hafta normal şartlarda kadın elemesi olacaktı ancak Acun Ilıcalı bu hafta yeniden erkek elemesi gerçekleşeceğini duyurdu. Peki, Survivor kim kazandı? Survivor dördüncü eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
10.04.2024 Magazin
Survivor'da bu kez Ogeday ve Acun Ilıcalı tartıştı: Üçüncü eleme adayı belli oldu
Survivor'da bu kez Ogeday ve Acun Ilıcalı tartıştı: Üçüncü eleme adayı belli oldu 'Survivor All Star 2024'te üçüncü eleme adayı belli oldu. Dokunulmazlığı yine Kırmızı Takım aldı. Farklı bir skorla kaybeden Mavi Takım'da ise sinirler iyice gerildi. Bu hafta normal şartlarda kadın elemesi olacaktı ancak Acun Ilıcalı bu hafta yeniden erkek elemesi gerçekleşeceğini duyurdu. Peki, Survivor kim kazandı? Survivor üçüncü eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
9.04.2024 Magazin
Ayça Ayşin Turan'dan erkeklerin oje sürüp, etek giymesine ilginç yorum!
Ayça Ayşin Turan'dan erkeklerin oje sürüp, etek giymesine ilginç yorum! Ayça Ayşin Turan önceki gün fotoğraflarını çeken muhabirlere “Bir toplantımız vardı ama detaylarını sizlerle paylaşmayacağım. Ben biraz ketumum, biliyorsunuz” diyerek güldü. Erkeklerim etek giyip oje sürmesi hakkında da ilginç bir yorumda bulundu.
8.04.2024 Magazin
Survivor'da konseyde sitem dolu sözler: İkinci eleme adayı belli oldu
Survivor'da konseyde sitem dolu sözler: İkinci eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Yaman olmuştu. Mavi takımda Yaman ve Hakan konsey sonrası takım arkadaşlarına isimleri yazıldığı için sitemliydi. Kadın yarışmacıların sayısında azalma olması nedeniyle bu hafta yeniden erkek elemesi gerçekleşecek. Peki, Survivor kim kazandı? Survivor ikinci eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
8.04.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Erkek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erkek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.