AK Parti'nin yeni anayasa çerçevesi 'Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda açıklanacak
AK Parti'nin yeni anayasa çerçevesi 'Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda açıklanacak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, 27 Mayıs’ta 'Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda gerçekleştirilecek Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni anayasa çalışmalarına ilişkin çerçeveyi açıklayacağını söyledi. Kandemir, "Bunun kodlarını yapacağımız toplantıda Cumhurbaşkanı'mızdan duymuş olacağız" dedi.
26.05.2021 Siyaset
AK Parti'li Kandemir: Metodolojimizi değiştiriyoruz
AK Parti'li Kandemir: Metodolojimizi değiştiriyoruz AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, son dönemde siyasette, hizmet siyasetinin yeterli olmadığını gördüklerini söyledi. Kandemir, "Metodolojimizi değiştiriyoruz, seçmene ulaşma metotlarımızı revize ediyoruz. Merkeze; her bir bireye, ayrı ayrı propaganda yapabilecek kabiliyette ve yaklaşımda bir teşkilat modelini koyuyoruz" dedi.
28.11.2019 Siyaset
Başbakan düğmeye bastı: Yeni bakanlık geliyor
Başbakan düğmeye bastı: Yeni bakanlık geliyor Başbakan Ahmet Davutoğlu, gençler için ayrı bakanlık kurulması için düğmeye bastı. Gençler için ayrı bakanlık kurulması gündemde...
29.09.2021 Gündem