Erkan Can

Erkan Can

Son dakika Erkan Can haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Erkan Can ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Erkan Can haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erkan Can

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erkan can gelişmeleri de dahil olmak üzere 769 erkan can haberi bulunmuştur. Tüm erkan can haberleri aşağıda listelenmiştir.
TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet”in galası gerçekleşti
TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet”in galası gerçekleşti Yunanistan’daki Batı Trakyalı Müslüman Türklerin hakları için yıllarca mücadele veren merhum Dr. Sadık Ahmet'in hayatını anlatan TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet” filminin galası gerçekleşti.
1.02.2024 Vitrin
Cezaevindeki kocadan 2 çocuğunun annesi eşi için korkunç plan! Öldürülen müzik öğretmeninin davasında karar çıktı
Cezaevindeki kocadan 2 çocuğunun annesi eşi için korkunç plan! Öldürülen müzik öğretmeninin davasında karar çıktı İstanbul Fatih’te 19 yıl önce müzik öğretmeni Arzu Nihan Çelik’in silahla vurularak öldürülmesine ilişkin davada karar açıklandı. Tutuklu iki sanık 25'er yıl hapis cezasına çarptırıldı.
30.10.2023 Gündem
Sultangazi'de eşini taciz eden şüpheliye saldırdı! Sokak ortasında dövdü
Sultangazi'de eşini taciz eden şüpheliye saldırdı! Sokak ortasında dövdü Sultangazi'de, bir kişi iddiaya göre sokakta yürüyen kadını sözle taciz etti. Kadının eşi taciz eden adamı sokak ortasında darbetti. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
17.10.2023 Yaşam
Alkollü araç kullanırken kaza yapmıştı! 236 promil alkollü çıkan Erkan Can'dan açıklama!
Alkollü araç kullanırken kaza yapmıştı! 236 promil alkollü çıkan Erkan Can'dan açıklama! 'Mahallenin Muhtarları' adlı yapımla gönüllere taht kura 'Gemide', 'Müslüm' ve 'Vizontele' gibi yapımlarda da oyunculuk dersi veren Erkan Can, dün gece alkollü araç kullanırken kaza yapmıştı. Can, yaşananların arından sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
17.10.2023 Magazin
Erkan Can kaza geçirdi! 'Alkollüyüm, kanunu da biliyorum, eyvallah'
Erkan Can kaza geçirdi! 'Alkollüyüm, kanunu da biliyorum, eyvallah' Ünlü oyuncu Erkan Can alkollü şekilde araç kullanırken kaza yaptı. Can'ın sağlık durumuyla ilgili son durum da belli oldu.
16.10.2023 Magazin
Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Selin Şekerci hangi şarkıyı söyledi?
Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Selin Şekerci hangi şarkıyı söyledi? O Ses Türkiye Yılbaşı programına konuk olan isimlerden biri de Selin Şekerci oldu. 2006 yılında "Sağır Oda" dizisinde oynayarak dizi hayatına başladı. 2007 yılında "Kavak Yelleri" birkaç bölümünde rol aldı. 2008 yılında da Selin Şekerci, "Melekler Korusun" dizisinde Özge Özpirinçci, Rojda Demirer, Hümeyra, Avni Yalçın ile birlikte rol aldı. O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Selin Şekerci’nin programa çıkmasının ardından Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında ve nereli sorularının yanıtı sorgulanmaya başlandı.
31.12.2022 Televizyon
Hakan Özoğuz'un sağlık durumu hakkında açıklama geldi!
Hakan Özoğuz'un sağlık durumu hakkında açıklama geldi! Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz'un, lenf kanseri (lenfoma) nedeniyle tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Ünlü müzisyen, son olarak 1.5 ay önce "Gerekenler yapılmakta, tedavi iyi geçiyor" ifadelerini kullanmıştı. Athena Hakan'ın ikizi Gökhan Özoğuz, katıldığı film galasında, merak konusu olan kardeşinin sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.
8.11.2022 Magazin
Altın Portakal'da açılış gecesi
Altın Portakal'da açılış gecesi Bu yıl 59'uncusu düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivalinin açılışı gerçekleştirildi. Açılış töreni öncesinde katılımcıların yürüdüğü kırmızı halıda şıklık yarışı yaşandı.
1.10.2022 Magazin
Müslüm filmi nerede çekildi, hangi ilde? Müslüm filminin konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?
Müslüm filmi nerede çekildi, hangi ilde? Müslüm filminin konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Arabesk müziğin efsaneleşmiş isimlerinden Müslüm Gürses’in hayatının anlatıldığı Müslüm filmi bu akşam TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Şanlıurfa'da doğan ardından ailesiyle Adana’ya göç eden Müslüm Gürses’in Adana'da yolu bir gün halkevine düşer ve bu tesadüf onun hayatının dönüm noktası olur. Müdür Limoncu Ali'den ilk müzik eğitimini alan, sesiyle kitleleri etkileyen Müslüm Gürses’in yolu Adana’dan sonra İstanbul’a düşer. Burada hayatının aşkı oyuncu Muhterem Nur'u bulur. Peki, Müslüm filmi nerede çekildi? İşte Müslüm filminin konusu ve oyuncu kadrosu…
26.08.2022 Televizyon
Tövbeler Olsun final mi yapıyor? Tövbeler Olsun neden final yapıyor?
Tövbeler Olsun final mi yapıyor? Tövbeler Olsun neden final yapıyor? Ekranların sevilen dizisi Tövbeler Olsun ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Usta oyunculardan oluşan oyuncu kadrosu ve konusu ile TRT'nin dikkat çeken yapımlarından olan Tövbeler Olsun 9 Ağustos 2020'de izleyici ile buluşmuştu. Son gelen bilgilere göre Tövbeler Olsun dizisinin final yapacağı iddia edildi. Dizinin takipçileri, 'Tövbeler Olsun ne zaman bitiyor? Neden bitiyor? Tövbeler Olsun final mi yapıyor? Tövbeler Olsun neden final yapıyor?' sorularını araştırıyor. İşte Tövbeler Olsun dizisi ile ilgili son gelişmeler...
1.03.2021 Gündem
Fatih Ürek'ten çocuk itirafı!
Fatih Ürek'ten çocuk itirafı! Şarkıcı ve sunucu Fatih Ürek, Hakan Bilgin'in YouTube kanalında yayınladığı 'Mekanın Sahibine Geldik' programına konuk oldu. Ürek, çocuk itirafıyla şaşırttı.
7.02.2021 Magazin
Erkan Can: İyi ki doğdun gözümün nuru
Erkan Can: İyi ki doğdun gözümün nuru Oyuncu Erkan Can, eşi Azita Can’ın 50’nci yaş gününü evde hazırladığı sürprizle kutladı.
5.12.2020 Magazin
Dudullu Postası TV'de ilk kez Kanal D'de
Dudullu Postası TV'de ilk kez Kanal D'de Yapımcılığını Limon Yapım’ın üstlendiği “Dudullu Postası”, 2 Nisan Perşembe akşamı ilk bölümüyle Kanal D ekranında izleyicisi ile buluşacak.
30.03.2020 Televizyon
"Burda imkansız yoktur"
"Burda imkansız yoktur" Sıra dışı semtin, sıra dışı insanlarını anlatan, yapımcılığını Limon Yapım’ın üstlendiği “Dudullu Postası”, 2 Nisan Perşembe günü ilk bölümüyle Kanal D ekranında izleyicisi ile buluşacak.
25.03.2020 Televizyon
'Aşk Tesadüfleri Sever 2' geliyor
'Aşk Tesadüfleri Sever 2' geliyor Yönetmen çift İpek ve Ömer Faruk Sorak, "Aşk Tesadüfleri Sever 2"yi sinemaseverlerle buluşturuyor.Nesrin Cavadzade ve Elif Doğan bu filmi için şarkı söyledi.
29.01.2020 Kültür Sanat
Alperen Duymaz kimdir? Nerelidir? Alperen Duymaz kaç yaşında?
Alperen Duymaz kimdir? Nerelidir? Alperen Duymaz kaç yaşında? Zemheri 1. bölümüyle dün akşam ekrana geldi. İzleyiciler dizide Ayaz’ı canlandıran Alperen Duymaz’ın hayatını merak ediyor. Arama motorlarında yoğun olarak Zemheri dizisi Ayaz’ı Alperen Duymaz kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? şeklinde sorularla yoğun bir şekilde aratılıyor. Birçok dizi ve filmde rol alan Alperen Duymaz kimdir? Nerelidir? Alperen Duymaz kaç yaşında? İşte detaylar…
16.01.2020 Gündem
Yeni yılın ilk sinema mücadelesi başlıyor
Yeni yılın ilk sinema mücadelesi başlıyor "Eltilerin Savaşı" ve "Aşk Tesadüfleri Sever 2" yakında vizyona giriyor. İki iddialı film gişede büyük bir çekişmeye sahne olacak.
3.01.2020 Televizyon
Müslüm filmi nerede çekildi? Hangi kanalda? Oyuncuları kimlerdir?
Müslüm filmi nerede çekildi? Hangi kanalda? Oyuncuları kimlerdir? Arabesk müzik sanatçısı Müslüm Gürses’in hayatının konu edindiği ‘’Müslüm’’ filmi ilk kez bir televizyon kanalında yayınlanacak. Müslüm Gürses’in dram ve acı dolu hayatını anlatan Müslüm filminin kadrosunda ise birbirinden değerli oyuncular yer alıyor. Peki Müslüm filmi nerede çekildi? Müslüm filminin oyuncuları kimlerdir? Hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak?
18.10.2019 Yaşam
Erkan Can'dan ağabeyine veda
Erkan Can'dan ağabeyine veda Tiyatro ve sinema oyuncusu Erkan Can'ın ağabeyi Ömer Can, son yolculuğuna uğurlandı.
25.01.2019 Magazin
Oyuncu Erkan Can'ın ağabeyi evinde ölü bulundu
Oyuncu Erkan Can'ın ağabeyi evinde ölü bulundu Tiyatro ve sinema oyuncusu Erkan Can'ın ağabeyi Ömer Can, Bursa'daki evinde ölü bulundu.
24.01.2019 Magazin
Müslüm'ü 6 milyon kişi izledi
Müslüm'ü 6 milyon kişi izledi Müslüm Gürses'in gerçek yaşam hikayesini sinemaya uyarlayan "Müslüm" filmi, 7 haftada, 6 milyon 51 bin izleyiciye ulaştı.
18.12.2018 Televizyon
Kafalar Karışık ilk hafta gişede Şampiyon'u geçti
Kafalar Karışık ilk hafta gişede Şampiyon'u geçti Haftanın yeni filmlerinden Kafalar Karışık hafta sonunun en çok izlenen filmi oldu. İkinci sırada Hedefim Sensin yer alırken haftanın bir diğer yeni filmi Bizim İçin Şampiyon'da üçüncü sırada yer aldı.
11.12.2018 Televizyon
Afişte ustalara büyük ayıp!
Afişte ustalara büyük ayıp! Atakan Özyurt, Fatih Yasin ve Bilal Hancı'nın başrollerinde yer aldıkları 'Kafalar Karışık' isimli filmin afişi eleştiri oklarının hedefi oldu.
5.12.2018 Magazin
Müslüm filminden bir rekor daha!
Müslüm filminden bir rekor daha! Müslüm filmi 5 milyon 56 bin kişi ile Arif v 216'yı da geride bırakarak 2018'in şu ana kadar en çok izlenen filmi unvanına erişti.
27.11.2018 Magazin
Bakımlı mafya babası Erkan Can!
Bakımlı mafya babası Erkan Can! 'Hedefim Sensin' filminde, Erkan Can, İstanbul’un arka sokaklarında sözü geçen bir ‘Baba’ karakterine hayat veriyor. Cavit’in (Erkan Can) manikür pedikür yaptırdığı kareler dikkat çekti.
27.11.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Erkan Can ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erkan can haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.