Erhan Tuncel

Erhan Tuncel

Son dakika Erhan Tuncel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Erhan Tuncel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Erhan Tuncel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erhan Tuncel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erhan tuncel gelişmeleri de dahil olmak üzere 378 erhan tuncel haberi bulunmuştur. Tüm erhan tuncel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hrant Dink'in katili Ogün Samast yeniden hakim karşısına çıkacak
Hrant Dink'in katili Ogün Samast yeniden hakim karşısına çıkacak Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'i 19 Ocak 2007’de silahlı saldırıyla öldüren Ogün Samast tahliyesinin ardından yarın hakim karşısına çıkacak. Samast hakkında, "Silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek" suçundan 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.
5.12.2023 Gündem
Ogün Samast hakkında düzenlenen iddianame kabul edildi! 26 Aralık’ta hakim karşısına çıkacak
Ogün Samast hakkında düzenlenen iddianame kabul edildi! 26 Aralık’ta hakim karşısına çıkacak AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast hakkında, "Silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek" suçundan 7 yıl 6 aydan 12 yıla kadar hapis istemiyle düzenlenen iddianame İstanbul 2. Çocuk Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi. Ogün Samast 26 Aralık’ta yeniden hakim karşısına çıkacak.
21.11.2023 Gündem
Hrant Dink’i öldüren Ogün Samast’ın FETÖ açıklamaları delil sayıldı
Hrant Dink’i öldüren Ogün Samast’ın FETÖ açıklamaları delil sayıldı AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast’ın tahliyesinin ardından, “FETÖ silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek” suçundan iddianame düzenlenmesi zamanaşımı gibi yeni tartışmaları da beraberinde getirdi. Adalet Bakanı Tunç da bir soru üzerine “Son iddianamenin süreciyle ilgili olarak da aslında kamuoyunun bilmediği bazı hususlar var” dedi. Dink’in katili Ogün Samast hakkında hazırlanan yeni iddianamede, daha önce verdiği ifadeleri aleyhine delil olarak yer aldı. Savcılığa göre; Samast, FETÖ’nün emniyetteki üst düzey isimleri olan Ramazan Akyürek ve Ali Fuat Yılmazer’in cinayetin arkasında olduklarını biliyordu.
21.11.2023 Gündem
Ogün Samast hakkında 12 yıla kadar hapis talebi
Ogün Samast hakkında 12 yıla kadar hapis talebi Geçtiğimiz günlerde tahliye edilen Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in katili Ogün Samast hakkında yeni bir iddianame hazırlandı. İddianamede 'suça sürüklenen çocuk' sıfatıyla yer alan Ogün Samast'ın 'silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek' suçundan 12 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.
19.11.2023 Gündem
Hrant Dink nasıl öldü, neden öldürüldü? Hrant Dink kimdir, Dink’i kim öldürdü, katili Ogün Samast tutuklu mu?
Hrant Dink nasıl öldü, neden öldürüldü? Hrant Dink kimdir, Dink’i kim öldürdü, katili Ogün Samast tutuklu mu? Hrant Dink'in öldürülmesinin üzerinden 16 yıl geçti. Osmanbey'deki Sebat Apartmanı önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren Hrant Dink bu yıl da unutulmadı. Yüzlerce kişi tarafından Şişli’de vurulduğu yerde anıldı. Peki, Hrant Dink nasıl öldü, neden öldürüldü? Hrant Dink kimdir, Dink’i kim öldürdü, katili Ogün Samast tutuklu mu?
19.01.2023 Gündem
Hrant Dink suikastının perde arkası! 16 yıl önce bugün ne oldu?
Hrant Dink suikastının perde arkası! 16 yıl önce bugün ne oldu? 19 Ocak 2007'de silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden Hrant Dink için her yıl olduğu gibi bu yıl da saat 15.00'te, suikaste uğradığı Agos Gazetesi'nin eski merkezinin bulunduğu Sebat Apartmanı önünde anma töreni düzenlenecek. İşte dakika dakika o gün yaşananlar...
19.01.2023 Gündem
Hrant Dink davasında firari 13 sanığın mal varlıklarına el konulmasına karar verildi
Hrant Dink davasında firari 13 sanığın mal varlıklarına el konulmasına karar verildi Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin davadan dosyası ayrılan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, eski savcı Zekeriya Öz ve gazetecilerin de aralarında bulunduğu 13 firari sanığın yargılandığı davada, 12 sanık hakkında 15 gün içerisinde mahkemeye gelmezlerse kaçak sayılmalarına ve mallarına el konmasına karar verildi.
24.06.2021 Gündem
Hrant Dink suikastı davasında ‘baron’lara ceza
Hrant Dink suikastı davasında ‘baron’lara ceza Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink suikastıyla ilgili ‘kamu görevlileri’ davasında kararını açıklayan mahkeme, cinayetin FETÖ’nün talimatlarıyla işlendiğine kanaat getirdi. Cinayetin ‘baron’larından eski istihbaratçılar Ramazan Akyürek ve Ali Fuat Yılmazer ağırlaştırılmış müebbet hapse çarptırıldı. Diğer ‘baron’lar FETÖ elebaşı Gülen ve Zekeriya Öz’le birlikte 13 firarinin dosyalarını ayıran mahkeme, ‘piyon’lar tetikçi Ogün Samast ile Tuncay Uzundal, Zeynel Abidin Yavuz, Erhan Tuncel, Yasin Hayal, Ersin Yolcu, Ahmet İskender hakkında FETÖ üyesi olmaktan suç duyurusu yaptı.
27.03.2021 Gündem
Hrant Dink davasında flaş gelişme! Karar açıklandı
Hrant Dink davasında flaş gelişme! Karar açıklandı FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, eski savcı Zekeriya Öz, Ekrem Dumanlı, Adem Yavuz Arslan'ın da bulunduğu 13 firari sanığın dosyasının ayrılmasina karar verildi.
26.03.2021 Gündem
Hrant Dink kimdir? Hrant Dink 14. yılında anılıyor! Hrant Dink’in ölümü ve dava süreci…
Hrant Dink kimdir? Hrant Dink 14. yılında anılıyor! Hrant Dink’in ölümü ve dava süreci… Gazeteci Hrant Dink, 14 yıl önce bugün yayın yönetmeni olduğu Agos gazetesinin önünde Ogün Samast tarafından öldürüldü. Anma etkinliği bu yıl pandemi nedeniyle çevrimiçi yapılacak. Hrant Dink kimdir?
19.01.2021 Gündem
Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümüyle ilgili soruşturmada flaş gelişme! Her şey değişecek...
Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümüyle ilgili soruşturmada flaş gelişme! Her şey değişecek... FETÖ elebaşı Gülen’in, Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümüyle ilgili yürütülen soruşturmanın üzerinin örtülmesini talep ettiği ortaya çıktı. Bu önemli bilgi, FETÖ’nün Elazığ avukatlar sorumlusu Abdullah Önder’in, Kahramanmaraş Cumhuriyet Savcılığı’na verdiği ifadesinde yer aldı.
26.02.2020 Gündem
"Hrant Dink’in resmini gösterip öldür dediler"
"Hrant Dink’in resmini gösterip öldür dediler" Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in öldürülmesine ilişkin aralarında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in de bulunduğu 76 sanığın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada tanıklık yapan Kürşat Yılmaz, ‘Bana Hrant Dink'in resmini gösterdiler, 'bunu öldür' dediler’ dedi.
21.02.2020 Yaşam
Hrant Dink davasının firari sanığı Tuncay Uzundal İzmir’de yakalandı
Hrant Dink davasının firari sanığı Tuncay Uzundal İzmir’de yakalandı Hrant Dink cinayetine ilişkin davada firari olarak aranan sanık Tuncay Uzundal İzmir'de yakalandı.
26.07.2019 Gündem
Hrant Dink davasında flaş karar!
Hrant Dink davasında flaş karar! Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin birtakım suçlar yönünden zaman aşımının dolması ihtimali bulunduğu gerekçesiyle dosyası ayrılan ana dava hükümlülerinden Erhan Tuncel'e 99 buçuk yıl, Ogün Samast'a 2 buçuk yıl, Yasin Hayal'e ise 7 buçuk yıl hapis cezası verildi.
17.07.2019 Gündem
Dink cinayeti davasında savcı mütalaasını açıkladı
Dink cinayeti davasında savcı mütalaasını açıkladı Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin, birtakım suçlar yönünden zaman aşımının dolması ihtimali bulunduğu gerekçesiyle dosyası ayrılan ana dava hükümlüleri Ogün Samast ve Yasin Hayal'in de aralarında bulunduğu 9 sanığın yargılandığı davada, mütalaa açıklandı.
27.06.2019 Gündem
Hrant Dink davasında flaş gelişme!
Hrant Dink davasında flaş gelişme! Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin davada, aralarında Ogün Samast ve Yasin Hayal'in de olduğu 9 sanığın dosyası ayrıldı
13.06.2019 Gündem
Hrant Dink davasında yargılama devam ediyor
Hrant Dink davasında yargılama devam ediyor Hrant Dink davasında 7'si tutuklu 85 sanığın yargılanmasına devam edildi.
24.09.2018 Gündem
Dink cinayeti sanığı Tuncel'in avukatı FETÖ davasında itirafçı  oldu
Dink cinayeti sanığı Tuncel'in avukatı FETÖ davasında itirafçı oldu Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) avukatlık yapılanmasına ilişkin soruşturmada tutuklanan, Hrant Dink cinayeti davasının sanığı Erhan Tuncel'in avukatı Erdoğan Soruklu, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklu yargılandığı davada, etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanma ihtimali ve tutuklu kaldığı süre dikkate alınarak tahliye edildi.
12.09.2018 Gündem
İstihbaratçı oğlu Bayar muhbir mi?
İstihbaratçı oğlu Bayar muhbir mi? Osmangazi Üniversitesi’nde 4 arkadaşını katleden akademisyen Volkan Bayar, aile yapısı nedeniyle Emniyet İstihbarat’a oldukça yakın bir isim. Babası eski bir polis olan Bayar’la ilgili en dikkati çeken bilgi ise Eskişehir Emniyeti ile sık sık iletişime geçtiği...
14.04.2018 Gündem
Dava: Sanıkları koruyan o müfettiş FETÖ’cüydü
Dava: Sanıkları koruyan o müfettiş FETÖ’cüydü Hrant Dink suikastı sanıkları Ramazan Akyürek, Ali Fuat Yılmazer ve Erhan Tuncel’i hazırladığı raporla koruyan eski başmüfettiş Üçkuyu’nun ByLock kullandığı belirlendi
29.09.2021 Gündem
Hrant Dink davasında 4 sanık tahliye edildi
Hrant Dink davasında 4 sanık tahliye edildi Mahkeme, 25'i tutuklu 10'u firari 85 sanıklı davada, tutuklu 4 sanığın tahliyesine karar verdi
29.09.2021 Gündem
Büyük abi’den keleşli poz!
Büyük abi’den keleşli poz! Hrant Dink cinayetinin ‘büyük abi’si Erhan Tuncel, memleketi Elazığ’da köy korucularını ziyaret edip kalaşnikoflarla poz verdi
29.09.2021 Gündem
Hrant Dink davasında flaş gelişme
Hrant Dink davasında flaş gelişme Hrant Dink cinayetiyle ilgili, aralarında FETÖ elebaşı Gülen'in de bulunduğu 50 sanık hakkında açılan yeni davayla, eski ana dava birleştirildi.
29.09.2021 Gündem
Hrant Dink cinayetinde bomba detay!
Hrant Dink cinayetinde bomba detay! Hrant Dink cinayetinin katil zanlısı Ogün Samast'ın o dönemde jandarma tarafından izlendiği ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Dink Başmüfettişi’ne ‘İki ismi silin’ baskısı!
Dink Başmüfettişi’ne ‘İki ismi silin’ baskısı! Başbakanlık Teftiş Kurulu Başmüfettişi Ayşegül Genç 2008’de Hrant Dink suikastıyla ilgili hazırladığı rapordan tutuklu FETÖ’cü polis müdürleri Ali Fuat Yılmazer ile Ramazan Akyürek’in isimlerini çıkarması için baskı yapıldığını anlattı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Erhan Tuncel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erhan tuncel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.