Eren Operasyonları

Eren Operasyonları

Son dakika Eren Operasyonları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Eren Operasyonları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Eren Operasyonları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eren Operasyonları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eren operasyonları gelişmeleri de dahil olmak üzere 177 eren operasyonları haberi bulunmuştur. Tüm eren operasyonları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakanlık açıkladı! 82 terörist etkisiz hale getirildi
Bakanlık açıkladı! 82 terörist etkisiz hale getirildi Eren Operasyonlarıyla PKK/KCK terör örgütüne ağır darbe vuruluyor. Şehit Eren Bülbül'ün anısına başlatılan Eren operasyonda bu yıl; 82 terörist etkisiz hale getirildi. 720 mağara/sığına/dpor imha edildi, 144 mayın/EYP, 275 uzun namlulu silah, 548 el bombası ve 62 bin adet mühhimmat ele geçirildi.
6.09.2022 Gündem
Pençe kilit operasyonu şehitleri! Kaç asker şehit edildi, yaralı asker sayısı nedir? Pençe operasyonu son dakika haberleri ve son durum!
Pençe kilit operasyonu şehitleri! Kaç asker şehit edildi, yaralı asker sayısı nedir? Pençe operasyonu son dakika haberleri ve son durum! Türk Silahlı Kuvvetleri Irak’ın kuzeyinde Metina, Zap ve Avaşin-Basyan bölgelerindeki terörist hedeflere yönelik Pençe Kilit Operasyonu'nu başlattı. Operasyondan sıcak görüntüler gelirken vatandaşlar operasyondaki son gelişmeleri takip ediyor. İşte Pençe kilit operasyonu şehitleri ve Pençe kilit operasyonunda son durum…
19.04.2022 Gündem
Abluka Operasyonları bugün itibarıyla başlatıldı! İçişleri Bakanlığı duyurdu
Abluka Operasyonları bugün itibarıyla başlatıldı! İçişleri Bakanlığı duyurdu İçişleri Bakanlığı, Eren ve Eren-Kış operasyonlarının tamamlandığı ve bu operasyonlarda toplam 339 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Eren-Kış operasyonlarının ardından 15 Nisan itibariyle 'Abluka Operasyonları'nın başlatıldığı belirtildi.
15.04.2022 Gündem
Hakkari'de 'Eren Kış-30 Operasyonu' başlatıldı
Hakkari'de 'Eren Kış-30 Operasyonu' başlatıldı PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla, Hakkari ilinde 571 personelle “Eren Kış-30 (Hakkari-Kavaklı) Şehit J.Çvş. Mehmet Sancar” Operasyonu başlatıldı.
9.03.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Mardin’de 571 askerle operasyon başlatıldı
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Mardin’de 571 askerle operasyon başlatıldı İçişleri Bakanlığınca Mardin’de 571 Personelin katılımıyla Eren Kış-29 Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Hakan Öcalan Operasyonu başlatıldı.
2.03.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Eren Kış-17 operasyonu başlatıldı
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Eren Kış-17 operasyonu başlatıldı İçişleri Bakanlığı'nca, “Eren Kış-17 Muş-Şenyayla Şehit Jandarma Üsteğmen İsmail Moray” operasyonu başlatıldı. Opersayonda jandarma komando, jandarma özel harekat ve güvenlik korucularından oluşan 1071 personel görev alıyor.
30.01.2022 Gündem
Veysel Akkuş adlı terörist Siirt’te etkisiz hale getirildi!
Veysel Akkuş adlı terörist Siirt’te etkisiz hale getirildi! Eren Operasyonları kapsamında, kırmızı bültenle aranan ve terörden arananlarda gri listede yer alan Herdem Amed kod adlı Veysel Akkuş 21 Ekim tarihinde Siirt’te etkisiz hale getirildi
18.12.2021 Gündem
Bakan Soylu: Terör örgütünü kıskıvrak yakaladık
Bakan Soylu: Terör örgütünü kıskıvrak yakaladık İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Türkiye'de terörist sayısı artık çok az seviyelere düşmüştür. Şu anda Eren Operasyonları, toplam 5 bin 611 kahramanımız tarafından yürütülüyor. Hava şartlarına hiç bakmadan tüm kış boyunca sürdürülecektir. Terör örgütünü kıskıvrak yakaladık ve bir daha nefes alamayacak duruma getirmek istiyoruz" dedi.
16.11.2021 Siyaset
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Operasyon başladı, 718 askerle...
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Operasyon başladı, 718 askerle... İçişleri Bakanlığı, Hatay'da 718 personelle 'Eren Kış-2 Amanoslar Şehit Jandarma Er Esat Mengilli Operasyonu' başlatıldığını duyurdu.
11.11.2021 Gündem
İçişleri duyurdu! Ekim ayında 98 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri duyurdu! Ekim ayında 98 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, ekim ayında kırsal alanda 12 bin 161, şehirlerde ise 1390 operasyon yapıldığını belirterek, "Bu operasyonlarda toplam 98 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Ayrıca 15 terör eylemi de engellenmiştir" dedi.
3.11.2021 Gündem
Fırat Gizlenç (Sidar Farkin Amed) öldürüldü
Fırat Gizlenç (Sidar Farkin Amed) öldürüldü Eren Operasyonları kapsamında Şırnak’ta etkisiz hale getirilen 2 teröristten birinin “gri kategoride” yer alan ve örgüt tarafından özel eğitilmiş *Fırat Gizlenç*olduğu belirlendi.
17.10.2021 Gündem
Bingöl, Muş ve Diyarbakır'da dev operasyon başladı! Binlerce asker indirildi...
Bingöl, Muş ve Diyarbakır'da dev operasyon başladı! Binlerce asker indirildi... Son dakika haberi... Bingöl, Muş ve Diyarbakır'da PKK'ya karşı sonbahar-kış operasyonları başlatıldı. Operasyona 2520 personel katılıyor.
2.10.2021 Gündem
Ömer Çelik'ten 'Laiklik' polemiği açıklaması: Anayasadan çıkmasını hiçbir şekilde istemiyoruz!
Ömer Çelik'ten 'Laiklik' polemiği açıklaması: Anayasadan çıkmasını hiçbir şekilde istemiyoruz! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Laiklik prensibinin Anayasa'da korunması gerektiğini düşünüyoruz. Hiçbir şekilde Laikliğin Anayasa'dan çıkmasını AK Parti olarak istemiyoruz. Biz Laiklik prensibinin Anayasa'da korunması gerektiğini düşünüyoruz. Hiçbir şekilde bununla ilgili başka bir yaklaşıma olumlu bakmıyoruz" dedi.
13.09.2021 Siyaset
Silahıyla birlikte etkisiz hale getirildi! İçişleri Bakanlığı duyurdu
Silahıyla birlikte etkisiz hale getirildi! İçişleri Bakanlığı duyurdu İçişleri Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması geldi. Eren-7 Operasyonları kapsamında, Tunceli-Hozat ilçe Dağyurdu mahallesi kırsalında, İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Komando ve JÖH birliklerince J-SİHA ile Hava Kuvvetlerinin desteğinde icra edilen operasyonda, 1 bölücü örgüt mensubu silahıyla birlikte etkisiz hale getirildi.
19.08.2021 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten ABD'nin raporuna tepki
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten ABD'nin raporuna tepki AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantı sonrası AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu. ABD'nin Türkiye'yi 'Çocuk asker kullanımına karışan ülkeler' listesine eklemesine tepki gösteren Çelik, "Türkiye bu konuda sicili en temiz ülkedir" dedi.
7.07.2021 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten 'müsilaj' açıklaması
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten 'müsilaj' açıklaması AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. Çelik Marmara Denizi'nde etkili olan müsilaj sorunu ile ilgili olarak, "Biyolojik arıtma tesisi yapmanın ne kadar önemli olduğu, temel atmama töreni düzenlenmesinin ne kadar yanlış bir iş olduğu ortaya çıktı. 3 yılda tamamlanacak bir eylem planıdır." ifadelerini kullandı.
7.06.2021 Siyaset
Bakan Soylu duyurdu! 5 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Soylu duyurdu! 5 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı son dakika açıklamasında, Jandarma ekipleri tarafından 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
6.06.2021 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik duyurdu: 250 milyon TL'lik destek paketi...
AK Parti Sözcüsü Çelik duyurdu: 250 milyon TL'lik destek paketi... AK Parti MKYK toplantısına ilişkin Sözcü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu. Sözcü Çelik, "Müzisyen arkadaşlarımıza seslerini duyduğumuzu söylemek isterim. Müzik susmasın sloganı ile destekler müzisyen arkadaşlarımıza ulaştırılıyor. Daha fazlası için gayret ediyoruz" ifadelerini kullandı. Çelik Marmara'yı etkisi altına alan 'deniz salyası'na ilişkin de bilgiler paylaştı. İşte detaylar...
3.06.2021 Gündem
Eren Cudi-Besta ve Eren Kazan-Oğul operasyonları başladı!
Eren Cudi-Besta ve Eren Kazan-Oğul operasyonları başladı! İçişleri Bakanlığı, Şırnak ve Hakkari'de 5 bin 280 personelin katılımıyla Eren Cudi-Besta ve Eren Kazan-Oğul operasyonlarının başlatıldığını açıkladı.
29.04.2021 Gündem
Şırnak ve Siirt'te 1317 personelin katılımıyla dev operasyon!
Şırnak ve Siirt'te 1317 personelin katılımıyla dev operasyon! İçişleri Bakanlığı, Şırnak ve Siirt'te 1317 personelin katılımıyla Eren-12 Güleşli Operasyonu'nun başlatıldığını bildirdi.
30.03.2021 Gündem
Bakanlık duyurdu! Büyük darbe vuruldu
Bakanlık duyurdu! Büyük darbe vuruldu İçişleri Bakanlığı Eren Operasyonları kapsamında PKK'nın birçok üssünün yerle bir edildiğini ifade etti.
20.02.2021 Gündem
Şırnak ve Siirt'te 'Eren-10 Gabar Operasyonu' başlatıldı
Şırnak ve Siirt'te 'Eren-10 Gabar Operasyonu' başlatıldı Bölücü terör örgütünü ülke gündeminden tamamen çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla Şırnak ve Siirt illerinde “Eren-10 Gabar” Operasyonu başlatıldı.
12.02.2021 Gündem
'Eren-8 Amanoslar' operasyonu başlatıldı! 1670 askerle...
'Eren-8 Amanoslar' operasyonu başlatıldı! 1670 askerle... Bölücü terör örgütünü ülke gündeminden tamamen çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla “EREN-8 AMANOSLAR” Operasyonu başlatıldı.
8.02.2021 Gündem
Tunceli’de “Eren-7 Mercan Munzur” operasyonu başladı!
Tunceli’de “Eren-7 Mercan Munzur” operasyonu başladı! İçişleri Bakanlığınca Tunceli’de “Eren-7 Mercan Munzur” Operasyonu başlatıldı. Operasyonda, Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat (PÖH) ve Güvenlik Korucu timlerinden toplam 1.062 personel görev alıyor.
5.02.2021 Gündem
İçişleri Bakanlığınca Bitlis ve Siirt'te 'Eren -6 Mergelo' Operasyonu başlatıldı
İçişleri Bakanlığınca Bitlis ve Siirt'te 'Eren -6 Mergelo' Operasyonu başlatıldı Bölücü terör örgütünü ülke gündeminden tamamen çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla Bitlis ve Siirt İllerinde “EREN-6 MERGELO” Operasyonu başlatıldı. Operasyonda, Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat (PÖH) ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 1.453 personel görev alıyor
2.02.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Eren Operasyonları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eren operasyonları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.