Erdoğan Onayladı

Erdoğan Onayladı

Son dakika erdoğan onayladı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erdoğan onayladı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erdoğan onayladı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erdoğan Onayladı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erdoğan onayladı gelişmeleri de dahil olmak üzere 360 erdoğan onayladı haberi bulunmuştur. Tüm erdoğan onayladı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Memur olmak isteyen milyonları kapsıyor! Son dakika kararı resmen duyuruldu! Hepsine yapılacak, 2 yıl sonunda...
Memur olmak isteyen milyonları kapsıyor! Son dakika kararı resmen duyuruldu! Hepsine yapılacak, 2 yıl sonunda... Kamu personellerine ilişkin son dakika kararı! Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışmak isteyen herkesi ilgilendiriyor. Yeni karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre kamuya ilk defa atanacak kişilere güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması yapılacak. Hakkında araştırma yapılacak kamu görevlileri; Genel Kurmaylığı Başkanlığında çalışacaklar, TSK bünyesinde çalışacak olanlar, Sahil Güvenlik ile Jandarma Genel Komutanlığında çalışacak olanlar, Emniyet Genel Müdürlüğü, MİT Başkanlığı ile kamuda çalışacak öğretmenler olarak belirlendi. Araştırma sırasında elde edilen kişisel veriler, iki yılın sonunda silinerek yok edilecek.
3.06.2022 Memur
MEB harekete geçti ve belli oldu! 18 Temmuz...
MEB harekete geçti ve belli oldu! 18 Temmuz... Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu. Ve başlıyor. Bakanlık tarafından tarih verildi. Bir ilk gerçekleşecek. MEB son dakika açıklaması ile tarihleri tek tek duyurdu. Millî Eğitim Bakanlığınca (MEB) Türkiye'de ilk kez düzenlenecek uzman ve başöğretmenlik eğitim programının Milli Eğitim Bakanlığı Bilgi İşlem Sistemi (MEBBİS) üzerinden başlayan başvuruları, 10 Haziran'a kadar devam edecek.
2.06.2022 Eğitim
Memur olmak isteyene güzel haber! Cumhurbaşkanı Erdoğan onayladı
Memur olmak isteyene güzel haber! Cumhurbaşkanı Erdoğan onayladı Memur olmak isteyen binlerce kişiye güzel haber geldi. Yeni memur kadroları açıldı. Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile bazı bakanlık ve kurumlara 2 bin 223 kadro ihdası gerçekleştirildi.
2.06.2022 Memur
KDV, kredi, vergi... Cumhurbaşkanı Erdoğan onayladı
KDV, kredi, vergi... Cumhurbaşkanı Erdoğan onayladı Halkbank’ın esnafa kullandırdığı kredilerin taksitleri 6 ay ötelendi. Salgın nedeniyle faaliyetleri durdurulan 122 bin işyerinin gelir vergisi, stopaj ve KDV beyannamesi de ertelendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla 2.5 milyon esnafa nefes aldıracak düzenlemeler yürürlüğe girdi.
26.01.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan onayladı! Bir müjde daha
Cumhurbaşkanı Erdoğan onayladı! Bir müjde daha TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı ile 10 bin ton limon ihracatına izin çıktığını açıkladı.
14.05.2020 Ekonomi
Bayram ikramiyesi ne kadar?
Bayram ikramiyesi ne kadar? Milyonlarca kişi bekliyordu ve o düzenleme Meclis'te kabul edildi. Emekli, işçi ve işveren herkesi çok yakından ilgilendiren ve Türkiye Büyük Millet Meclis'inde kabul edilen düzenleme ile kısa çalışma ödeneği şartları kolaylaştırılarak 600 gün 450'e, 120 gün de 60 güne indirildi. En düşük emekli maaşı 1500 TL oldu. Bayram ikramiyesi ile ilgili düzenleme de yapıldı. Meclis'te kabul edilen düzenlemeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan onayladı. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.İşte detaylar...
4.02.2021 Çalışma Hayatı
Emeklilikte yeni dönem! Meclis’te kabul edildi, Cumhurbaşkanı onayladı...
Emeklilikte yeni dönem! Meclis’te kabul edildi, Cumhurbaşkanı onayladı... Milyonlarca kişi merakla bekliyordu. Emekli olan ya da emekli olmayı planlayan kişileri yakından ilgilendiren bir kanun teklifi Meclis'ten geçti ve düzenlemeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan onayladı ve yürürlüğe girdi. Türkiye'de ikamet etmeyen vatandaşlar da artık Bireysel Emeklilik sistemi'ne (BES) dahil olabilecek. Şehir, kasaba ve köy sınırları içinde bulunan ve kanunda belirtilen yerler dışında kalan her çeşit ticaret ve sanat amacı güden iş yerlerinde çalışanlar, buralarda barındırılanlar, öğrenci yurtları ve benzeri yerlerde çalışanlar, bu yerlerde kalan öğrencilerin bildirimleri, sorumlu işleticilerce genel kolluk kuvvetlerine elektronik ortamda da yapılabilecek. İzinsiz tüfek imalathanesi kuranlara 5 yılı kadar hapis getirildi.
27.03.2020 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan onayladı! İşte o atamalarda dikkat çeken isimler
Cumhurbaşkanı Erdoğan onayladı! İşte o atamalarda dikkat çeken isimler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla Kara Kuvvetleri Komutanlığında 75, Deniz Kuvvetleri Komutanlığında 25 ve Hava Kuvvetleri Komutanlığında 27 general ve amiralin atama işlemleri gerçekleştirildi. Resmi Gazete'de yayımlanan kararlar kapsamında 3. Ordu ve Ege Ordu Komutanlıklarına yeni isimler getirildi, bazı kolordu ve üs komutanlıklarında da değişikliğe gidildi.
22.08.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan onayladı! Resmen başladı...
Cumhurbaşkanı Erdoğan onayladı! Resmen başladı... Milyonlarca kişiyi ilgilendiren düzenlemeyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan onayladı ve Resmi Gazete'de yayımlandı. Bugünden itibaren hayata geçen uygulama ile ilkokula başlama yaşı 69 aya çıkarılırken, sözleşmeli öğretmenler ile Sağlık Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı'ndaki sözleşmeli personelin kadroya atanması için gerekli süre kısaldı.
5.07.2019 Eğitim
Vergi sistemi değişiyor!
Vergi sistemi değişiyor! Vergi düzenlemelerinde yoksul kesimi gözetecek sistem geliyor. Lüks ve ithal yoğunluğu yüksek tüketim malları belirlenerek caydırıcı vergilendirme için de çalışmalar başladı.
15.10.2018 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan onayladı! Orta Vadeli Mali Plan resmen yayımlandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan onayladı! Orta Vadeli Mali Plan resmen yayımlandı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "2019-2021 Dönemi Yatırım Programı Hazırlıkları" ile ilgili genelgesi Resmi Gazete'de yer aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Hükümetimiz makroekonomik istikrarı korumak, üretimi artırmak ve toplumun refah düzeyini yükseltmek için 2019-2021 döneminde Yeni Ekonomi Programı'nı uygulayacaktır. Temel hedefimiz olan ekonomide dengelenmeyi ve sürdürülebilir büyümeyi gerçekleştirmek üzere kamu harcamalarında tasarruf yapmak, enflasyonu düşürerek fiyat istikrarını korumak, yurt içi tasarrufları artırmak, cari işlemler açığını azaltmak, kamu mali dengelerini ve mali disiplini daha da güçlendirmek ve böylece makroekonomik ve finansal istikrarı korumak temel önceliklerimizdir" dedi.
11.10.2018 Gündem
Erdoğan onayladı! Milyonlarca kişiye müjde
Erdoğan onayladı! Milyonlarca kişiye müjde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 20 yeni üniversite kurulması, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne uyum yasalarını KHK ile hayata geçirme imkanı tanıyan "Yetki Kanunu"nu ile vergi ve prim borçlarının yapılandırılması, emeklilere dini bayramlar öncesi ikramiye ödenmesi gibi düzenlemeleri içeren kanunları onayladı.
17.05.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 10 maddelik uyum yasasını onayladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 10 maddelik uyum yasasını onayladı Cumhurbaşkanı Erdoğan "Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun"u onayladı.
25.04.2018 Gündem
Erdoğan onayladı! Vergide yeni dönem
Erdoğan onayladı! Vergide yeni dönem Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7103 sayılı "Vergi Kanunları ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun"u onayladı.
27.03.2018 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan onayladı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan onayladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan YSK'nın Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanunu onayladı.
11.12.2017 Siyaset
Erdoğan onayladı, resmen yürürlükte!
Erdoğan onayladı, resmen yürürlükte! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan kanun Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan onayladı! Resmi Gazete'de yayınlandı
Erdoğan onayladı! Resmi Gazete'de yayınlandı Türkiye ile Sudan arasında elektrik alanında iş birliğine ilişkin mutabakat zaptına dair kanun Resmi Gazete'de yer aldı
29.09.2021 Gündem
Başbakan: Referandum inşallah 16 Nisan'da yapılacak
Başbakan: Referandum inşallah 16 Nisan'da yapılacak Merak edilen referandum tarihi ile ilgili son dakika haber geldi. Başbakan Binali Yıldırım referandumla alakalı, "İnşallah 16 Nisan'da yapılacak." dedi.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan imzayı attı! Kamu işçisine müjde
Erdoğan imzayı attı! Kamu işçisine müjde Kamuda çalışan işçilere, Kurban Bayramı öncesinde ikramiye ödenecek...
2.09.2016 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan TSK Personel Kanunu’nu onayladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan TSK Personel Kanunu’nu onayladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, TSK personel kanunu onayladı. Yasa terörle mücadele eden güvenlik güçlerini koruma altına alıyor
29.09.2021 Gündem
Ve o yasa Resmi Gazete'de yayımlandı
Ve o yasa Resmi Gazete'de yayımlandı Milletvekillerinin yasama dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin, anayasada değişiklik yapılmasını öngören kanun Resmi Gazete'de yer aldı.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan onayladı! 138 vekile dokunulacak
Erdoğan onayladı! 138 vekile dokunulacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, haklarında 667 dosya bulunan 138 milletvekilinin dokunulmazlıklarını kaldıran 6718 sayılı Kanunu onayladı
29.09.2021 Gündem
Yeni hükümetin ilk toplantısı Beştepe’de
Yeni hükümetin ilk toplantısı Beştepe’de Başbakan Yıldırım, kabineyi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde açıkladı. Aralarında Yalçın Akdoğan’ın da bulunduğu 8 isim yeni listede yer almadı. Yeni hükümetin ilk Bakanlar Kurulu toplantısı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılacak.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 14 kanunu onayladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan 14 kanunu onayladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6684, 6685, 6686, 6687, 6688, 6689, 6690, 6691, 6692, 6693, 6694, 6695, 6696 ile 6697 sayılı kanunları onayladı
29.09.2021 Gündem
Ankara’da çok kritik atama! Erdoğan onayladı
Ankara’da çok kritik atama! Erdoğan onayladı Ankara’nın göbeğindeki Kızılay’da bombalı terör eyleminin ardından Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne yapılan ivedi atama dikkat çekti. Van Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan’ın Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne atanmasına ilişkin kararnamenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylandığı öğrenildi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Erdoğan Onayladı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erdoğan onayladı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.