Erdin Bircan

Erdin Bircan

Son dakika Erdin Bircan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Erdin Bircan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Erdin Bircan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erdin Bircan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erdin bircan gelişmeleri de dahil olmak üzere 29 erdin bircan haberi bulunmuştur. Tüm erdin bircan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Belediye başkanına hapis şoku! 15 Temmuz gecesi...
Belediye başkanına hapis şoku! 15 Temmuz gecesi... Edirne Belediye Başkanı CHP'li Recep Gürkan'ın, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi bir barda kadeh kaldırıp, şarkı söylediği görüntülerle ilgili 'suçu ve suçluyu övme' suçundan tutuksuz yargılandığı davada, savcı mütaalasını açıkladı. Savcı, Başkan Gürkan'ın 2 yıl hapis cezasına çarptırılmasını istedi.
13.01.2021 Gündem
Binali Yıldırım Meclis Başkanlığı'na veda etti
Binali Yıldırım Meclis Başkanlığı'na veda etti TBMM Başkanı Binali Yıldırım, "Bugün itibarıyla TBMM Başkanlığı görevimden çekileceğim. Bu yemekten sonra ilk yapacağım iş ayrılma dilekçesini TBMM'ye teslim etmek olacak." dedi. Yıldırım istifa dilekçesini Meclis Başkanlığına sundu.
18.02.2019 Siyaset
CHP'den yerel seçimde ittifak açıklaması
CHP'den yerel seçimde ittifak açıklaması CHP Genel Başkan Yardımcısı Salıcı, "Saadet Partisinden önümüzdeki günlerde bir randevu talebimiz olacak. Görüşme genel başkan düzeyinde olacak." dedi.
21.11.2018 Siyaset
CHP Milletvekili Erdin Bircan son yolculuğuna uğurlandı
CHP Milletvekili Erdin Bircan son yolculuğuna uğurlandı Ankara'da tedavi gördüğü İbni Sina Hastanesi'nde 59 yaşında hayatını kaybeden CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, son yolcuğuna uğurlandı.
19.11.2018 Gündem
CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan hayatını kaybetti
CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan hayatını kaybetti CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
18.11.2018 Gündem
HDP ve CHP milletvekilleri hakkında fezleke
HDP ve CHP milletvekilleri hakkında fezleke Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca 12 HDP'li milletvekili hakkında, "terör örgütü propagandası yapmak", 3 CHP'li milletvekili hakkında ise "cumhurbaşkanına hakaret" suçundan fezleke hazırlandı.
5.10.2018 Siyaset
Hayatını kaybettiği iddia edilen CHP'li Erdin Bircan ile ilgili flaş açıklama
Hayatını kaybettiği iddia edilen CHP'li Erdin Bircan ile ilgili flaş açıklama Beyin kanaması geçiren ve yoğun bakımda tedavi altında olan CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan hayatını kaybettiği iddia edilmişti. Bircan'ın oğlu sosyal medyadan yaptığı açıklama bu iddiaları yalanladı.
25.09.2018 Siyaset
Kurultay bilmecesi
Kurultay bilmecesi Olağanüstü kurultay isteyenler 625 imzaya ulaştık derken, Genel Merkez “İmzaları görelim” karşılığını veriyor. Düğüm, imzaların teslim edileceği Perşembe günü çözülecek
31.07.2018 Siyaset
CHP'de kurultayla ilgili flaş gelişme! İlk açıklama geldi...
CHP'de kurultayla ilgili flaş gelişme! İlk açıklama geldi... CHP'de 16 Temmuz'da olağanüstü kurultay talebiyle başlayan imza toplama süreci bugün 17.30'da tamamlandı.Muhaliflerin imzaları 6 Ağustos'a kadar Genel Merkez'e teslim etmeleri gerekiyor. CHP'li Gaye Usluer ve Yaşar Tüzün "İmzalar tamam perşembe günü teslim edeceğiz" diye açıklama yaptılar. Öte yandan CHP yönetiminden açıklama geldi. Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, "Süresinde eğer yeterli imza olursa ne yapacağımızı söyledik. Tüzükte nelerin yapılacağı yazıyor, tüzük dışına çıkmak gibi bir irademiz hiçbir zaman olmamıştır, olmayacaktır" dedi.
30.07.2018 Siyaset
Son dakika: CHP'li vekil beyin kanaması geçirdi!
Son dakika: CHP'li vekil beyin kanaması geçirdi! CHP'de olağanüstü kurultay çalışmaları kapsamında Iğdır'da bulunan Edirne Milletvekili Erdin Bircan'ın beyin kanaması geçirdiği ve ameliyata alındığı bildirildi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Bircan'ın sağlık durumu hakkında bilgi aldığı ve Grup Başkanvekili Engin Altay'ı Iğdır'a gönderdiği öğrenildi.
30.07.2018 Siyaset
CHP’li 12 milletvekili bildiriye destek vermedi! İşte o isimler
CHP’li 12 milletvekili bildiriye destek vermedi! İşte o isimler CHP’li 129 milletvekilinin, kurultay tartışmalarının sayı boyutundan çıkarılarak sonlandırılmasına ilişkin bildirgesine, 12 milletvekili imza vermedi.
26.07.2018 Gündem
Komşu İnce’ye izin verdi
Komşu İnce’ye izin verdi CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce dün Gümülcine’ye gitti. İnce’nin, yanındaki CHP’li milletvekillerine ve gazetecilere geçiş izni verilmedi
31.05.2018 Siyaset
CHP heyeti Yunanistan'a alınmadı
CHP heyeti Yunanistan'a alınmadı Yunanistan, milletvekili ve gazetecilerin geçişine izin vermedi. CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ise Gümülcine'ye geçti.
31.05.2018 Siyaset
İYİ Parti'ye gidip CHP'ye dönen Gaytancıoğlu: Kurbanlık koyun gibi gittik
İYİ Parti'ye gidip CHP'ye dönen Gaytancıoğlu: Kurbanlık koyun gibi gittik CHP'den İYİ Parti'ye geçtikten sonra partisine dönen 15 milletvekilinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun tarım başdanışmanı Okan Gaytancıoğlu, "Kurbanlık koyun gibi gittik. Ne kadar büyük bir görev yaptığımızı sonradan anladık" dedi.
30.05.2018 Siyaset
Son dakika: CHP'nin milletvekili adayları belli oldu! Çok sayıda vekil liste dışı kaldı!
Son dakika: CHP'nin milletvekili adayları belli oldu! Çok sayıda vekil liste dışı kaldı! Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında dün yapılan PM toplantısında, CHP'nin 24 Haziran'daki seçime ilişkin milletvekili aday listesi kesinleşti. Listeye göre, Kılıçdaroğlu İzmir 2. bölge 1. sıradan aday olurken, eski Genel Başkan Deniz Baykal Antalya 1. sırada gösterildi. İlhan Cihaner, barış Yarkadaş, Ali Şeker, Mustafa Balbay gibi 61 vekil liste dışı kaldı. Sürpriz isimler listelerde yer aldı.
21.05.2018 Siyaset
İşte CHP'de listeye giremeyen o isimler...
İşte CHP'de listeye giremeyen o isimler... CHP'nin 24 Haziran Milletvekili listesi belli oldu. Fikri Sağlar, Barış Yarkadaş, Mustafa Balbay, Ali Şeker, Eren Erdem, Gülsün Bilgehan, Şenal Saruhan, Haluk Pekşen, Zeynep Altıok, Musa Çam ve Necati Yılmaz gibi partinin önemli isimleri liste dışı kaldı. AKP kurucusu Abdüllatif Şener ise Konya'dan aday gösterildi.
20.05.2018 Siyaset
CHP’nin milletvekili adayları belli oldu
CHP’nin milletvekili adayları belli oldu CHP Parti Meclisi (PM) toplantısında, 24 Haziran'da gerçekleştirilecek 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin milletvekili aday listesi kesinleştirildi.
20.05.2018 Siyaset
CHP'li vekil ve eşi kaza geçirdi!
CHP'li vekil ve eşi kaza geçirdi! CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan ve eşi Bahriye Bircan, Bulgaristan'da geçirdikleri trafik kazasında yaralandı.
29.09.2021 Gündem
Saros müjdesi
Saros müjdesi Saros Körfezi kıyısındaki ormanlık alanlar, açılan kalker ve taş ocakları nedeniyle yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı, bakanlık bundan böyle yeni ruhsat verilmeyeceğini açıkladı.
11.08.2017 Yaşam
Saros müjdesi
Saros müjdesi Saros Körfezi kıyısındaki ormanlık alanlar, açılan kalker ve taş ocakları nedeniyle yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı, bakanlık bundan böyle yeni ruhsat verilmeyeceğini açıkladı
11.08.2017 Yaşam
Bakan'dan 'sözleşmeli öğretmen' açıklaması
Bakan'dan 'sözleşmeli öğretmen' açıklaması Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, "Sözleşmeli öğretmen alımı yönetmelik çerçevesinde yapılmış ve herhangi bir adayın mağdur edilmesi söz konusu olmamıştır." değerlendirmesinde bulundu.
29.09.2021 Gündem
Gürsel Tekin: Erken seçime hazırız
Gürsel Tekin: Erken seçime hazırız CHP İstanbul Milletvekili Gürsel, CHP Edirne İl Başkanlığı binasında, CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, başkan yardımcıları ve CHP il yöneticileri ile birlikte basın toplantısı düzenledi...
29.09.2021 Gündem
Türkiye'de demokrasi nöbeti sürüyor
Türkiye'de demokrasi nöbeti sürüyor Türkiye'nin dört bir tarafında vatandaşların FETÖ'nün darbe girişimine karşı demokrasi nöbeti büyük bir coşkuyla devam ediyor
29.09.2021 Gündem
"7.2 milyar dolarlık gaz ithalatına gerek kalmayacak"
"7.2 milyar dolarlık gaz ithalatına gerek kalmayacak" Enerji ihtiyacını yüzde 70’in üzerinde ithalattan karşılayan ve son dönemde yerli kaynakların kullanımına daha fazla vurgu yapılan Türkiye’de, kömür potansiyelinin maksimum seviyede kullanılmasıyla yılda 7...
24.02.2016 Ekonomi
1 Kasım 2015 seçimleri 26.Dönem milletvekilleri tam liste!
1 Kasım 2015 seçimleri 26.Dönem milletvekilleri tam liste! AK Parti, CHP, MHP ve HDP'nin il il milletvekili listeleri belli oldu. AK Parti, CHP, HDP, MHP milletvekili adaylarının hangileri milletvekili olmayı başardı?
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Erdin Bircan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erdin bircan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.