Erdi Ünver

Erdi Ünver

Son dakika erdi ünver haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erdi ünver ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erdi ünver haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erdi Ünver

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erdi ünver gelişmeleri de dahil olmak üzere 72 erdi ünver haberi bulunmuştur. Tüm erdi ünver haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kırık Hayatlar dizisi konusu ne? Kırık Hayatlar dizisi oyuncuları kim?
Kırık Hayatlar dizisi konusu ne? Kırık Hayatlar dizisi oyuncuları kim? Kırık Hayatlar izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ekranların yeni dizisi Kırık Hayatlar, Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak. Dizide, iki gencin aşkları için neleri göze alabileceği, bir annenin güç için her şeyi nasıl arkada bırakabileceği ekrana taşınacak. Peki, Kırık Hayatlar dizi oyuncuları kim? Kırık Hayatlar dizisi konusu ne? İşte Kırık Hayatlar dizisi hikayesi ve oyuncuları
25.08.2021 Gündem
'Kırık Hayatlar' başlıyor! İşte çok konuşulacak karakterleri...
'Kırık Hayatlar' başlıyor! İşte çok konuşulacak karakterleri... Kanal D’nin yeni günlük dizisi Kırık Hayatlar bugün ilk bölümüyle ekrana geliyor.
23.08.2021 Televizyon
'Kırık Hayatlar'dan kamera arkası görüntüler
'Kırık Hayatlar'dan kamera arkası görüntüler Kanal D’nin yeni günlük dizisi 'Kırık Hayatlar', 23 Ağustos Pazartesi günü ilk bölümü ile ekrana geliyor.
21.08.2021 Televizyon
Kırık Hayatlar’ın başrol oyuncuları yeni dizilerini anlattı
Kırık Hayatlar’ın başrol oyuncuları yeni dizilerini anlattı Kanal D'nin yeni günlük dizisi Kırık Hayatlar 23 Ağustos Pazartesi günü ilk bölümü ile ekrana geliyor.
18.08.2021 Televizyon
Kırık Hayatlar 1. bölüm fragmanı yayında!
Kırık Hayatlar 1. bölüm fragmanı yayında! Kanal D’nin yeni günlük dizisi Kırık Hayatlar 23 Ağustos Pazartesiden itibaren hafta içi her gün saat 11.00'da Kanal D'de!
15.08.2021 Televizyon
Kırık Hayatlar Kanal D'de başlıyor!
Kırık Hayatlar Kanal D'de başlıyor! Başrollerini Meltem Akçöl ile Erdem Yılmaz’ın paylaştığı, yapımını Nöbetçi Yapım ve AF Yapım’ın, yapımcılığını Berna Akpınar ile Metin Namlısesli’nin üstlendiği yeni günlük dizi Kırık Hayatlar'ın ilk tanıtımı yayınlandı.
12.08.2021 Televizyon
Kosovalı yıldız Arbnora Ademaj, Kanal D'de!
Kosovalı yıldız Arbnora Ademaj, Kanal D'de! Kosava’nın yıldız oyuncusu Arbnora Ademaj, Kanal D’nin yakında izleyicisiyle buluşacak günlük dizisi 'Kırık Hayatlar'ın kadrosunda dahil oldu.
12.08.2021 Televizyon
"Kırık Hayatlar" Kanal D’de başlıyor...
"Kırık Hayatlar" Kanal D’de başlıyor... Kanal D’nin yeni günlük dizisi Kırık Hayatlar yakında izleyicisi karşısına çıkacak.
4.08.2021 Televizyon
Erdi Ünver’e sürpriz teklif
Erdi Ünver’e sürpriz teklif ‘Survivor’ yarışmasıyla şöhreti yakalayan Erdi Ünver’e, Amerika’daki ünlü bir yapım şirketinden film teklifi geldi.
18.02.2020 Magazin
Survivor Erdi, dövdüğü ünlü oyuncuyu hastanelik etti!
Survivor Erdi, dövdüğü ünlü oyuncuyu hastanelik etti! Survivor Erdi Ünver kendini rolüne fazla kaptırınca Peker Açıkalın'ı gerçekten dövdü. Olay sonrası Açıkalın'ın kalp pili yerinden oynadı.
10.01.2018 Magazin
Acun'un parlattığı o isim paylaşılamıyor!
Acun'un parlattığı o isim paylaşılamıyor! Survivor 2017'nin ses getiren yarışmacılarından Erdi Ünver, 'Organik Aşk' ve 'Karımı Gördünüz mü?' isimli sinema filmleriyle kamera karşısına geçti.
4.01.2018 Magazin
Survivor Erdi oyuncu oluyor!
Survivor Erdi oyuncu oluyor! Survivor 2017 yarışmasıyla tanınan Erdi Ünver, yakında Şanlıurfa’da çekimlerine başlanacak, 'Seni Unuttum' adlı sinema filmiyle oyunculuk macerasına atılacağını açıkladı.
20.09.2017 Magazin
Survivor Erdi'den ünlülere övgü!
Survivor Erdi'den ünlülere övgü! Erdi Ünver, ünlüler takımının büyük ödülleri kazanma konusunda çok başarılı olduklarını söyledi.
7.06.2017 Magazin
Survivor Erdi'den Gökhan hakkında flaş sözler!
Survivor Erdi'den Gökhan hakkında flaş sözler! 'Survivor 2017'nin en çok konuşulan isimlerinden Erdi Ünver, gönüllülerden Gökhan Gözükan'ın yükselen performansını övgü dolu sözlerle değerlendirdi.
1.06.2017 Magazin
Anıl Karakurt kimdir?
Anıl Karakurt kimdir? Bu seneki Survivor yarışmacıları da renkli görüntüleriyle dikkat çekiyor. Anıl Karakurt’ta bu seneki Survivor 2017 yarışmasının Gönüllüler Takımı’ndan. Anıl Karakurt’un 2017 Survivor boyunca katıldığı 103 yarıştan toplam 42 galibiyeti bulunmaktadır. Performansı çok iyiye yakın olmasa da azmi ile dikkat çekmektedir.
29.09.2021 Gündem
Burçak'ın Survivor'dan gitmesinin arkasında Erdi var!
Burçak'ın Survivor'dan gitmesinin arkasında Erdi var! Survivor 2017'de Gönüllüler takımından elenen Erdi Ünver, Survivor'dan bu hafta elenen Burçak Tuncer ile ilgili flaş bir itirafta bulundu. Erdi, zamanında Anıl'a Burçak'ı yazmasını söylediğini açıkladı.
3.05.2017 Magazin
Survivor Erdi'nin güldüren Furkan anısı!
Survivor Erdi'nin güldüren Furkan anısı! TV8'de yayınlanan 'Survivor Panorama' programına konuk olan Erdi Ünver, hızıyla dikkati çeken rakibi Furkan Kızılay ile yarışacağı parkurlar öncesi yaşadığı diyaloğu anlattı.
2.05.2017 Magazin
Survivor Tuğçe Melis Demir kimdir?
Survivor Tuğçe Melis Demir kimdir? Survivor 2017’ye oldukça iddialı bir giriş yapan Tuğçe Melis Demir, yine birçok iddialı ve başarılı ismin yer aldığı gönüllüler takımında favori bir yarışmacı olarak ön plana çıkıyor. Spor ile içli dışlı olan Tuğçe Melis, özellikle denge oyunlarında ön plana çıkarak farkını gösterecek gibi. Neden mi? Çünkü o bir buz hokeycisi. Peki, bu favori ismin kariyer yaşamı ile özel hayatı nasıl?
29.09.2021 Gündem
Survivor Ogeday Girişken kimdir?
Survivor Ogeday Girişken kimdir? Survivor’un bu seneki gönüllüler takımında bir isim özellikle merak edilen yarışmacılar arasında. Bu isim Ogeday Girişken. Gerek takım arkadaşları ile olan olumlu iletişimi, gerekse de yarışmalarda gösterdiği üstün başarılar bu pek de tanınmayan ismi merak edilen yarışmacılar kategorisine sokuyor.
29.09.2021 Gündem
Survivor İlhan Mansız kimdir?
Survivor İlhan Mansız kimdir? Survivor, kuşkusuz milyonları ekrana kilitleyen ve reyting oranı en yüksek olan yarışmalardan bir tanesi. Survivor’un bu sene öne çıkan önemli isimlerinden biri de İlhan Mansız. Özellikle hırsı ile tüm dikkatleri üzerinde toplayan Mansız, birçok kez eleme potasına girse de yarışmadaki istikrarını hep korumuştur.
29.09.2021 Gündem
Survivor Elif Şadoğlu kimdir?
Survivor Elif Şadoğlu kimdir? Elif Şadoğlu Survivor 2017’nin en favori yarışmacılarından biri. Peki, favori olmak Elif için bir birikimin getirisi mi yoksa tamamen şans mı? Özel hayatından ziyade kariyeri ve işi ile anılmayı tercih eden Elif Şadoğlu, survivor tanıtım videosunda “Hayatta hayatı ya en iyi yapacaksın, ya da en iyi yapana bırakacaksın Sözlerine yer vermişti. Peki, bu soru işaretleri ile dolu cümlelerin ardında nasıl bir yaşam var?
29.09.2021 Gündem
Survivor Tuğçe Melis Demir kimdir?
Survivor Tuğçe Melis Demir kimdir? Survivor 2017’de Gönüllüler Takımı’nda yer alan Tuğçe Melis Demir kimdir, nerelidir halk tarafından merak edilmeye başlandı. Hem ODTÜ Buz Hokeyi Takımı hem de milli takım oyuncusu olan Tuğçe Melis Demir, Survivor yarışmalarındaki performansları sayesinde izleyiciler tarafından sevildi ve hakkında araştırmalar yapılmaya başlandı. Melis Tuğçe Demir kimdir ve neler yapar? Detayları bu haberimizde.
29.09.2021 Gündem
Survivor Ogeday Girişken kimdir?
Survivor Ogeday Girişken kimdir? Bu seneki Survivor 2017 yarışmacıları da birbirinden renkli ve halk tarafından merak ediliyor. Gönüllüler Takımı’nda yer alan Ogeday Girişken de bu yarışmacılardan bir tanesi ve sporcu kökenli. Sporcu kökenli olması yarışmalarda güçlü olmasının da bir sebebi aslında. Survivor’ın 12. haftasında sakatlanan ve bu yüzden de dokunulmazlık oyunlarına katılamayan Ogeday Girişken kimdir? Detayları bu haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Survivor'da gidecek ismi açıkladı!
Survivor'da gidecek ismi açıkladı! Survivor'un eski sezon yarışmacılarından şimdi ise Survivor Panorama programının yorumcusu Hakan Hatipoğlu, bu hafta Survivor'da kimin yarışmaya veda edeceğine dair çarpıcı bir tahminde bulundu.
18.04.2017 Magazin
Survivor'ın 'kötü çocukları' buluştu!
Survivor'ın 'kötü çocukları' buluştu! Survivor 2017 yarışmasında gönüllüler takımında yer alan Erdi Ünver ve Eser West İstanbul'da buluştu.
18.04.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Erdi Ünver ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erdi ünver haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.