Erdemli

Erdemli

Son dakika erdemli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erdemli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erdemli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erdemli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erdemli gelişmeleri de dahil olmak üzere 902 erdemli haberi bulunmuştur. Tüm erdemli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Turfanda ürünle çifte kazanç: İlk hasat fasulyede! "İyi bir gelir sağlıyor"
Turfanda ürünle çifte kazanç: İlk hasat fasulyede! "İyi bir gelir sağlıyor" Türkiye'nin üretim merkezlerinden Mersin'de örtü altında iki farklı ürün üretimi yapan çiftçiler, üzümden önce bağların altlarına diktikleri fasulyede hasada başladı.
2.04.2024 Ekonomi
Deniz suyu sıcaklığının artması hortum ve meteorolojik olayları etkiliyor
Deniz suyu sıcaklığının artması hortum ve meteorolojik olayları etkiliyor Çukurova Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Başıbüyük, deniz suyu sıcaklıklarının artmasının hortumları ve meteorolojik olayları daha da artırdığını ifade etti.
27.03.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere mesajı: Sıkıntılarını çözeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere mesajı: Sıkıntılarını çözeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Karabük mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan "Önümüzdeki en büyük problem olan enflasyon yılın ikinci yarısından itibaren düşmeye başlayacak. Türkiye'yi geçen 21 yılda nasıl 3 kat büyüttüysek inşallah önümüzdeki dönemde 2 kat daha büyüterek bunu başaracağız. Refah kaybını telafi edeceğiz." ifadelerini kullandı. Erdoğan, Karabük'ün ardından Çankırı'da düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. "Gök vatanımızı artık KAAN ile koruyacağız." diyen Erdoğan, "Donanmamızın amiral gemisi Anadolu'dan ardından daha büyük bir uçak gemisi yapmak için şu anda hazırlıklara başladık." ifadelerini kullandı.
22.03.2024 Gündem
Sıcak havayı fırsat bildiler! Mart ayında deniz keyfi yaptılar
Sıcak havayı fırsat bildiler! Mart ayında deniz keyfi yaptılar Mersin'in Erdemli ilçesindeki tarihi Kızkalesi bölgesine gelen yerli ve yabancı turistler, denize girip, güneşlendi.
17.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Mersin mitinginde konuştu. Muhalefete sert sözlerle yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bunlarda vizyon, program, proje, müktesebat zaten yok. Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı. Bunların genel merkezleri, genel başkanları ne ki Mersin’deki adayları teşkilatları ne olsun" ifadelerini kullandı. Ayrıca Erdoğan "Mersin, bu zübük siyasetçileri sırtında taşımak zorunda değil. Gelin 31 Mart'ta bu kıyafetsiz muhterislerin devrini kapatalım" dedi.
7.03.2024 Gündem
Savunma Sanayii'nden 2023 yılında 10 milyar dolarlık sözleşme
Savunma Sanayii'nden 2023 yılında 10 milyar dolarlık sözleşme Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, gelişen Türk savunma sanayiine dikkat çekerek, “Türk savunma sanayiinin küresel pazardaki konumunu daha da güçlendireceğiz” dedi. Görgün, savunma sanayiinin 2023 yılında 10 milyar dolarlık sözleşme imzaladığını da açıkladı.
17.02.2024 Ekonomi
MHP lideri Devlet Bahçeli: CHP zihniyeti hepten çuvallamıştır
MHP lideri Devlet Bahçeli: CHP zihniyeti hepten çuvallamıştır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Başarısızlar gönderilmeli, başaracak olan vatan, millet ve Mersin sevdalıları şehremini vazifesini üstlenmelidir. Artık beceriksizlere kapıyı göstermeliyiz. İş bilmeyenlere, üretmeyenlere, insanımıza dokunamayanlara, Mersin'i tanımayanlara, akıntının tersine kürek çekenlere 'uğurlar olsun' demeliyiz. Gün doğmuş, vakit gelmiştir. Mersin için ümitler yeşermiş, huzur meşalesi yakılmıştır. Mersin bizim, Türkiye hepimizindir" dedi. 
28.01.2024 Gündem
Epistemoloji Nedir, Neden Önemlidir? Epistemoloji Hangi Soruları Sorar?
Epistemoloji Nedir, Neden Önemlidir? Epistemoloji Hangi Soruları Sorar? Epistemoloji, bilgi felsefesidir. Epistemoloji'nin önemli temsilcileri ise Immanuel Kant ile David Hume'dur. 
18.01.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! "198 milyar dolarlık yatırım yaptık"
Bakan Uraloğlu duyurdu! "198 milyar dolarlık yatırım yaptık" Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Ulaşım ve haberleşmede 21 yılda 198 milyar dolar yatırım yaptık, ülkemizin ihtiyaç duyduğu ulaştırma ve altyapı yatırımlarını önümüzdeki 30 yıl için planladık, 197 milyar dolar ilave yatırım gerçekleştireceğiz” dedi.
19.12.2023 Gündem
Fidan: Gazze'de ateşkes ile katliam arasında sadece ve sadece ABD duruyor
Fidan: Gazze'de ateşkes ile katliam arasında sadece ve sadece ABD duruyor Dışişleri Bakanı Fidan 'ABD'nin BM Güvenlik Konseyi'nin alacağı kararlara daha fazla engel olmamasını bekliyoruz' dedi. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Azerbaycan Dışişleri Bakanı Bayramov ile ortak basın toplantısı düzenledi.
14.12.2023 Gündem
Tartıştığı kadını tabanca ile başından ve göğsünden vurdu! Ölmediğini görünce makasla boğazını kesti
Tartıştığı kadını tabanca ile başından ve göğsünden vurdu! Ölmediğini görünce makasla boğazını kesti Mersin'de F.E. (38), alacağı nedeniyle tartıştığı atölye sahibi Hülya Kırmızı'yı (49) tabanca ile vurup, makasla boğazını kesti. Kırmızı ağır yaralanırken, kaçan şüpheli yakalandı.
28.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aile olmadan bireyin varlığı eksik kalır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aile olmadan bireyin varlığı eksik kalır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü Programı'nda önemli açıklamalarda bulunarak, "Marjinal grupların istismar malzemesi haline gelen İstanbul Sözleşmesi'nden çekilmemizin şiddetle mücadeleye en küçük olumsuz etkisi olmamıştır. Kadın haklarıyla ilgili kazanımları örseletmeyiz. Mevzuatımızı sürekli genişletiyoruz, yeniliyoruz. 2024 yılı faaliyet planımız ilgili bakanlığımız ve ilgili kurumlarla planlanmıştır." ifadelerini kullandı.
25.11.2023 Gündem
Mersin'de korkunç olay! Ranzanın altında cesedi bulundu, katilin kimliği şok etti...
Mersin'de korkunç olay! Ranzanın altında cesedi bulundu, katilin kimliği şok etti... Ailesinin ulaşamadığı ve kayıp ihbarında bulunduğu şahsın adresine giden polis korkunç bir manzara ile karşılaştı. Polisin yaptığı çalışmada boğularak öldürüldüğü belirlenen şahsın katili belirlendi.
23.10.2023 Gündem
Mersin'de kavşak faciası! Aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti
Mersin'de kavşak faciası! Aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti Mersin'in Erdemli ilçesinde çöp kamyonu, otomobil harici U dönüşü yasak olan kavşaktan dönüş yapan Cahit Çağlayan (56) yönetimindeki kamyonete çarptı. Güvenlik kamerasına yansıyan kazada, kamyonetteki çift ile 2 çocuğu öldü, 4 kişi de yaralandı.
16.09.2023 Yaşam
Mersin'de bir aileyi yok eden katliam gibi kaza! İşte o görüntüler
Mersin'de bir aileyi yok eden katliam gibi kaza! İşte o görüntüler Mersin'in Erdemli ilçesinde çöp kamyonu, kavşakta dönüş yapan kamyonete çarptı. Güvenlik kamerasına yansıyan kazada, kamyonetteki çift ile 2 çocuğu öldü, 4 kişi de yaralandı.
16.09.2023 Haber
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe!
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe! Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Okan Hançer, konuma dayalı verilerle üretilmiş harita üzerinden kent merkezine en az 30 kilometre uzaklıkta, nüfus yoğunluğu 100 binin üzerinde 67 ilçenin il olma potansiyelinin yüksek olduğunu açıkladı.
29.08.2023 Yaşam
Çiftçinin muhteşem yeteneği: Atık malzemelerine böyle hayat veriyor
Çiftçinin muhteşem yeteneği: Atık malzemelerine böyle hayat veriyor Mersin Erdemli'de 49 yaşındaki çiftçi Mustafa Ercan, çocukluğundan bu yana atık malzemelerden çeşit çeşit oyuncaklar yapıyor. Çocukluğunda oyuncaklara ulaşmanın neredeyse imkansız olduğu köyünde kendisine verilen atık malzemeleri oyuncağa dönüştürerek akranlarını sevindiren Ercan, o zamandan bu yana kendisini daha da geliştirerek artık köyünde mini sergiler de açıyor.
17.07.2023 Yaşam
İstanbullu cimnastikçiler 5 ödül aldı
İstanbullu cimnastikçiler 5 ödül aldı Uluslararası Estetik Grup Cimnastik Federasyonu tarafından Bulgaristan’ın Burgas kentinde düzenlenen Balkan Oyunları’na İstanbullu cimnastikçiler damga vurdu. 8 farklı ülkeden 62 takımın katıldığı yarışmada, İstanbul Şavkar Cimnastik Kulübü sporcuları, rakiplerini geride bırakarak 3 altın, 1 gümüş, 1 bronz madalya kazandı.
12.07.2023 Şampiy10
Trafik cezalarıyla ilgili dikkat çeken detay! Hapis cezası isteniyor
Trafik cezalarıyla ilgili dikkat çeken detay! Hapis cezası isteniyor Keyfi ceza yazan fahri fahri trafik müfettişlerine hapis istemiyle dava açıldı. Yazlığında komşusu Abdullah K. ile tartışan Bayram İkiz’e (73), bir hafta sonra 2 trafik cezası geldi. Babasının aktif araç kullanmadığını belirterek, itirazla cezaları iptal ettiren Hüseyin İkiz, tutanakları tutan fahri trafik müfettişleri hakkında suç duyurusunda bulundu. Abdullah K.’nin yeğeni olduğu ortaya çıkan fahri trafik müfettişlerinden Serdar K. (51) ile onun arkadaşı Doğan K. (58) hakkında 'özel belgede sahtecilik' suçlamasıyla 3'er yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
10.07.2023 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Türkiye'nin sivil anayasa ihtiyacı ayan beyan ortadadır
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Türkiye'nin sivil anayasa ihtiyacı ayan beyan ortadadır TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Türkiye’nin sivil, demokrat, kapsayıcı milli bir anayasa ihtiyacı artık ayan beyan ortadır. Bunu vakit kaybetmeden, ümit ediyoruz ki 28'inci dönem TBMM, milletin kendisine yüklemiş olduğu sorumluluğu layıkıyla yerine getirecektir" dedi.
20.06.2023 Gündem
Ağaç altına terk edilen 3-4 günlük bebek bulundu! 'Hastanede doğmuş, aşıları yapılmış'
Ağaç altına terk edilen 3-4 günlük bebek bulundu! 'Hastanede doğmuş, aşıları yapılmış' Mersin Erdemli’de sahile yakın noktada dere kenarındaki parkta terk edilen bebek eşiyle yürüyüşe çıkan bir hastane personeli tarafından bulunarak ambulansla sevk edildiği hastanede tedavi altına alındı. Murat ismi verilen 3-4 günlük erkek bebeğin 3 kilogram ağırlığında 50 santim boyunda oluğu belirtildi. Polis ekipleri hastanede doğduğu değerlendirilen bebeğin annesini bulmak için çalışmalara başladı.
15.06.2023 Yaşam
AK Parti 28. Dönem İstanbul Milletvekilleri mazbatalarını aldı
AK Parti 28. Dönem İstanbul Milletvekilleri mazbatalarını aldı 14 Mayıs'ta yapılan 28. dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde İstanbul'dan seçilen AK Parti milletvekillerinden 33'ü mazbatalarını aldı.
30.05.2023 Gündem
Üniversite öğrencileri inşaat atıklarını sanat eserine dönüştürdü
Üniversite öğrencileri inşaat atıklarını sanat eserine dönüştürdü İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) "Landscape and Art" dersi ve Türkiye'de faaliyet gösteren inşaat firması Benesta iş birliğiyle düzenlenen "İleri Dönüşüm Tasarım: İnşaat Atıklarından Heykel Tasarımına" öğrenci yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.
25.05.2023 Eğitim
Asgari ücrete ara zam var mı, temmuzda asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücret ne kadar olacak 2023?
Asgari ücrete ara zam var mı, temmuzda asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücret ne kadar olacak 2023? Asgari ücret ne kadar olacak 2023, asgari ücrete ara zam var mı? sorularının yanıtı belli oldu. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, milletvekili olarak seçildiği Mersin'in Erdemli ilçesinde Mersinli işadamı Hüseyin Çalışkan'ın otelinde düzenlenen "İş İnsanları ile Hasbihal Toplantısı"nda, işadamları ile bir araya geldi ve asgari ücrete ara zam konusunda açıklamalarda bulundu. Peki, asgari ücrete ara zam gelecek mi?
23.05.2023 Çalışan Hakları
Bakan Nebati'den asgari ücret zammı açıklaması
Bakan Nebati'den asgari ücret zammı açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, milletvekili olarak seçildiği Mersin'de düzenlenen "İş İnsanları ile Hasbihal Toplantısı"nda, işadamları ile bir araya gelirken, dikkat çeken asgari ücret zammı açıklaması yaptı.
23.05.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Erdemli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erdemli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.