Erdal Tosun

Erdal Tosun

Son dakika erdal tosun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erdal tosun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erdal tosun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erdal Tosun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erdal tosun gelişmeleri de dahil olmak üzere 169 erdal tosun haberi bulunmuştur. Tüm erdal tosun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Altın Portakal'da açılış gecesi
Altın Portakal'da açılış gecesi Bu yıl 59'uncusu düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivalinin açılışı gerçekleştirildi. Açılış töreni öncesinde katılımcıların yürüdüğü kırmızı halıda şıklık yarışı yaşandı.
1.10.2022 Magazin
Yılmaz Erdoğan açıkladı! 'Bir Demet Tiyatro' geri dönüyor mu?
Yılmaz Erdoğan açıkladı! 'Bir Demet Tiyatro' geri dönüyor mu? Son olarak dijital bir platformda yayınlanan 'Kin' filmiyle adından söz ettiren Yılmaz Erdoğan, katıldığı bir programda; 'Bir Demet Tiyatro' hakkında konuştu. Usta isim, yıllar önce yayınlanan program için sorulan 'Yeniden televizyonda oynar mı?' sorusuna yanıt verdi.
13.10.2021 Magazin
Sadakatsiz'e Cemal Hünal'dan sonra bomba bir transfer daha!
Sadakatsiz'e Cemal Hünal'dan sonra bomba bir transfer daha! Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk'un başrollerini paylaştığı Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'e Cemal Hünal'ın ardından bir bomba isim daha dahil oldu.
24.02.2021 Magazin
Bugün TV'de ne var? Bugün ne izlesek? Günün en iyi filmleri ve dizileri
Bugün TV'de ne var? Bugün ne izlesek? Günün en iyi filmleri ve dizileri Corona virüs nedeniyle eve kapandığımız bugünlerde pek çok kişi hem internette hem de televizyonda dizi ve filmler izliyor. Nostalji kuşağından romantik ve sanat filmlerine, korku ve gerilim filmlerinden yerli ve yabancı komedilere pek çok seçenek hem televizyonlarda hem de internette sınırsız izlenebiliyor. Biz de bugün TV ekranlarında neler var, internette en çok hangi diziler ve filmler izleniyor araştırdık ve sizin için derledik. Bugün TV'de ne var, bugün ne izlesek diyorsanız işte televizyonda ve internette yayınlanan günün en iyi filmleri ve dizileri...
3.05.2020 Gündem
"Özlemi dinmiyor, çok özleniyor"
"Özlemi dinmiyor, çok özleniyor" Oyuncu Erdal Tosun, 30 Kasım 2016 tarihinde Sarıyer'de geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti. Reha Özcan,meslektaşı ve yakın dostu Erdal Tosun'u üçüncü ölüm yıldönümünde andı.
30.11.2019 Magazin
Neslihan Yeldan eşiyle boşandı
Neslihan Yeldan eşiyle boşandı Oyuncu Neslihan Yeldan, İngiliz eşi Leo James Felix Pollock ile 11 yıllık evliliğini noktaladı
8.03.2019 Magazin
Erdal Tosun'un hayatını kaybettiği kazada karar!
Erdal Tosun'un hayatını kaybettiği kazada karar! İstinaf Mahkemesi, oyuncu Erdal Tosun'un ölümüne neden olan sürücü Nihat Şaki'nin, "Taksirle ölüme sebebiyet vermek " suçundan aldığı 3 yıl 4 aylık hapis cezasını onadı.
22.12.2018 Gündem
Takipçisinden gelen yorum Akalın'ı çıldırttı!
Takipçisinden gelen yorum Akalın'ı çıldırttı! İlginç bir şapka ve eşofmanla görüntülenen Demet Akalın'ın bir fotoğrafının altına takipçisi yaptığı yorumla şaşırttı. Instagram kullanıcısı Demet Akalın'ı 'Yarım Elma' dizisinde rahmetli Erdal Tosun'un canlandırdığı 'Medeni Karpuz' karakterine benzetti. Demet Akalın bu benzetmeye oldukça sinirlendi
24.04.2018 Magazin
Neslihan Yeldan kimdir?
Neslihan Yeldan kimdir? Neslihan Yeldan kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. İstanbullu Gelin'de rol alan başarılı ve güzel oyuncu Neslihan Yeldan'ın hayatına dair bilgiler araştırılıyor. İşte Neslihan Yeldan hakkında merak edilenler...
20.02.2018 Gündem
Tosun’u ölüme götürene 3 yıl
Tosun’u ölüme götürene 3 yıl Sarıyer Maslak’ta 29 Kasım 2016’da ünlü oyuncu Erdal Tosun’un aracına çarparak ölümüne neden olduğu gerekçesiyle yargılanan Nihat Şaki dün karar duruşmasında hakim karşısına çıktı.
13.02.2018 Magazin
Erdal Tosun’a çarpan sürücüye 3 yıl 4 ay hapis!
Erdal Tosun’a çarpan sürücüye 3 yıl 4 ay hapis! Sinema ve tiyatro sanatçısı Erdal Tosun'un hayatını kaybettiği trafik kazasına ilişkin yargılanan sanık Nihat Şaki, 3 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.
13.02.2018 Magazin
Skandal! Kazanın raporu eksik çıktı
Skandal! Kazanın raporu eksik çıktı Tiyatrocu Erdal Tosun'un, İstanbul Sarıyer'de geçtiğimiz yıl otomobilinin üzerine başka bir aracın düşmesi sonucu hayatını kaybettiği kazaya ilişkin yeni bilirkişi raporu istenmesi dikkati çekti.
17.11.2017 Magazin
Erdal Tosun'un ölümüne neden olan kazada flaş gelişme
Erdal Tosun'un ölümüne neden olan kazada flaş gelişme İstanbul Sarıyer'de ünlü tiyatrocu Erdal Tosun'un aracının üzerine düşerek ölümüne sebep olan şüpheli sürücü Nihat Şaki'nin asli kusurlu olduğu belirlendi.
11.09.2017 Magazin
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 31 Ağustos Perşembe
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 31 Ağustos Perşembe TV8 yayın akışı 31 Ağustos Perşembe günü Günaydın Doktor programının yeni bölümüyle başlıyor. Ardından ekranlara eğlence programı Oynat Bakalım geliyor. Oynat Bakalım’dan sonra çocukların vazgeçilmez çizgi filmi Maşa ile Koca Ayı yayınlanıyor. Yayın akışının ilerleyen saatlerinde ise Yaşamdan Hikayeler programı yer alıyor. Yaşamdan Hikayeler’in ardından Aşk-ı Roman yerli dizisi yayın akışına giriyor. Aşk-ı Roman dizisinden sonra ise Gerçeğin Peşinde programı TV8 ekranlarında sizlerle olacak. Akşam kuşağına gelindiğinde sinema filmi Bana Masal Anlatma yayın akışında yerini alıyor. Ardından Arkadaşım Hoşgeldin programı yayınlanacak. Yayın akışının gece saatlerinde ise Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular canlı olarak yayınlanıyor. TV8 31 Ağustos Perşembe günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…
29.09.2021 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 10 Ağustos Perşembe
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 10 Ağustos Perşembe TV8 yayın akışı 10 Ağustos Perşembe gününde Günaydın Doktor programının yeni bölümüyle başlıyor. Ardından Oynat Bakalım eğlence programıyla yayın akışı devam ediyor. Oynat Bakalım’dan sonra Yaşamdan Hikayeler programı canlı yayınıyla TV8 ekranlarında oluyor. İlerleyen saatlerde ise 1 Alp 3 Çocuk programı ekrana geliyor. Öğle vakti geldiğinde Gerçeğin Peşinde programı canlı yayınıyla TV8 ekranlarında! Akşam kuşağında Bana Masal Anlatma yerli sinema filmi gösteriliyor. TV8 10 Ağustos Perşembe günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Erdal Tosun’u andılar
Erdal Tosun’u andılar Televizyon ve sinema ekranlarında Leyla ile Mecnun, Kara Bela gibi fenomen yapımlara imza atan Burak Aksak’ın yeni filmi Salur Kazan: Zoraki Kahraman, BKM yapımcılığında bugün vizyona giriyor.
8.06.2017 Magazin
Erdal Tosun'un ölümüne neden olan sürücüye tahliye kararı
Erdal Tosun'un ölümüne neden olan sürücüye tahliye kararı İstanbul Sarıyer'de meydana gelen ve Erdal Tosun'un ölümüyle sonuçlanan kazaya neden olan sürücü tahliye edildi.
29.09.2021 Gündem
Büyük sürpriz! Devam filmi geliyor...
Büyük sürpriz! Devam filmi geliyor... Yılmaz Erdoğan, 2005 yılında vizyona giren ve 2 milyon 619 gişeyle dikkat çeken Organize İşler'in devam filminin çekileceği müjdesini verdi.
6.02.2017 Kültür Sanat
Erdal Tosun kimdir?
Erdal Tosun kimdir? Geçtiğimiz aylarda talihsiz bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden usta oyuncu Erdal Tosun'un hayatı oldukça merak ediliyor. Erdal Tosun'un vefatına neden olan olayın soruşturması ise hala sürüyor. İşte sevenleri aldığı bu kötü haberle yıkılan Erdal Tosun'un merak edile hayatı...
29.09.2021 Gündem
Çarpan, suçu su birikintisine attı
Çarpan, suçu su birikintisine attı Sarıyer’de 29 Kasım’da sabah saatlerinde Büyükdere Caddesi, İl Jandarma Komutanlığı Kavşağı’nda kontrolden çıkan Nihat Şaki kontrolündeki araç ünlü oyuncu Erdal Tosun’un arabasının üzerine düştü...
17.01.2017 Yaşam
Erdal Tosun davasında ara karar açıklandı
Erdal Tosun davasında ara karar açıklandı Sarıyer’de sanatçı Erdal Tosun’un aracına çarparak ölümüne neden olduğu iddiasıyla hakkında dava açılan tutuklu sanık Nihat Şaki’nin yargılanmasına başlandı. 'Bilinçli taksirle ölüme neden olmak' suçundan 9 yıla kadar hapsi istenen sanık savunmasında, "Su birikintisi olmasa bu kaza meydana gelmezdi" dedi.
17.01.2017 Magazin
'BKM 20. Yıl Almanak' satışta
'BKM 20. Yıl Almanak' satışta İstanbul’un en önemli kültür-sanat merkezlerinden biri olan Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM); biri yazar ve genç bir tiyatrocu Yılmaz Erdoğan, diğeri deneyimli bir tiyatro yöneticisi Necati Akpınar’ın girişimleri sonucu 1 Kasım 1994’te Beşiktaş’ta kurulan ve günümüze kadar uzanan serüvenini kitaplaştırdı.
4.01.2017 Kültür Sanat
Tosun’un ölümüne neden olan şoföre 9 yıl istendi
Tosun’un ölümüne neden olan şoföre 9 yıl istendi İSTANBUL Sarıyer’de 29 Kasım’da sabah saatlerinde Büyükdere Caddesi, İl Jandarma Komutanlığı Kavşağı’nda kontrolden çıkan Nihat Şaki yönetimindeki araç ünlü oyuncu Erdal Tosun’un arabasının üzerine düştü...
19.12.2016 Yaşam
Erdal Tosun'un öldüğü kazada flaş gelişme
Erdal Tosun'un öldüğü kazada flaş gelişme Ünlü sanatçı Erdal Tosun’un aracına çarparak ölümüne neden olduğu iddiasıyla tutuklanan sürücü Nihat Şaki hakkındaki soruşturma tamamlandı. Savcılık, Şaki’nin “Bilinçli taksirle ölüme neden olmak” suçundan 3 yıldan 9 yıla kadar hapsini istedi.
29.09.2021 Gündem
Morali sıfır
Morali sıfır Yakın dostu Erdal Tosun’u toprağa veren Demet Akbağ, önceki gün oğlu Ali ile Akmerkez’deydi...
3.12.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Erdal Tosun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erdal tosun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.