Erdal Aksünger

Erdal Aksünger

Son dakika Erdal Aksünger haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Erdal Aksünger ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Erdal Aksünger haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erdal Aksünger

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erdal aksünger gelişmeleri de dahil olmak üzere 142 erdal aksünger haberi bulunmuştur. Tüm erdal aksünger haberleri aşağıda listelenmiştir.
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri…
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri… CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri belli oldu mu? CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplik Kurulu üyeleri merak ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 38. Olağan Kurultay süreci ardından CHP Parti Meclisi adayları netlik kazanmaya başladı. Hafta sonu genel başkanlık seçimlerini tamamlandı. CHP’te yeni genel başkan Özgür Özel oldu. CHP'de Özgür Özel'in genel başkanlığa seçildiği kurultayda, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçiminde oy kullanma işlemi de sabaha karşı bitti. Peki, CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu?
6.11.2023 Gündem
Yeni yönetimde sürpriz isimler yer aldı... CHP’nin şifresini kıran iki kadın
Yeni yönetimde sürpriz isimler yer aldı... CHP’nin şifresini kıran iki kadın CHP’nin yeni yönetimi belli oldu. Kurultayda Sevgi Kılıç, ilk başörtülü parti yöneticisi oldu. Parti Meclisi’nde 25 isim değişirken, Z kuşağıyla siyaset yapma hayali, delege engeline takıldı. Kemal Kılıçdaroğlu’nun A takımından Tuncay Özkan, Ünal Çeviköz, Aykut Erdoğdu, Yıldırım Kaya PM’ye giremedi. Partisinden gözyaşlarıyla ayrılan Aylin Nazlıaka’nın aralarında olduğu 10 isim ise Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesini deldi.
28.07.2020 Siyaset
CHP yönetiminde bir ilk! Partinin yeni vitrini belirlendi
CHP yönetiminde bir ilk! Partinin yeni vitrini belirlendi CHP 37. Olağan Kurultayı’nın ikinci gününde delegeler partinin yeni vitrinini belirlemek için oy kullandı. Parti Meclisi’ne (PM) 222 kişi adaylık başvurusu yaparken, Kılıçdaroğlu’nun PM için 80 isim önerdiği anahtar listesi belli oldu. Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesinde 19 yaşındaki Esra Dirican ve başörtülü Sevgi Kılıç dikkat çekti.
27.07.2020 Siyaset
Kılıçdaroğlu’nun resti! Yumruğunu masaya vurdu...
Kılıçdaroğlu’nun resti! Yumruğunu masaya vurdu... CHP PM'de yetki talebinin tartışmaya açılması üzerine kriz çıktı. 40-45 dakika süren tartışma sırasında muhalefet, bu kadar geniş yetki talebini doğru bulmadığını belirtiyor. Yetki talebinin çerçevesinin daraltılmasını öneriyor. Tartışmaları uzun süre sabırla dinleyen Kılıçdaroğlu, bir noktada elini masaya vuruyor ve ikinci restini çekiyor.
4.02.2019 Siyaset
Siyasi parti kulislerinde yerel seçim hareketliliği
Siyasi parti kulislerinde yerel seçim hareketliliği Siyasi partiler 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için çalışmalarını hızlandırdı. Parti kulislerinde aday hareketliliği yaşanıyor.
31.10.2018 Siyaset
CHP PM sona erdi! Muharrem İnce konuşulmadı
CHP PM sona erdi! Muharrem İnce konuşulmadı CHP Parti Meclisi'nin (PM), yerel seçim stratejilerini belirlemek üzere yaptığı toplantı sona erdi.
14.09.2018 Siyaset
1250 delege imza vermezse kenara çekilirim
1250 delege imza vermezse kenara çekilirim CHP’li Muharrem İnce, dün gece Halk TV’de katıldığı canlı yayında olağanüstü kurultay için partililere çağrı yaptı. “Yarın 1250 arkadaşımız imza vermezse, ben çekilirim kenara” diyen CHP’li İnce’nin açıklamalarından satır başları şöyle:
29.07.2018 Siyaset
CHP'de imza sürecinde sona gelindi
CHP'de imza sürecinde sona gelindi CHP'de 16 Temmuz'da olağanüstü kurultay talebiyle başlayan imza toplama süreci yarın saat 17.30'da tamamlanıyor.
29.07.2018 Siyaset
CHP'li isimden İYİ Partililere sert sözler: Nankörler
CHP'li isimden İYİ Partililere sert sözler: Nankörler CHP PM üyesi Erdal Aksünger, İYİ Partili Ümit Özdağ’ın “CHP ile ittifak bize zarar verdi” sözlerine cevap verdi.
20.07.2018 Siyaset
CHP'de muhalif imzalar için son 34 iddiası
CHP'de muhalif imzalar için son 34 iddiası CHP'de imza restleşmesi sürerken, Mehmet Ali Çelebi, imzaların 600'ü bulduğunu açıkladı. Çelebi, bugün seçimli olağanüstü kurultay için gerekli olan 634 imzaya ulaşılacağını ileri sürdü
20.07.2018 Siyaset
CHP'de bir isim daha 'kurultay' dedi!
CHP'de bir isim daha 'kurultay' dedi! CHP’de Selin Sayek Böke, İlhan Cihaner, Orhan Sarıbal ve Ali Şeker gibi milletvekillerinin oluşturduğu, ‘Gelecek İçin Biz’ adlı grup da olağanüstü kurultay için çağrı yaptı.
18.07.2018 Siyaset
CHP'de 'kurultay' sinyalleri! Aksünger son rakamı açıkladı
CHP'de 'kurultay' sinyalleri! Aksünger son rakamı açıkladı CHP PM üyesi Erdal Aksünger, olağanüstü kurultay için imza sayısının gün sonu 353 olduğunu duyurdu.
16.07.2018 Siyaset
Çekil artık! Nezaketsiz
Çekil artık! Nezaketsiz İnce bir araya geldiği Kılıçdaroğlu’na genel başkan olma isteğini bildirdiğini açıklarken, “’Hayır’ derse, örgüt kendisi çözecektir” dedi. CHP yönetimi “Kurultay yok” diye yanıt verdi. Kılıçdaroğlu: Özel bir yemekti, bağlamından koparılması siyasi nezaketsizlik
3.07.2018 Siyaset
İstifa isteyen vekile ihraç!
İstifa isteyen vekile ihraç! CHP lideri Kılıçdaroğlu’na ve parti yönetimine istifa çağrısı yapan Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Parti Meclisi tarafından kesin ihraç için disipline sevk edildi. CHP Sözcüsü Tezcan: Gündemde istifa veya kurultay yok
28.06.2018 Siyaset
Çok konuşulacak iddia! ‘CHP’de o akşam sistem çalışmıyordu…’
Çok konuşulacak iddia! ‘CHP’de o akşam sistem çalışmıyordu…’ CHP Parti Meclisi Üyesi Erdal Aksünger 24 Haziran akşamı ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Aksünger açıklamasında CHP’de o akşam sistemin çalışmadığını ve sonuçların YSK ve AA’dan takip edildiğini iddia etti.
27.06.2018 Siyaset
CHP'de disiplin süreci başladı! PM olağanüstü toplanıyor...
CHP'de disiplin süreci başladı! PM olağanüstü toplanıyor... CHP Parti Meclisi, disiplin dosyalarını görüşmek üzere perşembe günü olağanüstü toplanacak.
27.06.2018 Siyaset
CHP'de disiplin süreci başladı
CHP'de disiplin süreci başladı CHP Parti Meclisi, disiplin dosyalarını görüşmek üzere perşembe günü olağanüstü toplanacak.
26.06.2018 Gündem
CHP'de kazan kaynamaya başladı
CHP'de kazan kaynamaya başladı CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi Erdal Aksünger, 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve 27'nci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri ile ilgili partisine eleştirilerde bulundu. Aksünger, "CHP'nin genel başkanı ve yöneticiler sınıfta kaldı. Topluma açıklama yapmayarak, beklentileri yerle bir ettiler. Parti içi mücadele artık farklı bir mecraya taşınacak" diye konuştu. CHP'nin 41 yıl sonra Elazığ'dan milletvekili çıkardığı Gürsel Erol da, partisinin genel başkanı ve genel merkez yönetimini istifaya davet etti.
25.06.2018 Siyaset
CHP’nin milletvekili adayları belli oldu
CHP’nin milletvekili adayları belli oldu CHP Parti Meclisi (PM) toplantısında, 24 Haziran'da gerçekleştirilecek 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin milletvekili aday listesi kesinleştirildi.
20.05.2018 Siyaset
CHP'de gözler A Takımı'nda!
CHP'de gözler A Takımı'nda! Gözler bu cumartesi günü de Cumhuriyet Halk Partisi'nde olacak. Çünkü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisini 2019'a taşıyacak kadroyu belirleyecek.
7.02.2018 Siyaset
Kılıçdaroğlu'nun belirlediği 10 kişi dışarda kaldı
Kılıçdaroğlu'nun belirlediği 10 kişi dışarda kaldı CHP'nin 36. Olağan Kurultayı'nda Parti Meclisi için yapılan oylama sonuçlandı. Resmi olmayan sonuçlara göre, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun "anahtar listesi"nde bulunan 42 isim PM'ye seçilirken 10 isim ise seçilemedi
5.02.2018 Siyaset
ByLock kurucusu CHP’yi aramış
ByLock kurucusu CHP’yi aramış CHP’li Aksünger, ByLock ile ilgili bir rapor hazırlamalarının ardından bu uygulamanın kurucusu David Keynes’in kendisini ve Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu defalarca aradığını söyledi. Aksünger “Keynes ya yerli ya yabancı istihbaratçı yahut cemaatçi” dedi
29.09.2021 Gündem
CHP'li Aksünger: ByLock'un kurucusu beni aradı
CHP'li Aksünger: ByLock'un kurucusu beni aradı 15 Temmuz darbe girişiminin ardından ByLock'la ilgili bir rapor hazırladıklarını belirten CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, raporun ardından ByLock'un kurucusu olan David Keynes'in kendisini ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu aradığını söyledi.
2.01.2018 Siyaset
Süleyman Soylu'dan CHP'ye eleştiri
Süleyman Soylu'dan CHP'ye eleştiri İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "Bizim şu anda insansız hava aracı konusundaki kabiliyetimiz, dünyada bizle beraber ancak iki ülkede var. Bu çok önemli bir şey. Hakkari veya diğer noktalardaki meseleye çamur atmaya çalışanlar, ABD'nin çürük predatörleri bir taraftan Akçakale'ye, Şanlıurfa'ya, bir taraftan da Adana'da Ceyhan'a düştü, seslerini çıkarmadılar." dedi.
15.09.2017 Siyaset
CHP'de Koç ve Boyner sürprizi
CHP'de Koç ve Boyner sürprizi Anayasa değişikliği referandumunda “Hayır” oylarının önde çıktığı Ankara, İstanbul, Adana, Manisa ve Mersin’i yerel seçimde alma hesaplarının yapıldığı CHP, İstanbul için şimdiden sahaya indi.
5.09.2017 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Erdal Aksünger ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erdal aksünger haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.