Erdal Acar

Erdal Acar

Son dakika Erdal Acar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Erdal Acar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Erdal Acar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erdal Acar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erdal acar gelişmeleri de dahil olmak üzere 295 erdal acar haberi bulunmuştur. Tüm erdal acar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Necati Şaşmaz'ı Sarallar grubundan polis kurtardı! Detaylar ortaya çıktı
Necati Şaşmaz'ı Sarallar grubundan polis kurtardı! Detaylar ortaya çıktı Sarallar grubuna yönelik “Demir Yumruk” operasyonunun iddianamesi tamamlandı. İddianameye göre Necati Şaşmaz boşanma aşamasında olduğu eşini tehdit edince kayınpederi Ahmet Kaşıkçı, hemşerisi ve yakın tanıdığı Alaattin Saral’a ulaşıp yardım istedi. Saral da onu Erdal Acar’a yönlendirdi. Saral’ın adamlarının bu konudaki telefon konuşmaları dinlemeye takıldı. Sarallar harekete geçmeden önce operasyon yapılınca Şaşmaz kurtuldu.
12.11.2022 Gündem
Sarallar operasyonu böyle başladı! Erdal Acar en yakın dostunun mirasını çeteye aktarmış...
Sarallar operasyonu böyle başladı! Erdal Acar en yakın dostunun mirasını çeteye aktarmış... İstanbul merkezli 13 ilde haziran ayında Sarallar çetesine yönelik gerçekleştiren operasyonlarda, nitelikli yağmadan kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmaya, tehdit ve şantajdan kasten yaralamaya kadar 73 ayrı suçlamayla aralarında iş insanı Erdal Acar’ın da bulunduğu 46 kişi tutuklanmıştı. Sarallar çetesinin sonunu, babasından kalan mirası elinden alınmaya çalışılan 10 yaşındaki bir çocuğun hakkını korumak için verilen mücadelenin getirdiği öğrenildi.
28.07.2022 Gündem
İçişleri düğmeye bastı! 1.707 şahıs yakalandı
İçişleri düğmeye bastı! 1.707 şahıs yakalandı İçişleri Bakanlığı, aranan şahıslar uygulaması sonucunda; 2 yıla kadar hapis cezası ile aranmakta olan 925 şahıs, 5 yıla kadar hapis cezası ile aranmakta olan 279 şahıs, 10 yıla kadar hapis cezası ile aranmakta olan 85 şahıs, 20 yıla kadar hapis cezası ile aranmakta olan 46 şahıs, 20 yıl ve üzeri hapis cezası ile aranmakta olan 17 şahıs olmak üzere; 1352’si hükümlü 355’i yakalama emri ile aranmakta olan toplam 1.707 şahıs yakalandığını açıkladı.
8.07.2022 Gündem
İş insanı Erdal Acar tutuklandı! Sarallar operasyonunda gözaltına alınmıştı
İş insanı Erdal Acar tutuklandı! Sarallar operasyonunda gözaltına alınmıştı Sarallar operasyonunda gözaltına alınarak dün adliyeye sevk edilen şüpheliler arasında bulunan iş insanı Erdal Acar tutuklandı. Erdal Acar'ın "Suç İşlemek amacıyla örgüt kurma " ve "yağma" suçlarından tutuklanması talep edilmişti.
8.07.2022 Gündem
'Sarallar' operasyonunda flaş gelişme! Erdal Acar’a tutuklama talebi
'Sarallar' operasyonunda flaş gelişme! Erdal Acar’a tutuklama talebi Sarallar operasyonunda gözaltına alınarak bugün adliyeye sevk edilen şüphelilerden iş adamı Erdal Acar ve Şahin Gürzün arasında yer aldığı 25 şüpheli tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi. Öte yandan Savcılığın hakimliğe gönderdiği sevk yazısında Erdal Acar’ın örgüt lideri İlyas Saral’a bağlı olarak kendi hiyerarşik yapısını kurduğu ve örgüt adına kişiler arasındaki sorunları çözdüğü anlatıldı.
7.07.2022 Gündem
Sarallar operasyonunda ele geçirilenler emniyette sergilendi
Sarallar operasyonunda ele geçirilenler emniyette sergilendi İstanbul merkezli 13 ilde sarallar grubuna yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda örgüt lideri olduğu şüphesiyle Erdal Acar ile birlikte gözaltına alınan 122 şüpheli  adliyeye sevk edildi. Operasyonda ele geçirilen silah,  kılıç ve telsizler emniyette sergilendi.
7.07.2022 Gündem
Sarallar grubuna operasyon! Gözaltına alınan 31 şüpheli adliyeye sevk edildi
Sarallar grubuna operasyon! Gözaltına alınan 31 şüpheli adliyeye sevk edildi İstanbul merkezli 13 ilde Sarallar grubuna yapılan operasyonda gözaltına alınan 119 kişiden 31’i adliyeye sevk edildi.
6.07.2022 Gündem
Sarallar operasyonu nedir? Sarallar kimdir, nerelidir, ne iş yapar? Sarallar operasyonu kapsamında hangi ünlüler ifadeye çağrıldı?
Sarallar operasyonu nedir? Sarallar kimdir, nerelidir, ne iş yapar? Sarallar operasyonu kapsamında hangi ünlüler ifadeye çağrıldı? İstanbul merkezli 13 ilde düzenlenen Sarallar operasyonu kapsamında Aylin Coşkun, oyuncu Necati Şaşmaz, Erkan Petekkaya ve Sinan Engin ifadeye çağrıldı. Şaşmaz ve Petekkaya'nın ifade verdiği öğrenildi. Söz konusu gelişmenin ardından Sarallar operasyonu nedir? Sarallar kimdir, nerelidir, ne iş yapar? Sarallar operasyonu kapsamında ifadeye çağrılan ünlüler kim? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
5.07.2022 Gündem
Sarallar operasyonuyla ilgili ünlü isimler emniyete çağırıldı
Sarallar operasyonuyla ilgili ünlü isimler emniyete çağırıldı İstanbul merkezli 13 ilde sarallar suç örgütüne yönelik yapılan ve 119 kişinin gözaltına alındığı operasyonda bazı ünlüler emniyete çağrıldı. Emniyete çağırılan ünlü isimler arasında şarkıcı Aylin Coşkun, oyuncu Necati Şaşmaz, Erkan Petekkaya ve Sinan Engin'in olduğu öğrenildi.
5.07.2022 Yaşam
Sarallar grubuna operasyon: 117 gözaltı
Sarallar grubuna operasyon: 117 gözaltı İstanbul merkezli 13 ilde sarallar olarak bilinen suç örgütüne eş zamanlı operasyon düzenlendi. 117 şüphelinin gözaltına alındığı operasyonda çok sayıda tabanca, suikast silahı, senet ve dijital materyal ele geçirildi.
29.06.2022 Gündem
Ünlü iş adamı Erdal Acar hakkında suç duyurusu!
Ünlü iş adamı Erdal Acar hakkında suç duyurusu! Beykoz’da 4 yıl önce çıkan silahlı bir çatışmada hayatını kaybeden iş adamı Oktay Üzüm’ün ailesi, iş adamı Erdal Acar ile babası İsmet Acar hakkında kendilerini dolandırdıkları ve ölümle tehdit ettikleri iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.
29.11.2021 Yaşam
Sürpriz kutlama
Sürpriz kutlama Erdal Acar’ın eşi Kardelen Acar, önceki gün kısa süreliğine gittiği arkadaş buluşmasında kendisini hoş bir sürprizin içinde buldu.
24.01.2021 Magazin
Erdinç Acar iş adamını dövdü iddiası! Nedeni...
Erdinç Acar iş adamını dövdü iddiası! Nedeni... Erdinç Acar'ın, çocuklarının annesini ısrarla rahatsız eden iş insanı M.Ö.’yü Ulus'ta bir mekanda görünce dövdüğü iddia edildi.
8.09.2020 Magazin
İbrahim Tatlıses ile Emel Yıldırım 25 yıl sonra barıştı
İbrahim Tatlıses ile Emel Yıldırım 25 yıl sonra barıştı Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, 25 yıldır küs olduğu Emel Yıldırım'ın düzenlediği kermese katıldı. Aralarındaki buzları eriten ikili, eski günleri yad etti.
8.01.2020 Magazin
Eremcan Acar'dan annesine destek
Eremcan Acar'dan annesine destek Sosyetik tasarımcı Emel Yıldırım, City's AVM'de gerçekleşen 'Şehre Dönüş Festivali'nde kendi adını verdiği Muejaza By Emel Yıldırım isimli parfümü için stand açtı.
27.09.2019 Magazin
4 çocuk babası Erdal Acar'a çifte müjde!
4 çocuk babası Erdal Acar'a çifte müjde! Erdal Acar (52) ile İzmirli Kardelen Ergin (27), Temmuz 2016'da Çeşme'de evlenmişti. Aralık 2017'de kızları Derin dünyaya gelmişti.
9.04.2019 Magazin
Erdal Acar'ın eşi Kardelen Acar'ın sağlık durumu nasıl?
Erdal Acar'ın eşi Kardelen Acar'ın sağlık durumu nasıl? Eşi Kardelen Acar geçen hafta domuz gribine yakalanmış, evde yorgan döşek yatmak zorunda kalmıştı...
21.01.2019 Magazin
Erdal Acar'a kötü haber!
Erdal Acar'a kötü haber! Erdal Acar'ın eşi ve kızı domuz gribine yakalandı...
17.01.2019 Magazin
Erdal Acar 4. kez baba oldu!
Erdal Acar 4. kez baba oldu! Geçtiğimiz yaz kendisinden 26 yaş küçük Kardelen Ergin ile evlenen Erdal Acar, 4. kez babalık sevincini yaşadı.
9.12.2017 Magazin
İlişkilerini destekliyoruz
İlişkilerini destekliyoruz Emel Yıldırım, Erdal Acar’dan olan oğlu Eremcan’ın merhum iş adamı Mustafa Koç ve Caroline Koç’un kızları Aylin Koç ile ilişkisi hakkında ilk kez konuştu
6.09.2017 Magazin
Emel Yıldırım sürpriz aşkıyla yakalandı!
Emel Yıldırım sürpriz aşkıyla yakalandı! İşadamı Erdal Acar’ın eski eşi Emel Yıldırım, yeni sevgilisiyle objektiflere yansıdı.
2.09.2017 Magazin
Erdal Acar'dan dövme sürprizi
Erdal Acar'dan dövme sürprizi İş adamı Erdal Acar, kendisinden 26 yaş küçük eşinin adını omzuna dövdürdü.
4.07.2017 Magazin
Kardelen Ergin hamile!
Kardelen Ergin hamile! Erdal Acar’ın kendisinden 26 yaş küçük eşi Kardelen Ergin hamile.
16.05.2017 Magazin
Kolpaçino kötüydü!
Kolpaçino kötüydü! Aydemir Akbaş, Şafak Sezer’in son filmi ‘Kolpaçino: 3...
3.08.2016 Magazin
Üçüncü kez evleniyor
Üçüncü kez evleniyor İşadamı Erdal Acar, 1,5 yıldır aşk yaşadığı Kardelen Ergin ile nikah masasına oturuyor...
14.06.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Erdal Acar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erdal acar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.