Eray Sünbül

Eray Sünbül

Son dakika eray sünbül haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eray sünbül ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eray sünbül haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eray Sünbül

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eray sünbül gelişmeleri de dahil olmak üzere 26 eray sünbül haberi bulunmuştur. Tüm eray sünbül haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seray Sever kasım ayında denize girdi
Seray Sever kasım ayında denize girdi Sofia ve Alya'yı kucağına alarak şimdilerde ikiz bebekleriyle anneliğin tadını çıkaran Seray Sever, denize girdiği anları sosyal medya hesabından yayınladı.
10.11.2023 Magazin
Seray Sever'den ikiz kızlarıyla yeni poz
Seray Sever'den ikiz kızlarıyla yeni poz 2018 yılında kendisinden 10 yaş küçük Eray Sünbül ile evlenen sunucu Seray Sever (50), 19 Nisan 2022 tarihinde ikiz kızları Sofia ve Alya'yı kucağına almış ve ilk kez anne olma mutluluğunu yaşamıştı. Sever, bir buçuk yaşındaki ikizleri Sofia ve Alya ile poz verdi.
12.09.2023 Magazin
Seray Sever'den şaşırtan ihanet açıklaması!
Seray Sever'den şaşırtan ihanet açıklaması! Seray Sever, ilk evliliğini henüz 21 yaşındayken yaptı. İlk evliliği 5 yıl süren Sever, Manda Yuvası filmi setinde tanıştığı Eray Sünbül'e gönlünü kaptırdı. 2018 yılında evlenen Seray Sever ile Eray Sünbül, geçen Nisan ayında Sofia ve Alya adlarını verdikleri ikizlerini kucaklarına aldı. Hem hamilelik süreci hem de doğum sonrası yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Sever, bu kez ihanet açıklamasıyla gündem oldu.
11.01.2023 Magazin
Seray Sever: Büyük konuştum başıma geldi!
Seray Sever: Büyük konuştum başıma geldi! Geçtiğimiz nisan ayında kızları Sofia ve Alya'yı kucağına alan Seray Sever'den meslektaşı Pınar Altuğ ile ilgili çok konuşulacak itiraf geldi.
8.11.2022 Magazin
Seray Sever'den duygusal paylaşım: Keşke babam da olsaydı, böyle eksik hissetmezdim
Seray Sever'den duygusal paylaşım: Keşke babam da olsaydı, böyle eksik hissetmezdim Seray Sever, eşi Eray Sünbül ve ikiz kızları ile verdiği pozları Instagram hesabından duygusal bir notla paylaştı. Sunucu, gönderisine "Keşke babam da olsaydı, böyle eksik hissetmezdim" notunu düştü.
7.08.2022 Magazin
Seray Sever'den kızı Sofia ile yeni poz!
Seray Sever'den kızı Sofia ile yeni poz! Geçtiğimiz nisan ayında ikiz kızları Sofia ve Alya'yı kucağına alarak ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Seray Sever, şimdilerde tüm vaktini ikizleriyle geçiriyor. Bakıcı tutmayıp kızlarına kendisi bakan ünlü sunucu, zaman zaman çocuklarıyla keyifli anlarını takipçileriyle de paylaşıyor. Eşi ve çocuklarıyla Bodrum'daki evinde olan Sever, son olarak Sofia ile çekilen fotoğrafını yayınladı.
4.08.2022 Magazin
Seray Sever ikizleri Alya ve Sofia'yı ilk kez paylaştı!
Seray Sever ikizleri Alya ve Sofia'yı ilk kez paylaştı! Seray Sever geçtiğimiz Nisan ayında ikizleri Alya ve Sofia'yı kucağına aldı. Sevilen oyuncu ve sunucu Seray Sever ilk kez kızları Alya ve Sofia'nın yüzünü gösterdi. Minik kızları ile objektiflere poz veren Seray Sever ile Eray Sünbül çiftinin çok özel fotoğraf çekiminden kareler sosyal medyada ilgi odağı oldu.
16.06.2022 Magazin
Seray Sever zorlu doğum sürecini anlattı: Sofia yanıma geldi, Alya şu anda kuvözde
Seray Sever zorlu doğum sürecini anlattı: Sofia yanıma geldi, Alya şu anda kuvözde Seray Sever-Eray Sünbül çiftinin Sofia ve Alya adını verdikleri ikizleri, geçtiğimiz hafta özel bir hastanede dünyaya geldi. Zorlu bir doğum süreci geçiren 49 yaşındaki sunucu, "Cennet gerçekten annenin ayaklarının altında" derken, yaşadıklarını anlattı.
27.04.2022 Magazin
Seray Sever'den duygulandıran paylaşım: İnsan acılarla büyüyor, evriliyor
Seray Sever'den duygulandıran paylaşım: İnsan acılarla büyüyor, evriliyor 2018 yılında Eray Sünbül ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu ve sunucu Seray Sever, geçen aylarda ikiz bebeklerine hamile olduğunu duyurmuştu. Bebeklerine kavuşmak için gün sayan Sever, 8 Mart'ta koronavirüs nedeniyle vefat eden babası Tamer Sever'in acı haberiyle sarsılmıştı. Ünlü sunucu, sosyal medya hesabında karnı burnunda pozlarını yayınlayarak, duygularını paylaştı.
26.03.2022 Magazin
Seray Sever'den karnı burnunda poz!
Seray Sever'den karnı burnunda poz! İkiz bebeklerine hamile olan Seray Sever, iyice belirginleşen karnını sosyal medya paylaşımıyla gözler önüne serdi. Hamile oyuncunun paylaşımına beğeni yağdı.
13.02.2022 Magazin
Seray Sever'den esprili paylaşım: Yerim kapılmış
Seray Sever'den esprili paylaşım: Yerim kapılmış 2018 yılında sevgilisi Eray Sünbül ile evlenen Seray Sever şu sıralar annelik heyecanı yaşıyor. İkiz bebek bekleyen Sever, kendisinden 10 yaş küçük eşini paylaştı. Seray Sever'in paylaşımı takipçilerinin ilgisini çekti.
16.01.2022 Magazin
Seray Sever hamilelik haberlerini doğruladı!
Seray Sever hamilelik haberlerini doğruladı! Seray Sever-Eray Sünbül çifti, bebek sevinci yaşıyor. Ünlü oyuncunun 4 aylık hamile olduğu öğrenildi
27.12.2021 Magazin
Seray Sever ve 10 yaş küçük eşi Eray Sünbül'den tekne pozu!
Seray Sever ve 10 yaş küçük eşi Eray Sünbül'den tekne pozu! Doya Doya Moda programının bitmesinin ardından soluğu Bodrum'da kocasının yanında alan Seray Sever zaman zaman paylaşımlarıyla gündem oluyor. Seray Sever'in 10 yaş küçük eşi Eray Sünbül ile pozu yine dikkat çekti.
19.10.2021 Magazin
Seray Sever takipçilerini ikiye böldü! Bikinili pozu...
Seray Sever takipçilerini ikiye böldü! Bikinili pozu... Doya Doya Moda programında jüri koltuğunda oturan Seray Sever tatil pozlarıyla dikkat çekti. Ayna önünde fiziğini sergileyen Sever, sosyal medya hesabından eşi Eray Sünbül ile çekildiği kareleri de takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.
26.07.2021 Magazin
Seray Sever süper minisiyle mest etti!
Seray Sever süper minisiyle mest etti! Doya Doya Moda programında jüri üyeliği yapan Seray Sever'in yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Seray Sever son olarak süper minisiyle mest etti.
18.06.2021 Magazin
Seray Sever'den 10 yaş küçük kocasını paylaştı!
Seray Sever'den 10 yaş küçük kocasını paylaştı! Seray Sever kendisinden 10 yaş küçük eşi ile çekilen karelerinden yapılan kolajı sosyal medya hesabından paylaştı.
28.05.2021 Magazin
Seray Sever'den 10 yaş küçük eşiyle poz
Seray Sever'den 10 yaş küçük eşiyle poz 47 yaşındaki sunucu Seray Sever, sosyal medya hesabından kendisinden 10 yaş küçük eşi Eray Sünbül ile yatakta çekilmiş bir selfiesini paylaştı.
11.05.2020 Magazin
Ocaktaki çaydanlık 2 kardeşin üzerine devrildi
Ocaktaki çaydanlık 2 kardeşin üzerine devrildi Erzurum'da fırının kapağını açıp üzerine oturan Emir (7) ve Eray Sünbül (1) kardeşlerin üzerine, ocak üstünde kaynayan çaydanlık devrildi. Küçük Eray başından, yüzünden ve sağ kolundan yaralanırken, ağabeyi Emir'in ise sağ kolunda yanıklar oluştu.
26.10.2019 Yaşam
'En çok istediğim şey anne olmak'
'En çok istediğim şey anne olmak' Eray Sünbül’le geçtiğimiz sene nikah masasına oturan Seray Sever, mutluluğu yakaladığını söyledi. Sunucu, “Allah herkese benimki gibi bir evlilik nasip etsin. Şu an hayatta en çok istediğim şey anne olmak” dedi.
20.08.2019 Magazin
Seray Sever yarın Bodrum'da evleniyor!
Seray Sever yarın Bodrum'da evleniyor! 44 yaşındaki oyuncu Seray Sever kendisinden 10 yaş küçük sevgilisi Eray Sünbül ile yarın akşam Bodrum'da dünyaevine giriyor. Eray Sünbül, bu gece Seray Sever'i ailesinden isteyecek
19.04.2018 Magazin
Aşkım benim!
Aşkım benim! Kendisinden 10 yaş küçük işadamı sevgilisi Eray Sünbül ile birinci yıldönümlerini teknede arkadaşlarıyla pasta keserek kutlayan Seray Sever fotoğraflarını da “Aşkım benim” notuyla paylaştı...
5.08.2015 Magazin
‘Evlilik yok zaten beraberiz’
‘Evlilik yok zaten beraberiz’ Sunucu Seray Sever, 10 yaş küçük sevgilisiyle ilgili evlilik sorularına “Senemizin dolmasına daha var, şimdilik yok” diye cevap verdi
2.02.2015 Magazin
‘Ruhlarımız bir’
‘Ruhlarımız bir’ Sevgilisi Eray Sünbül ile aşkına son sürat devam eden Seray Sever, önceki gün Akmerkez’de yalnız başına görüntülendi...
21.12.2014 Magazin
‘Yakaladınız!’
‘Yakaladınız!’ Seray Sever, yeni sevgilisi Eray Sünbül’le Bebek’te sabah yürüyüşü yaptı.
20.10.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Eray Sünbül ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eray sünbül haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.