Enrique Pena Nieto

Enrique Pena Nieto

Son dakika Enrique Pena Nieto haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Enrique Pena Nieto ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Enrique Pena Nieto haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Enrique Pena Nieto

haberleri sayfasında son dakika yaşanan enrique pena nieto gelişmeleri de dahil olmak üzere 86 enrique pena nieto haberi bulunmuştur. Tüm enrique pena nieto haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trump: İnsanlık tarihindeki en kötü anlaşmalardan biriydi
Trump: İnsanlık tarihindeki en kötü anlaşmalardan biriydi ABD Başkanı Donald Trump, ABD, Kanada ve Meksika arasındaki Kuzey Amerika Serbest Ticaret Anlaşması'nı (NAFTA), "insanlık tarihindeki en kötü anlaşma" olarak nitelendirdi.
8.07.2020 Dünya
Trump imzaladı! Yeni dönem başladı
Trump imzaladı! Yeni dönem başladı ABD Başkanı Donald Trump, Kongrenin kısa süre önce onayladığı ABD-Meksika-Kanada Ticaret Anlaşması'nı (USMCA) imzaladı.
29.01.2020 Dünya
'El Chapo, eski Meksika liderine 100 milyon dolar rüşvet verdi'
'El Chapo, eski Meksika liderine 100 milyon dolar rüşvet verdi' Meksikalı uyuşturucu baronu Joaquin "El Chapo" Guzman'ın New York'ta yargılandığı davada konuşan bir tanık, Guzman'ın eski Meksika Devlet Başkanı Enrique Pena Nieto'ya 100 milyon dolar rüşvet verdiğini söyledi.
16.01.2019 Dünya
Trump'tan ortalığı karıştıracak iddia: 5-6 milyar dolar...
Trump'tan ortalığı karıştıracak iddia: 5-6 milyar dolar... ABD Başkanı Donald Trump, Meksika'nın, ABD-Meksika sınırına örülecek yeni duvarın bedelini, ABD, Kanada ve Meksika arasında imzalanan ticaret anlaşması üzerinden ödediğini iddia etti.
2.01.2019 Dünya
Binlercesi sınırda kaldı
Binlercesi sınırda kaldı Meksika ile Guatemala'yı birbirine bağlayan köprüde ve sınır kapısında toplanan 3 binden fazla göçmenin Meksika'ya girişine izin verilmedi. Sınırda kalan mülteciler "Açız" diye bağırdı.
21.10.2018 Dünya
ABD Meksika ile ticaret müzakerelerinde anlaştı
ABD Meksika ile ticaret müzakerelerinde anlaştı ABD Başkanı Donald Trump, Meksika ile ticaret müzakerelerinde anlaşmaya varıldığını açıkladı.
27.08.2018 Dünya
Meksika Devlet Başkanı kendi maaşını düşürüyor
Meksika Devlet Başkanı kendi maaşını düşürüyor Meksika'da devlet başkanı seçilen Andres Manuel Lopez Obrador, görevi devraldığında selefinin aldığı maaşın yarısından azını kazanmayı planladığını belirtti.
16.07.2018 Dünya
Meksika'nın yeni başkanı: Koruma istemem, halk beni korur
Meksika'nın yeni başkanı: Koruma istemem, halk beni korur Meksika'nın uzun yıllar sonra iktidara getirdiği ilk solcu Devlet Başkanı Obrador, yakın koruma kabul etmeyeceğini, başkanlık sarayına yerleşmeyeceğini ve maaşında indirime gideceğini söyledi.
4.07.2018 Dünya
BM'den ABD'ye çağrı: Derhal durdurun
BM'den ABD'ye çağrı: Derhal durdurun Birleşmiş Milletler (BM), ABD yönetimine çağrıda bulunarak, Meksika sınırını geçen göçmen ailelerin çocuklarını "ebeveynlerinden ayırma politikasından" derhal vazgeçilmesini istedi.
5.06.2018 Dünya
Meksika Devlet Başkanından Türkiye'ye teşekkür
Meksika Devlet Başkanından Türkiye'ye teşekkür Meksika Devlet Başkanı Enrique Pena Nieto, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı’na gönderdiği mektupla, eylül ayında depremin vurduğu ülkelerine yardımlarından dolayı Türkiye’ye teşekkür etti.
14.12.2017 Dünya
Enkaz altından 'WhatsApp mesajları'
Enkaz altından 'WhatsApp mesajları' Meksika'da Salı günü meydana gelen ve şu ana kadar 230 kişinin ölümüne neden olan 7.1 büyüklüğündeki depremin ardından, kurtarma ve yardım faaliyetleri zamana karşı yarışa dönüştü.
21.09.2017 Dünya
İki saat önce deprem tatbikatı yapmışlardı
İki saat önce deprem tatbikatı yapmışlardı Meksika’da 1985’te 10 bin kişinin can verdiği depremin yıl dönümü için yapılan deprem tatbikatından sadece 2 saat sonra gerçekleşen 7.1’lik deprem 225 can aldı. Ay başında meydana gelen depremde erken uyarı sistemi sayesinde depremi 1.5 dakika önce haber alan Meksikalılar’ın bu kez kaçmak için sadece 20 saniyesi vardı
20.09.2017 Dünya
Meksika depreminde ölü sayısı artıyor!
Meksika depreminde ölü sayısı artıyor! Meksika'da 7,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi, ülkenin sivil savunma ajansı deprem nedeniyle 248 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.
20.09.2017 Dünya
8.1'lik depremde ölü sayısı yükseliyor!
8.1'lik depremde ölü sayısı yükseliyor! Meksika'nın güney sahillerinde yıkıma yol açan büyük depremin dördüncü gününde, acı haberler gelmeye devam ediyor.
12.09.2017 Dünya
Meksika'daki depremde bilanço ağırlaşıyor
Meksika'daki depremde bilanço ağırlaşıyor Meksika'nın güney açıklarında cuma günü meydana gelen 8,1 büyüklüğündeki depremde ölenlerin sayısı 90'a yükseldi.
10.09.2017 Dünya
Yüzyılın en şiddetlisi! Ölü sayısı yükseliyor
Yüzyılın en şiddetlisi! Ölü sayısı yükseliyor Meksika'nın güney kıyısını vuran 8.1 şiddetindeki depremde 90 kişinin hayatını kaybettiği açıklanırken ülkeyi vuran Katia Kasırgası'nın da toprak kaymalarına neden olduğu belirtildi.
10.09.2017 Dünya
Ölü sayısı yükseliyor! Dünyanın ekseni kayabilir!
Ölü sayısı yükseliyor! Dünyanın ekseni kayabilir! Meksika'nın güney açıklarında meydana gelen 8,2 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 61'e yükseldi.
9.09.2017 Dünya
‘Yüzyılın depremi’  ucuz atlatıldı
‘Yüzyılın depremi’ ucuz atlatıldı Meksika 8.1’le sallandı. Bu son 100 yılda en büyük deprem olarak kayıtlara geçti. Depremde 58 kişinin öldüğü belirtildi. Bir otelin yıkıldığı açıklandı
8.09.2017 Dünya
'Dayanışma içinde olalım'
'Dayanışma içinde olalım' Çin Devlet Başkanı Şi Cinping, gelişmekte olan ülkelerin dünyanın zorlu koşullarına karşı dayanışma ve işbirliği içinde olmasını istedi.
5.09.2017 Dünya
BRICS Liderler Zirvesi devam ediyor
BRICS Liderler Zirvesi devam ediyor Çin Devlet Başkanı Şi, Meksika Devlet Başkanı Nieto ve Tayland Başbakanı Çan-oça ile yaptığı görüşmelerde ikili ilişkiler ve iş birliği konularını ele aldı
4.09.2017 Dünya
ABD Başkanı Trump'a şok!.. O sözleri yalanlandı
ABD Başkanı Trump'a şok!.. O sözleri yalanlandı Meksika Dışişleri Bakanlığı, Devlet Başkanı Enrique Pena Nieto'nun, ABD Başkanı Donald Trump'ı yakın zamanda aramadığını bildirdi.
2.08.2017 Dünya
Trump anlaşmayı bozdu
Trump anlaşmayı bozdu ABD Devlet Başkanı Donald Trump, Meksika sınırına örmeyi planladığı duvar hakkında kamusal alanda konuşmama anlaşmasını bozdu.
8.07.2017 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Almanya'da yoğun temaslar!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Almanya'da yoğun temaslar! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20 zirvesi için gittiği Almanya'nın Hamburg kentinde yoğun temaslarda bulunuyor
29.09.2021 Gündem
Trump ile Putin'in görüşme tarihi belli oldu
Trump ile Putin'in görüşme tarihi belli oldu Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı McMaster, ABD Başkanı Trump ile Rusya Devlet Başkanı Putin’in Hamburg'da düzenlenecek G-20 Zirvesi sırasında görüşeceğini açıkladı
29.06.2017 Dünya
Gazetecileri casus yazılımla izlediler
Gazetecileri casus yazılımla izlediler Meksika’da bir grup muhalif aktivist, avukat ve gazeteci, hükümetin cep telefonları üzerinden yaptıkları görüşme ve yazışmaları izlemek için özel bir casus yazılım kullandığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.
20.06.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Enrique Pena Nieto ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki enrique pena nieto haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.