Enişte

Enişte

Son dakika enişte haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan enişte ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını enişte haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Enişte

haberleri sayfasında son dakika yaşanan enişte gelişmeleri de dahil olmak üzere 341 enişte haberi bulunmuştur. Tüm enişte haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lüks rezidansta kadını öldürdü! Ailesini arayıp 'intihar etti' dedi...
Lüks rezidansta kadını öldürdü! Ailesini arayıp 'intihar etti' dedi... İstanbul'un Kartal İlesinde lüks bir rezidansta müteahhit Ömer Öktem, estetisyen Selin Yalın'ı tabanca ile öldürdü. Öktem, kadının ailesini arayarak intihar ettiğini söyledi ardından cinayeti işlediğini itiraf etti.
25.04.2024 Gündem
Başkanlık yarışında kayınbirader kazandı, enişte kaybetti
Başkanlık yarışında kayınbirader kazandı, enişte kaybetti İzmir’in Torbalı ilçesinde, kayınbirader ve eniştenin yarıştığı belediye başkanlığı seçimlerinde kazanan CHP’nin adayı Övünç Demir oldu. Demir’in ablası ile evli olan Özgür Erman Çağlar ise yarışı ikinci sırada tamamladı.
1.04.2024 Gündem
Seçil Erzan'ın internet geçmişi ve silinen mesajlarına ulaşıldı! Bakın neler yazmış
Seçil Erzan'ın internet geçmişi ve silinen mesajlarına ulaşıldı! Bakın neler yazmış Aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan gibi ünlü futbolcuların da 21 kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla eski banka müdürü Seçil Erzan'ın da arasında bulunduğu 7 sanıklı dava dosyasına sanıkların telefonları ve dijital materyallerinin incelemelerine ilişkin yeni bilirkişi raporu girdi. Erzan'ın telefonunda internet üzerinden "Hangi ilaç öldürür", "Türkiye'ye suçlu iadesi olmayan ülkeler 2023", "İsviçre suçlu iadesi", "Suçlu iade etmeyen ülkeler", "intihar çeşitleri", "fare zehri insanı kaç saatte öldürür", "nasıl intihar edilir" gibi aramalar yaptığı tespit edildi. Sanıklar Ali ve Atilla Yörük'ün ise yakın tarihte telefonlarını değiştirdikleri belirlendi.
26.02.2024 Gündem
Bahçesine giren eski eniştesini öldürmüştü: Karartı görünce o yöne ateş ettim
Bahçesine giren eski eniştesini öldürmüştü: Karartı görünce o yöne ateş ettim Eskişehir'de evinin bahçesine giren eski eniştesi Aydın Ercan'ı (43) av tüfeği ile öldüren Esma Sezen'i (43) azmettirdiği iddiasıyla gözaltına alınan Ali Gürdoğan (64) ile cinayete yardım ettiği iddia edilen Murat Çotuk (40), tutuklandı. Esma Sezen, ifadesinde, "Evin giriş kapısının karşısında bir karartı görünce o yöne ateş ettim. O an ne gördüğümü bilmeden ateş ettim. Jandarma bana söyleyene kadar neye ateş ettiğimi bilmiyordum" dedi.
21.12.2023 Gündem
İhanet görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düştü! 'Saatlerdir yatakta felç olmuş gibiyim'
İhanet görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düştü! 'Saatlerdir yatakta felç olmuş gibiyim' YouTube'da yayın yapan Kafalar grubu üyesi Bilal Hancı, eşi Esin Çepni'yi aldattı. Sosyal medya fenomeni Esin Çepni, Bilal Hancı'nın gece kulübünde bir kadın öpüşürken çekilen görüntüsünü paylaştı.
30.10.2023 Magazin
İrem Derici’nin paylaşımına kalp emojisi koydu, ortalık karıştı! “Gizemli enişte”
İrem Derici’nin paylaşımına kalp emojisi koydu, ortalık karıştı! “Gizemli enişte” Şarkıları kadar özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen İrem Derici, geçtiğimiz eylül ayında Atakan Işıktutan ile ayrıldıklarını açıklamıştı. Ünlü şarkıcı, son olarak yönetmen ve fotoğrafçı Gökhan Fırat ile Instagram'da birbirlerine yaptıkları yorumla gündeme geldi.
30.10.2023 Magazin
Boğazını kesip, ayağına taş bağlayıp çuvala koyup sulama kanalına atmıştı! Oğlunu öldüren babaya indirimli ceza...
Boğazını kesip, ayağına taş bağlayıp çuvala koyup sulama kanalına atmıştı! Oğlunu öldüren babaya indirimli ceza...   Adana’da işlenen cinayet kan dondurdu. Boğazından bıçakladığı oğlunu, ayağına taş bağlayıp çuvala koyup sulama kanalına atarak öldüren babaya, "haksız tahrik" indirimiyle 20 yıl hapis cezası verildi. Mahkeme ayrıca babanın 3 akrabasına da cesedin ortadan kaldırılmasına yardım ettikleri gerekçesiyle 5 ay ile 7 ay 15 gün arasında hapis cezası verdi.
17.10.2023 Gündem
Eniştesini yeğeninin gözü önünde öldürmüştü! Tutuklandı
Eniştesini yeğeninin gözü önünde öldürmüştü! Tutuklandı Batman'da eniştesi Vahdettin Güneş'i (36) 13 yaşındaki yeğeninin gözü önünde darbedip, tabanca ile öldüren Rıdvan Göçmen (29), tutuklandı.
15.10.2023 Yaşam
Melek Mosso sevgilisiyle tatilde! Dövmelerine yorum yağdı
Melek Mosso sevgilisiyle tatilde! Dövmelerine yorum yağdı Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Melek Mosso, ekim ayında evleneceği sevgilisi Serkan Sağdıç ile tatil pozlarını paylaştı. Melek Mosso'nun kendisi gibi dövmeli sevgilisiyle tatil pozları çok konuşuldu. Mosso bir açıklamasında ”Annesi kapalı, kızı çıplak dediler ama annem benimle gurur duyuyor” demişti.
20.07.2023 Magazin
Kardeşini korumak için suçu üstlendi, gerçek mahkemenin gözünden kaçmadı
Kardeşini korumak için suçu üstlendi, gerçek mahkemenin gözünden kaçmadı Elazığ'da, 18 Ekim 2021'de cansız bedeni naylona sarılı olarak gömülmüş halde bulunan Kızılay Mahalle muhtarı Muhammet Bahçeci olayına ilişkin duruşma görüldü. Davada, Dilay Bahçeci, eşi Muhammet Bahçeci'yi öldürdüğünü ifade etmesine rağmen, mahkeme heyeti maktulü kayınbiraderi Özkan D. ve eniştesi Rıfat Y.'nin öldürdüğünü tespit ederek şahısları 13'er yıl hapis cezasına çarptırdı.
6.06.2023 Gündem
Kız kardeşinden boşanan eniştesini vurdu!
Kız kardeşinden boşanan eniştesini vurdu! Samsun'da bir kişi kız kardeşinden boşanan eniştesini silahla yaraladı.
15.05.2023 Yaşam
Demet Akalın Elon Musk'a seslendi!
Demet Akalın Elon Musk'a seslendi! Twitter’ın yeni sahibi, ABD’li milyarder Elon Musk’ın ücretli hale getirdiği 'mavi tik' (onaylı hesap) uygulaması geçtiğimiz günlerde devreye girmişti. Uygulamayı kullanan ve ücret ödemeyi kabul etmedikleri için mavi tikleri kaldırılan ünlü isimlerden biri olan Demet Akalın, Musk'a tepki göstermişti. Son olarak Twitter'ın yaptığı yeni bir hamleyi fark eden Akalın, bir kez daha Elon Musk'a seslendi.
24.04.2023 Magazin
Deprem enkazından dram çıktı: Sevgililer Günü paylaşımı yürekleri sızlattı
Deprem enkazından dram çıktı: Sevgililer Günü paylaşımı yürekleri sızlattı Türkiye peş peşe gelen 7.7 ve 7.6'lık iki şiddetli depremle sarsıldı. Enkaz altındakileri kurtarma çalışmaları devam ederken yürek sızlatan haberler de gelmeye devam ediyor. Antakya’da anne ve babası ile birlikte enkaz altında kalarak yaşamını yitiren 27 yaşındaki diş protez işiyle uğraşan Bünyamin Kayacık’ın hayalleri de depremle yarım kaldı. Tüm dünyada 14 Şubat Sevgililer Günü olarak kutlanırken, Bünyamin Kayacık, tanışma yıl dönümü nedeniyle üzerine sevgilisinin fotoğrafını bastırıp özel olarak yaptırdığı bez bebeği depremde yaşamını yitirince kız arkadaşına gönderemedi. Hediyeyi kayınbiraderinin otomobilinde bulan enişte Osman Uğur son görevi kendisi yerine getirerek bez bebeği İstanbul’a Sena Kara’ya gönderdi. Sena Kara’nın sevgilisine yazdığı veda sözleri yürekleri dağladı. Elinde sevgilisinin fotoğrafını tutarken çekilmiş bir kareyi Twitter’dan paylaşan Sena Kara, “Sen beni hiç incitmedin. Toprak da seni incitmesin sevgilim” sözlerini not düştüğü paylaşım yürekleri sızlattı. Genç kızın paylaşımını Twitter’da 5 milyon kişi okudu, 200 bin kişi ise beğendi.
15.02.2023 Gündem
Kiracı-ev sahibi milyonları ilgilendiriyor! Kritik 1 ay detayı
Kiracı-ev sahibi milyonları ilgilendiriyor! Kritik 1 ay detayı Kiralardaki fahiş artış gündemdeki yerini koruyor. Mülk sahipleri hükümet tarafından devreye alınan yüzde 25'lik artış sınırını aşmak için her yolu deniyor. Pek çok ev sahibi ise mevcut kiracısını çıkararak evini yüksek bedeller ile yeniden kiraya vermek istiyor. Kiracı-ev sahibi arasındaki davanlar hiç olmadığı kadar artarken kiracılar sahip oldukları hakları merak ediyor.
30.01.2023 Ekonomi
Esra Erol'un eşi Ali Özbir'den romantik paylaşım! "Enişte yaşlanmış"
Esra Erol'un eşi Ali Özbir'den romantik paylaşım! "Enişte yaşlanmış" Esra Erol'da programıyla her gün ekranda olan sunucu Esra Erol özel hayatıyla da gündeme geliyor. Uzun yıllardır Ali Özbir ile evli olan Erol'un kocası da sosyal medyada aktif. Özbir, son olarak eşiyle aşk pozunu paylaştı.
17.01.2023 Magazin
Ankara'da aynı ailede çarpık ilişki ağı!
Ankara'da aynı ailede çarpık ilişki ağı! Önce dayısının eşiyle gizli ilişki yaşadı. Sonra dayısının kızıyla evlendi. Kayınbiraderi ve baldızı çocukları çıktı. Kayınvalidesinden 2, kızından 2 çocuğu oldu. Ankara'da çarpık ilişki ağı hukukçuları bile şaşırttı
9.01.2023 Gündem
İstanbul'da 2 kardeşe enişteden kurşun yağmuru!
İstanbul'da 2 kardeşe enişteden kurşun yağmuru! İstanbul Arnavutköy’de eniştelerinin silahlı saldırısı sonucu 2 kardeşten biri ağır yaralandı. 
9.12.2022 Yaşam
Tuğrul Tülek: Dışarıda 'Levent enişte' diye bağırıyorlar!
Tuğrul Tülek: Dışarıda 'Levent enişte' diye bağırıyorlar! Kanal D'nin reyting rekorları kıran 'Camdaki Kız' dizisinde 'Levent' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Tuğrul Tülek, önceki gün Sarıyer'de kameralara yansıdı. Gazetecilerin röportaj isteğini geri çevirmeyen Tülek; 'Camdaki Kız'dan, seyircilerden ve dizi ekibinden bahsederek dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
2.11.2022 Magazin
O Kız dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu! O Kız uyarlama mı, gerçek hikaye mi? O kız konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?
O Kız dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu! O Kız uyarlama mı, gerçek hikaye mi? O kız konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? O Kız dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu sorgulanıyor. Kanal D'de ekranlarında yayınlanan dizisinin yönetmenliğini Özlem Günhan üstlenirken, başrollerini Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları ve Dilin Diğer üstleniyor. Peki O Kız dizi konusu nedir, O Kız dizisi oyuncuları kimlerdir? İşte O Kız oyuncularının isimleri, karakterleri ve konusu…
5.10.2022 Televizyon
'O Kız'da Fevzi, Kadir'i evden kovuyor!
'O Kız'da Fevzi, Kadir'i evden kovuyor! Kanal D’nin; yapımı Content House tarafından gerçekleştirilen, sezonun iddialı dizisi 'O Kız'ın üçüncü bölüm ikinci tanıtımı yayınlandı. 21 Eylül'de bir dram hikayesi ile izleyici karşısına çıkan ve büyük beğeni kazanan, Erkan Petekkaya'nın 'Kadir' karakteri ile başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölüm tanıtımı büyük merak uyandırdı.
1.10.2022 Televizyon
Ali Güney kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, nereliydi? Yeşilçam’ın kötü adamı Ali Güney hangi film ve dizilerde oynadı? İşte hastalığı, biyografisi ve gençliği…
Ali Güney kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, nereliydi? Yeşilçam’ın kötü adamı Ali Güney hangi film ve dizilerde oynadı? İşte hastalığı, biyografisi ve gençliği… Ali Güney hayatını kaybetti. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Yeşilçam oyuncularından Ali Güney’in vefat ettiğini duyurdu. Yeşilçam'da kötü adam rolleriyle karşımıza çıkan Ali Güney, Yılmaz Güney’in bakışları ve ses tonundan çok etkilenerek sinemaya atıldı. Oyunculuğu dışında yapımcı ve senarist kimliğiyle de karşımıza çıkan Güney 3 gün önce hastaneye kaldırılmıştı. Peki, Ali Güney kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, nereliydi? Yeşilçam’ın kötü adamı Ali Güney oynadığı filmler, diziler, hastalığı ve gençliği…
24.08.2022 Magazin
İki kardeş, eniştelerini bıçakladı
İki kardeş, eniştelerini bıçakladı Malatya'da 2 kardeş, tartıştıkları enişteleri Cengiz B.'yi bıçaklayıp, yaraladı. Olay anı kameraya yansırken, kaçan 2 şüpheli yakalandı.
12.08.2022 Yaşam
Ablasına şiddet uyguladığı iddiasıyla eniştesini öldürmüştü; tutuklandı
Ablasına şiddet uyguladığı iddiasıyla eniştesini öldürmüştü; tutuklandı Bursa'da, kız kardeşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle eniştesi Hasan Çetin’i (45), sığındığı mobilya atölyesinde tabancayla vurarak öldüren Mahsun Köylü (40) tutuklanırken, 3 kardeşi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
31.07.2022 Yaşam
Pınar Damar neden öldü, Pınar Damar cinayeti nasıl oldu? Bağcılar'da ağaçlık alanda cansız bedeni bulunan Pınar Damar kimdir?
Pınar Damar neden öldü, Pınar Damar cinayeti nasıl oldu? Bağcılar'da ağaçlık alanda cansız bedeni bulunan Pınar Damar kimdir? Bağcılar'da ağaçlık alanda cansız bedeni bulunan Pınar Damar'ın ölümüyle ilişkili gözaltına alınan Metin A. cinayeti itiraf etti. Metin A. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Pınar Damar'ın babası Mustafa Damar ise, "Hiçbir sorunu yoktu. Bu olayın peşini bırakmayacağız" dedi. Eniştesi Serdar Taşdemir ise dün gözaltına alınan Metin A. ile birlikte Pınar'ı aradıklarını söyledi. Peki, Pınar Damar kimdir, neden öldü? Pınar Damar cinayeti nasıl oldu?
21.07.2022 Yaşam
Ayder balı 'Coğrafi İşaret Tescili' aldı! 13'e yükseldi!
Ayder balı 'Coğrafi İşaret Tescili' aldı! 13'e yükseldi! Rize’ye özgü ürünlerden Ayder balı, Ayder Tarımsal Bal ve Turizm Kooperatifi’nin çalışmaları sonucu tescillenerek coğrafi işaretli ürünler arasında yerini aldı.
18.05.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Enişte ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki enişte haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.