Engin Şenkan

Engin Şenkan

Son dakika Engin Şenkan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Engin Şenkan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Engin Şenkan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Engin Şenkan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan engin şenkan gelişmeleri de dahil olmak üzere 34 engin şenkan haberi bulunmuştur. Tüm engin şenkan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çağatay Ulusoy'un Terzi dizisindeki partneri belli oldu!
Çağatay Ulusoy'un Terzi dizisindeki partneri belli oldu! Çağatay Ulusoy’un eski adıyla Süslü Korkuluk yeni adıyla da Terzi olan projesinin çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Cem Karcı’nın yönettiği dizide Çağatay Ulusoy “Peyami” adlı bir terziye hayat verecek.
13.04.2022 Televizyon
Günün en çok izlenen yapımı: 'Camdaki Kız'
Günün en çok izlenen yapımı: 'Camdaki Kız' Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı 'Camdaki Kız'ın 23 Aralık'ta yayınlanan bölümü, izleyicinin heyecanını dorukta tutan anlarıyla perşembe akşamına damgasını vurdu.
24.12.2021 Televizyon
“Camdaki Kız” Perşembe’nin en çok izlenen yapımı oldu!
“Camdaki Kız” Perşembe’nin en çok izlenen yapımı oldu! Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, her bölümü ile adından söz ettiren dizisi Camdaki Kız, 24’üncü bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan bu bölümü Kantar Medya’nın verilerine göre AB kategorisinde 8,95 reyting ve yüzde 22,08 izlenme payı ile birinci oldu.
17.12.2021 Televizyon
Perşembe'nin galibi yine Camdaki Kız oldu!
Perşembe'nin galibi yine Camdaki Kız oldu! Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, her bölümü ile adından söz ettiren dizisi Camdaki Kız, önceki akşam 22’inci bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan bu bölümü Kantar Medya’nın verilerine göre Total kategorisinde 8,29 reyting % 19,47 izlenme payı ile, AB kategorisinde 10,89 reyting %25,88 izlenme payı ile, ABC1 kategorisinde ise 10,55 reyting % 23,14 izlenme payı ile üç kategoride de birinci olarak günün en çok izlenen yapımı oldu.
3.12.2021 Televizyon
Perşembe’nin galibi yine Camdaki Kız oldu…
Perşembe’nin galibi yine Camdaki Kız oldu… Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, her bölümü ile adından söz ettiren dizisi Camdaki Kız, önceki akşam 21’inci bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan bu bölümü Kantar Medya’nın verilerine göre Total kategorisinde 8,60 reyting % 20,05 izlenme payı ile, AB kategorisinde 9,76 reyting %23,90 izlenme payı ile, ABC1 kategorisinde ise 10,56 reyting % 23,47 izlenme payı ile üç kategoride de birinci olarak günün en çok izlenen yapımı oldu.
26.11.2021 Televizyon
Camdaki Kız ekranlara damga vurdu! Günün zirvesinde...
Camdaki Kız ekranlara damga vurdu! Günün zirvesinde... Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı 'Camdaki Kız’ın son bölümü, seyircinin heyecanını dorukta tutan anlarıyla perşembe akşamına damgasını vurdu.
26.11.2021 Televizyon
Camdaki Kız yine zirvede yer aldı!
Camdaki Kız yine zirvede yer aldı! Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız’ın dün akşam yayınlanan 18. bölümü seyircinin heyecanını dorukta tutan anlarıyla Perşembe akşamına damgasını vurdu.
5.11.2021 Televizyon
Camdaki Kız zirvedeki yerini korudu!
Camdaki Kız zirvedeki yerini korudu! Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, her bölümü ile çok izlenen dizisi Camdaki Kız, ekrana gelen 16.bölümü ile yine zirvede yer aldı. Kantar Medya’nın verilerine göre dizinin yayınlanan yeni bölümü Total kategorisinde 7,91 reyting %21,31 izlenme payı ile, AB kategorisinde 10,25 reyting %28,64 izlenme payı ile, ABC1 kategorisinde ise 9,66 reyting % 24,37 izlenme payı ile günün en çok izlenen dizisi oldu.
22.10.2021 Televizyon
Perşembe'nin galibi değişmedi!
Perşembe'nin galibi değişmedi! Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, her Perşembe yeni bölümleri ile ekrana gelen dizisi Camdaki Kız yayınlanan son bölümü ile yine zirvede yer aldı.
15.10.2021 Televizyon
Camdaki Kız yine zirvede!
Camdaki Kız yine zirvede! Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, çok izlenen dizisi Camdaki Kız Perşembe gününün galibi oldu.
8.10.2021 Televizyon
Perşembe’nin galibi değişmedi! Camdaki Kız zirvede...
Perşembe’nin galibi değişmedi! Camdaki Kız zirvede... Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, her Perşembe akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen dizisi Camdaki Kız, yayınlanan 13.bölümüyle de yine izleyiciyi ekrana kilitledi.
1.10.2021 Televizyon
Camdaki Kız yine izleyiciden tam not aldı!
Camdaki Kız yine izleyiciden tam not aldı! Rafet’in yardımına koşan Hayri, ilk kez izleyici ile buluştu...
24.09.2021 Televizyon
Hayri ilk kez göründü!
Hayri ilk kez göründü! Camdaki Kız’ın 12.bölüm tanıtımı yayınlandı. Yayınlanan tanıtımında herkesin merakla beklediği Hayri karakterinin de bir sahnesine yer verildi.
22.09.2021 Televizyon
Camdaki Kız'daki o sahne olay oldu! Yakalandı...
Camdaki Kız'daki o sahne olay oldu! Yakalandı... Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, her bölümü ile çok izlenen dizisi Camdaki Kız, 11. bölümü ile ekrana geldi. İzleyiciden yine tam not alan dizi reytinglerde AB kategorisinde 8.23 reyting, 24.57 izlenme payı ile zirvede yer aldı. Camdaki Kız 12. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı...
17.09.2021 Televizyon
Camdaki Kız'dan yeni sezona görkemli açılış!
Camdaki Kız'dan yeni sezona görkemli açılış! Kanal D’nin yayınlanan her bölümü ile ekrana damgasını vuran dizisi Camdaki Kız, yayınlanan yeni bölümü ile yeni sezona merhaba dedi.
10.09.2021 Televizyon
Camdaki Kız dizisine üç yeni transfer!
Camdaki Kız dizisine üç yeni transfer! Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız yeni sezonuyla bomba gibi geri dönmeye hazırlanıyor. Geçen hafta sete çıkan Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Camdaki Kız'ın kadrosuna 3 yeni oyuncu katıldı.
24.08.2021 Magazin
Hacı Arif Bey dizisi kaç yılında çekildi? Hacı Arif Bey dizisi oyuncuları kimdir?
Hacı Arif Bey dizisi kaç yılında çekildi? Hacı Arif Bey dizisi oyuncuları kimdir? TRT'de ekranlara gelen nostalji kuşağı dizileri büyük ilgi görüyor. Bunlardan biri de Ahmet Özhan'ın oynadığı Hacı Arif Bey dizisi. Peki, Hacı Arif Bey dizisi kaç yılında çekildi? Hacı Arif Bey dizisi oyuncuları...
17.05.2020 Gündem
Berrak Tüzünataç hangi diziyle anlaştı?
Berrak Tüzünataç hangi diziyle anlaştı? Uzun süredir ekranlarda görünmeyen Berrak Tüzünataç'ın rol alacağı yeni dizi belli oldu.
29.08.2019 Magazin
‘Muhteşem İkili’ hız kesmiyor!
‘Muhteşem İkili’ hız kesmiyor! Kanal D’nin, TMC imzalı, yapımcılığını Erol Avcı’nın, yönetmenliğini M. Çağatay Tosun’un üstlendiği sevilen dizisi Muhteşem İkili, her perşembe akşamı yeni bölümüyle ekrana geliyor.
1.12.2018 Televizyon
Muhteşem İkili ilk bölümüyle bugün başlıyor! Dizi konusu ve oyuncuları
Muhteşem İkili ilk bölümüyle bugün başlıyor! Dizi konusu ve oyuncuları Muhteşem İkili 1. bölüm fragmanı yayınlandı ve heyecanlandırdı. Dizi konusu ve oyuncularıyla daha başlamadan ilgi çekmeyi başaran Muhteşem İkili dizisi bu akşam Kanal D ekranlarında olacak. İşte Muhteşem İkili hakkında bilgiler...
1.11.2018 Gündem
'Bizimkiler'den sonra ilk defa aynı sette!
'Bizimkiler'den sonra ilk defa aynı sette! "Sümela'nın Şifresi" yıllardır aynı karede görmediğimiz Salih Kalyon ile Engin Şenkan’ı komedi fırtınası için bir araya getirdi.
3.03.2017 Kültür Sanat
Kadrosu belli oldu, Haziran'da izleyici karşısına çıkacak!
Kadrosu belli oldu, Haziran'da izleyici karşısına çıkacak! Star TV'nin yeni dizisinin kadrosu netleşti.
23.04.2015 Televizyon
Setteki kavga olayına ne dedi?
Setteki kavga olayına ne dedi? Kıvanç Tatlıtuğ, usta oyuncu Engin Şenkal'la sette kavga etmişti...
14.06.2014 Magazin
Tatlıtuğ'u kızdıran soru!
Tatlıtuğ'u kızdıran soru! ‘Bu konulara girmeyelim!’
13.06.2014 Magazin
‘Kurt Seyit’le asla oynamam!’
‘Kurt Seyit’le asla oynamam!’ 31 yaşındaki Kıvanç Tatlıtuğ, 45 yıllık oyuncu Engin Şenkan’la sette kavga etti...
9.06.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Engin Şenkan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki engin şenkan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.