Engin Günaydın

Engin Günaydın

Son dakika engin günaydın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan engin günaydın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını engin günaydın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Engin Günaydın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan engin günaydın gelişmeleri de dahil olmak üzere 339 engin günaydın haberi bulunmuştur. Tüm engin günaydın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kubilay Aka’dan samimi itiraflar: İlişkide büyük beklentilerim yok!
Kubilay Aka’dan samimi itiraflar: İlişkide büyük beklentilerim yok! Rol aldığı projelerde adından sıkça bahsettiren oyuncu Kubilay Aka, Hürriyet’ten Hakan Gence’nin YouTube programına konuk oldu. İş hayatından kişisel yaşamına dair önemli açıklamalar yapan Aka, Gence’nin ‘Aşkta beklentilerin ne?’ sorusuna “Beni huzur tavlıyor. Öyle çok da büyük beklentilerim yok ilişki için” dedi.
25.02.2024 Magazin
Gülse Birsel, Vural Çelik sorusunu duymazdan geldi
Gülse Birsel, Vural Çelik sorusunu duymazdan geldi 'Avrupa Yakası' dizisi ve 'Aile Arasında' filminde birlikte kamera karşısına geçen Gülse Birsel ve Engin Günaydın, önceki gece Tarabya'da bir mekan çıkışında objektiflere yansıdı.
23.12.2023 Magazin
Pınar Deniz: Ruhumun derinlerindeki duygularla tanıştım
Pınar Deniz: Ruhumun derinlerindeki duygularla tanıştım ‘Yargı’ dizisiyle ekranda olan Pınar Deniz, “Mesleğime tutkuyla bağlıyım. Hayattaki en büyük zevkim oyunculuk” dedi.
5.11.2023 Magazin
Engin Günaydın'dan müstakbel kayınvalidesine ziyaret
Engin Günaydın'dan müstakbel kayınvalidesine ziyaret 'Avrupa Yakası'ndaki Burhan Altıntop ile hafızalara kazınan, son dönemde dijital platformda yayınlanan projelerde rol alan Engin Günaydın, önceki gün uzun süredir aşk yaşadığı Buğu Selen Somer ile Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.
5.11.2023 Magazin
Engin Günaydın ile sevgilisi kol kola Beyoğlu'nda: 'Siz de nereden çıktınız!'
Engin Günaydın ile sevgilisi kol kola Beyoğlu'nda: 'Siz de nereden çıktınız!' Oyuncu Engin Günaydın ile sevgilisi Buğu Selen Somer, Beyoğlu İstiklâl Caddesi’nde görüntülendi.
11.03.2023 Magazin
Engin Günaydın sevgilisiyle Taksim'e yürüdü! Yorulan oyuncu oturup dinlendi
Engin Günaydın sevgilisiyle Taksim'e yürüdü! Yorulan oyuncu oturup dinlendi 'Avrupa Yakası'ndaki Burhan Altıntop ile hafızalara kazınmış ünlü oyuncu Engin Günaydın, önceki gün uzun süredir aşk yaşadığı sevgilisi Buğu Selen Somer ile Taksim'e doğru yürürken kameralara yansıdı. 50 yaşındaki Günaydın'ın bir ara yorularak oturup dinlenmesi ise dikkat çekti.
24.01.2023 Magazin
Engin Günaydın pişmanlığını açıkladı!
Engin Günaydın pişmanlığını açıkladı! 'Avrupa Yakası'nda canlandırdığı Burhan Altıntop karakteriyle sevilen oyuncu Engin Günaydın, o dönem birçok rolü reddettiğini ve bundan dolayı çok pişman olduğunu açıkladı.
2.11.2022 Magazin
Engin Günaydın'ın milyonluk inzivası!
Engin Günaydın'ın milyonluk inzivası! 'Avrupa Yakası' dizisinde canlandırdığı 'Burhan Altıntop' karakteriyle şöhreti yakalayan ve son olarak dijital bir platformda yayınlanan '10 Bin Adım' adlı yapımda rol alan Engin Günaydın, inzivaya çekildi. Uzun süredir ekranlarda olmayan oyuncunun yılın büyük bir bölümünü İzmir Foça'daki 15 milyon TL'lik villasında geçirdiği öğrenildi. İşte detaylar...
16.08.2022 Magazin
Engin Günaydın'a evlilik sorusu! Utangaç tavırlar...
Engin Günaydın'a evlilik sorusu! Utangaç tavırlar... Ekranlardan bir süredir uzak olan Engin Günaydın, önceki gün Nişantaşı'nda ortaya çıktı. Oyuncu, uzun süredir beraberlik yaşadığı kendisinden yaşça küçük sevgilisi Buğu Selen Somer ile evleneceği şeklinde basına yansıyan haberlere bakın nasıl yanıt verdi.
24.05.2022 Magazin
Günün en çok izlenen yapımı 'Arka Sokaklar'
Günün en çok izlenen yapımı 'Arka Sokaklar' Kanal D’nin 16 sezondur ekranda olan dizisi 'Arka Sokaklar', yeni bölümüyle ekrana geldi. Fenomen yapımın 18 Şubat Cuma akşamı yayınlanan bölümü yine zirvede yer aldı.
19.02.2022 Televizyon
Tom Cruise'un eski menajeri konuştu! 'Evlilikleri uzun sürseydi bu benim için sürpriz olurdu'
Tom Cruise'un eski menajeri konuştu! 'Evlilikleri uzun sürseydi bu benim için sürpriz olurdu' Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Tom Cruise hakkında bilinmeyenlerini eski menajeri Eileen Berlin anlattı. Tom Cruise'un oyunculuk kariyerine ilk başladığı dönemlerini anlatan Eileen Berlin, "çok hırslı ve güvensiz" olduğunu söyledi.
19.02.2022 Magazin
Brad Pitt, Angelina Jolie'ye dava açtı!
Brad Pitt, Angelina Jolie'ye dava açtı! Bir zamanlar sadece Hollywood'da değil dünyada aşkın simgesi olarak görülen ve 'Brangelina' diye anılan Angelina Jolie (46) ile Brad Pitt'in (58) olaylı ayrılığında ipler bir kez daha gerildi. ABD'li aktör, Fransa'daki üzüm bağında sahip olduğu hisseleri kendisinden habersiz satan eski eşi Jolie'ye dava açtı.
19.02.2022 Magazin
Engin Günaydın ve Buğu Selen Somer gazetecileri görünce şok oldu! Hemen...
Engin Günaydın ve Buğu Selen Somer gazetecileri görünce şok oldu! Hemen... Oyuncu Engin Günaydın, önceki gece kız arkadaşı Buğu Selen Somer ile birlikte Arnavutköy'de bulunan bir mekan çıkışı görüntülendi. Gazetecileri gören ikili, aralarına mesafe koyarak yürürken, Günaydın aşk hayatıyla ilgili sorular karşısında sessiz kaldı.
19.02.2022 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Kemal Kuruçay neden öldü? Kemal Kuruçay kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ünlü oyuncu hayatı, ailesi ve dizileri…
Kemal Kuruçay neden öldü? Kemal Kuruçay kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ünlü oyuncu hayatı, ailesi ve dizileri… Kemal Kuruçay öldü mü? Usta oyuncunun ölüm haberini alan vatandaşlar arama motorlarına yönelenler üzücü haberi öğrendi. Kemal Kuruçay hayatını kaybetti. Komedi film ve dizilerde görmeye alışık olduğumuz Kemal Kuruçay'ın vefat haberi sanat camiasında büyük üzüntüye neden oldu. Gurbetçiler isimli dizide oynadığı Fırıldak Cemil karakteriyle tanınan, İnce İnce Yasemince ve Reyting Hamdi isimli komedi dizilerinde geniş bir hayran kitlesine sahip olan oyuncu Kemal Kuruçay neden öldü? Kemal Kuruçay kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ünlü oyuncu hayatı, ailesi ve dizileri…
23.10.2021 Gündem
Kemal Kuruçay kimdir?
Kemal Kuruçay kimdir? Seksenler dizisinin sevilen oyuncusu Kemal Kuruçay, 59 yaşında hayatını kaybetti.
22.10.2021 Magazin
Yılmaz Erdoğan açıkladı! 'Bir Demet Tiyatro' geri dönüyor mu?
Yılmaz Erdoğan açıkladı! 'Bir Demet Tiyatro' geri dönüyor mu? Son olarak dijital bir platformda yayınlanan 'Kin' filmiyle adından söz ettiren Yılmaz Erdoğan, katıldığı bir programda; 'Bir Demet Tiyatro' hakkında konuştu. Usta isim, yıllar önce yayınlanan program için sorulan 'Yeniden televizyonda oynar mı?' sorusuna yanıt verdi.
13.10.2021 Magazin
Engin Günaydın ve sevgilisi güzel havanın keyfini çıkardı
Engin Günaydın ve sevgilisi güzel havanın keyfini çıkardı Oyuncu Engin Günaydın, uzun süredir beraberlik yaşadığı genç sevgilisi Buğu Selen Somer ile önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı.
5.12.2020 Magazin
'Jet Sosyete'de 'Burhan Altıntop' sürprizi
'Jet Sosyete'de 'Burhan Altıntop' sürprizi Gülse Birsel imzalı 'Jet Sosyete' dizisinin yılbaşı özel bölümüne konuk oyuncu olarak Ata Demirer katıldı. Ünlü komedyenin hayat verdiği 'Volkan' karakterinin, "Burhan Bey 50 yaşında hala bizimle, bıktım bu aileden" sözleri dikkat çekti.
28.12.2019 Magazin
Engin Günaydın ile Binnur Kaya 8 aydır görüşmüyor
Engin Günaydın ile Binnur Kaya 8 aydır görüşmüyor Bir dönem çok yakın arkadaş olan, hatta aynı evi paylaşan Engin Günaydın ile Binnur Kaya arasına kara kedi girdi.
27.10.2019 Magazin
Aile Arasında filmi konusu ve çekildiği yer!
Aile Arasında filmi konusu ve çekildiği yer! Aile Arasında filmi bu aksam TV ekranında izleyiciyle buluşacak. Senaryosunu Gülse Birsel’in yazdığı, 2017 yılında vizyona giren Aile Arası filmi konusu nedir?
9.10.2019 Televizyon
1 ayda 6 klip birden!
1 ayda 6 klip birden! Melisa Uzunarslan; tüm söz ve müzikleri kendisine ait olan 10 şarkılık ilk solo albümü “Tanıdığım En Güzel Deli”nin 6 farklı şarkısına klip çekti.
3.07.2019 Kültür Sanat
Neslihan Yeldan eşiyle boşandı
Neslihan Yeldan eşiyle boşandı Oyuncu Neslihan Yeldan, İngiliz eşi Leo James Felix Pollock ile 11 yıllık evliliğini noktaladı
8.03.2019 Magazin
Bu geceler bize armağan
Bu geceler bize armağan Tiyatro ve sinema dallarında oyuncuları ödüllendiren ‘Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri’nin 23’üncüsü gerçekleşti. Gecede Kerem Alışık, “Çolpan İlhan ve Sadri Alışık, sanata değer kattı. Bu geceler onların bize armağanı” dedi
8.05.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Engin Günaydın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki engin günaydın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.