Engin Altay

Engin Altay

Son dakika engin altay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan engin altay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını engin altay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Engin Altay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan engin altay gelişmeleri de dahil olmak üzere 651 engin altay haberi bulunmuştur. Tüm engin altay haberleri aşağıda listelenmiştir.
İmamoğlu'nun toplantısına Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama: Etik olarak rahatsız edici
İmamoğlu'nun toplantısına Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama: Etik olarak rahatsız edici CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan, geçtiğimiz günlerde siyaset gündeminde bomba etkisi yapan zoom toplantısı ile ilgili ilk açıklama geldi.
20.07.2023 Gündem
İmamoğlu'nun zoom toplantısına Kılıçdaroğlu'ndan ilk tepki geldi
İmamoğlu'nun zoom toplantısına Kılıçdaroğlu'ndan ilk tepki geldi İmamoğlu’nun zoom üzerinden CHP’nin önemli isimleriyle yaptığı toplantı kaydının kamuoyuna yansıması sonrası Kılıçdaroğlu MYK’yı topladı. Toplantının kim tarafından kayda alınıp sızdırıldığı gizemini korurken CHP Sözcüsü Öztrak, olayı etik dışı olarak niteledi. MYK’da bazı üyeler ise gizli toplantı katılımcılarının istifasını istedi...
20.07.2023 Gündem
Ekrem İmamoğlu'nun değişim toplantısının görüntüsü gündeme bomba gibi düştü! Yarkadaş: İzlerken utandım
Ekrem İmamoğlu'nun değişim toplantısının görüntüsü gündeme bomba gibi düştü! Yarkadaş: İzlerken utandım Değişim tartışmalarının devam ettiği CHP'de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ekibi ile yaptığı çevrim içi değişim toplantısının bir kısmı sosyal medyaya sızdı. Kayıtlarda ne konuşuluyordu, kimler vardı? Toplantıya ilişkin ayrıntıları CNN TÜRK Muhabiri Melike Görür anlattı. Değişim toplantısına ilişkin tartışmalar sürerken görüntülere bir tepki de Barış Yarkadaş'tan geldi. Yarkadaş, 'Belediye başkanının “amiri” pozisyonunda olanlar, belediye başkanının “memuru” gibi sıraya geçip “arz ediyor.”' dedi.
19.07.2023 Gündem
CHP'de dikkat çeken görüşme! Karayalçın, Kılıçdaroğlu'na ne mesaj verdi?
CHP'de dikkat çeken görüşme! Karayalçın, Kılıçdaroğlu'na ne mesaj verdi? Seçim sonrası iç muhasebenin sürdüğü CHP'de neler oluyor? Dün kritik bir görüşme gerçekleşti. Eski SHP Başkanı ve eski bakanlardan Murat Karayalçın, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Seçim sonucu için "başarısızlık" diyen Karayalçın, Kılıçdaroğlu'na ne mesaj verdi, Kılıçdaroğlu'ndan bu mesajlara bir cevap var mı? CHP cephesinde tüm yaşanan gelişmeleri CNN TÜRK Muhabiri Duygu Ayaz Bayram anlattı.
9.06.2023 Gündem
Engin Altay'dan Kılıçdaroğlu'na şok çıkış: Çekilmeyi bilmek lazım
Engin Altay'dan Kılıçdaroğlu'na şok çıkış: Çekilmeyi bilmek lazım Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından CHP'de başlayan tartışmalar sürüyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'değişim' çıkışının ardından CHP lideri Kılıçdaroğlu'na bir mesaj da CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay'dan geldi.
8.06.2023 Gündem
65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı
65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı Aralarında HDP'li Meclis başkanvekili Nimetullah Erdoğmuş, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ında bulunduğu 65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı.
24.04.2023 Gündem
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP),14 Mayıs'ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Seçimleri aday listesini Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edildi. CHP'nin milletvekili aday listesinde İstanbul 1. bölge ilk sıradan Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul 2. bölge ilk sıradan Namık Tan, İstanbul 3. bölge ilk sıradan ise Engin Altay yer alıyor. Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ise Erzincan birinci sıradan aday gösterildi.
9.04.2023 Gündem
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi CHP’de milletvekili adayları listesi şekillenmeye başladı. Listede Saadet Partili, DEVA Partili, Demokrat Partili ve Gelecek Partili adaylar da bulunuyor.
9.04.2023 Gündem
İnce-Kılıçdaroğlu görüşmesi yılan hikayesine döndü! Son açıklama: İş işten geçmişti
İnce-Kılıçdaroğlu görüşmesi yılan hikayesine döndü! Son açıklama: İş işten geçmişti 14 Mayıs seçimlerine günler kala, Ankara'da kulislerde hareketlilik sürüyor. Kılıçdaroğlu'nun İnce'ye 'teklif' yapıldığını söylemesinin ardından dikkat çeken açıklamalar peş peşe geldi.
6.04.2023 Gündem
Adaylık için karar vakti! Muharrem İnce çekilecek mi?
Adaylık için karar vakti! Muharrem İnce çekilecek mi? Tüm dikkatlerin çevrildiği dünkü Kemal Kılıçdaroğlu-Muharrem İnce görüşmesinden sonra seçime dönük bir teklif üzerine görüşme yapılmadığı ifade edildi. Peki kulislerde ne konuşuluyor? İki partiden yansıyanlar neler? CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova aktardı.
30.03.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu: Ben bu saatten sonra değişmem, ben birleştiririm
Kılıçdaroğlu: Ben bu saatten sonra değişmem, ben birleştiririm CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Ben bu saatten sonra değişmem, ben birleştiririm, birleştirmeye de devam edeceğim. Bu sofrada siyasi oyunların, nezaketsizliğin, Erdoğan dilinin yerinin olmaması gerekirdi. Bu softaya oturanlar böyle oturdu, kalkan da ancak bu sebepten kalkacaktır. Umudum niçin bir araya geldiğimizin farkındalığı ile sakin olmamız, bu sofraya herkesi davet etmemizdir" dedi.
3.03.2023 Gündem
Akşener'in çıkışı sonrası Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama
Akşener'in çıkışı sonrası Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı göreve çağırmasıyla ilgili, "Hiç merak etmeyin, bütün taşlar yerine oturacak" dedi.
3.03.2023 Gündem
CHP'li Özel: Seçim konusunda karar almada genel başkanımız yetkilendirildi
CHP'li Özel: Seçim konusunda karar almada genel başkanımız yetkilendirildi CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, "CHP TBMM grubu olarak 26 Şubat 2023 saat 10.00'da olağanüstü gerçekleştirdiğimiz toplantımızda Cumhurbaşkanlığı seçimi konusunda bundan sonraki bütün süreçlerde grubumuz adına karar alma konusunda oy birliğiyle Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu yetkilendirilmiştir" dedi.
26.02.2023 Gündem
Meclis çalışmalarına 21 Şubat'a kadar ara
Meclis çalışmalarına 21 Şubat'a kadar ara TBMM Genel Kurulu, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen deprem nedeniyle çalışmalarına 21 Şubat'a kadar ara verdi.
14.02.2023 Gündem
Deniz Baykal hayatını kaybetti
Deniz Baykal hayatını kaybetti CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Ankara’da 84 yaşında hayatını kaybetti. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Kıymetli büyüğümüz Sayın Deniz Baykal’ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Bize mücadelelerle dolu bir hayat öyküsünü miras bıraktı. Milletimizin başı sağ olsun" mesajını paylaştı.
11.02.2023 Gündem
Bombalı saldırıda hayatını kaybeden öğretmen anne ve kızı gözyaşlarıyla uğurlandı
Bombalı saldırıda hayatını kaybeden öğretmen anne ve kızı gözyaşlarıyla uğurlandı İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıda hayatını kaybeden öğretmen Arzu Özsoy ile 15 yaşındaki kızı Yağmur gözyaşları içinde son yolculuklarına uğurlandı.
14.11.2022 Gündem
AK Parti'den siyasi parti gruplarına 'anayasa değişikliği teklifi' ziyareti
AK Parti'den siyasi parti gruplarına 'anayasa değişikliği teklifi' ziyareti Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, başörtüsü düzenlemesine ilişkin anayasa değişikliği teklifini görüşmek üzere Meclis'te grubu bulunan siyasi partileri ziyaret etti. Bozdağ, "Bu istişareler sonucunda ortaya çıkacak görüşleri tekrar değerlendirip teklife son halini vereceğiz. Çünkü hazır bir teklif götürmüyoruz" dedi.
2.11.2022 Siyaset
CHP, başörtüsüyle ilgili kanun teklifini TBMM Başkanlığı'na sundu
CHP, başörtüsüyle ilgili kanun teklifini TBMM Başkanlığı'na sundu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 'Başörtüsü' kanun teklifi TBMM’ye sunuldu.
4.10.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu: İktidar, muhalefet demeden kucaklayacağız
Kılıçdaroğlu: İktidar, muhalefet demeden kucaklayacağız CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara geldiklerinde iktidar, muhalefet demeden kucaklayacaklarını belirterek, “Keşke burada Elazığ’ı yöneten yöneticiler de olsaydı. Çünkü Elazığ’a hizmet bu. Baskıdan ve korkudan gelemiyorlar. Bıktık artık. Bu ülke hepimizin, bayrak hepimizin. Gençler lütfen umutsuzluğa kapılmayın, demokrasiyi getirecek olan sizlersiniz” dedi. 
20.09.2022 Siyaset
AK Partili Dağ: Açık ara farkla birinci parti olacağız
AK Partili Dağ: Açık ara farkla birinci parti olacağız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, 2023 seçimlerinde birinci parti olacaklarını belirterek, "Önümüzdeki 7 aylık çalışma performansıyla Cumhurbaşkanımızı tarihimizin en yüksek oyuyla Cumhurbaşkanı seçtireceğiz. Açık ara farkla yine yeniden birinci parti olacağız" dedi.
17.09.2022 Siyaset
CHP lideri Kılıçdaroğlu İstanbul'a hizmette 3 yıl programında konuştu
CHP lideri Kılıçdaroğlu İstanbul'a hizmette 3 yıl programında konuştu İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 'İstanbul'a Hizmette 3 Yıl' programında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu "Adaleti sağlarken, adaletsizlik yapanları asla unutmayacağız." dedi.
24.06.2022 Siyaset
Kaftancıoğlu'na hakaret davasında beraat
Kaftancıoğlu'na hakaret davasında beraat CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun sosyal medya hesabı Twitter'da paylaştığı, SBK Holding Başkanı Sezgin Baran Korkmazla ilgili CHP genel merkezince hazırlanan broşür gerekçesiyle "Cumhurbaşkanı'na hakaret" ve "Kamu görevlisine hakaret" suçundan yargılandığı davada beraatine karar verildi.  
2.06.2022 Siyaset
Seçim tarihi ile ilgili net cevap! Cumhurbaşkanı Erdoğan kesin konuştu
Seçim tarihi ile ilgili net cevap! Cumhurbaşkanı Erdoğan kesin konuştu Seçim tarihi ile ilgili tartışmalar devam ediyor. Millet İttifakı erken seçim için bastırırken Cumhur İttifakı ise seçimlerin haziran 2023 tarihinde yapılmasını istiyor. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim tarihi ile ilgili soruya net bir cevap vererek, "Seçimler zamanında yapılacak. 2023 haziranında" dediği ifade ediliyor.
31.05.2022 Siyaset
CHP'li Altay: Mahkemeye siyaset girerse adalet kalmaz
CHP'li Altay: Mahkemeye siyaset girerse adalet kalmaz CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, "Mahkemeye siyaset girerse adalet kalmaz. Tıpkı ibadethaneye siyaset girerse ibadet kalmayacağı gibi" dedi.
27.04.2022 Siyaset
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Helalleşmeye ihtiyacımız var
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Helalleşmeye ihtiyacımız var Sultanbeyli'de düzenlenen Yeni üye katılım töreninde konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bizim de kusurlarımız oldu. Ama yeni bir sürecin başladığını hepiniz bilin lütfen. Bizim kavgaya ihtiyacımız yok. Helalleşmeye ve kucaklaşmaya ihtiyacımız var" dedi.
16.04.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Engin Altay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki engin altay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.