Engel Atlama Yarışmaları

Engel Atlama Yarışmaları

Son dakika engel atlama yarışmaları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan engel atlama yarışmaları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını engel atlama yarışmaları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Engel Atlama Yarışmaları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan engel atlama yarışmaları gelişmeleri de dahil olmak üzere 64 engel atlama yarışmaları haberi bulunmuştur. Tüm engel atlama yarışmaları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kemer Country Club 2024 Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları tamamlandı
Kemer Country Club 2024 Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları tamamlandı İki ayak ve bir finalden oluşan Kemer Country Club 2024 Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları, 24-25 Şubat tarihlerinde ilk ayak müsabakaları ile başladı. Binicilerin yoğun ilgi gösterdiği yarışmalar güzel hava ile birlikte festivale dönüştü.
26.02.2024 Diğer Sporlar
Kemer Country Club'da 100. Yıl Cumhuriyet Şöleni
Kemer Country Club'da 100. Yıl Cumhuriyet Şöleni Kemer Country Club, Cumhuriyetin 100. yıl coşkusunu Golf Kulübü’nde Estetik International sponsorluğunda gerçekleşen 100. Yıl Cumhuriyet Golf Kupası ile, Atlı Spor Kulübü’nde Defender sponsorluğunda düzenlenen Cumhuriyetin 100. Yılını Kutlama Engel Atlama Yarışmaları ile, Tenis Kulübü’nde ise Miles & Smiles tarafından gerçekleşen Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası ile doyasıya yaşadı ve yaşattı.
31.10.2023 Diğer Sporlar
Cumhuriyetin 100’üncü yılında üç farklı branşta üç farklı turnuva ve yarışma
Cumhuriyetin 100’üncü yılında üç farklı branşta üç farklı turnuva ve yarışma Kemer Country Golf, Atlı Spor ve Tenis Kulübü, Cumhuriyetin 100’üncü yıl coşkusunu 7’den 70’e herkesin katılım sağlayacağı üç farklı branşta, üç farklı turnuva ve yarışma ile kutluyor.
27.10.2023 Diğer Sporlar
Cumhuriyetin 100’üncü yılında üç farklı branşta üç farklı turnuva ve yarışma
Cumhuriyetin 100’üncü yılında üç farklı branşta üç farklı turnuva ve yarışma Kemer Country Golf, Atlı Spor ve Tenis Kulübü, Cumhuriyetin 100’üncü yıl coşkusunu 7’den 70’e herkesin katılım sağlayacağı üç farklı branşta, üç farklı turnuva ve yarışma ile kutluyor.
27.10.2023 Diğer Sporlar
Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarında ilk ayak müsabakası bu hafta sonu tamamlandı
Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarında ilk ayak müsabakası bu hafta sonu tamamlandı Binicilik dünyasının heyecanla beklediği, ilgiyle izlediği ve kıyasıya mücadele ettiği 2023 Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmaları bu hafta sonu Carpe Diem Equestrian Team Ana Sponsorluğunda İlk ayak müsabakasını gerçekleştirdi.
22.05.2023 Diğer Sporlar
Kemer Country Club Yeni Yıl Kupası Engel Atlama Yarışmaları sona erdi
Kemer Country Club Yeni Yıl Kupası Engel Atlama Yarışmaları sona erdi 2023’ün ilk engel atlama yarışması Yeni Yıl Kupası Engel Atlama Yarışmaları, 6 Ocak Cuma günü Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde başladı ve 8 Ocak’ta gerçekleşen final müsabakalarıyla sona erdi.
9.01.2023 Diğer Sporlar
2021 Yeni Biniciler Türkiye Kupası şampiyonu belli oldu
2021 Yeni Biniciler Türkiye Kupası şampiyonu belli oldu 28-29 Ağustos 2021 tarihlerinde Kemer Country Atlı Spor Kulübü tarafından düzenlenen Yeni Biniciler Türkiye Kupasında şampiyon belli oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
CSI İstanbul Engel Atlama Yarışmaları final koşularıyla sona erdi
CSI İstanbul Engel Atlama Yarışmaları final koşularıyla sona erdi Binicilik dünyasının kalbi, Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından düzenlenen, ülke milli takımlarının da yarıştığı 11 Balkan ülkesinin katılımıyla Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde heyecan ve mücadeleler ile sona erdi.
1.09.2019 Gündem
Kemer Country Atlı Spor Kulübü'nde Balkan rüzgarları
Kemer Country Atlı Spor Kulübü'nde Balkan rüzgarları Binicilik dünyasının kalbi, Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından düzenlenen, ülke milli takımlarının da yarıştığı 11 Balkan ülkesinin katılımıyla Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde heyecan ve mücadeleler ile sona erdi.
1.09.2019 Ekonomi
Binicilikte CSI Engel Atlama Yarışmaları heyecanı sürüyor
Binicilikte CSI Engel Atlama Yarışmaları heyecanı sürüyor Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından düzenlenen CSI Engel Atlama Yarışmaları, Kemer Country Atlı Spor Kulübü'nde devam ediyor.
10.11.2021 Diğer Sporlar
CSI engel atlama yarışmaları devam ediyor
CSI engel atlama yarışmaları devam ediyor Binicilik dünyasının kalbi, Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından düzenlenen, ülke milli takımlarının da yarışacağı 11 Balkan ülkesinin katılımıyla Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde devam ediyor.
31.08.2019 Gündem
Binicilik dünyasının kalbi Kemer Country'de atıyor
Binicilik dünyasının kalbi Kemer Country'de atıyor 11 Balkan ülkesi Uluslararası CSI Engel Atlama yarışmaları ve Balkan Şampiyonası için Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde bir araya geliyor.
28.08.2019 Gündem
Mazda Jinba Ittai Cup 2019 "3.Ayak Engel Atlama Yarışmaları Tamamlandı"
Mazda Jinba Ittai Cup 2019 "3.Ayak Engel Atlama Yarışmaları Tamamlandı" Kemer Country Atlı Spor Kulübü tesislerinde düzenlenen Mazda Jinba Ittai Cup 2019 Engel Atlama Binicilik Yarışmaları, binicililerin gösterdiği yoğun ilgiyle bu hafta sonu 3.ayağını tamamladı.
25.03.2019 Yaşam
Kemer’de final heyecanı
Kemer’de final heyecanı Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde ilk 2 etabı yapılan Mazda Jinba Ittai Cup Engel Atlama Yarışmaları’nın finalleri bu hafta sonu yapılacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Kemer Country’de final heyecanı
Kemer Country’de final heyecanı Kemer Country Club ve İstanbul Mazda Türkiye’nin düzenlediği Mazda Jinba Ittai Cup engel atlama yarışmaları, binicililerin gösterdiği yoğun ilgiyle Türkiye kapalı manej katılım rekoruna imza atmaya devam ediyor.
25.04.2018 Magazin
Mustang Cup başlıyor!
Mustang Cup başlıyor! Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde gerçekleşecek olan ‘Mustang Cup’ engel atlama yarışmaları 16 Eylül’de başlıyor
12.09.2017 Magazin
Kemer’de ilk gün sona erdi
Kemer’de ilk gün sona erdi KEMER Country Atlı Spor Kulübü’nde çifte heyecan yaşanıyor. Organizasyonların ilki olan Kemer Country Club Engel Atlama Yarışmaları’nda dün deneyimli ve genç biniciler buluştu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Spor etkinlikleri başlıyor!
Spor etkinlikleri başlıyor! Kemer Country Club’ta 5-6 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek ‘Kemer Country Club Engel Atlama Yarışmaları’nın hazırlıkları sürüyor.
2.08.2017 Magazin
Biniciler buluştu
Biniciler buluştu Demirören Şirketler Grubu’na ait uluslararası standartlara sahip bir kulüp özelliğinde olan Kemer Country Club’ın (KCC) ev sahipliğinde gerçekleşen ‘Engel Atlama Yarışmaları’ at binme tutkunlarını bir araya getirdi
24.07.2017 Magazin
Engelleri aşın!
Engelleri aşın! Kemer Country Club ev sahipliğinde düzenlenen ‘Engel Atlama Yarışmaları’ 22-23 Temmuz tarihlerinde deneyimli ve genç binicileri bir araya getiriyor
19.07.2017 Magazin
Engel atlama yarışmaları sona erdi
Engel atlama yarışmaları sona erdi Kemer Country Club tarafından Dufy sponsorluğunda gerçekleşen Dufy Spring Cup 2017 engel atlama yarışmaları geçtiğimiz gün sona erdi.
22.05.2017 Magazin
Engel atlama yarışmalarında final heyecanı
Engel atlama yarışmalarında final heyecanı Kemer Country Club ve Dufy, 2017’deki en büyük organizasyonlarından birisini 20-21 Mayıs tarihlerinde Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde gerçekleştirdi
21.05.2017 Magazin
Kupalar sahiplerini buldu
Kupalar sahiplerini buldu Kemer Country Club (KCC) ev sahipliğinde yapılan, sezonun en önemli binicilik etkinliği TEAM CUP Engel Atlama Yarışmaları heyecan dolu bir finalle sona erdi.
3.04.2017 Magazin
Engel atlama yarışmalarında heyecan dorukta
Engel atlama yarışmalarında heyecan dorukta Sevil Sabancı, Neslişah Evliyazade Ekmekçi gibi cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin katılımıyla yapılan KCC TEAM CUP Engel Atlama Yarışmaları’nın finali hafta sonu koşuluyor
1.04.2017 Magazin
Son tur yapıldı
Son tur yapıldı Sevil Sabancı, Neslişah Evliyazade Ekmekçi gibi cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin katılımıyla yapılan KCC TEAM CUP Engel Atlama Yarışmaları tüm heyecanıyla devam etti.
12.03.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Engel Atlama Yarışmaları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki engel atlama yarışmaları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.