Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı

Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı

Son dakika Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan enerji ve tabii kaynaklar bakanlığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.585 enerji ve tabii kaynaklar bakanlığı haberi bulunmuştur. Tüm enerji ve tabii kaynaklar bakanlığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana için petrol müjdesi verildi! TPAO Karaisalı’da petrol arayacak
Adana için petrol müjdesi verildi! TPAO Karaisalı’da petrol arayacak Adana'nın Karaisalı ilçesi sınırları içinde 10 sondaj kuyusu açılarak petrol aranacak.
15.03.2024 Adana
Türkiye ile ABD'den ortak açıklama: Terörle mücadele istişareleri yeniden başlatıldı
Türkiye ile ABD'den ortak açıklama: Terörle mücadele istişareleri yeniden başlatıldı Türkiye ve ABD'nin terörizme karşı iş birliğini artırmak, organize suç ve uyuşturucu kaçakçılığına karışan şebekeleri ele almak amacıyla Türkiye- ABD terörle mücadele istişarelerinin yeniden başlatılması kararlaştırıldı.
9.03.2024 Gündem
Bakanlar Yerlikaya ve Bayraktar Erzincan'daki maden bölgesi ile ilgili son durumu açıkladı
Bakanlar Yerlikaya ve Bayraktar Erzincan'daki maden bölgesi ile ilgili son durumu açıkladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan’da maden sahasında meydana gelen toprak kaymasıyla ilgili son durumu paylaştı.
18.02.2024 Gündem
İliç faciasının yaşandığı maden ocağının lisansı iptal edildi
İliç faciasının yaşandığı maden ocağının lisansı iptal edildi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından, Erzincan İliç’te toprak kaymasının meydana geldiği maden ocağının çevre izin ve lisans belgesi iptal edildi.
17.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı İran'ın desteği önemli
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı İran'ın desteği önemli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile anlaşmaların imza töreni ve ortak basın toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında terörle mücadele vurgusu yaparak, "Türkiye'nin terörle mücadelede İran'ın yanında olduğunu ifade etmek istiyorum. PKK/YPG/PYD'ye karşı mücadele güçlenmeli. Terörle mücadelemizde komşumuz İran'ın desteğinin önemini bir kez daha vurguladık" ifadelerini kullandı.
24.01.2024 Gündem
350 milyar dolar değerinde! 'Türkiye’nin 14 yıllık gaz ihtiyacı kayadan çıkabilir'
350 milyar dolar değerinde! 'Türkiye’nin 14 yıllık gaz ihtiyacı kayadan çıkabilir' Türkiye, alternatif enerji kaynaklarını devreye sokarak enerji üretimini çeşitlendirmeye çalışıyor. Yer altında 350 milyar dolar değerinde kaya gazının olduğu tahmin edilirken, Türkiye’nin 14 yıllık gaz ihtiyacının “kaya”dan çıkabileceği belirtiliyor.
2.01.2024 Ekonomi
Bakan Bayraktar'tan petrol müjdesi verildi
Bakan Bayraktar'tan petrol müjdesi verildi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, Şırnak Gabar’da keşfedilen petrol sahasına ilişkin “Astsubayımız Esma Çevik ve şehit öğretmenimiz Aybüke Yalçın’ın adını verdiğimiz iki sahada, 2024 yılı petrol üretimi hedefi 100 bin varil” dedi.
14.12.2023 Ekonomi
Karadeniz gazından ekonomiye dev katkı
Karadeniz gazından ekonomiye dev katkı Karadeniz'de son 3 ayda üretilen doğalgaz 284 milyon metreküpü aşarken, ekonomiye katkısı 4.3 milyar TL oldu. Günlük 1.5 milyon hanenin ihtiyacı karşılandı.
29.11.2023 Ekonomi
EPDK'dan dolandırıcılık uyarısı: Kar ortaklığı söz konusu değildir
EPDK'dan dolandırıcılık uyarısı: Kar ortaklığı söz konusu değildir Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), son günlerde sosyal medyada da yayılmaya başlayan “kar ortaklığı modeline dayalı yenilenebilir enerji kaynaklardan elektrik üretme” iddiasındaki dolandırıcılık amaçlı reklamlara karşı vatandaşlarımızın dikkatli olması, bu şirketlerin elektrik üretim lisansı yoksa mutlak surette yatırımdan kaçınılması gerektiğine dikkat çekti. EPDK tarafından ilgili reklamlara yönelik gerekli adli ve hukuki süreçler başlatıldığı bildirildi.
18.11.2023 Ekonomi
TPAO'dan Karadeniz'de petrol atağı
TPAO'dan Karadeniz'de petrol atağı Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı, Karadeniz'de petrol aramak için 4 ruhsat aldı.
9.11.2023 Finans
TTK BARTIN KURA ÇEKİMİ || Bartın TTK kura sonuçları belli oldu mu? Bartın TTK kura listesi açıklandı mı? TTK Bartın kura çekimi sonuçları asil ve yedek isim listesi
TTK BARTIN KURA ÇEKİMİ || Bartın TTK kura sonuçları belli oldu mu? Bartın TTK kura listesi açıklandı mı? TTK Bartın kura çekimi sonuçları asil ve yedek isim listesi TTK işçi alımı sonuçları yakından takip ediliyor. 2 bin işçi alımı kapsamında TTK Zonguldak 1.500 işçi alımı kura çekimi tamamlandı. Türkiye Taşkömürü Kurumu işçi alımı Bartın ve Karabük kura çekimi bugün yapılıyor. TTK Bartın kura çekimi için adaylar heyecanlı bir şekilde bekliyor. Peki, Bartın TTK kura sonuçları belli oldu mu? Bartın TTK kura listesi açıklandı mı? İşte TTK Bartın kura listesi…
20.10.2023 Personel Alımı
TTK kura listesi 2023 (isim listesi) TTK kura sonuçları | TTK kura çekimi ne zaman 2023? Bartın ve Karabük TTK 500 işçi alımı kura sonuçları 2023 nasıl sorgulanır?
TTK kura listesi 2023 (isim listesi) TTK kura sonuçları | TTK kura çekimi ne zaman 2023? Bartın ve Karabük TTK 500 işçi alımı kura sonuçları 2023 nasıl sorgulanır? Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), Zonguldak 1500 işçi alımı kura çekimi canlı yayında noter huzurunda gerçekleştirildi. Karabük ve Bartın illerinde gerçekleştirilecek bin 500 işçi alımı kura çekimi de bugün yapılacak. TTK işçi alımı kura çekimi tarihi ve saati netlik kazanındı. Peki, Bartın ve Karabük TTK 500 işçi alımı kura sonuçları 2023 nasıl sorgulanır? İşte TTK kura sonuçları ve TTK kura listesi 2023…
20.10.2023 Çalışma Hayatı
Bakan Bayraktar: Doğal gazda dışa bağımlılığımızı yüzde 30 oranında azaltmış olacağız
Bakan Bayraktar: Doğal gazda dışa bağımlılığımızı yüzde 30 oranında azaltmış olacağız Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Sisteme verdiğimiz günlük 4 milyon metreküplük gazla yaklaşık 1,5 milyon hanenin günlük ihtiyacını karşılayabiliyoruz. İlk aşamada bu üretim günlük 10 milyon metreküpe, birkaç yılda ise 40 milyon metreküpe çıkacak. Böylece doğal gazda dışa bağımlılığımızı yaklaşık yüzde 30 oranında azaltmış olacağız" dedi.
13.10.2023 Gündem
Zonguldak’ta maden ocağında göçük! Bir işçi hayatını kaybetti
Zonguldak’ta maden ocağında göçük! Bir işçi hayatını kaybetti Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir maden ocağında göçük meydana geldi. AFAD, UMKE, sağlık, polis ve TTK tahlisiye ekipleri de bölgeye sevk edildi. Enerji ve Tabii kaynaklar Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Göçük altında kalan 4 kişiden 1’i hayatını kaybetti. 3’ü ise yaralı olarak kurtarıldı" denildi.
13.09.2023 Gündem
Tarih verildi! Kamu kurumuna alım süreci başlıyor
Tarih verildi! Kamu kurumuna alım süreci başlıyor AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nda yapılan toplantıda TTK'ya iki bin işçi alımı sürecinin Ağustos ayının ilk haftasında başlayacağı müjdesini verdi.
27.07.2023 Gündem
İsrail gazının Türkiye üzerinden Avrupa'ya gönderilmesi! Berat Albayrak kitabında anlattı...
İsrail gazının Türkiye üzerinden Avrupa'ya gönderilmesi! Berat Albayrak kitabında anlattı... Berat Albayrak, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı döneminde İsrail'le gazın Türkiye üzerinden Avrupa'ya gönderilmesi konusunda yapılan görüşmeleri kitabında tek tek anlattı.
22.07.2023 Ekonomi
Petrol arama süresi 15 yıl uzatıldı! Bakanlıktan flaş karar
Petrol arama süresi 15 yıl uzatıldı! Bakanlıktan flaş karar Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, Siirt'te bulunan petrol işletme ruhsat süresini uzattı.
22.07.2023 Ekonomi
Türkiye ile Suudi Arabistan arasında 5 yeni anlaşma imzalandı
Türkiye ile Suudi Arabistan arasında 5 yeni anlaşma imzalandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan’daki temaslarını sürdürüyor. Erdoğan'ın Cidde'de gerçekleştirdiği temaslara istinaden Türkiye ile Suudi Arabistan arasında 5 yeni anlaşma imzalandı.
18.07.2023 Gündem
Üç il için kritik petrol kararı! 2 yıl daha uzatıldı
Üç il için kritik petrol kararı! 2 yıl daha uzatıldı İstanbul, Tekirdağ ve Adana için önemli bir karar geldi. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı bu noktalarda petrol arama ruhsatının süresini 2 yıl daha uzattı. Karar toplamda yaklaşık 87 bin 985 hektarlık bir alanı kapsıyor.
3.07.2023 Ekonomi
Bakan Bayraktar: Adıyaman'da günlük 10-11 bin varil petrol üretiliyor
Bakan Bayraktar: Adıyaman'da günlük 10-11 bin varil petrol üretiliyor ENERJİ ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Adıyaman'da, günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapıldığını söyledi.
23.06.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Bakan yardımcıları belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Bakan yardımcıları belli oldu Bakan yardımcılıklarına ilişkin atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Karara göre, Hazine ve Maliye Bakan yardımcılıklarına Abdullah Erdem Cantimur, İsmail İlhan Hatipoğlu, Osman Çelik ve Zekeriya Kaya atandı. Öte yandan diğer bakan yardımcılığı görevinde de atamalar yapıldı.
21.06.2023 Ekonomi
Kalyon Enerji ve Enercon, 260 MW’lık sözleşmeye imza attı
Kalyon Enerji ve Enercon, 260 MW’lık sözleşmeye imza attı Kara rüzgâr türbini teknolojileri şirketi Enercon ve yenilenebilir enerji alanında Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük yatırımcılarından olan Kalyon Enerji, YEKA RES-3 projesi kapsamında 260 MW’lık yeni bir iş birliğine imza attı. Anlaşmaya göre Enercon, Kalyon Enerji’nin Türkiye’deki kara projeleri için 64 adet rüzgâr türbini kuracak. İş birliği ile Türkiye’deki projeler için 64 adet E-138 EP3 türbininin tedariki ve kurulumu gerçekleştirilecek.
7.06.2023 Ekonomi
3 kritik sektörde yol haritası belli oldu! Parola: Dışa bağımlılığı azaltmak
3 kritik sektörde yol haritası belli oldu! Parola: Dışa bağımlılığı azaltmak Yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi ile özellikle üç sektörün belirlenen yol haritası Türkiye Yüzyılı'nın da kilometre taşlarının döşenmesinde etkili olacak. Tarımda gıda güvenliği için yerli ve milli adımlara ağırlık verilecek. Ticaret Bakanlığı'nın gündemi ihracatı artırmak ile aşırı fiyat artışlarının önlenmesi olacak. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın en önemli hedefi yerli enerji ve kaynak üretimini artırarak dış kaynaklara bağımlılığı en aza indirmek.
7.06.2023 Ekonomi
Yeni MİT başkanı kim oldu? 2023 Yeni MİT Başkanı ne zaman açıklanacak?
Yeni MİT başkanı kim oldu? 2023 Yeni MİT Başkanı ne zaman açıklanacak? 14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta gerçekleştirilen 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinin tamamlanmasının ardından Kabine üyeleri Erdoğan tarafından açıklandı. Hakan Fidan’ın Dışişleri Bakanı olmasının ardından yeni MİT Başkanı'nın kim olacağını merak konusu oldu. Erdoğan, yeni kabineyi açıklarken mevcut MİT Başkanı Hakan Fidan da kabinede yer aldı.
3.06.2023 Gündem
Alparslan Bayraktar kimdir? Yeni Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar nereli?
Alparslan Bayraktar kimdir? Yeni Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar nereli? Alparslan Bayraktar kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Yeni Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı olan Alparslan Bayraktar daha önce Bakan Yardımcısı olarak görev almıştır. Peki Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar kimdir?
3.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki enerji ve tabii kaynaklar bakanlığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.