Enerji Bakanlığı personel alımı! Enerji Bakanlığı 50 personel alımı başvuru şartları nelerdir, nasıl başvurulur?
Enerji Bakanlığı personel alımı! Enerji Bakanlığı 50 personel alımı başvuru şartları nelerdir, nasıl başvurulur? Enerji Bakanlığı 50 personel alımı yapacak. Enerji Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğünde istihdam edilmek üzere; istenilen bölümün mezunlarından yazılı ve sözlü giriş sınavı sonucunda 25 Yerüstü Maden Uzmanı ile 25 Maden Haritacılığı Uzmanı pozisyonlarına toplam 50 personel alınacak. İşte, Enerji Bakanlığı 50 personel alımı detayları…
26.08.2021 Personel Alımı
Enerji Bakanlığı personel alımı yapıyor! 30 memur alımı yapıyor
Enerji Bakanlığı personel alımı yapıyor! 30 memur alımı yapıyor Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı personel alımı yapacak. Resmî Gazete’te yayımlanan ilana göre, ve 9. dereceden toplam 30 adet Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzman Yardımcısı alınacağı duyuruldu. Peki, Enerji Bakanlığı personel alımı şartları nelerdir? Başvurular ne zaman başlıyor?
26.12.2019 Personel Alımı
Enerji Bakanlığı 20 personel alımı yapacak! İşte başvuru tarihi ve şartları...
Enerji Bakanlığı 20 personel alımı yapacak! İşte başvuru tarihi ve şartları... Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı 20 uzman yardımcısı istihdam etmek amacıyla ilan yayınladı. Bakanlığın Ankara'daki merkez teşkilatında görevlendirilmek üzere işe alınacak olan personel için düzenlenecek sınava ait detaylar da ilanda yer aldı. Peki Enerji Bakanlığı uzman yardımcısı olmak için başvuru şartları neler, sınav tarihi ne zaman?
11.01.2019 Gündem