En İyi Erkek Oyuncu

En İyi Erkek Oyuncu

Son dakika en iyi erkek oyuncu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan en iyi erkek oyuncu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını en iyi erkek oyuncu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

En İyi Erkek Oyuncu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan en iyi erkek oyuncu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.442 en iyi erkek oyuncu haberi bulunmuştur. Tüm en iyi erkek oyuncu haberleri aşağıda listelenmiştir.
2024 Oscar adayları belli oldu
2024 Oscar adayları belli oldu Bu yıl 96’ncısı düzenlenecek olan Oscar Ödülleri’nde adaylar açıklandı. Ünlü yönetmen Christopher Nolan imzalı Oppenheimer filmi 13 dalda aday göstererek, zirveye oturdu.
23.01.2024 Magazin
Adım Farah Behnam (Feyyaz Duman) öldü mü, neden yok, diziden ayrıldı mı?
Adım Farah Behnam (Feyyaz Duman) öldü mü, neden yok, diziden ayrıldı mı? Adım Farah final yapıyor. 30 Aralık Cumartesi akşamı ekrana gelecek son bölümle dizinin ekran macerası sına erecek. Adım Farah dizisinde Kerimşah’ın babası Behram rolüne hayat veren Feyyaz Duman yapımdan ayrıldı.
23.12.2023 Televizyon
Salih Bademci'nin metrobüs pozu olay oldu! 'Bir uçtan diğer uca'
Salih Bademci'nin metrobüs pozu olay oldu! 'Bir uçtan diğer uca' Salih Bademci, 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'ne eşi İmer Özgün'le katıldı. Toplu taşımada çekilen fotoğrafı ile sosyal medyanın gündemine oturan oyuncu, 'metrobüs' esprisi ile adından söz ettirdi.
4.12.2023 Magazin
En İyi Erkek Oyuncuda sürpriz olmadı! Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu kim oldu?
En İyi Erkek Oyuncuda sürpriz olmadı! Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu kim oldu? 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buluyor. 3 Aralık 2023 Pazar akşamı Kanal D ve Teve2 ortak yayınında ekrana gelen törende en çok merak edilen En İyi Erkek Oyuncu kategorisi oldu. Bu yılın en büyük adayı olan Dilek Taşı dizisinin başrolü Salih Bademci sosyal medyanın da gündemindeydi.
3.12.2023 Televizyon
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Mehmet Esen kimdir? CHP Adalar Belediye Başkan aday adayı Mehmet Esen’in biyografisi!
Mehmet Esen kimdir? CHP Adalar Belediye Başkan aday adayı Mehmet Esen’in biyografisi! DİSK’e bağlı Sine-Sen Genel Başkanı ve oyuncu Mehmet Esen, 31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Adalar Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu.
1.12.2023 Gündem
Berk Oktay'a yurt dışından ödül!
Berk Oktay'a yurt dışından ödül! Berk Oktay yurt dışında ödül sahibi oldu. Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Fırat karakterini oynayan Berk Oktay, Dubai'den en iyi erkek oyuncu ödülü ile döndü.
18.05.2023 Magazin
Jamie Foxx hastaneye kaldırıldı!
Jamie Foxx hastaneye kaldırıldı! Amerikalı oyuncu Jamie Foxx'un sette rahatsızlanması sonucu ambulansla hastaneye kaldırdığı ve şu anda tedavi gördüğü açıklandı.
13.04.2023 Magazin
SİYAD 55. Türk Sineması Ödülleri sahiplerini buldu
SİYAD 55. Türk Sineması Ödülleri sahiplerini buldu Sinema Yazarları Derneği'nin düzenlediği, 'SİYAD 55. Türk Sineması Ödülleri'  törenle sahiplerini buldu. En İyi Film Ödülü'nü Emin Alper'in yazıp yönettiği 'Kurak Günler' kazandı. Ödül törenine başta oyuncu Selahattin Paşalı, Ekin Koç olmak üzere birçok ünlü isim katıldı.
5.04.2023 Kültür Sanat
Brendan Fraser kimdir, filmde kaç kilo? 2023 Oscar ödülü alan Brendan Fraser hayatı ve son hali!
Brendan Fraser kimdir, filmde kaç kilo? 2023 Oscar ödülü alan Brendan Fraser hayatı ve son hali! Oscar Ödülleri olarak da bilinen ve sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden olan 95. Akademi Ödülleri'ni kazananlar belli oldu. En İyi Film ödülünü "Everything Everywhere All At Once" alırken, En İyi Erkek Oyuncu ödülünü Brendan Fraser, En iyi Kadın Oyuncu ödülünü ise Michelle Yeoh aldı. Peki, Brendan Fraser kimdir? Oscar ödülü alan Brendan Fraser kaç kilo, nereli, kaç yaşında?
13.03.2023 Magazin
OSCAR ÖDÜLLERİ 2023! Ocsar ödülleri kimlere verildi? Oscar ödülleri kazananlar ve Oscar ödül kategorileri: Oscar ödülü alan filmler ve oyuncular!
OSCAR ÖDÜLLERİ 2023! Ocsar ödülleri kimlere verildi? Oscar ödülleri kazananlar ve Oscar ödül kategorileri: Oscar ödülü alan filmler ve oyuncular! 1929’dan bu yana her yol Amerikan Sinema Sanatları ve Bilim Akademisi tarafından verilen Oscar ödül töreninde en iyiler belli oldu. Geçen sene canlı yayında sunucu Chris Rock'ı tokatlayarak törenin gündemine damga vuran oyuncu Will Smith ise 10 yıl boyunca Oscar Ödül törenine katılımı yasaklandığından seyirciler arasında yer alamadı. Ödüller açıklandıktan sonra Oscar ödülleri kazananlar araştırılmaya başlandı. Oscar ödülü alan filmler ve Oscar ödülünü alan oyuncular merak konusu oldu. Peki, Ocsar ödülleri kimlere verildi? Oscar ödülleri kazananlar ile Oscar ödülü alan filmler ve oyuncular…
13.03.2023 Televizyon
İngiliz oyuncu Paul Mescal'den destek mesajı
İngiliz oyuncu Paul Mescal'den destek mesajı 2021 yılında Türkiye'de çekilen 'Aftersun' filmiyle 'En İyi Erkek Oyuncu' kategorisinde Oscar'a aday gösterilen Paul Mescal, Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük deprem sonrası destek mesajı yayınladı.
12.02.2023 Magazin
2023 yılı Oscar adayları açıklandı
2023 yılı Oscar adayları açıklandı Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi, film sektörünün en önemli ödüllerinden biri kabul edilen 2023 yılı Oscar adaylarını açıkladı. Elvis Presley’in hayatını konu alan Elvis, Avatar: Suyun Yolu ve Top Gun: Maverick filmleri önemli ödüllerden biri olan En İyi Film Oscar’ı dalında adaylar arasında yer aldı.
24.01.2023 Magazin
Lisa Marie Presley'in ölümünde dikkat çeken detay! Trajedilerle dolu
Lisa Marie Presley'in ölümünde dikkat çeken detay! Trajedilerle dolu Dünyanın büyük müzik efsanesi Elvis Presley'in tek çocuğu olan Lisa Marie Presley'den, hayranlarını ve sevenlerini üzen haber geldi. Kendi hayatı da büyük trajedilerle dolu. Lisa Marie'nin doğumundan ölümüne kadar gözler önünde geçen hayatında en dikkat çeken detaylar birisi ise babasının ve eski eşi Michael Jackson'ın ölümleri. Hayatındaki en önemli iki insanı da aynı şekilde kaybeden Lisa'nın ölümünde şoke eden gerçek ortaya çıktı.
14.01.2023 Magazin
Kevin Spacey kimdir, kaç yaşında, nereli? Burak Özçivit’in Kevin Spacey açıklaması ne?
Kevin Spacey kimdir, kaç yaşında, nereli? Burak Özçivit’in Kevin Spacey açıklaması ne? Burak Özçivit 14 yaşında bir çocuğun da aralarında olduğu birçok kişiye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan ABD'li oyuncu Kevin Spacey ile poz verince, Kevin Spacey hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Kevin Spacey kimdir, kaç yaşında, nereli?
13.12.2022 Magazin
Hande Erçel tahtından oldu! Birinci olan isim bakın kim
Hande Erçel tahtından oldu! Birinci olan isim bakın kim IMDb Starmetre listesinin güncel verileri açıklandı. Türk oyuncuların sıralamasında oldukça büyük değişimler yaşandı. İlk sıradaki Hande Erçel, tahtından oldu. İlk sıraya yerleşen ünlü bakın kim oldu...
7.12.2022 Magazin
48. Pantene Altın Kelebek ödüllerinde 'Yargı' rüzgarı esti!
48. Pantene Altın Kelebek ödüllerinde 'Yargı' rüzgarı esti! 48. Pantene Altın Kelebek ödülleri sahiplerini buldu. Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in paylaştığı Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı geceye damga vurdu.
4.12.2022 Magazin
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 48’inci kez sahiplerini buldu.
4.12.2022 Magazin
59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu
59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla gerçekleşen 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali bu akşam düzenlenen Ödül Töreni ile sona erdi. İşte ödül alan filmler ve isimler...
8.10.2022 Magazin
29. Uluslararası Altın Koza Film Festivali’nin büyük ödülleri sahiplerini buldu
29. Uluslararası Altın Koza Film Festivali’nin büyük ödülleri sahiplerini buldu Bu yıl 29’uncusu düzenlenen Uluslararası Altın Koza Film Festivali’nde ‘En İyi Film Ödülü’nü Ela ile Hilmi ve Ali filmi aldı. En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü Çilingir Sofrası filmindeki performansıyla Ahmet Rıfat Şungar ile Barış Gönenen alırken, En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü ise Ela ile Hilmi ve Ali filmiyle Aslıhan Gürbüz ve Ece Yüksel aldı. Ela ile Hilmi ve Ali filmi geceye 7 ödül alarak geceye damga vurdu.
17.09.2022 Magazin
74. Emmy Ödülleri adayları açıklandı
74. Emmy Ödülleri adayları açıklandı Emmy Ödülleri'nin 2022 yılı için adayları açıklandı. Bu yıl en çok adaylık alan yapımlar 25 kategoriyle Succession ile 20 adaylıkla Ted Lasso ve The White Lotus dizileri oldu.
13.07.2022 Kültür Sanat
Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal’ın vefatının 22. Yılında anılıyor! İşte Kemal Sunal’ın hayatı ve filmleri!
Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal’ın vefatının 22. Yılında anılıyor! İşte Kemal Sunal’ın hayatı ve filmleri! Türk sinemasının unutulmaz ismi Kemal Sunal vefatının 22. yılında yad ediliyor! 26 yıllık oyunculuk kariyerinde 82 filmde rol alarak sinemanın unutulmaz isimleri arasında yer alan Kemal Sunal ölüm yıldönümünde anılıyor. Peki, Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal kaç yaşında vefat etti? Kemal Sunal neden öldü? Kemal Sunal’ın kaç filmi var? İşte Kemal Sunal’ın hayatı ve filmleri!
3.07.2022 Kültür Sanat
Cüneyt Arkın’ın cenaze töreni ne zaman, cenazesi hangi camiden kalkacak? Cüneyt Arkın nereye defnedilecek? İşte cenaze programı
Cüneyt Arkın’ın cenaze töreni ne zaman, cenazesi hangi camiden kalkacak? Cüneyt Arkın nereye defnedilecek? İşte cenaze programı Yaşilcam’ın usta oyuncu Cüneyt Arkın dün gece saatlerinde rahatsızlandı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Peki, Cüneyt Arkın’ın cenaze töreni ne zaman, Cüneyt Arkın nereye defnedilecek?
28.06.2022 Magazin
Cüneyt Arkın doktorluk yaptı mı, branşı nedir? Cüneyt Arkın ne doktoru idi?
Cüneyt Arkın doktorluk yaptı mı, branşı nedir? Cüneyt Arkın ne doktoru idi? Cüneyt Arkın ne doktoru idi, Cüneyt Arkın doktorluk branşı nedir? Türk sinemasının efsane isimlerinden Cüneyt Arkın, 85 yaşında hayatını kaybetti. Usta ismin vefatı tüm Türkiye'yi yasa boğarken hayatı ve doktorluk yapıp yapmadığı merak edildi. Peki, Cüneyt Arkın doktorluk yaptı mı, branşı nedir?
28.06.2022 Magazin
Cüneyt Arkın’ın ölüm nedeni ne? Cüneyt Arkın kimdir? Cüneyt Arkın oğulları kim? Ünlü oyuncu Cüneyt Arkın vefat etti!
Cüneyt Arkın’ın ölüm nedeni ne? Cüneyt Arkın kimdir? Cüneyt Arkın oğulları kim? Ünlü oyuncu Cüneyt Arkın vefat etti! Türk Sineması’nın önemli oyuncularından Cüneyt Arkın hayatını kaybetti. 85 yaşındaki usta oyuncu Cüneyt Arkın dün gece saatlerinde rahatsızlanarak Beşiktaş, Ulus’ta bulunan özel bir hastanede tedavi altına alındı. Kaldırıldığı hastaneden Cünet Arkın’ın ölüm nedeni ile ilgili de açıklama yapıldı. Peki, Cüneyt Arkın’ın ölüm nedeni ne? Cüneyt Arkın kimdir? Cüneyt Arkın oğulları kim? Cüneyt Arkın neden öldü, hastalığı neydi? İşte detaylar…
28.06.2022 Ünlüler Dünyası

Benzer Haber Etiketleri

En İyi Erkek Oyuncu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki en iyi erkek oyuncu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.