Emre Yetkin

Emre Yetkin

Son dakika emre yetkin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emre yetkin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emre yetkin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emre Yetkin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emre yetkin gelişmeleri de dahil olmak üzere 109 emre yetkin haberi bulunmuştur. Tüm emre yetkin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik'in kocası bakın kim çıktı! Duyan inanamadı...
Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik'in kocası bakın kim çıktı! Duyan inanamadı... Kadrosunda Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Selma Ergeç ve Enis Arıkan gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız dizisi seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Camdaki Kız dizisinde Nalan karakterini canlandıran güzel oyuncu Burcu Biricik'in eşi bakın kim çıktı...
11.03.2022 Magazin
Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik: Garsonluk yaptım!
Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik: Garsonluk yaptım! Yasemin Sakallıoğlu önceki akşam Maximum Uniq Hall’de sahne aldı. Sakallıoğlu geceden elde edilen geliri köy okullarına bağışladığını açıkladı ve “Bizimle gülenler başkasını da güldürsün” dedi. Geceyi izlemeye gelenler arasında Burcu Biricik de vardı. Güzel oyuncu butik otel açtığını duyurdu.
21.01.2022 Magazin
Burcu Biricik'ten 'kocacılık' paylaşımı! Kullandığı filtre dikkat çekti
Burcu Biricik'ten 'kocacılık' paylaşımı! Kullandığı filtre dikkat çekti Kanal D ekranlarının çok sevilen dizisi 'Camdaki Kız'da 'Nalan Koroğlu' karakterine hayat veren Burcu Biricik, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Reklamcı Emre Yetkin'le mutlu bir evliliği olan güzel oyuncu, eşiyle verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu. Birick'in fotoğrafta kullandığı eğlenceli filtre ise dikkatlerden kaçmadı.
18.12.2021 Magazin
Camdaki Kız dizisinde Hayri’nin eşini kim canlandıracak?
Camdaki Kız dizisinde Hayri’nin eşini kim canlandıracak? Ünlü şarkıcı Alişan’ın eşi Buse Varol, uzun zamandır ara verdiği oyunculuğa geri dönmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde “setlere dönüyorum” diye açıklama yapan Buse Varol’un, Camdaki Kız dizisinde Hayri karakterinin eşinin canlandıracağı ileri sürüldü.
10.11.2021 Magazin
Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik doğal haliyle hayran bıraktı!
Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik doğal haliyle hayran bıraktı! Kanal D’nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız’ın Nalan’ı Burcu Biricik, eşi Emre Yetkin ile Bodrum tatiline çıktı. Gün boyu denizin ve güneşin tadını çıkaran oyuncu, doğal haliyle dikkat çekti.
22.07.2021 Magazin
O ülkede aç kaldılar!
O ülkede aç kaldılar! Burcu Biricik ile eşi Emre Yetkin tatilde yemek krizi yaşadı. Vietnam'da tatil yapan çift aç kaldı.
29.12.2019 Magazin
Burcu Biricik'ten eşine romantik mesaj
Burcu Biricik'ten eşine romantik mesaj Oyuncu Burcu Biricik, 2016 yılında Emre Yetkin ile nikah masasına oturmuştu. Yetkin, bugün 36 yaşına bastı. Güzel oyuncu, eşinin yeni yaşını Instagram'da paylaştığı mesajla kutladı.
3.09.2019 Magazin
Burcu Biricik'ten plaj pozu
Burcu Biricik'ten plaj pozu Burcu Biricik, eşi Emre Yetkin ile Bodrum’dan Marmaris Bozburun’a geçti
13.07.2019 Magazin
Burcu Biricik'ten çarpıcı açıklamalar
Burcu Biricik'ten çarpıcı açıklamalar Burcu Biricik, Alem dergisine verdiği röportajda çarpıcı açıklamalar yaptı.
6.02.2019 Magazin
Burcu Biricik aşka geldi
Burcu Biricik aşka geldi Her anını reklamcı eşi Emre Yetkin'le geçiren oyuncu Burcu Biricik, önceki gün de eşiyle çektiği romantik kareyi instagram'da paylaştı.
27.12.2018 Magazin
Aslı’nın yerine Burcu
Aslı’nın yerine Burcu Geçen yıl Aslı Enver’in oynadığı Penti reklamlarının yeni yüzü Burcu Biricik oldu.
10.10.2018 Magazin
Çifte kumrular
Çifte kumrular BRAUN ilk Türk marka yüzü olan Burcu Biricik’in ev sahipliğinde yaza veda partisi düzenledi.
6.09.2018 Magazin
Şalvar modası
Şalvar modası Oyuncu Burcu Biricik, eşi Emre Yetkin ile önceki gün Zorlu AVM’deydi.
21.05.2018 Magazin
Ünlü oyuncu kaza geçirdi!
Ünlü oyuncu kaza geçirdi! Birçok film ve dizi projesinden sonra, Hayat Şarkısı adlı diziyle kısa sürede herkesin sevgilisi olan ünlü oyuncu Burcu Biricik ve reklamcı eşi Emre Yetkin, tatil için geldikleri Çanakkale’de kaza geçirdi.
2.05.2018 Magazin
Oyuncak alışverişi
Oyuncak alışverişi Geçtiğimiz sezon ‘Hayat Şarkısı’ adlı dizisiyle sevenlerinin karşısına çıkan Burcu Biricik ile eşi Emre Yetkin, Akmerkez’deydi.
30.10.2017 Magazin
Burcu cesur bir kadın
Burcu cesur bir kadın Oyuncu Burcu Biricik, Braun’un yeni yüzü olduğunu açıkladı.
26.10.2017 Magazin
Cicim  ayımız bitmez
Cicim ayımız bitmez Oyuncu Burcu Biricik ile eşi Emre Yetkin, önceki gün Vadistanbul AVM’de objektiflere takıldı.
28.09.2017 Magazin
Ünlü akını
Ünlü akını Ünlü televizyon platformu Netflix’in önceki gün Taksim Grand Pera’da yapılan davetine adeta ünlü akını yaşandı.
12.05.2017 Magazin
Selfie eğlencesi
Selfie eğlencesi Yönetmen Cem Karcı, 35’inci doğum gününü önceki gece Cihangir’de dostlarıyla kutladı.
4.05.2017 Magazin
Al senin olsun!
Al senin olsun! Burcu Biricik, sokak satıcısı bir çocuğun “Abla ayakkabılarını bana versene” sözleri karşısında duygulandı. Oyuncu, ayakkabılarını “Al senin olsun” diyerek çocuğa verdi
30.04.2017 Magazin
Hamile değilim
Hamile değilim Hayat Şarkısı dizisinin yıldızı Burcu Biricik ve eşi Emre Yetkin Arnavutköy’deydi.
21.04.2017 Magazin
Uyumlu çift
Uyumlu çift Oyuncu Burcu Biricik, eşi Emre Yetkin ile önceki gün İstinyePark AVM’deydi
8.04.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Emre Yetkin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emre yetkin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.