Emniyet Şeridi

Emniyet Şeridi

Son dakika emniyet şeridi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emniyet şeridi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emniyet şeridi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emniyet Şeridi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emniyet şeridi gelişmeleri de dahil olmak üzere 510 emniyet şeridi haberi bulunmuştur. Tüm emniyet şeridi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emniyet şeridindeki araçlar itfaiyeciyi isyan ettirdi
Emniyet şeridindeki araçlar itfaiyeciyi isyan ettirdi Sultangazi'de, trafik kazası ihbarına giden itfaiye aracı, emniyet şeridini kullanan araçlar yüzünden ilerleyemedi. O anlar, itfaiyenin araç kamerasına yansıdı.
4.03.2024 Gündem
46/2-F Trafik Cezası Kodu Nedir? 46/2-F Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir?
46/2-F Trafik Cezası Kodu Nedir? 46/2-F Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir? Trafik kazası, acil yardım ya da kurtarma ve benzeri gibi durumların dışında, emniyet şeritlerini kullanmak yasaktır. Bu durumu gerçekleştiren sürücülerde araç sahipleri idari para cezasına tabi olur. Özellikle güvenlik ve asayişin sağlanması, trafik kazası ve benzeri unsurlara müdahale dışında bu bölgenin kullanması yasaktır. Sadece karayolları trafik kanunu ile ilgili memurlar bu bölgeyi kullanabilir. Sivil olan bireyler ise araç plakası ve bireysel olarak idari para cezası ile karşı karşıya kalabilir. Karayolları trafik kanunu içerisinde ise ilgili madde doğrultusunda 46/2 F trafik cezası olarak ifade edilebilir.
30.08.2023 Gündem
Bayram tatili bitti, dönüş başladı! 3 noktada zincirleme kaza: İstanbul yönü ulaşıma kapalı
Bayram tatili bitti, dönüş başladı! 3 noktada zincirleme kaza: İstanbul yönü ulaşıma kapalı Kurban Bayramı tatilinde memleketlerine ve tatil bölgelerine gidenlerin dönüş yolculukları devam ediyor. Zaman zaman yaşanan kazalar nedeniyle trafikte aksamalar meydana geldi. Bolu Anadolu Otoyolu'nda 3 farklı noktada 14 aracın karıştığı zincirleme kazalarda İstanbul yönü ulaşıma kapandı. Bolu Dağı Tüneli'nde de trafiğin durma noktasına geldi. İşte yollarda son durum.
2.07.2023 Gündem
Yoğunluktan kaçtılar ama polis dronuna takıldılar
Yoğunluktan kaçtılar ama polis dronuna takıldılar TEM Otoyolu Düzce geçişinde tatil dönüşü yoğunluğu sebebiyle daha hızlı gitmek için emniyet şeridi ihlali yapan sürücüler, polis dronuna yansıdı. 89 araç sürücüsüne 361 bin 696 TL para cezası uygulandı.
2.07.2023 Yaşam
Esenyurt'ta kız arkadaşı ile tartışırken müdahale eden kişiye kurşun yağdırdı; 1 ölü, 1 yaralı
Esenyurt'ta kız arkadaşı ile tartışırken müdahale eden kişiye kurşun yağdırdı; 1 ölü, 1 yaralı Esenyurt'ta iddiaya göre kız arkadaşı ile sokakta tartışan Vahit Y., bu sırada olaya müdahale eden Özer Ç. ile kavga etti. Silahların kullanıldığı kavga kameraya yansırken, kavgada Özer Ç. hayatını kaybetti, Vahit Y. ise kendi silahı ile yaralandı.
24.06.2023 Yaşam
Hız sınırı ihlali cezası ne kadar? Radar cezası sorgulama nasıl yapılır? 2023 hız cezası ne zaman belli olur?
Hız sınırı ihlali cezası ne kadar? Radar cezası sorgulama nasıl yapılır? 2023 hız cezası ne zaman belli olur? Hız sınırı ihlalleri otoyollara kurulan radar sistemleri ve elektronik sistemlerle denetlenir. Trafikte sürücülerin hız sınırını aşması durumunda karşılaştıkları hız sınırı ihlal cezası sorgulaması da yapılıyor. Peki 2023 hız sınırı cezası ne kadar? Radar cezası sorgulama nasıl yapılır?
30.01.2023 Gündem
Büyükçekmece’de inşaat kazısı sırasında lahit bulundu
Büyükçekmece’de inşaat kazısı sırasında lahit bulundu Büyükçekmece’de bir inşaatın temel kazısı sırasında lahit olduğu belirtilen mezar bulundu.
7.01.2023 Yaşam
Zeytinburnu'nda tramvay otomobile çarptı
Zeytinburnu'nda tramvay otomobile çarptı Zeytinburnu'nda, otomobile tramvay çarptı. Bulunduğu yerde sıkışan otomobil sürücüsü yaralandı. Olay yerine sevk edilen ekipler yaralı sürücüyü çıkartarak hastaneye kaldırdı.
6.01.2023 Yaşam
Beyoğlu'nda şüpheli valiz paniği
Beyoğlu'nda şüpheli valiz paniği Beyoğlu Talimhane girişine bırakılan valiz paniğe neden oldu. Bomba imha uzmanı, valizi fünye ile patlattı. İncelenen valizin boş olduğu anlaşıldı.
26.11.2022 Yaşam
Emniyet şeridindeki TIR'a çarpan otomobilde karı koca öldü, oğulları yaralı
Emniyet şeridindeki TIR'a çarpan otomobilde karı koca öldü, oğulları yaralı Kırıkkale'de, emniyet şeridindeki TIR'a çarpan otomobilde Mustafa (64) ve eşi Ayşe (57) Demiröz hayatını kaybetti, oğulları Osman Gökhan Demiröz ağır yaralandı.
26.08.2022 Yaşam
Muğla Datça'da orman yangını! Korkunç ihmal, nedeni ortaya çıktı
Muğla Datça'da orman yangını! Korkunç ihmal, nedeni ortaya çıktı Muğla'nın Datça ilçesi Mesudiye Mahallesinde orman yangını çıktı. Ekiplerin tüm müdahalesine rağmen alevler bazı yerleşim yerlerine sıçradı. Son bilgilere göre 20 ev tahliye edildi. Ekiplerin müdahalesi sürerken, dumandan etkilenen 2 orman işçisi ve ayağı burkulan 1 orman işçisi hastaneye kaldırıldı. İlk belirlemelere göre orman işçilerinin durumlarının iyi olduğu belirtildi.. Yangına 18 helikopter 7 uçak müdahale ediyor. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, gece görüşlü yangın söndürme helikopterlerinin ilk kez Datça yangınında kullanılarak test edileceğini açıkladı. Öte yandan Çeşme'de çıkan orman yangının ise sebebi belli oldu. İşte yangınla ilgili son dakika gelişmeleri...
13.07.2022 Gündem
Datça’da orman yangını çıktı! Ekipler müdahale ediyor, bölgedeki evler tahliye edildi
Datça’da orman yangını çıktı! Ekipler müdahale ediyor, bölgedeki evler tahliye edildi Muğla’nın Datça ilçesinde orman yangını çıktı. Yangına emniyet ve jandarma ekipleri de müdahale ederek, alevlerin yayılmasını önlemeye çalışıyor. Yerleşim yerlerine yakın bölgede devam eden yangın nedeniyle vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı. Bölgedeki evler tedbir amaçlı tahliye edildi. Muğla Valiliği'nden orman yangını ile ilgili yapılan açıklamada alevlerin kontrol altına alınabilmesi için tüm imkanların seferber edildiği belirtilirken, "Datça Mesudiye Kocadağ mevkiinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıkmıştır. Şiddetli rüzgarın da etkisiyle büyüyen orman yangınına 9 helikopter, 5 uçak, 20 arazöz, 9 su tankeri, 3 dozer ile müdahale edilmektedir. Yangını en kısa sürede kontrol altına almak için tüm imkanlar seferber edilmiştir. Bölgeye çok sayıda hava ve kara ekibi yönlendirilmiştir. Yerleşim yerlerini yangından korumak için gerekli tedbirler ekiplerimizce alınmaktadır" denildi.
13.07.2022 Yaşam
Lüks araçlarla gelip husumetlilerine kurşun yağdırdılar
Lüks araçlarla gelip husumetlilerine kurşun yağdırdılar Gaziosmanpaşa’da 2 otomobil 1 motosikletle gelen şüpheliler otomatik silahlarla bina önünde oturan husumetlilerine kurşun yağdırdı. Kurşunlar park halindeki 2 lüks otomobile isabet ederken, hedefte olan 3 şüphelinin kaçışı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
3.07.2022 Yaşam
Evini ilaçlattı! Binadaki vatandaşlar hastaneye kaldırıldı
Evini ilaçlattı! Binadaki vatandaşlar hastaneye kaldırıldı Bağcılar’da 6 katlı bir binada oturan vatandaş evini ilaçlattı. İlaçlama sonrasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı binada yaşayan kişilerden 16’sı zehirlendi.
26.06.2022 Yaşam
İstanbul'da lüks sitede 17 yaşındaki genç kızın feci ölümü! 3 arkadaşı kaçmaya çalışırken yakalandı
İstanbul'da lüks sitede 17 yaşındaki genç kızın feci ölümü! 3 arkadaşı kaçmaya çalışırken yakalandı İstanbul Esenyurt’ta lüks bir sitedeki dairenin camından henüz bilinmeyen nedenle aşağı düşen genç kızın ölümü şok etti. Sitenin kiralık dairesinde bulunan 1’i kadın toplam 3 kişi gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
24.05.2022 Yaşam
İstanbul'da gece yarısı dehşet! Sokak ortasında öldürdü
İstanbul'da gece yarısı dehşet! Sokak ortasında öldürdü Esenyurt Yunus Emre Mahallesi’nde aralarında husumet olan taraflardan biri, diğerini silahla vurdu. Olayda ağır yaralanan şahıs, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
6.05.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu finali ne zaman, nerede yapılacak? İBB trafiğe kapalı olacak yolları duyurdu!
Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu finali ne zaman, nerede yapılacak? İBB trafiğe kapalı olacak yolları duyurdu! İstanbul, 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun final etabına ev sahipliği yapacak. 10 Nisan’da Bodrum’dan yola çıkan bisikletliler, 17 Nisan Pazar günü İstanbul’da pedal çevirecek. İBB, ülke sporunun tanıtımı için önem taşıyan organizasyona en üst düzeyde destek verecek. İBB 17 Nisan Pazar günü kapalı olacak yollar ve alternatif güzergahları duyurdu. İşte İstanbul’da kapalı olacak yollar ve açık olan güzergahlar…
13.04.2022 Gündem
Hemşire Ömür Erez cinayetiyle ilgili flaş gelişme! Katilin ifadesi ortaya çıktı!
Hemşire Ömür Erez cinayetiyle ilgili flaş gelişme! Katilin ifadesi ortaya çıktı! İstanbul Kartal'da aile sağlığı merkezinde hemşire Ömür Erez (33) silahla başından vuruldu. Yaralı şekilde hastaneye kaldırılan Erez hayatını kaybetti. Olay yerinden kaçan saldırgan Rahmi Uygun'un (39) Bağcılar'da yakalandığı öğrenildi. Saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın da ilk ifadesine ulaşıldı.
21.01.2022 Yaşam
Kartal'da silahlı saldırıya uğrayan hemşire hayatını kaybetti
Kartal'da silahlı saldırıya uğrayan hemşire hayatını kaybetti Kartal'da aile sağlığı merkezinde hemşire Ömür Erez (33) silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. 20 suçtan kaydı olan saldırgan Bağcılar'da polis ekipleri tarafından yakalandı. Öte yandan görgü tanıklarının ifadesine göre talihsiz kadın, saldırganı görünce "Konya'dan belalım geldi" diye etraftakilere seslenmiş. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul'da aile sağlığı merkezinde hemşire Ömür Erez'i (33) öldüren Rahmi Uygun'un (39) cezasını çekeceğini açıkladı.
20.01.2022 Yaşam
Trafik cezalarıyla ilgili flaş açıklama! İptal ediliyor! Emsal karar
Trafik cezalarıyla ilgili flaş açıklama! İptal ediliyor! Emsal karar Trafik cezalarıyla ilgili son dakika açıklaması! Plakaya yazılan cezalar iptal ediliyor. Mahkemeden konuyla ilgili çok kritik bir karar geldi. Adana'dan Osmaniye'ye giderken emniyet kemeri takmadığı gerekçesiyle plakaya kesilen 144 lira ceza, Bahçe Sulh Ceza Hakimliği tarafından iptal edildi. Mahkemenin, ‘Ceza kişiye kesilir' diyerek iptal ettiği karar emsal niteliği taşıyor. Öte yandan geçtiğimiz günlerde trafik cezalarına zam gelmişti. Buna göre ruhsat bulundurmayanlar 166 TL, emniyet kemeri takmayanlara 196 TL, yayalara öncelik vermeyenlere 860 TL ceza kesilecek.
7.01.2022 Gündem
Tarlada sır ölüm! Silahla başından vurulmuş halde bulundu
Tarlada sır ölüm! Silahla başından vurulmuş halde bulundu Kırıkkale'de bir şahıs, tarlada tabancayla başından vurulmuş halde bulundu.
26.12.2021 Yaşam
Doğalgaz paniği
Doğalgaz paniği Malatya’da altyapı çalışması sırasında hasar verilen doğal gaz hattı paniğe neden oldu. Bölgede yaşanan gerginlik görevlilerin vanayı kapatması ile son buldu.
30.11.2021 Yaşam
Doğal gaz borusu patladı! Evler tahliye edildi
Doğal gaz borusu patladı! Evler tahliye edildi Kocaeli'nin Derince ilçesinde, altyapı çalışmaları sırasında doğal gaz borusu patladı. Kazı yapılan sokakta evler tahliye edildi, doğal gaz akışı kesildi. 
23.11.2021 Yaşam
'Sosyal medya' tartışması kanlı bitti: 1 ölü
'Sosyal medya' tartışması kanlı bitti: 1 ölü Antalya'da Yiğit A.A. (28), sosyal medya paylaşımları nedeniyle tartışıp otomobiliyle evinin önüne gelen uzaktan akrabası Erdoğan Öztürkü (47), balkondan pompalı tüfekle ateş açarak öldürdü.
21.10.2021 Yaşam
Ambulansların trafik çilesi ise bitmiyor
Ambulansların trafik çilesi ise bitmiyor İstanbul'da araç sürücülerinin çoğu özellikle kırmızı ışıklarda EDS’ye yakalanırım korkusuyla ambulanslara yol vermek istemiyor, yol vermeye çalışanlar da “fermuar sistemi”nden bihaber, sol şeride geçmeye çalışıp yolu daha da tıkıyor. İstanbul Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Doç. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, Demirören Haber Ajansı’na yaptığı açıklamalarda hem trafik sorununa değindi, hem de Haziran ayından itibaren ortak çağrı sistemine geçilen İstanbul’da artık, jandarma, emniyet, sağlık, itfaiye gibi acil çağrıların tamamının 112 üzerinden yapıldığını söyleyerek çok önemli açıklamalarda bulundu. Doç. Dr. Türkdoğan, günlük 23 bini bulan çağrıların, bu sistem sayesinde 8 binlere kadar düştüğünü söyledi, yeni sistemde aynı anda birkaç birimi birden ilgilendiren acil çağrılarının tek bir tıkla tüm birimlere anında aktarılabildiğini belirtti.
26.09.2021 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Emniyet Şeridi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emniyet şeridi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.