Emlakçılık

Emlakçılık

Son dakika Emlakçılık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Emlakçılık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Emlakçılık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emlakçılık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emlakçılık gelişmeleri de dahil olmak üzere 350 emlakçılık haberi bulunmuştur. Tüm emlakçılık haberleri aşağıda listelenmiştir.
27 yatak konularak kiralanan eve polis geldi kiracı apar topar kaçtı
27 yatak konularak kiralanan eve polis geldi kiracı apar topar kaçtı Avcılar'da ev sahibinin kaçak çalıştığı iddia edilen emlakçı aracılığıyla kiraya verdiği 4 katlı binanın 2 katındaki daire tahliye edildi. Dairenin bulunduğu adrese giden polis ekipleri kapıyı çalmasına rağmen cevap alamadı. Dairede kalanların valizleriyle evden ayrıldığı öğrenildi.
5.03.2024 Gündem
Ev sahibi şikayetçi oldu! Şoke eden gerçek ortaya çıktı
Ev sahibi şikayetçi oldu! Şoke eden gerçek ortaya çıktı Avcılar'da bir ev sahibi 4 katlı binanın 2. katındaki daireyi kaçak çalıştığı iddia edilen emlakçı aracılığıyla kiraya verdi. Daireyi kiralayan kişi ise başka bir kiracı buldu. Daireyi son kiralayan, her odaya 10 yatak koyarak günlük kiralık daireden para kazanmaya başladı. Şikayetlerin artması üzerine ev sahibi İstanbul Emlakçılar Odası'ndan yardım istedi. Haber verilmesi üzerine daireye gelen polis ekipleri, 27 yatak konulan evde çok sayıda yabancı uyruklunun kaldığını tespit etti.
4.03.2024 Gündem
'Taksitli hac ve umre fırsatı' ilanıyla vatandaşları dolandırdı!
'Taksitli hac ve umre fırsatı' ilanıyla vatandaşları dolandırdı! Bolu'da, Umut Şenduygu (41), sosyal medyada 'Taksitli hac ve umre fırsatı' ilanını görüp linke tıkladıktan sonra, banka ismini taşıyan sahte internet sitesine, kimlik numarası ve kredi kartı şifresi gibi bilgileri girdi. Hesabından 31 bin 500 TL çekildiğini fark edip dolandırıldığını anlayarak şikayetçi olan Umut Şenduygu, "Hep duyuyorduk böyle şeyleri. Hac ve umre çekilişi olması beni daha çok cezbetti. Mağdur oldum, kimse mağdur olmasın" dedi.
23.02.2024 Gündem
Park kavgasında kafa atıp, kurşun yağdırdı
Park kavgasında kafa atıp, kurşun yağdırdı Beyoğlu Tophane’de bir emlakçı, araç parkı yüzünden kavga ettiği adamın oğluna kafa atıp, marketçiye silahla kurşun yağdırdı. Kurşunların hedefi olan adam hayatını kaybederken, olayla alakasız bir kişi de bacağından yaralandı. Olay anı kameralara anbean yansırken, katil zanlısı polis tarafından olay yerinde yakalandı.
8.02.2024 Gündem
Sevgilisini öldürüp, intihar etti
Sevgilisini öldürüp, intihar etti Manisa'nın Turgutlu ilçesinde emlakçı Osman Davras (48), birlikte yaşadığı Özge Gülenyüz'ü (34) tabancayla öldürüp, aynı silahla yaşamına son verdi.
10.01.2024 Gündem
Ankara’da iş yeri sahibi intihar etti
Ankara’da iş yeri sahibi intihar etti Ankara’nın Altındağ ilçesinde emlakçılık yapan bir kişi, pompalı tüfekle bacağından vurarak kan kaybından hayatını kaybetti.
22.12.2023 Gündem
Ünlü sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu öldürenler için istenen ceza belli oldu
Ünlü sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu öldürenler için istenen ceza belli oldu Ünlü sunucu Ece Erken'in eşi ve Beşiktaş Spor Kulübü'nün eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili 20 kişinin yargılandığı davada Cumhuriyet Savcısı esas hakkındaki mütalaasını açıkladı. Savcı, Ali ve Kadir Yasak'ın 'Haksız tahrik altında kasten öldürme' suçundan 18 yıla kadar hapisle cezalandırılmalarını talep etti.
4.12.2023 Gündem
Bodrum'da korkunç olay! Anne ve kızının cesedi bulundu, kimlikleri belli oldu
Bodrum'da korkunç olay! Anne ve kızının cesedi bulundu, kimlikleri belli oldu  Muğla’nın Bodrum ilçesinde dün yol kenarında sarp arazide bulunan cesetlerin, öldürülen Rus uyruklu Irina Dvizova (42) ile 15 yaşındaki kızı Dayana Dvizova’ya ait olduğu belirlendi.
29.11.2023 Gündem
Araba ve ev fiyatlarına darbe üstüne darbe! Fiyatlar düşecek, kurallara uymayan araba ve ev satıcılarına ceza yağacak
Araba ve ev fiyatlarına darbe üstüne darbe! Fiyatlar düşecek, kurallara uymayan araba ve ev satıcılarına ceza yağacak Gayrimenkul ve ikinci el araç ilanlarıyla ilgili yapılan düzenlemeyle kimlik doğrulama zorunluluğu yürürlüğe girdi. Fiyat istikrarına katkı sağlaması amaçlanan düzenlemeyle ilgili İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizameddin Aşa, "1 Kasım itibari ile yürürlüğe girdi. Sahte ilan, yanıltıcı ilan, kayıt dışı emlakçılık yapan kişilerin sahibiyim diye verdiği ilanlar hepsi şu an da silinmeye başladı. Son 2 günde binlerce ilan sitelerden kaldırıldı" dedi. Öte yandan araba fiyatlarında dibi gösterecek yeni hamle geldi. Araç piyasasındaki güncel değişimler ve fiyat trendleri hakkında bilgi arayan vatandaşlar için İMAS Başkanı Hayrettin Ertemel'den önemli açıklamalar geldi. Peki 2023 yılında araç fiyatları ne olacak? İkinci el ve sıfır otomobillerde fiyatlar düşer mi, yoksa stabil mi kalacak?
3.11.2023 Ekonomi
En mutlu günleri kabusa döndü!  'Omuz atma' kavgasında hayatını kaybetti
En mutlu günleri kabusa döndü! 'Omuz atma' kavgasında hayatını kaybetti İzmir'de bir markette 'omuz attın' tartışmasında çakı ile öldürülen Semih Kenan Köse'nin (30), sevgilisi Sibel Kabadayı'ya (27) olayın yaşandığı gün gittikleri tekne turunda evlenme teklif ettiği ortaya çıktı.
30.10.2023 Yaşam
Markette 'omuz attın' tartışmasında çakıyla öldürüldü! Korkunç görüntüler güvenlik kamerasında...
Markette 'omuz attın' tartışmasında çakıyla öldürüldü! Korkunç görüntüler güvenlik kamerasında... 16 Ekim tarihinde bir markette meydana gelen kavgada Semih Kenan Köse çakıyla öldürülmüştü. Semih Kenan Köse'nin (30) markette çıkan 'Omuz attın' tartışmasında çakıyla öldürüldüğü, yanındaki sevgilisi Sibel Kabadayı'nın (27) ise yaralandığı anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. İki kardeşiyle birlikte tutuklu bulunan şüpheli Sercan Bavkı (32) ifadesinde, “Kardeşim Serkan adamı darbederken, yere doğru düştüler. Ben de bu esnada adam gelmesin diye çakıyı rastgele savurdum. Adam, çakının üzerine düştü. Çakı saplandı” dedi.
25.10.2023 Gündem
Esenyurt'ta polisli çete 211 daireli siteye çöktü! Dairelerin kapı kilitlerini kırarak başkalarına kiralayıp, satmışlar
Esenyurt'ta polisli çete 211 daireli siteye çöktü! Dairelerin kapı kilitlerini kırarak başkalarına kiralayıp, satmışlar Esenyurt'ta, 211 konuttan oluşan bir sitede bulunan daireler usulsüz işlemlerle yaklaşık 600 kişiye satıldı. Aralarında polis memurlarının da bulunduğu 86 kişilik çete, iddiaya göre siteden daire almak isteyen kişilere daireye karşılık geldiğini söyleyerek fahiş fiyata arsa üzerinden santim santim sahte satışlar yaptı.
23.10.2023 Gündem
Emlakçıyı bıçakladı, 'Aldığım evi bana göstermiyor' dedi! Şok eden olay
Emlakçıyı bıçakladı, 'Aldığım evi bana göstermiyor' dedi! Şok eden olay Bolu'da C.I., satın aldığı eve aracılık eden emlakçı M.F.E.'yi (56) bıçaklayarak yaraladı. Gözaltına alınan C.I., "Ev aldım, bana evimi göstermiyor" dedi.
17.10.2023 Yaşam
Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin davanın görülmesine devam edildi
Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin davanın görülmesine devam edildi Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin 20 sanıklı davanın görülmesine devam edildi. Duruşmada mahkeme, dava dosyasının mütalaasını hazırlaması için cumhuriyet savcısına gönderilmesine karar verdi.
9.10.2023 Gündem
Ev sahiplerinin aklında tek bir soru var: 'Kiracımı nasıl çıkartırım?'
Ev sahiplerinin aklında tek bir soru var: 'Kiracımı nasıl çıkartırım?' Bursa’da emlakçıların son günlerde telefonları susmuyor. Arayanların çoğu satılık veya kiralık ev sormak yerine 'Kiracımı nasıl çıkartırım?' diye soruyor.
1.10.2023 Gündem
Yabancı plakalı araçlarla korsan taksicilik yapıyorlar!
Yabancı plakalı araçlarla korsan taksicilik yapıyorlar! Antalya'da savaş sonrası yerleşik yaşama geçen Rus ve Ukraynalılardan bazıları yabancı plakalı araçlarıyla kaçak taksicilik yaparken tespit edildi. Alanya'da ise Ukrayna plakalı bir çekici, arıza yapan Ukrayna plakalı otomobili taşırken görüldü ve araç bağlandı. 
13.08.2023 Yaşam
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti davasında yeni gelişme! Seren Serengil tanık olarak dinlendi
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti davasında yeni gelişme! Seren Serengil tanık olarak dinlendi Beşiktaş eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesine ilişkin davada, hakkında 3 kez zorla getirilme kararı verilen Seren Serengil duruşmaya katıldı, tanık olarak dinlendi. İfadesinde, "Ece ile telefonda konuştuğu kişi arasında Galeria ya da silahla ilgili bir konuşma geçmedi. Mahkeme beni tanık olarak dinlemek isteyince Ece’ye ‘Ben neyin şahitliğini yapacağım, kimseyi tanımıyorum’ dedim. Ece bana ‘Silah almışlar hatırlamıyor musun’ diye sordu. Ben de hatırlamadığımı, bu olayların içinde sanatçı olarak olmak istemediğimi söyledim" dedi.
17.07.2023 Magazin
Sahte savcıdan kiralık sahte ev! Akılalmaz yöntem böyle deşifre oldu
Sahte savcıdan kiralık sahte ev! Akılalmaz yöntem böyle deşifre oldu Akılalmaz dolandırıcılık yöntemlerine bir yenisi daha eklendi. Telefonla aradığı emlakçıya kendisini cumhuriyet savcısı olarak tanıttı, kiralık ev ilanı girdirdi. Hem emlakçı hem de müşterisi son anda tuzağa düşmekten kurtuldu. İlk kez böyle bir olay ile karşı karşıya kaldığını söyleyen Emlakçı ise “Hiç kimseye daireyi gezmeden, görmeden, sözleşme imzalamadan, telefonda kapora vermeyin ya da anlaşma yapmayın” uyarısında bulundu.
5.07.2023 Yaşam
Deprem korkusu deniz manzaralı evleri gölgede bıraktı
Deprem korkusu deniz manzaralı evleri gölgede bıraktı Kiralık ve satılık gayrimenkulde artan rakamlarla gündemde olan Antalya'da deprem sonrası tercihler de değişti. Deniz manzaralı, yüksek katlı ve lüks konutlar yerine artık depreme dayanıklı, kayaç zeminli, yatay mimariye sahip, sıfır ya da birkaç yıllık binalar tercih ediliyor.
8.06.2023 Gündem
Kiralık evde tercihler değişti! Deniz manzaralı lüks konutlar elde kaldı
Kiralık evde tercihler değişti! Deniz manzaralı lüks konutlar elde kaldı Kiralık ve satılık gayrimenkulde artan rakamlarla gündemde olan Antalya'da deprem sonrası tercihler de değişti. Deniz manzaralı, yüksek katlı ve lüks konutlar yerine artık depreme dayanıklı, kayaç zeminli, yatay mimariye sahip, sıfır ya da birkaç yıllık binalar tercih ediliyor.  
8.06.2023 Ekonomi
Memurlara son dakika kira müjdesi! Fahiş fiyat artışlarına da çözüm olacak
Memurlara son dakika kira müjdesi! Fahiş fiyat artışlarına da çözüm olacak Kirada oturan milyonlarca memura son dakika müjdesi geldi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, kiracıları ilgilendiren önemli gelişmeyi duyurdu. Çavuşoğlu "Yasal düzenlemelerle ve ilave tedbirlerle gereğini yapacağız. Büyük şehirlerde memurlara il ve ilçe bazında kira katkısı vereceğiz. TOKİ eliyle bölgemize yeni konutları da süratle kazandırıp, arz- talep dengesini sağlayacağız" dedi. Uzmanlar ise fahiş artışlarına dikkati çekerek önemli tespitlerde bulundu.
18.05.2023 Ekonomi
Ev satışında senet oyunu ile dolandırıcılığa dava
Ev satışında senet oyunu ile dolandırıcılığa dava Ankara'da Çağrı Ş. (38), ilanda gördüğü evi satın almak için 3 bin TL kapora ve 10 bin TL'lik teminat senedi verdiği emlakçı aracılığıyla ev sahibiyle anlaştı. Kredi çekemeyince evi alamayan Çağrı Ş.'nin imzaladığı senet, üzerinde değişiklik yapılarak ciro edildi ve icraya verildi. Çağrı Ş.'nin şikayeti ile 2'si emlak ofisi çalışanı 3 şüpheli hakkında 1'er yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
16.05.2023 Yaşam
Depremde en riskli bölge ama kentsel dönüşüm başvurusunda sonuncu! 'Kaçış yok çünkü sağlam bir yer'
Depremde en riskli bölge ama kentsel dönüşüm başvurusunda sonuncu! 'Kaçış yok çünkü sağlam bir yer' Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un açıkladığı "Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden" kampanyası sonrası Adalar’dan yapılan başvuru sayısı tartışmalara neden oldu.
4.05.2023 Gündem
Fırsatçı ev sahiplerinden yeni hamle!  'Duyduklarım karşısında şaşkına döndüm'
Fırsatçı ev sahiplerinden yeni hamle! 'Duyduklarım karşısında şaşkına döndüm' Kira fiyatlarındaki yükselişin önüne geçilebilmesi için yüzde 25'lik artış sınırı getirildi. Ancak bu sınırı uygulamak istemeyen mülk sahipleri mevcut kiracısını çıkarmamın yollarını arıyor. Böylece hem mülkünü yüksel bedel karşılığı kiraya verirken hem de depozito, peşin kira gibi kalemlerle ek gelir elde edebiliyor. Kiralık ev talebindeki artış ev sahiplerinin 'keyfi' taleplerinin artmasına yol açtı. İstanbul'da yaşanan olay ise 'Bu kadar da olmaz.' dedirten türden.
3.05.2023 Ekonomi
Kiralık ev arayanlar dikkat! Emsal karar, tarihe karışıyor
Kiralık ev arayanlar dikkat! Emsal karar, tarihe karışıyor Bekarların kiralık ev çilesi tarihe karışıyor. Çünkü, Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK) tüm bekârlara emsal teşkil edecek karara imza attı.
14.04.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Emlakçılık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emlakçılık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.