Emlak Konut Gyo

Emlak Konut Gyo

Son dakika Emlak Konut GYO haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Emlak Konut GYO ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Emlak Konut GYO haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emlak Konut Gyo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emlak konut gyo gelişmeleri de dahil olmak üzere 898 emlak konut gyo haberi bulunmuştur. Tüm emlak konut gyo haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti İBB Başkan adayı Kurum: İstanbul afetlere hazır hale gelmiş olacak
AK Parti İBB Başkan adayı Kurum: İstanbul afetlere hazır hale gelmiş olacak AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Beyoğlu'nda Okmeydanı 3 bin 550 Ada Kentsel Dönüşüm alanını ziyaret etti. Kurum, "Biz afetlere hazır dirençli bir İstanbul'umuz için çalışmalarımızı üç temel madde üzerinde toparlamış olduk ve burada birincisi İstanbul'u öncelikle afet öncesi ve afet anına hazırlayacağız öncesi için hem de afet anında yapacaklarımız için 39 ilçemizde 964 mahallemizde ama toplanma alanlarıyla ama helikopter pistleriyle ama itfaiyenin güçlendirilmesiyle ama arama kurtarma ekiplerimizin arttırılmasıyla milletimizi bir kere olası afetlere hazır hale getireceğiz" dedi.
18.01.2024 Gündem
Murat Kurum: Bizi şantiyelerde milletimizin sorunlarının çözüldüğü alanlarda göreceksiniz
Murat Kurum: Bizi şantiyelerde milletimizin sorunlarının çözüldüğü alanlarda göreceksiniz  AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Beyoğlu'nda Okmeydanı 3 BİN 550 Ada Kentsel Dönüşüm alanını ziyaret etti. Kurum, "Bizi şantiyelerde göreceksiniz. Milletimizin sorunlarının çözüldüğü alanlarda göreceksiniz ve inşallah ben bu motivasyonla, bu huzurla, bu mutlulukla görevimi İstanbullular adına yapmış olacağım" dedi.
18.01.2024 Gündem
Sami Er kimdir? AK Parti Malatya belediye başkan adayı kim oldu, Sami Er Ak Parti Malatya belediye adayı mı, nereli?
Sami Er kimdir? AK Parti Malatya belediye başkan adayı kim oldu, Sami Er Ak Parti Malatya belediye adayı mı, nereli? Sami Er kimdir? AK Parti Malatya adaylığında adı geçen Sami Er'in biyografisi için araştırmalar arttı. Sami Er özellikle Malatya'da yaşayan ve Malatyalı olan vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Sami Er'in hayatı ve kariyeri için araştırmalar yoğunlaştı. Peki, Sami Er kimdir? AK Parti Malatya Belediye Başkan Adaylığı için adı geçen Sami Er aslen nereli, kaç yaşında? Sami Er'in biyografisi…
18.01.2024 Gündem
AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Peki Murat Kurum kimdir? İşte detaylar...
AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Peki Murat Kurum kimdir? İşte detaylar... AK Parti'nin belediye başkan adaylarının bir kısmı bugün Haliç'te gerçekleştirilen toplantıda tanıtıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum oldu. Adaylığı açıklanan Kurum'un geçmişi de merak edildi. İşte eğitim hayatı, mesleki kariyeri ve bakanlık dönemi ile Murat Kurum hakkındaki ayrıntılar.
7.01.2024 Gündem
Yeni konut kampanyaları geliyor! 13 bin konuta 450 bin başvuru, ödeme planı belli oldu
Yeni konut kampanyaları geliyor! 13 bin konuta 450 bin başvuru, ödeme planı belli oldu İstanbul’da evi olmayanlar için düzenlenen kampanya ilgiyle karşılandı. Emlak Konut ve THY’nin Arnavutköy’de hayata geçireceği 13 bin konut için iki haftada 450 binin üzerinde başvuru yapıldı. Önümüzdeki günlerde kura çekimi ile hak sahipleri belirlenecek. Projede aylık ödemeler 7.500 TL’den başlayacak.
17.06.2023 Ekonomi
THY Emlak Konut Arnavutköy başvuru şartları neler, THY konut başvurusu nasıl yapılır? Arnavutköy Yenişehir evleri başvuru ücreti ne kadar, Emlak Konut Arnavutköy projeleri  ödeme planı nasıl?
THY Emlak Konut Arnavutköy başvuru şartları neler, THY konut başvurusu nasıl yapılır? Arnavutköy Yenişehir evleri başvuru ücreti ne kadar, Emlak Konut Arnavutköy projeleri ödeme planı nasıl? Emlak Konut THY Arnavutköy Yenişehir başvuru ücreti ve şartları, projenin duyurulmasının ardından sorgulanmaya başlandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Emlak Konut GYO ve Türk Hava Yolları (THY) işbirliğiyle İstanbul'da yeni bir konut kampanyası daha başlattıklarını bildirdi. Emlak Konut ve THY işbirliği ile İstanbul Arnavutköy'de yapılacak projenin detayları netleşirken, vatandaşlar THY- Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir projesi başvuru şartları nelerdir, Emlak Konut Arnavutköy başvuru ücreti ne kadar? İstanbul THY Emlak Konut Yenişehir Evleri projesi başvurusu nasıl yapılır?
22.05.2023 Ekonomi
DAP Gayrimenkul halka arz ne zaman? DAP Gayrimenkul halka arz hangi banka üzerinden gerçekleştirilecek?
DAP Gayrimenkul halka arz ne zaman? DAP Gayrimenkul halka arz hangi banka üzerinden gerçekleştirilecek? DAP Gayrimenkul halka arz ediliyor. DAP Gayrimenkul Geliştirme’nin sabit fiyatla talep toplama yöntemiyle gerçekleştirilecek halka arzına 33 aracı kurumdan talep girilebilecek. DAP Gayrimenkul’ün halka açıklık oranı yüzde 15.01 olarak belirlendi. Peki, DAP Gayrimenkul halka arz ne zaman? DAP Gayrimenkul halka arz hangi banka üzerinden gerçekleştirilecek? DAP Gayrimenkul halka arz fiyatı ne? DAP Gayrimenkul halka arz borsa kodu belli mi? DAP Gayrimenkul ne zaman işlem görecek? İşte detaylar…
14.02.2022 Ekonomi
Ev fiyatlarıyla flaş açıklama! Ev alacaklara kötü haber
Ev fiyatlarıyla flaş açıklama! Ev alacaklara kötü haber Ev almak isteyenlere kötü haber geldi. Ev fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması. Konut Gelişticileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Başkanı Altan Elmas, 3 yıldır temkinli olan birçok firmanın bu yıl üretime geçeceğini söyledi. Arz eksikliğini gören sektör oyuncularının yatırım için istekli olduğunu, ancak finansa erişim sorunu yaşandığını belirten Elmas, “Yeni konut üretimini desteklemek ve konut arzını bir miktar arttırmak için KGF destekli üretim kredilerine ihtiyaç var. Konuyu Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile de görüştük” dedi. Maliyet artışlarına dikkat çeken Elmas, “2021’in ilk yarısında Dolar bazında maliyet 2 kat arttı, ekim itibarıyla dolar kaynaklı yüzde 400’e varan artış oldu. Dolayısıyla üretim arttı diye konutta fiyat düşmez. Sıfır konut fiyatı artarken 2. elde de gerilemez” dedi. Konut üretiminin ortalama 2 yıl olduğunu hatırlatan Elmas, arz sorununun çözümü için zaman gerektiğini söyledi.
16.01.2022 Ekonomi
Kredi faiz oranları düştü! Yeni taksit tutarları ve toplam ödeme... Kuruşu kuruşuna hesaplandı
Kredi faiz oranları düştü! Yeni taksit tutarları ve toplam ödeme... Kuruşu kuruşuna hesaplandı Kredi çekmek isteyenler dikkat! Kredi faiz oranları düştü. Kuruşu kuruşuna hesaplandı. Kredi çekecekler için faiz oranlarına ve rakama göre taksitler ve geri ödenecek tutarlar belli oldu. Ev almak isteyen herkes için geçerli. Ziraat Bankası, HalkBank ve VakıfBank kredi faizlerini düşürdü, konut kredilerinde büyük indirim geldi. 500 bin liralık kredide 102 bin 794 lira, 1 milyon 100 bin lira kredide ise 139 bin lira avantaj oluştu. İşte yeni kredi tutarları...
20.11.2021 Ekonomi
Faizsiz konut müjdesi! Düşük taksitli olacak, vade farkı yok 60 ay...
Faizsiz konut müjdesi! Düşük taksitli olacak, vade farkı yok 60 ay... Faizsiz konut fırsatı! Harekete geçildi. 60 aya kadar vade farkı alınmayacak. Taksitler düşürülecek. Ara ödemeli seçenekler de olacak. 15 bin konut satışı yapılacak. Emlak Konut'tan açıklama geldi. Sektöre hareket getirmek ve fiyatları dengelemek için tarihi bir adım atılıyor. Konut satışları 12 proje için geçerli olacak. Satın alma koşulları iyileştirilerek uygun ödeme fırsatları sunulacak. İlçeler tek tek açıklandı. Projeler, Çekmeköy, Avcılar, Küçükçekmece, Kayabaşı, Başakşehir ve Kartal'da hayata geçirilecek.
25.09.2021 Ekonomi
1500 lira hesaba yatıyor! Kira yardımı... Başvuru şartları belli oldu
1500 lira hesaba yatıyor! Kira yardımı... Başvuru şartları belli oldu Yüz binlerce kişinin hesabına 1500 lira yatıyor. Evleri tahliye edilen vatandaşa 48 ayı geçmemek şartıyla yeni evini alana kadar her ay kira yardımı yapılacak. Kira yardımı için başvuru şartları belli oldu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın hak sahipleri için hazırladığı kitapçıkta paylaşım oranlarından, kira yardımı miktarına, başvurudan teslim aşamasına kadar pek çok soruya yanıt verdi. Kitapçığa göre, her bir ev için ayrı ayrı kira desteği alınacak. Örneğin 5 evi olan birinde oturup 4’ünü kiraya vermişse bile 5 kira yardımı alabilecek.
6.07.2021 Ekonomi
Ev kredisi müjdesi! Milyonları ilgilendiriyor
Ev kredisi müjdesi! Milyonları ilgilendiriyor Kentsel dönüşümün hızlanması için önemli bir adım atılıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın yaptığı ortak çalışmayla kentsel dönüşüm kredisinin limiti arttırılacak. Mevcutta 125 bin lira olan üst limitin 200 bin liraya çıkarılması planlanıyor. Vatandaşın kullanacağı krediye faiz desteği verilirken, uzun vade imkânı da tanınacak.
26.12.2020 Ekonomi
Polis okulu arsası için karar verildi! 1.5 milyarlık proje...
Polis okulu arsası için karar verildi! 1.5 milyarlık proje... Atatürk Havalimanı’na komşu polis okulu arsası için son karar verildi. Arsa sahibi Emlak Konut GYO bu alanda 180 konut ve 60 villalık bir proje hayata geçirecek. İnşaat tamamlandığında projenin değeri yaklaşık 1.5 milyar lira olacak.
23.06.2020 Ekonomi
Emlak Konut eski yönetim kurulu üyelerinden Ali Seydi Karaoğlu vefat etti
Emlak Konut eski yönetim kurulu üyelerinden Ali Seydi Karaoğlu vefat etti Emlak Konut GYO eski yönetim kurulu üyelerinden Ali Seydi Karaoğlu, hayatını kaybetti.
16.06.2020 Ekonomi
Konut seferberliğinde faiz desteği
Konut seferberliğinde faiz desteği Kamu bankaları öncülüğünde başlayan konutta kampanya seferberliğine Kalyon Gayrimenkul de katıldı. Kampanyalarla bekleyen talebin devreye girdiğini söyleyen Kalyon Holding Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Kalyoncu, Üsküdar projelerinde faizi 0.56’ya kadar düşürdüklerini açıkladı.
13.06.2020 Ekonomi
Ev sahibi olmak isteyenlere iyi haber! Kampanya büyüyor
Ev sahibi olmak isteyenlere iyi haber! Kampanya büyüyor Emlak Konut GYO öncülüğünde başlatılan iki yıl ödemesiz düşük faizli konut kampanyası yoğun ilgi gördü. 7 günde 3.5 milyar lira değerinde 3 bin konut satıldı. Müteahhitler binlerce konutu bu kampanyaya dahil etmek için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüştü. Bakan Murat Kurum, “Kampanya tüm sektöre yayılacak. Vatandaş uygun şartlarda ev sahibi olurken konut pazarı da canlanacak” dedi.
9.06.2020 Ekonomi
Konut kampanyasında indirim üstüne indirim
Konut kampanyasında indirim üstüne indirim Kamu bankaları öncülüğünde başlayan ve Emlak Konut GYO ile devam eden konut kampanyasında bir hamle daha geldi. Emlak Konut GYO, kredi faizini bir kez daha düşürdü ve 0.79’dan 0.69’a çekti. Bu durumda 500 bin liralık ev alan vatandaş 10 yıl vadede 21 bin 400 lira, 180 ayda ise 38 bin 500 lira daha az ödeyecek.
6.06.2020 Ekonomi
Emlak konut 3 yıl ödemesiz yüzde 5 peşinatla ev sahibi olma şartları – Emlak konut kampanya 2020
Emlak konut 3 yıl ödemesiz yüzde 5 peşinatla ev sahibi olma şartları – Emlak konut kampanya 2020 Emlak Konut GYO, Türkiye'nin yarınlarına ve ekonomisine olan güveninin göstergesi olarak yeni bir kampanyaya daha imza atıyor. “Hayallerini Erteleme Türkiye” diyen Emlak Konut GYO, ev sahibi olmak isteyenlerin hayalini mümkün hale getiriyor. Türkiye’nin farklı illerindeki tüm Emlak Konut projelerinde, ödemeye üçüncü yılda başlatarak, yüzde 5 peşinatla ev sahibi olma imkanı tanınıyor. Emlak konut kampanya şartları nelerdir? Emlak konut 3 yıl ödemesiz yüzde 5 peşinatla nasıl ev sahibi olunur?
5.06.2020 Gündem
Emlak Konut projelerinden 24 ay ödemesiz 10 bin konut! Emlak Konut projeleri başvuru şartları ve Emlak Konut fiyat listesi!
Emlak Konut projelerinden 24 ay ödemesiz 10 bin konut! Emlak Konut projeleri başvuru şartları ve Emlak Konut fiyat listesi! Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank corona virüs sonrası ekonomiyi canlandıracak kredi paketlerini müşterilerine sunmasının ardından markalı konut projeleri de bir bir kampanyalarını duyurmaya başladı. Kamu bankalarının konutta önceki gün duyurduğu destek paketinin ardından Emlak GYO da “Hayallerinden vazgeçme Türkiye” isimli kampanyayla sahaya indi. Emlak Konut, 26 projesinde peşinatı yüzde 5’e çekerek, ödemeyi 24 ay erteliyor. Ayrıca yüzde 10 indirim var. Peki, Emlak Konut projeleri başvuru şartları ne? Büyük kredi kampanyasına katılan projeler hangileri? Emlak Konut fiyat listesi belli oldu mu? İşte Emlak Konut projeleri ile ilgili detaylar...
3.06.2020 Ekonomi
Ev sahibi olmak isteyenlere bir iyi haber daha! İndirim ve...
Ev sahibi olmak isteyenlere bir iyi haber daha! İndirim ve... Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank corona virüs sonrası ekonomiyi canlandıracak kredi paketlerini müşterilerine sondu. Ardından kamu katılım bankaları da aynı kampanyaya dahil olduklarını açıkladı. Şimdi de firmaları devreye girdi ve ev sahibi olmak isteyenlere uygun fırsatlar sunulacağı duyuruldu. Markalı konut projelerinde yüzde 5 peşinat ve yüzde 10 indirimle ev sahibi olmak mümkün olacak.
3.06.2020 Ekonomi
Konut kredisi faizleri düşünce yeni projeler birbiri ardına geliyor
Konut kredisi faizleri düşünce yeni projeler birbiri ardına geliyor Konut kredisi faizlerinin düşmesi yeni emlak projelerini beraberinde getirirken, DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Son 10 yıla, hatta 20 yıla baktığınızda Türkiye’de gayrimenkulün kazandırdığını hiçbir yatırım kazandıramadı. Tüketicilerin bu dönemi iyi değerlendirmesi gerekiyor. Bundan daha uygun bir dönemin yaşanma şansı yok” dedi.
5.03.2020 Ekonomi
Dursun Özbek'ten Galatasaray'a haciz şoku!
Dursun Özbek'ten Galatasaray'a haciz şoku! Dursun Özbek’in haciz işlemi G.Saray ile Bankalar Birliği arasındaki borç yapılandırması görüşmelerini de durdurdu. Bankalar Konsorsiyumu’na gönderilen yazıda, "Paramız ödenmezse kulübün varlıklarının satışından başka yol kalmıyor." denildi.
14.12.2019 Futbol
Galatasaray'dan Florya açıklaması! KAP'a bildirildi
Galatasaray'dan Florya açıklaması! KAP'a bildirildi Galatasaray, Riva ve Florya projeleri hakkındaki son durumu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Yapılan açıklamada Riva Projesi'nin devam edeceği, Florya arazisinin ise kapsam dışı bırakılacağı ifade edildi.
6.12.2019 Galatasaray
Türkiye Varlık Fonu, İstanbul Finans Merkezi'ne ortak oluyor
Türkiye Varlık Fonu, İstanbul Finans Merkezi'ne ortak oluyor Türkiye Varlık Fonu (TVF) Genel Müdürü Zafer Sönmez, "İstanbul Finans Merkezi (İFM) projesinde ilk etapta inşaatın tamamlanması için müteahhit şirketlerle görüşmeleri hızlandırdık ve her biriyle kamu yararını gözeterek rayiç bedellerin altında oldukça makul meblağlar üzerinden anlaşmalar yaptık" dedi.
25.09.2019 Ekonomi
Emlak Konut, Florya ve Riva projeleri için protokollerin feshi sürecini başlattı
Emlak Konut, Florya ve Riva projeleri için protokollerin feshi sürecini başlattı Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı(GYO) Beykoz ve Florya'da proje geliştirmek amacıyla Galatasaray Spor Kulübü Derneği ile 2016 yılında imzalanan protokollerin feshi sürecine başlandığını bildirdi.
13.09.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Emlak Konut Gyo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emlak konut gyo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.