Emisyon Skandalı

Emisyon Skandalı

Son dakika emisyon skandalı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emisyon skandalı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emisyon skandalı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emisyon Skandalı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emisyon skandalı gelişmeleri de dahil olmak üzere 62 emisyon skandalı haberi bulunmuştur. Tüm emisyon skandalı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Volkswagen’in başını yakan emisyon skandalı! Rekor tazminat
Volkswagen’in başını yakan emisyon skandalı! Rekor tazminat Volkswagen’e İspanya ve İtalya’nın ardından bir kötü haber de Hollanda'dan geldi. Dev otomobil markası, emisyon testi sonuçlarının yanıltıcı olması sebebiyle araç sahiplerine rekor miktarda tazminat ödeyecek.
15.07.2021 Ekonomi
Emisyon skandalı sonrası flaş karar! Yürürlüğe girdi
Emisyon skandalı sonrası flaş karar! Yürürlüğe girdi Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, emisyon kurallarına uymayan otomobilleri geri toplatma ve üreticilere para cezası kesme yetkisi aldı.
1.09.2020 Ekonomi
Duvara tosladılar
Duvara tosladılar Otomotiv devleri 1 Eylül’de Avrupa’da devreye giren WLTP emisyon kriterlerini karşılayamadı. Standartlar tutmayınca satışlarda yüzde 70’e yakın düşüşler oldu
21.10.2018 Otomobil
Yaşasın yeni kral
Yaşasın yeni kral Tüketicilerin dizel araç yerine hibride yönelmesi rekabeti kızıştırdı. Fransız markalar dün Paris Otomobil Fuarı’nda hibrit modelleriyle gövde gösterisi yaparken bu teknolojinin öncüsü Toyota’ya ‘Yaşasın yeni kral. ‘Hibrit’te biz de varız’ mesajı verdi.
2.10.2018 Otomobil
Audi’nin CEO’suna emisyon tutuklaması
Audi’nin CEO’suna emisyon tutuklaması Emisyon skandalından bir türlü yakasını sıyıramayan Volkswagen grubunun üyelerinden Audi, şimdi de CEO’larının tutuklama haberi ile gündemde. Volkswagen merkezli başlayan emisyon skandalı ilerleyen süreçlerde grup içerisinde yer alan Audi ve Porsche gibi önemli markalara da sıçramıştı.
18.06.2018 Ekonomi
Dizel yasağı lüksleri vurdu
Dizel yasağı lüksleri vurdu Almanya’da bazı şehirlerde dizel otomobile yasak getirilmesi BMW, Mercedes, Audi, Land Rover, Volvo’nun satışlarını olumsuz etkiledi
17.06.2018 Otomobil
Dizel ucuzluyor elektrikli pahalanıyor
Dizel ucuzluyor elektrikli pahalanıyor Avrupa’da birçok ülkenin dizel araçları yasaklama kararı talebin düşmesine neden oldu. İlginin azalması fiyatları etkiledi. Dizel otonun maliyeti azalırken, elektrikli ve benzinlininki yükseldi.
3.06.2018 Otomobil
Yolda kaldı
Yolda kaldı Dünyayı sarsan emisyon skandalı sonrası dizeldeki kan kaybı arttı. Avrupa’da dizel otomobillerin pazar payı 10 yılın en düşük düzeyine indi. Hibrit ve elektrikli çıkışa geçti
25.03.2018 Otomobil
Porsche 22 bin aracını geri çağıracak
Porsche 22 bin aracını geri çağıracak Almanya Ulaştırma Bakanı Alexander Dobrindt, Porsche Cayenne'in 3 litrelik TDI modellerinde emisyon değerlerini olduğundan düşük gösteren yasa dışı yazılım kullanıldığını ve 22 bin aracın geri çağırılacağını açıkladı.
28.07.2017 Ekonomi
Audi'de emisyon skandalı
Audi'de emisyon skandalı Almanya Ulaştırma Bakanı Alexander Dobrindt, Alman otomobil üreticisi Audi’nin, bazı dizel motorlu araçların egzoz emisyon testleri sırasında test sonuçlarını yanıltıcı yazılım kullandığını söyledi.
1.06.2017 Dünya
Dünya otomotiv devine büyük şok! 11 tesiste arama yapılıyor
Dünya otomotiv devine büyük şok! 11 tesiste arama yapılıyor Alman otomobil devi Mercedes Benz tesisleri dizel skandalı sonrasında aranıyor.
23.05.2017 Ekonomi
Volkswagen`de bir dönem kapandı!
Volkswagen`de bir dönem kapandı! VW’yi global oyuncu haline getiren Dr. Ferdinand Piech, kısa bir süre önce hisselerini sattı. Böylece VW’de Piech dönemi kapandı.
15.05.2017 Ekonomi
Audi tesislerinde arama
Audi tesislerinde arama Alman otomotiv şirketi Audi'nin sözcüsü Melfi, Münih ve Stuttgart savcılıkları tarafından Ingolstadt ve Neckersulm'deki aramaların "dizel konusuyla" ilgili olduğunu söyledi
15.03.2017 Dünya
FBI Volkswagen yöneticisini tutukladı
FBI Volkswagen yöneticisini tutukladı Volkswagen'ın üst düzey yöneticisi Oliver Schmidt, FBI tarafından tutuklandı
17.06.2021 Dünya
Volkswagen, WRC'den ayrılmaya hazırlanıyor!
Volkswagen, WRC'den ayrılmaya hazırlanıyor! Dünya Ralli Şampiyonası'nda (WRC) son dört yıldır şampiyonluğu kimseye bırakmayan Volkswagen, organizasyondan çekilmeye hazırlandığını duyurdu.
1.11.2016 Ekonomi
Emisyon skandalı pahalıya mal olacak
Emisyon skandalı pahalıya mal olacak VW emisyon skandalının ABD'deki mağdurlarıyla uzlaşma yollarını arıyor. Bununla birlikte emisyon skandalından etkilenen araçların şimdiye dek yalnızca yüzde 10'nun onarıldığı belirtildi.
17.06.2021 Dünya
Dev şirkete büyük şok! Ekonomi kulislerine bomba gibi düşen çarpıcı iddia...
Dev şirkete büyük şok! Ekonomi kulislerine bomba gibi düşen çarpıcı iddia... ABD hükümetinin, Volkswagen'in (VW) emisyon skandalıyla ilgili olarak Alman mühendislik firması Bosch'u soruşturduğu öne sürüldü.
17.06.2021 Dünya
Volkswagen'den dev tazminat
Volkswagen'den dev tazminat Alman otomobil devi Volkswagen'in ABD'deki 650 bayisine, dizel emisyon skandalı üzerine uğradıkları zararı tazmin etmek amacıyla 1...
26.08.2016 Ekonomi
Otomobilden daha fazla sosis sattı
Otomobilden daha fazla sosis sattı 2015’te 5.82 milyon otomobil satan Volkswagen’in kendi markasıyla ürettiği sosis satışı ise 7.3 milyona çıktı
22.08.2016 Ekonomi
Volkswagen'e bir darbe de Almanya'dan
Volkswagen'e bir darbe de Almanya'dan ABD'de yaklaşık 15 milyar dolar ceza ödeyecek olan otomobil devi Volkswagen'e bir şok da Almanya'dan...
17.06.2021 Dünya
Dünya devine bir darbe de Almanya’dan
Dünya devine bir darbe de Almanya’dan DİZEL araçların egzoz emisyon değerleriyle oynadığı gerekçesiyle ABD’de yaklaşık 15 milyar dolar ceza ödeyecek olan otomobil devi Volkswagen’e bir şok da Almanya’dan. Süddeutsche Zeitung, NDR ve WDR’in bildirdiğine göre, Braunschweig Savcılığı VW hakkında idari para cezası verilmesi amacıyla soruşturma yürütüyor. Soruşturmayla Volkwagen’in emisyon skandalı nedeniyle elde ettiği haksız kazancı ceza olarak ödeyebileceği belirtiliyor.
8.07.2016 Dünya
Emisyon skandalı: Volkswagen '15 milyar dolar ceza ödeyecek'
Emisyon skandalı: Volkswagen '15 milyar dolar ceza ödeyecek' Araçların egzoz emisyon değerlerini manipüle etmesi nedeniyle Volkswagen hakkında ABD'de açılan davada, yol açtığı zararlara karşılık Alman otomotiv devinin 15 milyar dolar ceza ödemeyi kabul ettiği bildirildi...
28.06.2016 Ekonomi
Skandalın ardından VW'ye ağır ceza!
Skandalın ardından VW'ye ağır ceza! Alman otomotiv devi Volkswagen, emisyon testi manipülasyonu nedeniyle 10 milyar dolardan fazla ödeme yapacağı bildirildi.
23.06.2016 Ekonomi
Volkswagen'e bir darbe de Norveç'ten
Volkswagen'e bir darbe de Norveç'ten Volkswagen’nin büyük hissedarlarından Norveç devlet yatırım fonu, emisyon skandalı yüzünden uğradığı yüz milyonlarca euroluk zararı tazmin etmesi için şirkete dava açıyor.
16.05.2016 Ekonomi
Volkswagen 115 bin aracı geri satın alabilir
Volkswagen 115 bin aracı geri satın alabilir Emisyon testlerinde kullandığı yanıltıcı yazılım nedeniyle Volkswagen'e ağır bir fatura çıkacak. Son açıklamalara göre şirket 115 bin otomobili geri satın alacak.
7.01.2016 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Emisyon Skandalı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emisyon skandalı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.