1970 doğumlu, 1990 SSK girişli ve 1999’da memuriyete başlayan biri ne zaman emekli olur?
1970 doğumlu, 1990 SSK girişli ve 1999’da memuriyete başlayan biri ne zaman emekli olur? Çalışma hayatında olan her kişi, ne zaman emekli olacağını merak ediyor. Sosyal güvenlik sisteminde prim günleri kapsamında emeklilik hakkı elde eden çalışanlar, emeklilik yaşında etkili olan şartları sorguluyor. Emeklilikte öncelikle yaşının doldurulması ve prim ödenen gün sayısının tamamlanması gerekmektedir. Peki, 1970 doğumlu, 1990 SSK girişli ve 1999’da memuriyete başlayan biri ne zaman emekli olur?
8.07.2020 Memur
Sigortalılar dikkat! O parayı geri alabilirsiniz
Sigortalılar dikkat! O parayı geri alabilirsiniz Emeklilik için yaşı doldurmasına rağmen primlerini tamamlayamayan ve tamamlama ihtimali bulunmayan sigortalılar, ödedikleri parayı SGK’dan toplu olarak geri alabilirler.
3.12.2018 Ekonomi
Ne Zaman Emekli Olurum - Emeklilik Şartları Ve Emekli Maaş Sorgulama
Ne Zaman Emekli Olurum - Emeklilik Şartları Ve Emekli Maaş Sorgulama Emekli maaşı sorgulama ve ne zaman emekli olurum hesaplamalarına online olarak ulaşabilirsiniz. Ne zaman emekli olacağınızı emeklilik şartları üzerinden öğrenebilir, emeklilik şartları sayesinde emeklilik planlarınızı da yapabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Ne Zaman Emekli Olurum Hesabı, Emeklilik Şartları Ve Emekli Maaş Dökümü
Ne Zaman Emekli Olurum Hesabı, Emeklilik Şartları Ve Emekli Maaş Dökümü SGK emeklilik şartlarını güncel olarak öğrenmek için, ne zaman emekli olurum sorgulama ekranından yararlanabilirsiniz. Ne zaman emekli olurum hesaplama ve emekli maaş dökümü detayları için haberimize bakalım.
29.09.2021 Gündem