Emekli Polis

Emekli Polis

Son dakika emekli polis haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emekli polis ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emekli polis haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emekli Polis

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emekli polis gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.345 emekli polis haberi bulunmuştur. Tüm emekli polis haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayram temizliği yaparken penceren düşen kadın hayatını kaybetti
Bayram temizliği yaparken penceren düşen kadın hayatını kaybetti Balıkesir’in Bandırma ilçesinde bayram temizliği yaparken 6’ncı kattan düşen Nurhan Doğan (62) hayatını kaybetti.
5.04.2024 Gündem
İstanbul'da göçmen kaçakçılarına operasyon: 4'ü polis 15 gözaltı
İstanbul'da göçmen kaçakçılarına operasyon: 4'ü polis 15 gözaltı İstanbul'da göçmen kaçakçılığı yapanlara yönelik yapılan 2 farklı operasyonda 15 kişi gözaltına alındı. Operasyonda biri emekli 4 polis ve 3 nüfus müdürlüğü çalışanının da aralarında bulunduğu 15 şüpheli gözaltına alındı. Nüfus müdürlüğünde çalışanların ise kaçak göçmenlere usulsüz işlemlerle ikamet izni almalarını sağladıkları ve suça karışan bazı yabancıların parmak izi kayıtları silindikleri öne sürüldü.
11.11.2023 Gündem
İstanbul'da 26 milyon liralık fidye operasyonu! Nefes kesen anlar
İstanbul'da 26 milyon liralık fidye operasyonu! Nefes kesen anlar Beykoz'da kamuflaj giysileri giyerek kendilerini MİT elemanı olarak tanıtan 4 şüpheli, iş adamı S.B. ile yanındaki emekli polis İ.B.'yi kaçırarak darbetti. Kaçırdıkları şüphelilerin ailesinden 26 milyon lira fidye istemeye hazırlanan 4 kişi, 8 saat içinde yakalandı. Kaçırılan S.B. ile İ.B. elleri bağlanmış başlarına siyah torba geçirilmiş olarak kurtarıldı. Şüphelilerin mağdurların otomobilinin önünü keserek onları kaçırdıkları anlar bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
29.09.2023 Yaşam
Beylikdüzü'nde saldırı düzenleyenlerin aracı bulundu! Suikast silahları ele geçirildi
Beylikdüzü'nde saldırı düzenleyenlerin aracı bulundu! Suikast silahları ele geçirildi Beylikdüzü'nde Azerbaycanlı mafya babasının yeğeninin de içinde bulunduğu araca silahlı saldırı düzenleyerek emekli polis memuru Yılmaz Demir'i öldürüp, 3 kişiyi ise yaralayan şüphelilerin kullandığı araç bulundu. Araçta 2 tabanca ile 2 suikast silahı ele geçirildi.
20.09.2023 Gündem
Antalya'da dehşete düşüren olay! Başı ve kolları olmayan ceset bulundu
Antalya'da dehşete düşüren olay! Başı ve kolları olmayan ceset bulundu Antalya'nın Kepez ilçesindeki ormanda, başı ve kolları olmayan, çıplak erkek cesedi bulundu. Polis, ormanda kayıp baş ve kolları aradı.
19.01.2023 Yaşam
Kafe tuvaletinde gizli kamera skandalı! İğrenç olayın detayları ortaya çıktı
Kafe tuvaletinde gizli kamera skandalı! İğrenç olayın detayları ortaya çıktı İstanbul Fatih'te bulunan bir kafede iğrenç bir olay yaşandı. Tuvalette tespit edildi, duyanlar paniğe kapıldı, polis ise şüpheliyi hemen gözaltına aldı. Skandalı müşterilerden Merve B. ortaya çıkarırken, mide bulandıran olay sonrası kadınlar, yaşadıklarını anlattı.
28.12.2022 Yaşam
Polis Maaşları 2023: En yüksek, en düşük polis maaşı ne kadar? Polisler ne kadar maaş alıyor? Polis maaşı 2023 zam ve ek gösterge hesaplama!
Polis Maaşları 2023: En yüksek, en düşük polis maaşı ne kadar? Polisler ne kadar maaş alıyor? Polis maaşı 2023 zam ve ek gösterge hesaplama! 2022’nin son 6 aylık dönemde gerçekleşen enflasyon oranı aralık ayı enflasyonu ile birlikte ortaya çıkacak. Ocak ile Temmuz aralığında geçerli olacak memur zam oranları da enflasyon verilerinin açıklanmasıyla netlik kazanacak. Memur zammı, enflasyon farkı ve ek gösterge 2023 ocak ayı itibariyle polislerin maaşlara yansıyacak. Peki, En yüksek, en düşük polis maaşı ne kadar? Polisler ne kadar maaş alıyor? Polis maaşı 2023 zam ve ek gösterge hesaplama!
9.12.2022 Çalışma Hayatı
5 bin liraya imza attığını zanneden emekli polis 180 bin lira dolandırıldı
5 bin liraya imza attığını zanneden emekli polis 180 bin lira dolandırıldı Ankara’da yaşayan felç hastası emekli polis Ahmet Özcan, kendisine emlakçı olarak tanıtılan şahıstan 5 bin lira borç istedi. Önüne koyulan evraklara 5 bin lira borç almak için imza attığını zanneden Özcan, evine 180 bin liralık ödeme emri gelmesiyle dolandırıldığını anladı.
3.10.2022 Yaşam
Mandalinayı beğenmeyince 2 pazarcıyı vuran emekli polise 11 yıl hapis
Mandalinayı beğenmeyince 2 pazarcıyı vuran emekli polise 11 yıl hapis Bursa'nın Yıldırım ilçesinde mandalinaları beğenmeyince çıkan tartışmada pazarcılar Ömer Dönmez (41) ve Nuri Mutlu'yu (47), silahıyla ateş ederek yaralayan emekli polis memuru Gürkan Erol'un (52) yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme heyeti, tutuksuz sanık Erol'u, 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan 8 yıl 4 ay, 'yaralama' suçundan da 2 yıl 9 ay olmak üzere toplam 11 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırdı.
3.10.2022 Gündem
Memur emeklilerine her ay maaşa göre ödeniyor! Zamla birlikte o tutarlar da arttı, 1.493 lira...
Memur emeklilerine her ay maaşa göre ödeniyor! Zamla birlikte o tutarlar da arttı, 1.493 lira... Memur emeklisi milyonlarca kişiyi kapsıyor! Kuruşu kuruşuna hesaplandı. Enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından zam oranları belli oldu. Memur emeklileri senede 2 kere maaşlarını zamlı olarak alıyor. Yapılan yeni artışa göre ise temmuz ayında maaşlarını yüzde 41.69 zamlı alacak. En düşük memur emekli aylığı 4.121 liradan 5.839 liraya yükselecek. Öte yandan emekli ve hak sahipleri, gelir ve aylık miktarlarına göre her ay belli bir oranda ödeme alıyor. Zamla birlikte memur emeklilerinin ek ödeme tutarlarında da artış oldu. Temmuz ayından itibaren alınacak ek ödeme tutarları maaşlara göre 233 lira ile 1.493 lira arasında değişiyor. Emeklilerin 2022 Temmuz zamlı maaşları kuruşu kuruşuna hesaplandı. Kim ne kadar maaş ve ek ödeme alacak? İşte detaylar...
6.07.2022 Emekli
Kırkpınar'da Altın kemeri getiren oyunu eşekle çalışmış!
Kırkpınar'da Altın kemeri getiren oyunu eşekle çalışmış! Edirne'de gerçekleştirilen 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde başpehlivan olan Cengizhan Şimşek’in, finalde altın kemeri getiren ‘supleks’ adlı oyunu, antrenmanları sırasında eşekle çalıştığı ortaya çıktı.
6.07.2022 Gündem
Hanefi Avcı kimdir, Hanefi Avcı’nın rütbeleri nelerdir? Hanefi Avcı Selahattin Demirtaş için ne dedi?
Hanefi Avcı kimdir, Hanefi Avcı’nın rütbeleri nelerdir? Hanefi Avcı Selahattin Demirtaş için ne dedi? Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Dairesi eski başkanı ve emekli emniyet müdürü Hanefi Avcı'nın rütbeleri geri alındı. Peki, Hanefi Avcı kimdir, Hanefi Avcı’nın rütbeleri nelerdir? Hanefi Avcı Selahattin Demirtaş için ne dedi?
23.06.2022 Gündem
Hanefi Avcı’nın rütbeleri geri alındı
Hanefi Avcı’nın rütbeleri geri alındı Hakkında 7145 sayılı Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun’un ilgili maddesi gereğince soruşturma yürütülen Emekli Emniyet Müdürü Hanefi Avcı’nın rütbelerinin geri alınmasına karar verildi.
23.06.2022 Gündem
Şanlıurfa'da 6 ay süren ‘alo’ soygunu! İşinsanının 50 milyon lirasını çaldılar...
Şanlıurfa'da 6 ay süren ‘alo’ soygunu! İşinsanının 50 milyon lirasını çaldılar... Telefon dolandırıcılarının son kurbanları İstanbul’da yaşayan ihracatçı Nevra K. ve mühendis Ceren A. oldu. Geçen yıl Aralık ayında Ceren A.’yı arayan bir kişi, polis olduğunu söyleyerek, “Kimlik bilgileriniz terör örgütünün eline geçti. Malvarlıklarınıza el koyacaklar. Tüm malvarlıklarınızı satıp paralarını bize verin. Parayı vermezseniz sizi de gözaltına alacağız” dedi.
15.06.2022 Gündem
Emekli aylıklarında ve memur maaşlarında büyük artış! Rakamlar netleşiyor, 1.234 TL fark... İşte kuruşu kuruşuna yeni maaşlar
Emekli aylıklarında ve memur maaşlarında büyük artış! Rakamlar netleşiyor, 1.234 TL fark... İşte kuruşu kuruşuna yeni maaşlar Memur ve emekli milyonların maaşı değişiyor. Memur maaşlarında, emekli aylık ve ikramiyelerinde görüşmemiş artış sağlanacak. Emekli maaşı 1.234 TL artacak. Eklilerin ikramiyesindeki fark ise 45.000 TL'yi bulacak. Enflasyon zammı dışındaki artış ile ilgili detaylar belli oldu. Polis, hemşire, din görevlisi ve diğer meslek gruplarındaki çalışanları doğrudan ilgilendiriyor. 3600 ek gösterge düzenlemesi ile ilgili yeni gelişmeler vatandaşlar tarafından yakından takp ediliyor. Düzenleme tamamlandı. Maaş detayları ortaya çıktı. Emekli ve memurların gözü bir yandan da temmuzda yapılacak zam oranlarına çevrildi. Cuma günü açıklanan enflasyon rakamlarının ardından yeni maaşlar netleşmeye başladı. Yılın ilk yarısındaki enflasyon oranlarının baz alınarak hesaplandığı 2022 temmuz memur ve emekli maaş zammı konusunda 'en düşük emekli maaşı ve memur maaşı ne kadar olacak?' sorusu cevabını buldu. Peki temmuz ayında emekli ve memurlar ne kadar zam alacak? SSK ve Bağ-Kur emeklileri için ne kadar artış göründü? Temmuz zammı ile birlikte öğretmen, polis, hemşire ve diğer memurların yeni maaşları kaç lira olacak? Emekli polis, avukat, teknisyen ve diğer memur emeklileri ne kadar zam olacak? 3600 ek gösterge sonrası kimin maaşı ne kadar artacak? İşte memur ve emeklinin merakla takip ettiği 3600 ek gösterge düzenlemesi ve temmuz zammı ile ilgili son dakika gelişmelerinin detayları...
5.06.2022 Memur
Emekli polis, eski sevgilisini vurup intihar etti! "Kadın 'ölmek istemiyorum' diye bağırıyordu"
Emekli polis, eski sevgilisini vurup intihar etti! "Kadın 'ölmek istemiyorum' diye bağırıyordu" Pendik’te emekli polis memuru, eski sevgilisi olduğu iddia edilen kadını sokak ortasında silahla 2 el ateş ederek yaraladı. Yaralı kadın hastaneye kaldırılırken, emekli polis memuru evinde intihar etti. Kadını aracı ile hastaneye götüren Cemil Aydoğmuş, "Kadının bağırma sesleri geldi. Dışarı çıktık, kadın koşarak bize doğru geliyordu. Omuzundan ve kalçasından vurulmuştu. 'Ölmek istemiyorum' diye bağırıyordu." dedi.
2.06.2022 Yaşam
Emekli maaşları ve ikramiyeleri artacak! Kuruşu kuruşuna hesaplandı,  6.961 TL...
Emekli maaşları ve ikramiyeleri artacak! Kuruşu kuruşuna hesaplandı, 6.961 TL... İkramiye ve maaşlara zam! Emekli, memur milyonlar alacak. Tek tek açıklandı. 3600 ek gösterge için bir yandan çalışmalar sürerken, diğer yandan da düzenlemeye ilişkin detaylar milyonlarca memur tarafından merak ediliyor. Ek gösterge düzenlemesi ile emekli maaşı ve emekli ikramiyeleri büyük oranda artacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, ek göstergede çalışmanın bu ay sonu tamamlanacağını ve kamuoyu ile paylaşılacağını belirtmişti. Peki kimin ek göstergesi ne kadar artacak? Yeni emekli aylığı ve ikramiyeleri ne kadar olacak? Ek gösterge düzenlemesi hayata geçirildiğinde emekli polis maaşı 5.571 TL'den 6.961, emekli öğretmen maaşı 5.627 liradan 6.861 liraya çıkacak. İşte 3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmelerinin detayları...
23.05.2022 Çalışma Hayatı
Savaş Aydoğan bulundu mu, Müge Anlı’da aranan kayıp Aydoğan’ın sevgilisi Merve ifadesinde ne dedi? Cem Tuna kimdir?
Savaş Aydoğan bulundu mu, Müge Anlı’da aranan kayıp Aydoğan’ın sevgilisi Merve ifadesinde ne dedi? Cem Tuna kimdir? Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ele alınan kayıp kuaför Savaş Aydoğan’ın akıbeti merak konusu oldu. Sakarya'da kuaför Savaş Aydoğan (42), sırra kadem basarken, olayla ilgili ifadesi alınan arkadaşı Cem Tuna da Aydoğan’dan 12 gün sonra ortadan kayboldu. İki arkadaşı bulmak için arama çalışması başlatan polis, Aydoğan'ın sevgilisi Merve E.'yi (25) gözaltına aldı. Söz konusu gelişmenin ardından Savaş Aydoğan bulundu mu, Müge Anlı’da aranan kayıp Aydoğan’ın sevgilisi Merve ifadesinde ne dedi? Cem Tuna kimdir? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
20.05.2022 Yaşam
İstanbul'da dehşet! Emekli polis, sokak ortasında kadını öldürüp intihar etti
İstanbul'da dehşet! Emekli polis, sokak ortasında kadını öldürüp intihar etti Beylikdüzü'nde emekli polis olduğu öğrenilen H.Ö., sokak ortasında tartıştığı Y.K. isimli kadını tabanca ile vurduktan sonra intihar etti. Ağır şekilde yaralanan kadının, hastanede hayatını kaybettiği öğrenilirken, yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
17.05.2022 Yaşam
Emekli polis, komşusunu vurdu: 'Bana 2 yıldır rahat vermedi'
Emekli polis, komşusunu vurdu: 'Bana 2 yıldır rahat vermedi' Antalya’da emekli polis, tartıştığı komşusunu önce beylik tabancası ile 2 el ateş ederek kasık ve dizinden yaraladı, ardından olayın gerçekleştiği yerden 2 kilometre uzaklıkta telsim oldu. İlk ifadesinde ise, “Bana saldırdı. Ben bir iki tane ayağına sıkıp bırakacaktım” dedi.
30.03.2022 Yaşam
Tapu, banka bilgileri, altın... Günde 60 kişiye ulaşıyorlar, hemen...
Tapu, banka bilgileri, altın... Günde 60 kişiye ulaşıyorlar, hemen... Emekli polis İsa Altun, günde 60 kişiyi dolandıran ‘teleçakallar’ın şeytani yöntemlerini Hürriyet’e anlattı ve uyardı: “Hedef kişinin tüm kimlik bilgileri, banka bilgileri ve diğer bilgilere sahip olmadan asla aramazlar. Eğer biri size telefonda operasyon, banka, polis, altın diyorsa onu dinlemeyin ve telefonu hemen kapatın.”
20.02.2022 Yaşam
Telefon dolandırıcılığına günde 60 kurban! Tele çakallara özel savcılık...
Telefon dolandırıcılığına günde 60 kurban! Tele çakallara özel savcılık... Dolandırıcılar internet üzerinden, çoğunlukla bilinmedik internet sitelerinden alışveriş yapan ya da kendilerine gönderilen sözde ödülleri almak için banka bilgilerini girenleri dolandırıyor. Tele dolandırıcıların hedefinde ise çoğunlukla yaşlılar var. Günde 60’tan fazla kişi dolandırıldığını söyleyerek savcılıklara, polise başvuruyor. Son zamanlarda dolandırılanların sayısı o kadar arttı ki, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı bu şikayetler için özel bir büro kurma kararı aldı.
19.02.2022 Gündem
Fenomen ismin babası takıntılı hayranını öldürdü
Fenomen ismin babası takıntılı hayranını öldürdü 15 yaşındaki Ava Majury TikTok yıldızı takıntılı hayranının evini basması sonrası dehşet dolu anlar yaşadı. Majury'nin emekli polis olan babası saldırganı öldürdü. Babanın eylemi nefsi müdafaa olarak değerlendirildi ve ceza verilmedi. ABD, 15 yaşındaki TikTok yıldızı Ava Majury'i konuşuyor.
18.02.2022 Dünya
Ceren'in öldürülmesinde kullanılan tabancanın iadesine tepki
Ceren'in öldürülmesinde kullanılan tabancanın iadesine tepki Ankara'da, Çankaya Üniversitesi'nde derste kendisini kopya çekerken yakalayan Araştırma Görevlisi Ceren Damar Şenel'i (27) öldürdüğü gerekçesiyle ağırlaştırılmış müebbet hapse çarptırılan ve cezası Yargıtay tarafında onanan Hasan İsmail Hikmet'in (23) suçta kullandığı tabanca, mahkeme kararıyla ruhsat sahibi babası emekli polis Ömer Hikmet'e iade edildi. Ceren Damar Şenel'in babası Mustafa Damar, karara tepki gösterdi. Hukukçular da silahın teslim edilmesinin vicdanları zedeleyen bir karar olduğunu söyledi.
27.01.2022 Yaşam
2022 polis maaşı ne kadar oldu? En düşük polis maaşı ne kadar? Emekli polis maaşı ne kadar oldu? İşte 2022 yılı yeni polis maaşları
2022 polis maaşı ne kadar oldu? En düşük polis maaşı ne kadar? Emekli polis maaşı ne kadar oldu? İşte 2022 yılı yeni polis maaşları 2022 polis memuru maaşlarına yapılacak zam belli oldu. TÜİK tarafından açıklanan aralık enflasyonuyla beraber 2021 yıllık enflasyonu da ortaya çıktı. Memura 2022 yılı ocak ve temmuz aylarını kapsayacak ilk altı ay için yüzde 25.65 ile yüzde 27 arasındaki oranlarda zammı hak etmiş oldu. Kabine toplantısının ardından memurlara verilen ek zam ile birlikte enflasyon farkına ek olarak yüzde 2,5 zamla toplamda yüzde 30,5 zam yapılacak. Peki, 2022 polis maaşı ne kadar oldu? En düşük polis maaşı ne kadar? Emekli polis maaşı ne kadar oldu? İşte 2022 yılı yeni polis maaşları ile ilgili tüm detaylar…
4.01.2022 Memur

Benzer Haber Etiketleri

Emekli Polis ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emekli polis haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.