Elvan

Elvan

Son dakika elvan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan elvan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını elvan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elvan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elvan gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.110 elvan haberi bulunmuştur. Tüm elvan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bilim Sincan açıldı
Bilim Sincan açıldı “Teknoloji geliştiren bir Türkiye” hedefiyle Türkiye’nin dört bir yanına bilim ve teknoloji yaymayı amaçlayan “Bilim Türkiye Ailesine” son olarak “Bilim Sincan” katıldı.
14.03.2024 Yaşam
Kalyon Holding’de görev devir teslimleri ve yeni atamalar
Kalyon Holding’de görev devir teslimleri ve yeni atamalar Kalyon Holding’in bünyesinde görev devir teslimleri ile yeni atamalar gerçekleşti.
13.03.2024 Çalışma Hayatı
Elvan Gruda'ya veda! 'Ünlü bir anne babanın çocuğu olmak çok zor'
Elvan Gruda'ya veda! 'Ünlü bir anne babanın çocuğu olmak çok zor' Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Ayşen ve Yılmaz Gruda'nın kızı Elvan Gruda, son yolculuğuna uğurlandı. 55 yaşında hayatını kaybeden Gruda'nın cenazesi Şişli Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Feriköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.
27.12.2023 Magazin
Ayşen Gruda'nın kızı Elvan Gruda 55 yaşında hayatını kaybetti
Ayşen Gruda'nın kızı Elvan Gruda 55 yaşında hayatını kaybetti Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Ayşen ve Yılmaz Gruda çiftinin kızı Elvan Gruda, 55 yaşında yaşamını yitirdi. Elvan Gruda'nın vefatının ardından acı gerçeği yakın arkadaşı oyuncu Tuna Arman açıkladı: 'Kendi seçimiydi, kanseri umursamadı'
25.12.2023 Magazin
Bilim Lefkoşa hizmete açıldı
Bilim Lefkoşa hizmete açıldı Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Bilim Lefkoşa’yı hizmete açtı. Matematik, teknoloji, astronomi ve havacılık, tasarım, tarım, doğa bilimleri, girişimcilik atölyesi ve Deneyap Teknoloji Atölyelerini bünyesinde barındıran Bilim Lefkoşa 6-14 yaş aralığındaki çocukları bilim ve teknolojiyle buluşturacak.
8.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekilli Lütfi Elvan oldu
Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekilli Lütfi Elvan oldu Kalyon Holding’in Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğini, kamuda ve ekonomi yönetiminde önemli görevlerde bulunmuş Lütfi Elvan üstlendi. 2019 yılından bu yana holding bünyesinde bulunan Mustafa Koçar da CEO’luk görevine atandı.
27.09.2023 Ekonomi
Aldıkları daire kabusları oldu, apartmanda sır olay! ‘Biz mezar satın almadık, ev satın aldık’
Aldıkları daire kabusları oldu, apartmanda sır olay! ‘Biz mezar satın almadık, ev satın aldık’ Antalya'nın Serik ilçesinde bir apartmanda yaşanan olay bu kadar da olmaz dedirtti. Büyük umutla aldıkları evlerinde meydana gelen çatlaklar kabusları oldu. Her akşam binada oluşan çatırdama sesinden dolayı bazı ev sahipleri binadan taşınmak zorunda kaldı. Bir saire sahibi ise “Biz mezar satın almadık, ev satın aldık” diyerek isyan etti.
6.08.2023 Yaşam
Efsane geri dönüyor! 'Arka Sokaklar' 18'inci sezonu ile kendi gününde, kendi kanalında
Efsane geri dönüyor! 'Arka Sokaklar' 18'inci sezonu ile kendi gününde, kendi kanalında Kanal D’nin; Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi 'Arka Sokaklar', 18’inci sezonu ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yayınlandığı günden bu yana ilgiyle izlenen ve cuma akşamlarına damga vuran dizinin 18’inci sezonunun yapımcılığını ise D Media üstleniyor.
31.07.2023 Televizyon
TBMM kararı resmen yürürlüğe girdi
TBMM kararı resmen yürürlüğe girdi Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanının, Başkanvekilleri, Katip Üyelikler ve İdare Amirlerine seçilen üyelerin listesi Resmi Gazete’de yayımlandı.
16.06.2023 Gündem
Nureddin Nebati: Mersin milletvekili olarak hizmet etmeye devam edeceğim
Nureddin Nebati: Mersin milletvekili olarak hizmet etmeye devam edeceğim Hazine ve Maliye Bakanlığı görevini Mehmet Şimşek'e devreden Nureddin Nebati, sosyal medyadan konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
4.06.2023 Gündem
Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda devir teslimi! Bakan Mehmet Şimşek'ten ilk mesaj
Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda devir teslimi! Bakan Mehmet Şimşek'ten ilk mesaj Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, görevi törenle Nureddin Nebati'den devraldı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, konuşmasında enflasyonla mücadeleye vurgu yaparak 'Sürdürülebilir büyüme için, mali disiplinin tesis edilmesi ve fiyat istikrarının sağlanması temel hedefimiz olacak. Orta vadede enflasyonunu tek hanelere düşürülmesi, her alanda öngörülebilirliğin artırılması, cari açığı azaltacak yapısal dönüşümün hızlandırılması ülkemiz için hayati önem taşımaktadır' dedi.
4.06.2023 Gündem
Yeni kabinede kimler olacak? Son kulis bilgileri paylaşıldı
Yeni kabinede kimler olacak? Son kulis bilgileri paylaşıldı CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, cumartesi günü açıklanacak yeni kabineye dair son kulis bilgilerini paylaştı. Ahmet Hakan da yeni kabinenin açıklanacağı gün ve saati duyurdu.
1.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak? Bugün Kabine Toplantısı var mı, Yeni Kabine ne zaman toplanacak?
Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak? Bugün Kabine Toplantısı var mı, Yeni Kabine ne zaman toplanacak? Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimini Cumhurbaşkanı Erdoğan kazandı. Milletvekili seçilen bakanlara görev verilip verilmeyeceği netleşirken kabine toplantısı tarihi de belli oldu. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? Bugün Kabine var mı, Yeni Kabine toplantısı başladı mı?
31.05.2023 Gündem
3 ilin talihini 4 kadın değiştirdi
3 ilin talihini 4 kadın değiştirdi 14 Mayıs seçimlerinde, Giresun’un ilk kadın vekili CHP adayı Elvan Işık Gezmiş, Nevşehir’in ilk kadın vekili MHP adayı Filiz Kılıç olurken, AK Parti adayı Derya Yanık ve CHP adayı Asu Kaya Gedik de Osmaniye’nin ilk kadın vekilleri olmayı başardı.
22.05.2023 Gündem
CHP cephesinde moraller bozuk! Yeni dönemde 39 vekil kaybedecek
CHP cephesinde moraller bozuk! Yeni dönemde 39 vekil kaybedecek CHP, Meclis’e taşıdığı ittifak partilerinden anlamlı bir destek alamadı. Tek istisna Mustafa Sarıgül oldu. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde beklediği sonucu alamayan partide moral bozukluğu yaşanıyor.
16.05.2023 Gündem
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi! Tarihe geçtiler
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi! Tarihe geçtiler 14 Mayıs seçimleri sonucunda AK Parti’den 48, CHP’den 26, MHP’den 4, İYİ Parti’den 5, TİP’ten 1 ve Yeşil Sol’dan 30 kadın milletvekili olarak TBMM’ye girdi.
16.05.2023 Gündem
AK Parti, CHP ve İYİ Parti Trabzon’daki milletvekili sayısını korudu
AK Parti, CHP ve İYİ Parti Trabzon’daki milletvekili sayısını korudu 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan 27. dönem milletvekilliği seçimleri ile Doğu Karadeniz Bölgesi’ndeki Artvin, Giresun, Gümüşhane, Trabzon ve Rize illerindeki toplam 17 Milletvekili mecliste söz sahibi oldu.
15.05.2023 Gündem
2023 seçimlerinin sürprizleri! 4 ilde bir ilk yaşandı
2023 seçimlerinin sürprizleri! 4 ilde bir ilk yaşandı 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde tablo kesin olmayan sonuçlara göre şekillenmeye başladı. Bu seçimde bazı ilkler ve sürprizler de yaşandı. Nevşehir ve Giresun'da ilk kez kadın milletvekili seçildi. CHP, Rize'de 43 yıl, Erzincan'da da 8 yıl sonra milletvekili çıkarmayı başardı.
15.05.2023 Gündem
Elvan Işık Gezmiş kimdir? Giresun'un ilk kadın milletvekili Elvan Işık Gezmiş oldu!
Elvan Işık Gezmiş kimdir? Giresun'un ilk kadın milletvekili Elvan Işık Gezmiş oldu! Kesin olmayan sonuçlara göre Giresun'da AK Parti 1, CHP 1 ve MHP 1 milletvekili çıkardı. CHP'den Meclis'e gidecek olan Elvan Işık Gezmiş, Giresun'un ilk kadın milletvekili olacak. Peki, Elvan Işık Gezmiş kimdir?
15.05.2023 Gündem
Eski Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan CNN Türk'te: 2 yılda enflasyon tek haneye iner
Eski Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan CNN Türk'te: 2 yılda enflasyon tek haneye iner AK Partili Lütfi Elvan, CNN Türk ekranlarında Dicle Canova'ya ekonomiye ilişkin önemli açıklamalarda bulunuyor. Elvan "Petrol ve doğal gazda düşüş oldu, enflasyona yönelik tedbirler alınıyor, alınmaya devam edecek. Orta vadede 2 yılda enflasyonun tek haneye inmesi hedefimiz. AK Parti hükümetleri enflasyonla mücadelede oldukça deneyime sahip. Büyümeyi sağlarken enflasyonu düşürebilme becerisini ortaya koyduk" dedi.
25.04.2023 Gündem
Bakan Kurum'dan İstanbul Finans Merkezi açıklaması: Londra ve New York ile rekabet edecek
Bakan Kurum'dan İstanbul Finans Merkezi açıklaması: Londra ve New York ile rekabet edecek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Finans Merkezi açılışında önemli açıklamalarda bulundu.
17.04.2023 Gündem
Müge Anlı ile Tatlı Sert'te şok sözler! 'Yengem kocamla aşk yaşamış. Dünyam yıkıldı'
Müge Anlı ile Tatlı Sert'te şok sözler! 'Yengem kocamla aşk yaşamış. Dünyam yıkıldı' Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşananlar izleyiciyi şaşkına çevirdi. Canlı yayına katılan Anakadın Kural, yengesinin kocasını kaçırdığını ifade etti. Genç kadın, "Yengem Elvan, kocamla aşk yaşamış. Dünyam yıkıldı. Ispanak seralarında yengem adını Fatma diye tanıtmış" ifadelerini kullandı. Yengenin sözleri ise olayı daha karmaşık hale getirdi.
19.01.2023 Yaşam
Edirne’ye akın eden Bulgarlar esnafın yüzünü güldürdü
Edirne’ye akın eden Bulgarlar esnafın yüzünü güldürdü Bulgaristan'dan Edirne'ye akın eden ve yılbaşı alışverişlerini yapan turistler, Edirneli esnafın yüzünü güldürüyor.
10.12.2022 Ekonomi
Berdan Mardini iddialar hakkında ilk kez konuştu!
Berdan Mardini iddialar hakkında ilk kez konuştu! Berdan Mardini'nin öz amcası, önceki gün yeğeni hakkında skandal iddialar ortaya attı. Şahin Karademir, yeğeni tarafından dolandırıldığını öne sürerek, Avcılar'daki evinin önünde 15 kişinin saldırısına uğradığını söyledi. Berdan Mardini, suçlandığı iddialar hakkında ilk kez konuştu.
14.11.2022 Magazin
Üçlü ilişki cinayeti sanığı: Kavga ettik, elinden bıçağı almak için uğraştım
Üçlü ilişki cinayeti sanığı: Kavga ettik, elinden bıçağı almak için uğraştım Antalya'nın Manavgat ilçesinde geçen yıl ocak ayında üçlü cinsel ilişki yaşadıkları Kadir Demir'i (39) öldürüp penisini kestikleri iddiasıyla sevgilisi Nadja Angela Grosser (40) ile tutuklanan Elvan Küçükaltun(48),  ilk duruşmada evde içki içerken Kadir Demir'in grup seks teklif ettiğini iddia ederek, "Nadja da ben de kabul etmedik. Ben tuvalette kusuyordum, bu sırada Kadir ve Nadja yatak odasına gitmişler, ilişkiye giriyorlardı. Kavga ettik, elinden bıçağı almak için uğraşırken parmaklarım kesildi. Biz kavga ederken Nadja odadan çıkmıştı. Sonrasını hatırlamıyorum" dedi.
9.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Elvan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elvan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.