Elmadağ

Elmadağ

Son dakika elmadağ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan elmadağ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını elmadağ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elmadağ

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elmadağ gelişmeleri de dahil olmak üzere 445 elmadağ haberi bulunmuştur. Tüm elmadağ haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul-Sivas arası hızlı tren seferleri başladı! İşte bilet fiyatı
İstanbul-Sivas arası hızlı tren seferleri başladı! İşte bilet fiyatı Sivas-İstanbul arasında aktarmasız Yüksek Hızlı Tren seferleri başladı. Ekspres seferlerle İstanbul-Sivas arası seyahat 7 saat sürecek.
4.05.2024 Ekonomi
Ankara yerel seçim sonuçları! Mansur Yavaş'tan ilk açıklama
Ankara yerel seçim sonuçları! Mansur Yavaş'tan ilk açıklama Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. Oylarını kullanan vatandaşlar gözlerini şimdi de yerel seçim sonuçlarına çevirdi. Ankara seçim sonuçları da merak ediliyor. Seçimi resmi olmayan sonuçlara göre önde götüren CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Çalışmalarımıza inanan, bizlere güvenen, her zaman yanımızda olan başta Genel Başkanımız Özgür Özel olmak üzere önceki dönem başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na, partimizin yönetim kademesinden tüm gönüllülerimize kadar herkese, tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum." dedi. Ankara ve ilçe ilçe seçim sonuçları gazetevatan.com'da...
1.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı: Ankara-İstanbul süper hızlı tren projesini başlattık
Bakan Uraloğlu açıkladı: Ankara-İstanbul süper hızlı tren projesini başlattık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Hattı proje çalışmalarını başlattık. Süper hızlı tren hattımızda saatte 350 kilometre hıza ulaşacak trenlerimizle seyahat süresini 80 dakikaya indireceğiz" dedi.
25.03.2024 Ekonomi
MHP lideri Devlet Bahçeli: 31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak
MHP lideri Devlet Bahçeli: 31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'daki törende açıklamalarda bulundu. "İktidara değil Türkiye'ye muhalefet eden partilere meydanın boş olmadığını göstereceğiz." diyen Bahçeli, konuşmasının devamında "31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak. Bugünkü CHP yönetimi PKK'nın eline geçmiştir. " dedi.
11.02.2024 Gündem
AK Parti Çankaya Belediye Başkan adayı Duhan Kalkan kimdir? Duhan Kalkan kaç yaşında, ne mezunu?
AK Parti Çankaya Belediye Başkan adayı Duhan Kalkan kimdir? Duhan Kalkan kaç yaşında, ne mezunu? AK Parti Çankaya Belediye Başkan adayı belli oldu. 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde AK Parti'nin Çankara Belediye Başkan adayı Duhan Kalkan kimdir? Duhan Kalkan kaç yaşında?
24.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı AK Parti'nin Ankara ilçe belediye başkan adayları, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından tanıtıldı. Erdoğan, ATO konferans salonunda gerçekleşen törende açıklamalarda bulundu. Muhalefete eleştiriler yönelten Erdoğan, "Bol bol şov ve tatil yaptılar. Milletimiz bunun hesabını 31 Mart'ta sandıkta soracaktır. AK Parti kurulduğu günden bu yana milletimizin gönlünde yer etmiştir." dedi.
24.01.2024 Gündem
Feci kaza! Yolcu indirmek için duran minibüse otomobil çarptı: 1 ölü, 10 yaralı
Feci kaza! Yolcu indirmek için duran minibüse otomobil çarptı: 1 ölü, 10 yaralı Ankara’nın Elmadağ ilçesinde, yolcu indirmek için duran minibüse otomobilin çarptığı kazada 1 kişi öldü, 10 kişi yaralandı.
29.07.2023 Gündem
Ankara'da peş peşe patlama sesleri! Makine ve Kimya Endüstrisi yakınında yanan TIR'daki patlama endişe yarattı
Ankara'da peş peşe patlama sesleri! Makine ve Kimya Endüstrisi yakınında yanan TIR'daki patlama endişe yarattı Ankara'nın Elmadağ ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettikten sonra bariyerleri yıkarak şarampole yuvarlanan TIR'da çıkan yangın sırasında aracın lastikleri patladı. Makine ve Kimya Endüstrisi'ne (MKE) ait Roket ve Patlayıcı Fabrikası yakınında meydana gelen kazada patlama sesleri, çevrede oturanlar tarafından fabrikada daha önce olduğu gibi patlama meydana geldiği endişesiyle panik ve korku yaşadı.
27.07.2023 Gündem
Roket fabrikasındaki patlamada 3 kişi tutuklandı
Roket fabrikasındaki patlamada 3 kişi tutuklandı Ankara'nın Elmadağ ilçesindeki MKE Roket ve Patlayıcı Fabrikasında meydana gelen patlamayla ilgili gözaltınan alınan 7 şüpheliden 3'ü 'taksirle birden fazla insanın ölümüne sebebiyet verme' suçundan tutuklandı.
17.06.2023 Gündem
Patlamada şehit olan işçiler, son yolculuğuna uğurlandı
Patlamada şehit olan işçiler, son yolculuğuna uğurlandı Ankara'da Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE) Roket ve Patlayıcı Madde Fabrikası'ndaki patlamada şehit olan 5 işçiden, Mehmet Kutlu (51), İhsan Küçükerdem (27) ve İbrahim Özdemir (24), Elmadağ ilçesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.
13.06.2023 Gündem
Bakan Göktaş: Deprem bölgesinde yapacak çok işimiz var
Bakan Göktaş: Deprem bölgesinde yapacak çok işimiz var Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bakanlık görevindeki ilk ziyaretini Kahramanmaraş’a yaptığını belirterek, "Çünkü bu bölgede yapacak çok işimiz var’’ dedi.
10.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan roket fabrikasındaki patlamayla ilgili soruşturma talimatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan roket fabrikasındaki patlamayla ilgili soruşturma talimatı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da MKE roket ve patlayıcı fabrikasında meydana gelen patlamayla ilgili Bakan Güler'i arayarak tahkikat başlatılması talimatını verdi.
10.06.2023 Gündem
MKE roket ve patlayıcı fabrikasında yangın!
MKE roket ve patlayıcı fabrikasında yangın! Ankara'nın Elmadağ ilçesindeki Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) Roket ve Patlayıcı Madde Fabrikası'nda patlama sonrası yangın çıktı. MSB'den yapılan açıklamada, "Patlama neticesinde 5 işçimiz şehit olmuştur. Olay ile ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı" denildi.
10.06.2023 Vatan TV
MKE roket fabrikasında yangın mı çıktı? Ankara MKE roket fabrikası neden patladı, ölü ve yaralılar var mı?
MKE roket fabrikasında yangın mı çıktı? Ankara MKE roket fabrikası neden patladı, ölü ve yaralılar var mı? "MKE roket fabrikasında yangın mı çıktı, Ankara roket fabrikası neden patladı?" sorusunun yanıtı araştırılıyor. Ankara'nın Elmadağ ilçesindeki Makine ve Kimya Endüstrisi'ne (MKE) ait Roket ve Patlayıcı Fabrikası'nda patlama meydana geldi. Peki, Ankara MKE roket fabrikasında çıkan yangında ölü ve yaralılar var mı?
10.06.2023 Gündem
Ankara'da roket fabrikasında patlama! Bakanlık açıkladı: 5 işçi şehit oldu
Ankara'da roket fabrikasında patlama! Bakanlık açıkladı: 5 işçi şehit oldu Ankara'nın Elmadağ ilçesindeki Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) Roket ve Patlayıcı Madde Fabrikası'nda patlama sonrası yangın çıktı. MSB'den yapılan açıklamada, "Patlama neticesinde 5 işçimiz şehit olmuştur. Olay ile ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı" denildi. Ankara Valisi Vasip Şahin yaptığı açıklamada, "İlk incelemelere göre patlamanın kimyasal tepkime kaynaklı olduğu düşünülüyor" dedi.
10.06.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Ankara-Sivas hızlı treni ile 125 binden fazla kişi yolculuk yaptı
Bakan Karaismailoğlu: Ankara-Sivas hızlı treni ile 125 binden fazla kişi yolculuk yaptı  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 26 Nisan 2023 tarihinde hizmete açtıkları Ankara-Sivas hızlı tren hattında 125 binden fazla kişinin seyahat ettiğini açıkladı.
2.06.2023 Gündem
Ankara’da ilçe ilçe seçim sonuçları
Ankara’da ilçe ilçe seçim sonuçları Türkiye ikinci kez cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık başına gitti. YSK'nın seçim yasağını kaldırmasının ardından Ankara'dan sonuçlar geldi.
28.05.2023 Gündem
İki ilimizde şiddetli yağmur! Yollar tahrip oldu, vatandaşlar zor anlar yaşadı
İki ilimizde şiddetli yağmur! Yollar tahrip oldu, vatandaşlar zor anlar yaşadı Ankara ve İzmir'de etkili olan şiddetli yağmur vatandaşlara zor anlar yaşattı. Ankara’da meydana gelen şiddetli sağanak yolların bozulmasına neden oldu. Tahrip olan yolda araçlar güçlükle ilerlerken, sürücüler zor anlar yaşadı. İzmir’de ise aniden bastıran sağanak yağış, tarihi Kemeraltı Çarşısı olmak üzere bazı noktaları sular altında bıraktı, vatandaşlar zor anlar yaşadı.
18.05.2023 Gündem
Başkent'teki sel Elmadağ’daki yolları kullanılamaz hale getirdi
Başkent'teki sel Elmadağ’daki yolları kullanılamaz hale getirdi Ankara’da dün meydana gelen şiddetli sağanak yolların bozulmasına neden oldu. Tahrip olan yolda araçlar güçlükle ilerlerken, sürücüler zor anlar yaşadı.
18.05.2023 Vatan TV
Ankara'da oy sayım işlemleri devam ediyor! İşte ilk sonuçlar
Ankara'da oy sayım işlemleri devam ediyor! İşte ilk sonuçlar Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oy verme işlemi saat 17.00 itibariyle sona erdi. Sabah saat 08.00'de başlayan Cumhurbaşkanı seçimi için 3 aday yarıştı. Türkiye'nin, 5 yıl boyunca görev yapacak cumhurbaşkanı ile yeni parlamento üyelerinin belirleneceği seçim için ülke genelinde 973 ilçe, 1094 ilçe seçim kurulunda 191 binden fazla sandık kuruldu. İşte ilçe ilçe ilk sonuçlar...
14.05.2023 Gündem
Türkiye'nin ilk havacılık ve uzay lisesi Ankara'da açıldı! Bakan Özer duyurdu
Türkiye'nin ilk havacılık ve uzay lisesi Ankara'da açıldı! Bakan Özer duyurdu Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, savunma sanayi alanında sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli insan kaynağının yetişeceği uzay ve havacılık teknolojisi alanında Türkiye'nin ilk meslek lisesinin Ankara'nın Elmadağ ilçesinde açıldığını duyurdu.
7.05.2023 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz görevdeyken Selo içeriden çıkamaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz görevdeyken Selo içeriden çıkamaz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen Ankara mitinginde açıklamalarda bulunarak "Ekonomiden zerre kadar anlayanlar düşünsün, ne diyor bay bay Kemal; Londra'dan 300 milyar dolar getirecekmiş. Sen bir defa hangi görevdesin? Nasıl oluyor da olmayan bir şeyi getiriyorsun? Herhalde bunlar daha önce getirdikleri esrar, eroin vs. bunların bedelini geri döndürme gibi gayreti var" dedi.
30.04.2023 Gündem
Ankara-Sivas Hızlı Tren hattında ilk sefer! Bakan Karaismailoğlu: Bakü'ye kadar hattı planladık
Ankara-Sivas Hızlı Tren hattında ilk sefer! Bakan Karaismailoğlu: Bakü'ye kadar hattı planladık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bugün açılışı gerçekleşecek olan Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı ile ilgili CNN TÜRK'te konuştu. Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı ile yolculuğun 2 saate düşeceğini belirten Bakan Karaismailoğlu, 'Bu yatırımlar sayesinde Türkiye’nin önü açıldı. Karayolunda da, havayolunda da. Yarın da yerli ve milli trenimiz ile Adapazarı’nda yolcu taşımaya başlıyoruz.' dedi. Öte yandan Karaismailoğlu daha sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile hızlı tren ile yola çıktıklarını duyurdu.
26.04.2023 Ekonomi
Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı bugün açılıyor
Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı bugün açılıyor Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı bugün açılıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, hattın tamamlanmasıyla toplam demir yolu uzunluğunun 13 bin 896 kilometreye çıkacağını söyleyerek, "Ankara-Sivas arasındaki mesafeyi 603 kilometreden 405 kilometreye düşürdük" dedi.
26.04.2023 Gündem
Ankara-Sivas hızlı tren hattı ne zaman açılacak? Ankara-Sivas hızlı tren hattı nerelerden geçiyor? (Ankara-Sivas hızlı tren hattı durakları)
Ankara-Sivas hızlı tren hattı ne zaman açılacak? Ankara-Sivas hızlı tren hattı nerelerden geçiyor? (Ankara-Sivas hızlı tren hattı durakları) Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ulaştırma projelerinde gelinen son durum ve yeni projeler için önemli açıklamalarda bulundu. Karaismailoğlu, "Ankara-Sivas hattımızı 1 hafta sonra açıyoruz. 2 saatte Ankara'dan Sivas'a gidecek" dedi. Peki, Ankara-Sivas hızlı tren hattı ne zaman açılacak? Ankara-Sivas hızlı tren hattı nerelerden geçiyor?
15.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Elmadağ ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elmadağ haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.