Elif Yılmaz

Elif Yılmaz

Son dakika Elif Yılmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Elif Yılmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Elif Yılmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elif Yılmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elif yılmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 585 elif yılmaz haberi bulunmuştur. Tüm elif yılmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
6 kişinin yaralandığı doğal gaz patlamasında, 14 daire hasar gördü
6 kişinin yaralandığı doğal gaz patlamasında, 14 daire hasar gördü Kars'ta 5 katlı apartmanın 3'üncü katındaki dairede doğal gaz sıkışmasından kaynaklanan patlamada yaralanan 6 kişiden 5'i taburcu edildi. Kars Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, 14 dairede hasar oluştuğunu tespit etti.
21.12.2023 Gündem
Cem Belevi: İrem Derici çok güzel bir şey söyledi!
Cem Belevi: İrem Derici çok güzel bir şey söyledi! Ünlü şarkıcı Cem Belevi katıldığı bir davette 'ihanet' iddialarının ardından olaylı bir şekilde yollarını ayırdığı eski sevgilisi İrem Derici'yle aralarındaki buzları erittiğini dile getirdi. Şarkıcı, "Güzel oldu karşılıklı anlaştık. Sonuçta üç günlük, dünya geçiyor gidiyoruz. Küs kalmanın, kin tutmanın hiç kimseye faydası yok" dedi.
9.01.2023 Magazin
Yeni yıla saatler kala İstiklal Caddesi ve Taksim'e akın ettiler
Yeni yıla saatler kala İstiklal Caddesi ve Taksim'e akın ettiler İstanbul'da yılbaşı yoğunluğu Taksim İstiklal Caddesi’nde oluştu. Polis, İstiklal Caddesi ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Yılbaşı alışverişi denilince akla ilk gelen Eminönü'nde alışverişi son ana bırakanlar büyük yoğunluk oluşturdu. Yılbaşı gecesini evde geçirmek isteyenlerin tercihi ise lokum, kuruyemiş ve sucuk gibi ürünlerden yana oldu.
31.12.2022 Yaşam
Elif Yılmaz: Bekarım çok mutluyum
Elif Yılmaz: Bekarım çok mutluyum Birçok yarışmada birincilik alan manken Elif Yılmaz ile Trabzonsporlu Batuhan Kör’ün mayıs ayında aşk yaşadıkları ortaya çıkmıştı. Yazı romantik bir şekilde birlikte geçiren çiftten ayrılık haberi geldi. Önceki akşam 26’ncı doğum gününü kutlayan Yılmaz açıklamalarda bulundu.
29.11.2022 Magazin
Elif Yılmaz ve Batuhan Kör denizde aşka geldi!
Elif Yılmaz ve Batuhan Kör denizde aşka geldi! Miss Fashion TV 2020 Turkey birincisi, oyuncu ve şarkıcı Elif Yılmaz, önceki gün Çeşme'de bir plajda Trabzonsporlu futbolcu sevgilisi Batuhan Kör ile birlikte kameralara yansıdı. Görüntülendiklerinden habersiz çift, birbirlerini öpücüklere boğdu.
6.06.2022 Magazin
Model Elif Yılmaz’ın yılbaşı dileği gerçek oldu!
Model Elif Yılmaz’ın yılbaşı dileği gerçek oldu! Model Elif Yılmaz’ın yılbaşı dileği gerçek oldu. 2022’ye girerken aşk dileyen güzel yıldız, Trabzonsporlu futbolcu Batuhan Kör’le ilişki yaşamaya başladı.
15.05.2022 Magazin
İşsiz kalınca nafakayı ödeyemedi, 6 yılda 15 kez cezaevine girdi! '3 ayda bir beni tutuklatıyor'
İşsiz kalınca nafakayı ödeyemedi, 6 yılda 15 kez cezaevine girdi! '3 ayda bir beni tutuklatıyor' Ankara'da, halde kabzımal olan Orhan Korkmaz (49), işlerinin bozulması nedeniyle evi terk eden 16 yıllık eşinden 2015'te boşandı, mahkeme de aylık 500 TL nafaka ödemesine karar verdi. Korkmaz, nafakayı ödeyemeyince 6 yılda 3'er aylık sürelerde 15 kez cezaevine girdi. 80 bin TL nafaka borcu olan Korkmaz, sürekli cezaevine girince işte çalışamadığını, nafakanın düşürülmesi veya kaldırılması için dava da açamadığını söyledi.
30.03.2022 Gündem
16 yaşındaki Elif'ten 1 aydır haber alınamıyor
16 yaşındaki Elif'ten 1 aydır haber alınamıyor Antalya'nın Serik ilçesinde bir ay önce okula gitmek için evden çıkan 16 yaşındaki genç kızdan bir daha haber alınamadı. Ailesi, genç kızın kaçırılmış olabileceğini düşünüyor.
29.03.2022 Yaşam
Çiftlik evinde korkunç olay! Dedesi küçük Elif'i fark etmeyince...
Çiftlik evinde korkunç olay! Dedesi küçük Elif'i fark etmeyince... Niğde'de dedesinin kullandığı traktörün çarpmasıyla ağır yaralanan Elif Yılmaz (2) kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
26.09.2021 Gündem
Kanal D'den yeni sezona 'Başrol Sensin'li merhaba
Kanal D'den yeni sezona 'Başrol Sensin'li merhaba Kanal D, yeni yayın dönemine “Başrol Sensin” sloganıyla start verdi. Kuruçeşme Açıkhava’da yapılan ve çok sayıda konuğun katıldığı muhteşem geceye ünlü isimler şarkılarıyla renk kattı.
13.09.2021 Magazin
Elif Yılmaz iki ayrı elbiseyle şaşırttı!
Elif Yılmaz iki ayrı elbiseyle şaşırttı! Kanal D’nin her cumartesi-pazar canlı yayınla ekrana gelen, haberleri ile olduğu kadar ilk’leri ile de adından söz ettiren programı Magazin D, yine çok konuşulacak bir bölümle ekrana geldi.
13.06.2021 Televizyon
Magazin D, yaz aylarının da vazgeçilmezi olacak!
Magazin D, yaz aylarının da vazgeçilmezi olacak! Kanal D'nin her Cumartesi ve Pazar günleri yayınlanan magazin programı Magazin D, Elif Yılmaz'ın sunumu ile bu yaz da ekranın vazgeçilmezi olacak.
13.06.2021 Televizyon
Hakan Yılmaz ve eşine darp davasında flaş karar!
Hakan Yılmaz ve eşine darp davasında flaş karar! Oyuncu Hakan Yılmaz ve eşi Elif Yılmaz'ın 2017 yılında bir otel lobisinde darp edilmesine ilişkin davada karar çıktı.
11.03.2021 Magazin
Bitlis şehitleri isimleri memleketleri…
Bitlis şehitleri isimleri memleketleri… Türkiye, Bitlis'ten gelen haber ile yasta. Bingöl'den kalkan askeri helikopterin kaza kırıma uğradığı olayda 11 askerimiz şehit oldu. Helikopter kazasından yaralı olarak kurtulan 2 askerimizin de kimlik bilgileri belirlendi. Şehit olan askerlerimizden birinin Elazığ'daki 8'inci Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş'ın olduğu öğrenildi. Bitlis şehitleri isimleri memleketleri…
5.03.2021 Gündem
Bitlis şehitlerimizin isimleri belli oldu! Türkiye'ye ateş düştü
Bitlis şehitlerimizin isimleri belli oldu! Türkiye'ye ateş düştü Bingöl'den Tatvan ilçesine gitmek üzere havalanan askeri helikopterin kaza kırıma uğraması sonucu 11 asker şehit oldu, 2 asker de yaralandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ı arayarak bilgi aldı. Kazanın duyulduğu ilk andan itibaren arama kurtarma çalışmalarını yakından takip eden Erdoğan, şehitlere rahmet, ailelere ve TSK'ya başsağlığı diledi. Bakan Akar beraberinde Genelkurmay Başkanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı ile helikopter kazasına ilişkin incelemelerde bulunmak üzere bölgeye gitti. Akar burada yaptığı açıklamada, "İlk bilgilere ve görgü tanıklarının ifadelerine göre kazanın ani değişim gösteren olumsuz hava şartları nedeniyle meydana geldiği değerlendirilmektedir. Kaza kırım ekibi incelemelere bugün başlayacak. Bu elim olayın kesin nedeni ayrıntılı inceleme sonucunda belirlenecek." ifadelerini kullandı. Öte yandan şehit olan askerden birinin Elazığ'daki 8'inci Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş'ın olduğu öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, helikopter kazasında şehit olan Korgeneral Osman Erbaş'ın oğlu Yiğitalp Erbaş ile telefonda görüşerek taziyelerini iletti.
5.03.2021 Gündem
Oyuncu Hakan Yılmaz ve eşi darp edilmişti! Flaş gelişme: Hapis...
Oyuncu Hakan Yılmaz ve eşi darp edilmişti! Flaş gelişme: Hapis... Etiler'de 2017 yılında Oyuncu Hakan Yılmaz ve eşi Elif Yılmaz'ın bir otelin lobisinde darp edilmesine ilişkin, 3 tutuksuz sanık hakkında açılan davada mütalaa verildi.
24.02.2021 Gündem
Karısını ve arkadaşını öldürdü! Yasak aşk...
Karısını ve arkadaşını öldürdü! Yasak aşk... İstanbul Arnavutköy’de eşi ve arkadaşını öldüren şüpheli yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlının olay yerine geliş ve olaydan sonra kaçış anları ile silahlı çöpe atması kameralara yansıdı.
25.09.2020 Gündem
'Ölümsüzlük iksiri' kombucha çayı, bağışıklık sistemini güçlendiriyor
'Ölümsüzlük iksiri' kombucha çayı, bağışıklık sistemini güçlendiriyor Doğu Asya'nın fermente içeceği kombucha çayının, bağışıklık sisteminden sindirim sistemine birçok yararı var. Scobby isimli mayadan, siyah veya yeşil çaydan yapılan içecek, birçok evde de yerini almaya başladı. İzmirli girişimci Elif Yılmaz Koçak, kambucha çayının yazın 8 gün, kışın ise 15 günde evde kolaylıkla hazırlanabileceğini söyledi.
10.08.2020 Yaşam
Başkent Market nerede açıldı? Başkent Market projesi hakkında merak edilenler…
Başkent Market nerede açıldı? Başkent Market projesi hakkında merak edilenler… Ankara Büyükşehir Belediyesi, ilk ‘Başkent Market’i Etimesgut ilçesinde açtı. Ankara’da üretim yapan kadın kooperatifleri ve birliklerinin ürünlerinin satıldığı marketlerle yerel üreticinin desteklenmesi amaçlanıyor.
1.05.2020 Gündem
Liseli 2 genç kız derede boğuldu
Liseli 2 genç kız derede boğuldu Bingöl'de derede hayatını kaybeden 2 lise öğrencisinin son anlarının görüntüsü ortaya çıktı. Yürek burkan görüntülerde şakalaşan kızların bir anda suya kapıldığı ve arkadaşlarının çığlık atarak yardım istediği yer alıyor.
9.05.2019 Yaşam
Hakan Yılmaz ve eşine saldıran zanlı kendini böyle savundu
Hakan Yılmaz ve eşine saldıran zanlı kendini böyle savundu Oyuncu Hakan Yılmaz ve eşi Elif Yılmaz'ın Etiler'de bir otelin lobisinden darp edilmeleriyle ilgili davaya devam edildi. Duruşmada müteahhitlik yaptığını söyleyen sanık Denizhan Vural suçlamayı reddederek "Söz konusu devletimiz, vatanımız, bayrağımızsa karşımdaki ünlü olsun, olmasın üzerimize düşeni yaparız. Memleketime, vatanıma laf olunca tepkimi gösterdim" dedi.
4.12.2018 Yaşam
Bir Umut Yeter 2. bölüm için heyecan dorukta!
Bir Umut Yeter 2. bölüm için heyecan dorukta! Bir Umut Yeter bu akşam 2. bölümü ile ekrana gelecek. Heyecan dolu dakikaların yaşanacağı dizinin yeni bölümünde Vicdanı ve Elif arasında kalan Yılmaz, Umut'u gerçek annesine verecek mi? İşte Bir Umut Yeter 2. bölüm fragmanları...
6.10.2018 Gündem
Hakan Yılmaz'a darp davasında flaş ifade!
Hakan Yılmaz'a darp davasında flaş ifade! İstanbul 50. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuksuz sanık Mahsar Algül ile sanık avukatları katıldı.
12.07.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Elif Yılmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elif yılmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.