Elif Doğan Türkmen

Elif Doğan Türkmen

Son dakika elif doğan türkmen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan elif doğan türkmen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını elif doğan türkmen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elif Doğan Türkmen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elif doğan türkmen gelişmeleri de dahil olmak üzere 65 elif doğan türkmen haberi bulunmuştur. Tüm elif doğan türkmen haberleri aşağıda listelenmiştir.
CHP'de aday listesi krizi
CHP'de aday listesi krizi Milletvekili aday listesi açıklanan CHP'de önseçimle gelen çok sayıda milletvekili liste dışı kalırken, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun ise kadrosunu koruduğu yorumları yapılıyor.
22.05.2018 Siyaset
Son dakika: CHP'nin milletvekili adayları belli oldu! Çok sayıda vekil liste dışı kaldı!
Son dakika: CHP'nin milletvekili adayları belli oldu! Çok sayıda vekil liste dışı kaldı! Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında dün yapılan PM toplantısında, CHP'nin 24 Haziran'daki seçime ilişkin milletvekili aday listesi kesinleşti. Listeye göre, Kılıçdaroğlu İzmir 2. bölge 1. sıradan aday olurken, eski Genel Başkan Deniz Baykal Antalya 1. sırada gösterildi. İlhan Cihaner, barış Yarkadaş, Ali Şeker, Mustafa Balbay gibi 61 vekil liste dışı kaldı. Sürpriz isimler listelerde yer aldı.
21.05.2018 Siyaset
Makam aracına düşkün vekiller ortaya çıktı!
Makam aracına düşkün vekiller ortaya çıktı! Makam aracı sahibi vekillerin kat ettiği yol ve harcadıkları benzin miktarının faturası ortaya çıktı. Listedeki vekillerden biri oldukça dikkat çekici. O isim 1 milyon 200 bin liralık iletişim faturasıyla tartışma yaratan CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen...
25.02.2017 Siyaset
CHP Türkmen'in yerine Hürriyet'i  aday gösterdi
CHP Türkmen'in yerine Hürriyet'i aday gösterdi CHP, Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen'den boşalan TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyeliği için CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet'i aday gösterdi
16.02.2017 Siyaset
CHP'li Türkmen Zana'nın odasını istedi
CHP'li Türkmen Zana'nın odasını istedi CHP'li Elif Doğan Türkmen, Leyla Zana'nın odasını istedi, onay çıkmadı
10.02.2017 Siyaset
CHP, katip üyeliği için seçim yapacak
CHP, katip üyeliği için seçim yapacak CHP TBMM Grubu, Elif Doğan Türkmen'in milyonluk haberleşme faturasının ardından istifasıyla boşalan TBMM Katip üyeliği için 16 Şubat'ta seçim yapacak.
9.02.2017 Siyaset
CHP'li Elif Doğan Türkmen'e bir şok daha!
CHP'li Elif Doğan Türkmen'e bir şok daha! İzmirli Avukat Fatih Kanmaz, TBMM Başkanlık Divan Üyesi iken 1 milyon 200 bin liralık telefon faturasıyla tartışmalara konu olan CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen hakkında suç duyurusunda bulundu.
29.09.2021 Gündem
Doğu Karadeniz'in referandum yorumu
Doğu Karadeniz'in referandum yorumu Doğu Karadeniz Bölgesi'ndeki Trabzon, Giresun, Rize ve Artvin illerinde yeni anayasanın oylanacağı referandum ile ilgili yapılan sokak röportajında ”Evet” diyenler çoğunlukta olurken, bazıları ise henüz kararını vermediğini belirtti.
7.02.2017 Siyaset
Burhan Kuzu: Kemal Bey'i dinlediyseniz kafanız karışır
Burhan Kuzu: Kemal Bey'i dinlediyseniz kafanız karışır AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Başkanlık Sistemi' ile ilgili açıklamalarını eleştirerek, "Başkanlık sistemi denilince kafanız karışabilir. Hele bir de Kemal Bey'i dinleyerek gelinmişse iyice karışır. Öyle laflar ediyorlar ki, o laflara cevap verilir mi verilmez mi? Bir yığın işimizi zorlaştıran, durduk yere havayı bulandıran tespitlerde bulunuyorlar" dedi.
29.09.2021 Gündem
'İlk 4 madde değişsin önerisi CHP'nin'
'İlk 4 madde değişsin önerisi CHP'nin' TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın,katıldığı canlı yayın programında " İlk 4 madde değişikliğini CHP'nin istediğini" açıkladı
6.02.2017 Siyaset
Limitsiz haberleşmeye sınır geliyor!
Limitsiz haberleşmeye sınır geliyor! TBMM’de Başkanlık Divanı Katip Üyesi CHP’li Elif Doğan Türkmen’in milyonluk haberleşme harcaması yapmasıyla başlayan “sınırsız haberleşme” polemiğine son nokta koyuluyor.
6.02.2017 Siyaset
CHP'de beklenen istifa geldi!
CHP'de beklenen istifa geldi! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifasını istediği Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen'in TBMM divan üyeliğinden istifa ettiği bildirildi.
29.09.2021 Gündem
Türkmen: Yaptığımın arkasındayım
Türkmen: Yaptığımın arkasındayım TBMM'ye 1 milyon liradan fazla haberleşme gideri fatura eden TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, divan üyeliğinden istifasının istenmesinin ardından konuştu, "Yaptığımın arkasındayım" dedi.
4.02.2017 Siyaset
CHP'li Türkmen: Gereği neyse yaparım
CHP'li Türkmen: Gereği neyse yaparım CHP Milletvekili Elif Doğan Türkmen, "Partimin kararına uyarım, gereği neyse yaparım" ifadelerini kullandı.
3.02.2017 Siyaset
Kılıçdaroğlu CHP'li Türkmen'in istifasını istedi
Kılıçdaroğlu CHP'li Türkmen'in istifasını istedi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen'in, Başkanlık Divanı üyeliğinden istifa etmesini istediği bildirildi.
3.02.2017 Siyaset
CHP'yi karıştıran harcamalar için açıklama!
CHP'yi karıştıran harcamalar için açıklama! CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke, 1.2 milyon TL’lik iletişim harcamasıyla tepkilere neden olan CHP’li Meclis Başkanlık Divanı Üyesi Elif Doğan Türkmen için, “Kendi vicdanıyla değerlendirmesi gerekir” dedi.
2.02.2017 Siyaset
Kılıçdaroğlu, başkanları Ankara'ya çağırdı
Kılıçdaroğlu, başkanları Ankara'ya çağırdı CHP ‘hayır’ kampanyası için hazırlıklarını sürdürüyor. Kılıçdaroğlu bu kapsamda tüm il ve ilçe başkanlarını pazar günü Ankara’ya çağırdı
2.02.2017 Siyaset
Kılıçdaroğlu Elif Doğan'nın istifasını istiyor
Kılıçdaroğlu Elif Doğan'nın istifasını istiyor CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen’in, TBMM Başkanlık Divanı’ndan istifa etmesi gerektiği yönündeki görüşünü yakın çevresiyle paylaştığı öğrenildi.
6.02.2017 Siyaset
Meclis Başkanlık Divanı "milyonluk fatura" için toplanıyor
Meclis Başkanlık Divanı "milyonluk fatura" için toplanıyor Meclis Başkanlığı'nın başlattığı çalışma ile, milyonluk fatura sonrasında başkanlık divanı üyeleri içinde sınırlama gelecek.
29.09.2021 Gündem
CHP’li Türkmen'in Ocak faturası 700 bin lira!
CHP’li Türkmen'in Ocak faturası 700 bin lira! CHP’li Elif Türkmen 1.2 milyon lira gelen iletişim harcamaları için “Hakkımdır, bu çalışmalara devam edeceğim” dedi, ortalık karıştı. Türkmen’in 2017 Ocak ayına ait 27 günlük masrafının ise 700 bin liraya ulaştığı öğrenildi
29.09.2021 Gündem
TBMM’de haberleşme giderlerine üst sınır getirilecek
TBMM’de haberleşme giderlerine üst sınır getirilecek TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen’in 2016 yılında yaklaşık 1 milyon 200 bin TL'lik haberleşme gideriyle ilgili değerlendirmede bulunan TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın, haberleşme giderlerine üst sınır getirileceğini ifade etti.
29.09.2021 Gündem
CHP'li vekilin faturası Meclis'i karıştırdı!
CHP'li vekilin faturası Meclis'i karıştırdı! Başkanlık Divanı üyelerinden CHP’li kâtip üye Elif Doğan Türkmen'in 1 milyon 200 bin TL’lik faturası, Kılıçdaroğlu da tepkili...
29.09.2021 Gündem
Demirtaş ve Yüksekdağ'ın fezlekeleri savcılıkta!
Demirtaş ve Yüksekdağ'ın fezlekeleri savcılıkta! HDP Eş Genel başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın da aralarında bulunduğu 6 milletvekili hakkında hazırlanan 8 fezleke Adana Cumhuriyet Başsavcılığına ulaştı...
29.09.2021 Gündem
Bolu valisi 30 CHP'li vekil hakkında inceleme başlattı
Bolu valisi 30 CHP'li vekil hakkında inceleme başlattı Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu’ya gelerek valilik binasının önünde basın açıklaması yapan 30 CHP’li milletvekili ve izinsiz yürüyüşe katılanlar hakkında inceleme başlattı...
29.09.2021 Gündem
30 vekil marş için yürüdü
30 vekil marş için yürüdü Bolu’da 10. Yıl Marşı’nı yasaklayan İl Milli Eğitim Müdürü’nü protesto eden CHP’lilere polisin gazlı müdahalesinin ardından, dün 30 milletvekilinin katılımıyla yürüyüş düzenlendi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Elif Doğan Türkmen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elif doğan türkmen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.