Döner ustası, protez tırnak uzmanı ve elektrikçi için haftalarca bekliyorlar! Aylık 41 bin lira maaş fırsatı
Döner ustası, protez tırnak uzmanı ve elektrikçi için haftalarca bekliyorlar! Aylık 41 bin lira maaş fırsatı Bazı meslekler adeta karaborsaya düşmüş durumda. Öyle ki kariyer sitelerinin verilerine göre kebap ustası için açılan bir pozisyonun dolma süresi 62 güne, protez tırnak ustası için 49 güne, elektrik ustası için 42 güne, ızgaracı için 35 güne kadar çıktı. Maaşlar ise döner ustasında 41 bin lira, tırnak ustasında 39 bin lira, elektrik ustasında 37 bin liradan başlıyor. İşverenler döner ustası ve protez tırnak uzmanı için haftalarca sırada bekliyorlar. Bazı ustalar kendi sektörlerinde yıldız muamelesi görüyor.
26.03.2024 Çalışma Hayatı
Sandıklı Belediyesi İŞKUR üzerinden en az lise mezunu KPSS'siz işçi alıyor!
Sandıklı Belediyesi İŞKUR üzerinden en az lise mezunu KPSS'siz işçi alıyor! Sandıklı Belediyesi İŞKUR aracılığıyla sürekli işçi alıyor. Sandıklı Belediyesi işçi alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Alınacak işçiler Sandıklı Belediyesi Hüdai Kaplıcaları İşletme Müdürlüğü İktisadi İşletmesi'nde istihdam edilecek. Başvurular 23 Nisan tarihinde sona erecek. Peki, Sandıklı Belediyesi işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Sandıklı Belediyesi sürekli işçi alımı başvuru şartları ne? İşte İŞKUR iş ilanları ve sürekli işçi alımı detayları...
19.04.2021 Personel Alımı
Cinsel ilişkide fanteziyi abartınca kadın çıplak bir şekilde sokağa fırladı!
Cinsel ilişkide fanteziyi abartınca kadın çıplak bir şekilde sokağa fırladı! İngiltere'de 36 yaşındaki elektrikçi Dean Wilkins, internetten tanıştığı kadınla birlikte olurken kadının omzunu çıkardı. Omzu çıkan genç kadın, sadece sütyenle sokağa fırladı.
4.12.2018 Dünya