Elektrik Destek

Elektrik Destek

Son dakika Elektrik destek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Elektrik destek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Elektrik destek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elektrik Destek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elektrik destek gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.742 elektrik destek haberi bulunmuştur. Tüm elektrik destek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Güvenlik şeridini tamamlayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Güvenlik şeridini tamamlayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa Kuzeybatı Çevre Yolu, Abide Kavşağı İlave Köprü Viranşehir Pompaj Sulaması 1. ve 2. Kademe ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Şanlıurfa'daki mitinge 110 bin kişinin katıldığını açıklayarak, "Bu bir rekor" dedi. Erdoğan, "Güvenlik şeridini mutlaka tamamlayacağız, terör koridoru kurulmasına izin vermeyeceğiz." ifadelerini kullandı.
3.12.2022 Siyaset
Elektrik faturası desteği kapsamı değişiyor! Bu ay hesaba yatacak! Yeni dönem
Elektrik faturası desteği kapsamı değişiyor! Bu ay hesaba yatacak! Yeni dönem Elektrik faturası desteği ile ilgili son dakika gelişmesi. Elektrik faturasıyla ilgili ödemeler başlıyor. Ödemeler bu ay yapılacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, kronik hastalıkları nedeniyle cihaza bağlı yaşayan vatandaşlara “elektrik desteği” müjdesi verdi. Bakanlık, Cumhurbaşkanlığı’nın ilke kararı doğrultusunda nisan sonu itibarıyla cihaza bağlı kronik hastalara da elektrik desteği ödemelerini gerçekleştirecek. ETD programı kapsamında iki kişilik haneye 75, 3 kişilik haneye 100, 4 kişilik haneye 120 ve 5 ile daha üzeri üyesi bulunan hanelere ise 150 kilovatsaat elektrik karşılığı para desteği verildiğini aktaran bakanlık, Nisan 2022 ödeme dönemi itibarıyla bu yardımların 103 TL ile 206 TL arasında değiştiğini kaydetti.
26.04.2022 Ekonomi
Elektrik fiyatlarıyla ilgili flaş karar! EPDK açıkladı, ve devreye girdi, faturalar artık...
Elektrik fiyatlarıyla ilgili flaş karar! EPDK açıkladı, ve devreye girdi, faturalar artık... Elektrik fiyatlarıyla ilgili flaş karar. Yeni dönem resmen başladı. Milyonlarca aboneyi yakından ilgilendiriyor. EPDK Başkanı Yılmaz açıkladı. Ve değişti. Hükümet harekete geçti ve elektrikte tavan fiyat sistemi uygulaması başladı. Elektrik faturalarının yükselmesi engellenecek. Buna göre yeni sistem ile karlılık oranları daha yüksek olan santrallerden gelirlerinin bir kısmı geri alınarak, maliyeti daha yüksek santrallere verilecek. Böylece elektrik faturaları üzerindeki baskı ortadan kaldırılmış olacak. Elektrik tedarik şirketlerinin elektrik alırken ödeyeceği rakamlar yeni alınan kararla 6 ay boyunca sabitlendi. Yani 6 ay boyunca fiyatlar frenlenmiş olacak. Üretim santralleri tüketicilerin faturalarındaki maliyete ortak olacak. İşte son dakika haberinin detayları...
30.03.2022 Ekonomi
Elektrik faturaları ile ilgili flaş hamle! Karar resmen açıklandı, kademeli tarife...
Elektrik faturaları ile ilgili flaş hamle! Karar resmen açıklandı, kademeli tarife... Elektrik faturaları ile ilgili flaş gelişme! Tüm aboneleri çok yakından ilgilendiriyor. Elektrik faturalarında yeni dönem başlıyor. Resmen açıklandı. Yeni yıl ile birlikte uygulanmaya başlayan kademeli tarife sonrası vatandaşlar yüksek gelen faturalar nedeniyle mağduriyet yaşıyor. Az tüketen abonelerin yeni zamlardan daha az etkilenmesi için uygulanmaya başlayan kademeli tarifede alt limit sınırının düşük tutulması nedeniyle pek çok tüketici üst limitten ödeme yapmak zorunda kaldı. Vatandaşlardan gelen şikayetler sonucunda kademeli tarifede limit 150 kilovattan 210 kilovata çıkarıldı. Yeni kademe ile birlikte hane faturalarında yüzde11 civarında düşmesi bekleniyor. Ancak kademeli tarife nedeni ile sadece hanelere değil aynı zamanda işletmelere de yüklü elektrik faturaları geldi. Kiradan fazla elektrik faturası ödeyen esnaftan kademeli tarifede değişiklik yapılmasına dair talep geldi. Özellikle küçük esnaf fatura yükü altında kaldı. Yeni yıl ile birlikte başlayan kademeli tarife uygulamasında tartışmalar bitmiyor. Hükümet tarafından uygulamada görülen eksikliklerin giderileceğine yönelik açıklamalar geliyor. Limitlerin yükseltilmesinin ardından Cumhurbaşkanlığı'ndan yeni bir açıklama geldi. Elektrik faturaları ile ilgili yeni adımlar atılacağı duyuruldu. Öte yandan ihtiyaç sahibi vatandaşa fatura desteği veriliyor. Peki, elektrik fatura desteği başvurusu nasıl ve nereden yapılır? İşte 2022 elektrik yardımı başvuruları hakkında merak edilen tüm detaylar...
8.02.2022 Ekonomi
Elektrik faturaları ile ilgili flaş karar! Değişti, devlet desteği artırıldı, aylık 206 lira...
Elektrik faturaları ile ilgili flaş karar! Değişti, devlet desteği artırıldı, aylık 206 lira... Elektrik faturaları ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Destek ödemesi ile ilgili flaş karar! Ödeme miktarı artırıldı. 2022'de aylık 206 lira fatura desteği verilecek. Geçen yıl hanedeki birey sayısına göre 137,33 lira olan elektrik tüketim desteğinin üst limit tutarı, yeni yılda 206 liraya çıkarıldı. Cihaza bağımlı kronik hastalara da elektrik tüketimine göre 200 liraya kadar destek verilecek. Öte yandan elektrik tüketiminde kademeli sisteme geçildi. Kademeli elektrik faturası sistemi, 1 Ocak 2022 tarihi itibariyle hayata geçti. Buna göre belirli bir kilovat altında tüketim sergileyen tüketiciler ile üzerinde tüketim gerçekleştiren tüketiciler arasında çarpan değeri farklı olacak. Peki, kademeli elektrik faturası nedir, nasıl hesaplanıyor? İşte elektrikte yeni dönem ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
6.01.2022 Ekonomi
Elektrik faturasının 118 TL'sini devlet ödüyor! Başvurular...
Elektrik faturasının 118 TL'sini devlet ödüyor! Başvurular... Binlerce aboneyi ilgilendiriyor. Elektrik faturası ödemelerine devlet desteği sağlanıyor. Faturanın 118 TL'lik kısmı devlet tarafından ödeniyor. Fatura desteği pandemi sürecinde de devam ediyor. Elektrik faturasını ödemekte zorlananlar başvuruda bulunmaları halinde elektrik fatura yardımı alıyor. Dar gelirli vatandaşlar için hayata geçirilen elektrik tüketim desteğinden 2 milyon hane yararlanıyor. Ödemeler PTT'ye yapılıyor. Ayrıca tam kapanma sürecinde vatandaşların mağduriyet yaşamaması için gecikmiş burcu bulunan abonelerin elektriği kesilmeyecek.
3.05.2021 Ekonomi
Elektrik faturalarına devlet desteği! Ayda 118 lira ödeniyor
Elektrik faturalarına devlet desteği! Ayda 118 lira ödeniyor Yüz binlere güzel haber... Elektrik faturalarında devlet desteği! Yüz binleri ilgilendiriyor. Her ay 118 TL ödeme yapılıyor. Elektrik faturalarının 118 liralık kısmı devlet tarafından karşılanıyor. Böylece maddi durumu yetersiz olan vatandaşlar fatura desteği ile rahat bir nefes almış oluyor. Başvuruların şahsen yapılması gerekiyor. Ödemeler ise PTT aracılığı ile yapılıyor. Kronik hastalığı nedeniyle cihaza bağımlı hastaların hanelerine ise 200 liraya kadar elektrik faturası desteği veriliyor. ‘Dar gelirliye elektrik tüketim desteği’ uygulamasından 2 milyondan fazla kişi faydalanıyor. Başvuru yapanlardan gerekli şartları taşıyanlar bu destekten yaralanmaya devam ediyor. Söz konusu yardım için sorgulama e devlet üzerinden yapılabiliyor. TC Kimlik Numarası ve E Devlet Şifresi ile sisteme giriş yapıldıktan sonra arama bölümüne "Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama" yazmanın yeterli oluyor.
4.03.2021 Ekonomi
Elektrik faturalarını devlet ödüyor! Aylık 118 lira
Elektrik faturalarını devlet ödüyor! Aylık 118 lira Yüz binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Elektrik faturalarının 118 liralık kısmı devlet tarafından ödeniyor. Dar gelirli vatandaşlara fatura desteği sağlanıyor. Başvuranların elektrik faturaları devlet tarafından ödeniyor. Kronik hastalığı nedeniyle cihaza bağımlı hastaların hanelerine 200 liraya kadar destek sağlanıyor. ‘Dar gelirliye elektrik tüketim desteği’ uygulaması 1 Mart 2019 tarihinde başlamıştı. 2021’de de devam eden uygulama kapsamında 2 milyondan fazla hanede, her ay ortalama 118 liraya kadar olan elektrik faturasını devlet ödüyor.
14.02.2021 Ekonomi
Elektrik desteği yardımı nasıl alınır? 200 TL'ye varan elektrik faturası desteği! Elektrik desteği kimlere verilir?
Elektrik desteği yardımı nasıl alınır? 200 TL'ye varan elektrik faturası desteği! Elektrik desteği kimlere verilir? Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı çatısı altında olan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, ihtiyaç sahibi ailelere elektrik faturası desteği sunuyor. Şubat 2019'da yayımlanan Cumhurbaşkanı kararı ile düzenli sosyal yardım alan haneler için başlatılan "elektrik tüketim desteği" kapsamında da kronik rahatsızlıkları sebebiyle cihaza bağımlı ihtiyaç sahiplerinin elektrik fatura bedeli ve kesintisiz güç kaynağına yönelik ihtiyaçları da karşılanıyor. Peki, Elektrik desteği yardımı nasıl alınır?
11.09.2020 Gündem
Elektrikte destek ödemeleri bugün başlıyor
Elektrikte destek ödemeleri bugün başlıyor İhtiyaç sahibi hanelere elektrik tüketim desteği verilmesine yönelik karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. 2 milyon 22 bin haneye elektrik desteği ödemesi bugün başlıyor.
1.03.2019 Ekonomi
Ve beklenen haber geldi! 15 Şubat'ta başlıyor
Ve beklenen haber geldi! 15 Şubat'ta başlıyor Düzenli sosyal yardım alan 2.5 milyon haneye verilecek 80 TL’lik elektrik desteği, 15 Şubat’ta başlıyor. Aile Bakanlığı, PTT’ye kontör yükleyecek. Elektrik faturası gelen dar gelirli vatandaş PTT’ye giderek destekten kalan tutarı ödeyecek
7.02.2019 Ekonomi
Bakan Bayraktar açıkladı! Kesintisiz elektrik arzı sağlayacak
Bakan Bayraktar açıkladı! Kesintisiz elektrik arzı sağlayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, barajlardaki kullanılabilir rezervuar alanları ile göl ve göletlere yüzebilen güneş enerjisi santrallerinin (GES) kurulabileceğini bildirdi.
3.05.2024 Ekonomi
Turkcell’in yeni yönetim kurulu belli oldu
Turkcell’in yeni yönetim kurulu belli oldu Olağan Genel Kurulu tamamlanan Turkcell’de yeni yönetim kurulu belirlendi. Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Kazancı görevine devam ederken, yönetim kuruluna Arda Ermut, Prof. Dr. Mehmet Naci İnci ve Prof. Dr. İdris Sarısoy atandı.
2.05.2024 Ekonomi
Emekliye bölgesel destek mi verilecek, bölgesel destek formülü nedir, neleri kapsayacak? Emekliye bölgesel destek başvuru şartları açıklandı mı, ne zaman başvuru yapılacak?
Emekliye bölgesel destek mi verilecek, bölgesel destek formülü nedir, neleri kapsayacak? Emekliye bölgesel destek başvuru şartları açıklandı mı, ne zaman başvuru yapılacak? Emekli vatandaşlar için bölgesel destek verileceği iddiaları gündeme gelince desteğe yönelik araştırmalar da hızlandı. İddialara göre düşü emekli maaşı alanlar için şehrin ekonomik parametreleri göz önünde bulundurularak yardımlar verilecek. Peki, Emekliye bölgesel destek ne zaman verilecek, bölgesel destek nedir, şartlar açıklandı mı, kapsamı ne olacak, gerçekten emekliye bölgesel destek verilecek mi?
26.04.2024 Ekonomi
İstanbul'daki metro arızası! AK Parti'den tepki: Teknik arıza değil fiziki kaza, temas değil toslama
İstanbul'daki metro arızası! AK Parti'den tepki: Teknik arıza değil fiziki kaza, temas değil toslama Üsküdar Samandıra metro hattındaki arıza 2 gün geçmesine rağmen çözülemedi. İstasyonlarda yoğunluk oluşurken, işe geç kalma endişesi yaşayan vatandaşlar duruma tepki gösterdi. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Kabaktepe "CHP’li İBB Belediyesi gerçekleri açıklamak yerine İstanbulluları kandırmanın derdine düşmüş, tuhaf, tutarsız ve sahte açıklamalar yaparak kamuoyunu yanıltıyor. Teknik arıza değil fiziki kaza, temas değil toslama." dedi.
24.04.2024 Gündem
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Gündem
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Ekonomi
Antalya’da teleferik kabininin tabanı koptu; 1 ölü, 7 yaralı
Antalya’da teleferik kabininin tabanı koptu; 1 ölü, 7 yaralı Antalya'da Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde hareket halindeki teleferik kabinlerinden biri düştü. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi ise yaralandı. Olayla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirilirken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olayla ilgili olarak Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatıldığını açıkladı. Öte yandan AFAD, teleferik kazası sonrası kurtarma çalışmalarının devam ettiğini, 8 kabindeki 59 kişi başarıyla tahliye edildiğini açıkladı.
12.04.2024 Gündem
Ticaret Bakanı Bolat: Türkiye, İsrail'e ambargo uygulayan ilk ülke oldu
Ticaret Bakanı Bolat: Türkiye, İsrail'e ambargo uygulayan ilk ülke oldu Ticaret Bakanı Ömer Bolat İsrail'e ihracat kısıtlamasının detaylarını aktardı. Bakan Bolat, " Türkiye, İsrail'e ilk ambargoyu uygulayan ülke oldu." dedi.
9.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 işçinin ölümüne göz yumdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 işçinin ölümüne göz yumdular Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İbn Haldun Üniversitesi ‘Geleneksel TÜRGEV İftarı’nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sürekli ahlak tüccarlığı yapan sürekli işçinin, emekçinin hakkından bahseden bu çevreler önceki gün Beşiktaş'taki yangında hayatını kaybeden 29 emekçi kardeşimizle ilgili çıkıp tek cümle kurmadılar. Ekranları başında izleyenlere ve buradaki kardeşlerime sesleniyorum. Bu binaya inşaat ruhsatını veren, imar ruhsatını veren ve binanın en alt bodrum katlarını gazino haline getirmeye müsaade edenler kim? Şimdi tabii ki biz de savcılarımızla bunu takip ediyoruz. Bunu kovalıyoruz. Kovalamaya devam edeceğiz. Kimler bunlar? 29 tane orada vatandaşımızın ölümüne göz yumanlar kimler? Biz de kovalayacağız. Zerre kadar vicdanı olan herkesin tepkisini çekmesi gereken skandallar zinciri karşısında başlarını kuma gömmeyi tercih ettiler" dedi.
5.04.2024 Gündem
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri... Yerel seçimlere sayılı günler kala miting alanları ısındı. Adaylar hemen her gün meydanlara çıkıp sözler veriyor, seçilirlerse yapacakları hizmetleri anlatıyor. Hürriyet, 3 büyük kentin en iddialı adaylarının önemli vaatlerini derledi. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
21.03.2024 Gündem
Bakan Fidan CNN Türk'te açıkladı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam
Bakan Fidan CNN Türk'te açıkladı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, CNN Türk'te Gece Görüşü programında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını cevapladı. Bakan Fidan, Irak'ın terör örgütünün Süleymaniye'de lojistik olarak desteklenmesine tepki göstererek, "Süleymaniye'deki arkadaşlarımızın yol yakınken hatalarından geri dönmesi, Türkiye ile dostluklarını tarihte olduğu gibi bugün de perçinlemeleri ve ortak geleceğe beraber hareket etmemiz gerekli. Ben bunu yapacağım ve bunu yaparken de sana hile kurmuyorum, tuzak kurmuyorum, yüzüne söylüyorum. Bundan vazgeç çünkü bu senin lehine değil, hiç kimsenin lehine değil" ifadelerini kullandı.
18.03.2024 Gündem
Aziz Yıldırım: Fenerbahçe'nin tek sorunu başarı
Aziz Yıldırım: Fenerbahçe'nin tek sorunu başarı Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği, ilk şubesini İzmir'de açtı. Etkinliğe Aziz Yıldırım'ın da katılması dikkat çekti.
9.03.2024 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Mersin mitinginde konuştu. Muhalefete sert sözlerle yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bunlarda vizyon, program, proje, müktesebat zaten yok. Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı. Bunların genel merkezleri, genel başkanları ne ki Mersin’deki adayları teşkilatları ne olsun" ifadelerini kullandı. Ayrıca Erdoğan "Mersin, bu zübük siyasetçileri sırtında taşımak zorunda değil. Gelin 31 Mart'ta bu kıyafetsiz muhterislerin devrini kapatalım" dedi.
7.03.2024 Gündem
Bakan Koca açıkladı! Sözleşmeli personel yerleştirme sonuçları belli oldu
Bakan Koca açıkladı! Sözleşmeli personel yerleştirme sonuçları belli oldu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, KPSS-2024/5 Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli Personel pozisyonlarına yerleştirme sonuçlarının açıklandığını bildirdi. "Aramız hoş geldiniz" diyen Bakan Koca, "27 bin yeni çalışma arkadaşımız bize güç verecek." ifadelerini kullandı.
4.03.2024 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Elektrik Destek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elektrik destek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.