Elektriğe Zam

Elektriğe Zam

Son dakika Elektriğe zam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Elektriğe zam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Elektriğe zam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elektriğe Zam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elektriğe zam gelişmeleri de dahil olmak üzere 363 elektriğe zam haberi bulunmuştur. Tüm elektriğe zam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? Bakan Bayraktar açıkladı
Doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? Bakan Bayraktar açıkladı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gabar petrolü ve Karadeniz’de petrol keşfine yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Bayraktar ayrıca ‘doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi?’ sorusuna yanıt verdi.
19.04.2024 Ekonomi
Elektrik fiyatlarıyla ilgili yeni karar: Yükseltildi
Elektrik fiyatlarıyla ilgili yeni karar: Yükseltildi Elektrik fiyatlarıyla ilgili flaş bir karar daha verildi. Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), elektrik üreticileri ve tedarikçi şirketler için referans fiyat olan piyasa takas fiyatı tavan fiyatının yükseltildiğini duyurdu.
4.07.2023 Ekonomi
Doğalgaz ve elektriğe zam geldi mi? Elektriğe ne kadar zam geldi? Doğalgaz zammı ne kadar oldu?
Doğalgaz ve elektriğe zam geldi mi? Elektriğe ne kadar zam geldi? Doğalgaz zammı ne kadar oldu? BOTAŞ ve EPDK açıladı! Elektrik ve doğalgaza zam geldi! 1 Eylül’den geçerli olmak üzere elektrik ve doğalgaza zam yapıldı. Peki, Elektriğe ne kadar zam geldi? Doğalgaz zammı ne kadar oldu? İşte elektik ve doğalgaza zam oranı!
2.09.2022 Ekonomi
Akşener: Talana yol verenden de altına imza atandan da hesap soracağız
Akşener: Talana yol verenden de altına imza atandan da hesap soracağız İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Milletimizin çalınan ve yağmalanan her bir karış toprağının, kopartılan her bir çiçeğinin, ağacının hesabını soracağız. Talana yol verenden de altına imza atandan da çanta taşıyandan da hesap soracağız. İhaleyi alandan da şantiye kurandan da ranttan beslenip semirenden de hesap soracağız" dedi.
8.06.2022 Siyaset
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Bu memlekette fakirliği bitireceğim
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Bu memlekette fakirliği bitireceğim CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu memlekette fakirliği bitirecem. Hiçbir anne, benim mutfağımda, tencere kaynamıyor demeyecek. O tencere kaynayacak. O tencere kaynamıyorsa o anne diyecek ki Kemal Kılıçdaroğlu'nun evindeki tencere de kaynamıyor” dedi.
2.06.2022 Siyaset
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Sosyal buhranla karşı karşıyayız
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Sosyal buhranla karşı karşıyayız CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Türkiye ilk kez bir ekonomik krizle karşılaşmıyor; ama bu krizler atlatıldı, sürekli bir hal almadı. Bir sosyal buhranla karşı karşıyayız" dedi.
24.05.2022 Siyaset
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Bir araya gelip helalleşmemiz lazım
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Bir araya gelip helalleşmemiz lazım CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Ben helalleşme kavramından söz ettim. Helalleşmemiz lazım. Bir araya gelip helalleşmemiz lazım. Tarlada çalışan, yıllarını veren bir kişinin eğer sosyal güvenliği sağlanmıyorsa; bu kadar emek harcadığı halde hastaneye düştüğünde sahipsiz kalıyorsa, devletin onunla helalleşmesi lazım" dedi.
3.02.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Terörist varsa götür, savcıya teslim et
Kılıçdaroğlu: Terörist varsa götür, savcıya teslim et   CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde terörle iltisaklı personel olduğu gerekçesiyle teftiş başlatılmasına ilişkin, "İntikam alacaklar. Kimden? Ekrem İmamoğlu'ndan. Neymiş? Orada teröristler çalışıyormuş. Senin görevin teröristi yakalamak değil mi? Git yakala. Varsa terörist; yakasından yakala, götür, savcıya teslim et ama yapmıyor, yapamıyor çünkü yok böyle bir şey, iftira atacak" dedi.
4.01.2022 Siyaset
Elektrik faturalarına zam! Kademeli tarife başladı, EPDK duyurdu, artık...
Elektrik faturalarına zam! Kademeli tarife başladı, EPDK duyurdu, artık... Enerji sektöründe uzun süredir küresel düzeyde yaşanan kriz gündemdeki yerini koruyor. Hükümet tarafından yapılan açıklamalarda enerjide yaşanan fiyat artışlarının büyük kısmının tüketicilere yansıtılmadığı bildirilmişti. Ancak ocak ayı ile birlikte elektrik faturalarında artış olacak. Elektrikte kademeli tarife başladı. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) iki kademeden oluşan sistem için sınırı 150 kilovatsaat olarak belirledi. 150 kilovatsaata kadar tüketim birinci kademe 1.37 liradan, bu sınırın üzerindeki tüketim de ikinci kademe 2.06 liradan hesaplanacak. Aylık tüketimin yer aldığı faturada her iki kademede yapılan tüketim de yer alacak. Şimdi herkes kademeli faturalarda kendi tüketiminin ne kadar olacağını araştırıyor. 49 inç LED televizyon, 520 L buzdolabı, çamaşır makinası, bulaşık makinası, ütü, fırın, 3 adet klasik ampul ve elektrik süpürgesinin ortalama kullanımı 142 ile 163 kilovatsaat arasında değişiyor. Bu durumda tüketicilerin kendi tasarruf önlemlerini alması faturalardaki artıştan daha az etkilenmelerini sağlayacak. Boğaziçi Elektrik internet sitesinde basit tasarruf tedbirleri sıraladı. İşte yeni dönemde elektrik faturalarındaki kademeli tarife ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
2.01.2022 Ekonomi
Doğal gaz ve elektrik fiyatlarına zam açıklaması! Bakan resmen duyurdu
Doğal gaz ve elektrik fiyatlarına zam açıklaması! Bakan resmen duyurdu Doğal gaz ve elektrik fiyatları ile ilgili flaş zam açıklaması! Doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? Bakan Dönmez resmen duyurdu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez doğal gaz fiyatları ile ilgili, 'Vatandaşa en az şekilde yansıtıyoruz' derken, elektrik ile ilgili ise 'Dar gelirli ailelerin elektrik tüketimlerinin bir kısmını karşılıyoruz. Devlet fedakarlık yaparak maliyeti vatandaşa yansıtmıyor.' ifadelerini kullandı.
8.10.2021 Ekonomi
Elektriğe zam geldi mi, elektriğe yüzde 15 zam mı yapıldı? EPDK açıkladı!
Elektriğe zam geldi mi, elektriğe yüzde 15 zam mı yapıldı? EPDK açıkladı! Elektriğe zam geldi mi? Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, "elektriğe yüzde 15 zam yapıldı" iddialarını yalanladı. Kurumdan yapılan açıklamada, "1 Ekim 2021 itibariyle nihai elektrik satış fiyatlarında herhangi bir değişiklik yapılmamıştır. Elektrik tarifelerine yönelik yapılan bütün değişiklikler Kurumumuz tarafından şeffaf bir şekilde kamuoyu ile paylaşılmakta ve ilgili Resmi Gazete'de de yayımlanmaktadır" denildi.
1.10.2021 Gündem
Elektrik fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Resmen açıklandı: 1 Ekim itibariyle...
Elektrik fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Resmen açıklandı: 1 Ekim itibariyle... Elektrik fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Resmen açıklandı. Milyonlarca kişi 'Elektriğe zam mı yapıldı?' sorusunun yanıtı merak ediyor. Konuyla ilgili EPDK resmi bir açıklama yaptı. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), 1 Ekim itibarıyla geçerli olacak nihai elektrik satış fiyatlarında değişiklik yapılmadığını bildirdi.
30.09.2021 Ekonomi
Akşener: Milletimizin gerçeklerini iktidara göstermeye çalışıyoruz
Akşener: Milletimizin gerçeklerini iktidara göstermeye çalışıyoruz İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, her vatandaşın hakkını savunmaya çalıştıklarını belirterek, "Milletimizin gerçeklerini, iktidara göstermeye çalışıyoruz" dedi.
7.07.2021 Siyaset
Elektrik, doğal gaz, su faturası... Hepsi düşecek
Elektrik, doğal gaz, su faturası... Hepsi düşecek Elektrik, su, doğal gaz… Tüm faturalar düşecek. Herkes için geçerli. Daha düşük faturalar gelecek. Böylece ev ekonomisinden faturalar için ödenen para miktarı azalmış olacak. Özellikle koronavirüs salgını sürecinde, zamanının çoğunu evde geçiren vatandaşlar yüksek faturalar ödemek zorunda kaldı. Kış aylarında doğal gaz ve elektrik tüketiminin de artmasıyla faturalar birçok vatandaşın ödeme güçlüğü çekmesine neden oldu. Elektrik faturası, doğal gaz faturası ve su faturasını daha az ödeyin. Birkaç değişiklikle faturalarınız düşecek.
5.02.2021 Ekonomi
Elektrikte zam var mı? EPDK'dan açıklama geldi
Elektrikte zam var mı? EPDK'dan açıklama geldi Milyonlarca abone elektriğe zam yapılıp yapılmadığını araştırıyor. Elektrik zammı ile ilgili EPDK'dan yeni bir açıklama geldi. Yeni tarife dönemi ile ilgili yapılan açıklama sonrası, elektrikte zam yapıldığı gündeme getirilmişti. Bugün yapılan açıklamada ise elektrikte zam ya da fiyat artışının söz konusu olmadığı kamuoyuna duyuruldu. EPDK’nın aldığı yeni kararla artık tarifede bağış, sponsorluk ve reklam ve tanıtım giderleri, ceza giderleri, temsil ve ağırlama giderleri, ilan giderleri, dernek aidat giderleri yer almayacak.
14.12.2020 Ekonomi
Elektriğe zam gelecek mi? Flaş açıklama...
Elektriğe zam gelecek mi? Flaş açıklama... Milyonlarca kişi merakla bekliyordu. Elektrik faturası ile ilgili flaş açıklama geldi. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), "Düzenleme ile bir zam ya da fiyat değişikliği yapmadı. Kesinlikle tarifelere yeni bir unsur ya da yeni bir gider kalemi eklenmedi açıklaması yaptı.
12.12.2020 Ekonomi
Elektriğe zam mı geldi? Konut, sanayi ve ticarethanelerde kullanılan elektriğe ne kadar zam geldi?
Elektriğe zam mı geldi? Konut, sanayi ve ticarethanelerde kullanılan elektriğe ne kadar zam geldi? Elektriğe zam geldi mi 2020? Resmi Gazete'de yayımlana bilgiye göre, konut, sanayi ve ticarethanelerde tüketilen elektriğe zam geldi. Enerji Piyasası Denetleme Kurumu (EPDK) tarafından Resmi Gazete'de yayımlanan yeni tarifeler 3 ay uygulanacak. Elektriğe ne kadar zam geldi?
1.10.2020 Gündem
Elektriğe zam yapılacak mı? Doğalgaz indirimi yapılacak mı? Elektrik indirimi var mı?
Elektriğe zam yapılacak mı? Doğalgaz indirimi yapılacak mı? Elektrik indirimi var mı? Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), 1 Temmuz’dan geçerli 3 ay boyunca uygulamada olacak yeni elektrik tarifelerini belirlemek üzere “özel” olarak toplandı. Toplantıda alınan karara göre, elektriğe 3 ay zam yapılmayacak. Doğalgaz fiyatlarında konut hariç indirim yapıldı. Peki, Elektriğe zam yapılacak mı? Doğalgaz indirimi yapılacak mı? Elektrik indiriminden kimler yararlanacak? İşte EPDK açıklaması...
30.06.2020 Ekonomi
Elektriğe zam olacak mı? Corona virüsü tedbirleri sürüyor, EBDK Bakanı açıkladı!
Elektriğe zam olacak mı? Corona virüsü tedbirleri sürüyor, EBDK Bakanı açıkladı! Elektriğe zam olacak mı? sorusu birçok kişinin gündemindeydi. Corona virüsü salgını ile mücadele kapsamında Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu da bir açıklama yaptı. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, bu yılın ikinci çeyreğinde elektrik fiyatlarına zam yapılmayacağını bildirdi.
26.03.2020 Gündem
Elektriğe zam gelecek mi?
Elektriğe zam gelecek mi? Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, bu yılın ikinci çeyreğinde elektrik fiyatlarına zam yapılmayacağını bildirdi.
26.03.2020 Ekonomi
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yeni Ekonomi Programı'na ilişkin, "Yeni program, bir IMF programıdır. Eski programlar işe yaramadı, hiçbirisi tutmadı, IMF heyeti geldi, günlerce oturup konuştular ve yeni bir programı yaptılar. Bereket versin IMF heyeti bizim arkadaşlarla görüşünce gerçek ortaya çıktı." dedi.
2.10.2019 Siyaset
EPDK'dan flaş açıklama! Elektriğe zam yapılmayacak
EPDK'dan flaş açıklama! Elektriğe zam yapılmayacak Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK), 1 Nisan'dan itibaren geçerli olacak elektrik tarifelerinde herhangi bir değişikliğe gidilmediği bildirildi.
27.03.2019 Ekonomi
Kılıçdaroğlu'ndan CHP seçmenine İYİ Parti çağrısı
Kılıçdaroğlu'ndan CHP seçmenine İYİ Parti çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya’da proje tanıtım toplantısında İYİ Parti ile yapılan işbirliğine değinerek, “Biz neden İYİ Parti ile işbirliği yaptık? Demokrasi için, ülkemizde demokrasi kültürünü geliştirmek için. Kişisel hiçbir çıkarımız yok” dedi.
23.02.2019 Siyaset
EPDK'dan elektriğe zam açıklaması
EPDK'dan elektriğe zam açıklaması Konutlarda tüketilen elektriğe yüzde 9, sanayi işletmeleri ve ticarethanelerde kullanılan elektriğe yüzde 14 zam yapıldı.
1.09.2018 Ekonomi
EPDK Başkanı Yılmaz: Elektriğe zam öngörmüyoruz
EPDK Başkanı Yılmaz: Elektriğe zam öngörmüyoruz Elektrik fiyatlarıyla ilgili konuşan EPDK Başkanı Yılmaz, "Yapmış olduğumuz hesaplarda zamla ilgili bir öngörümüz yok. Elektrik fiyatlarıyla ilgili zammı gerektirecek veri yok" dedi.
1.03.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Elektriğe Zam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elektriğe zam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.