El Feneri

El Feneri

Son dakika el feneri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan el feneri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını el feneri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

El Feneri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan el feneri gelişmeleri de dahil olmak üzere 361 el feneri haberi bulunmuştur. Tüm el feneri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kalın Kenarlı Merceklerin Kullanım Alanları Nelerdir? Kalın Kenarlı Mercek Örnekleri...
Kalın Kenarlı Merceklerin Kullanım Alanları Nelerdir? Kalın Kenarlı Mercek Örnekleri... Kalın kenarlı merceklerin kullanım alanları oldukça fazladır. Fakat kalın kenarlı merceklerin kullanım alanlarından önce mercek nedir? Bilinmesi daha doğru olacaktır. Mercek; plastik ya da cam gibi maddelerden oluşan saydam bir ürünüdür. Kalın kenarlı ve ince kenarlı mercekler olarak iki türü bulunmaktadır.
23.01.2024 Gündem
Bahçesine giren eski eniştesini öldürmüştü: Karartı görünce o yöne ateş ettim
Bahçesine giren eski eniştesini öldürmüştü: Karartı görünce o yöne ateş ettim Eskişehir'de evinin bahçesine giren eski eniştesi Aydın Ercan'ı (43) av tüfeği ile öldüren Esma Sezen'i (43) azmettirdiği iddiasıyla gözaltına alınan Ali Gürdoğan (64) ile cinayete yardım ettiği iddia edilen Murat Çotuk (40), tutuklandı. Esma Sezen, ifadesinde, "Evin giriş kapısının karşısında bir karartı görünce o yöne ateş ettim. O an ne gördüğümü bilmeden ateş ettim. Jandarma bana söyleyene kadar neye ateş ettiğimi bilmiyordum" dedi.
21.12.2023 Gündem
Libya’daki sellerde acı bilanço! 2 bin ölü, 6 bin kayıp olduğu tahmin ediliyor
Libya’daki sellerde acı bilanço! 2 bin ölü, 6 bin kayıp olduğu tahmin ediliyor Libya’nın doğusundaki “hükümetin başbakanı” Ossama Hamad yaptığı açıklamada, ülkede etkili olan Daniel Fırtınası’nın neden olduğu sellerde 2 bin kişinin hayatını kaybettiğinden endişe edildiğini aktardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yayınladığı mesajda "Hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Türkiye, Libya halkının yanındadır." ifadelerini kullandı.
12.09.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sel felaketini yaşayan Libya'ya destek mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sel felaketini yaşayan Libya'ya destek mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya'da meydana gelen sel felaketiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Libya’da meydana gelen sel felaketi nedeniyle hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Türkiye, Libya halkının yanındadır." dedi.
11.09.2023 Gündem
Uzmanı yaza özel uyardı: Sahte güneş gözlüğü takmak yerine hiç gözlük takmayın
Uzmanı yaza özel uyardı: Sahte güneş gözlüğü takmak yerine hiç gözlük takmayın Yaz aylarının gelmesiyle kullanımı artan güneş gözlükleri ile ilgili uyarılarda bulunan Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Kholzoda Saidali, ‘sahte’ güneş gözlüklerine dikkat çekerek, “Orijinal güneş gözlüklerinde ultraviyole ışınlarını engelleyen film tabakası kullanılırken sahte güneş gözlüklerinde boya kullanılıyor. Bu yüzden sahte güneş gözlüğü, gözü koruyamadığı gibi ışınlardan gelecek zararı daha fazlalaştırıyor. Eğer sahte güneş gözlüğü takmayı düşünüyorsanız, hiç gözlük takmamanın daha sağlıklı olduğunu bilmelisiniz” dedi.
17.06.2023 Yaşam
Cep telefonları beynimizin işleyişini değiştirdi
Cep telefonları beynimizin işleyişini değiştirdi İlk cep telefonu görüşmesinin üzerinden 50 yıl geçti. O zamandan beri bu cihazlar hayatımızı kolaylaştıran önemli bir ‘‘çok amaçlı araç’’ haline geldi. Ama ya bu yanımızdan hiç ayırmadığımız hayati cihaz beynimizin çalışma şeklini değiştiriyorsa?
21.04.2023 Bilim ve Teknoloji
Deprem çantası maliyeti arttı! Yaklaşık 1000 liraya oluşturulabiliyor
Deprem çantası maliyeti arttı! Yaklaşık 1000 liraya oluşturulabiliyor Önceden hazırlanmış bir deprem çantası depremde hayat kurtarabiliyor. Yaşanacak deprem durumunda hayat kurtarabilecek bir deprem çantası, ortalama 940 TL maliyetle oluşturulabiliyor. 2020 yılında bir çanta ortalama 500 liraya hazırlanıyordu.
20.02.2023 Gündem
Baykar’dan deprem bölgesine 655 milyon TL’lik yardım
Baykar’dan deprem bölgesine 655 milyon TL’lik yardım Baykar, deprem bölgesinde ilk günden itibaren toplam 655 milyon 771 bin 721 TL'lik yardım gerçekleştirildi.
10.02.2023 Gündem
Malatya'da depremzedeler toplanma merkezi ve çadırlarda barınıyor
Malatya'da depremzedeler toplanma merkezi ve çadırlarda barınıyor Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremde Malatya'da bulunan depremzedeler, valilik ve belediyenin belirlediği toplanma merkezleri ile çadırlarda barındırılıyor. Çadırlarda kalanlar dışarda ateş yakarak ısınmaya çalışıyor.
9.02.2023 Gündem
Deprem bölgesinde fahiş fiyat insafsızlığı! Düdük ve el feneri yüzde 100 arttı
Deprem bölgesinde fahiş fiyat insafsızlığı! Düdük ve el feneri yüzde 100 arttı Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Felaket 10 ili vurdu, tüm Türkiye yardım ve destek için seferber oldu. Bu durum fırsatçıları da harekete geçirdi. Depremden etkilenen vatandaşların ihtiyacı olan ürünlerde fiyat artışlarına gidildi. Düdük ve pilsiz el feneri setlerinin fiyatlarında dahi yüzde 100’ü aşkın artış yaşandı.
9.02.2023 Gündem
Depremde fırsatçılar iş başında! İhtiyaç ürünlerine fahiş zam uyguladılar
Depremde fırsatçılar iş başında! İhtiyaç ürünlerine fahiş zam uyguladılar Depremden etkilenen vatandaşların ihtiyacı olan ürünlere fırsatçılar zam yapmaktan kaçınmadı. Düdük ve pilsiz el feneri setlerinin fiyatlarında yüzde 100’ü aşkın fiyat artışı yapıldığı görüldü.
9.02.2023 Ekonomi
Şirketler ve kurumlar deprem bölgesi için seferber oldu
Şirketler ve kurumlar deprem bölgesi için seferber oldu 6 Şubat 2023 tarihinde, Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7,7 ve Elbistan merkezli 7,6 büyüklüğünde iki büyük deprem sonrasında çok sayıda şirket ve kurum bölgeye yardım için çalışma başlattı.
24.02.2023 Ekonomi
Kafe tuvaletinde gizli kamera skandalı! İğrenç olayın detayları ortaya çıktı
Kafe tuvaletinde gizli kamera skandalı! İğrenç olayın detayları ortaya çıktı İstanbul Fatih'te bulunan bir kafede iğrenç bir olay yaşandı. Tuvalette tespit edildi, duyanlar paniğe kapıldı, polis ise şüpheliyi hemen gözaltına aldı. Skandalı müşterilerden Merve B. ortaya çıkarırken, mide bulandıran olay sonrası kadınlar, yaşadıklarını anlattı.
28.12.2022 Yaşam
Meteoroloji "turuncu" kodla uyardı: Trakya’ya fırtına ve sağanak geliyor
Meteoroloji "turuncu" kodla uyardı: Trakya’ya fırtına ve sağanak geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AFAD, Trakya Bölgesi’nde yaşanacak fırtına ve sağanak yağışlar için vatandaşları uyardı.
10.12.2022 Gündem
Deprem çantası nasıl hazırlanır? Deprem çantasının içinde neler olmalı? İşte deprem çantasında olması gerekenler!
Deprem çantası nasıl hazırlanır? Deprem çantasının içinde neler olmalı? İşte deprem çantasında olması gerekenler! Deprem, Türkiye’nin gerçeği olarak karşımızda duruyor. Türkiye’de yaşanan depremler her seferinde hazır olmanın önemini bir kez daha hatırlatırken uzmanlar yaşanan depremlerin bir uyarı olduğunu belirtiyor. Depreme için evde güvenlik ile ilgili bir takım önlemler almak ve hayat kurtaran bilgileri öğrenerek hazırlıklı olmak için pek çok sebep var. Bunların başında da deprem çantası hazırlamak geliyor. Peki, Deprem çantası nasıl hazırlanır? Deprem çantasının içinde neler olmalı? İşte deprem çantasında olması gerekenler!
23.11.2022 Gündem
Ankara’da hırsızlık çetesine “Keklik” operasyonu
Ankara’da hırsızlık çetesine “Keklik” operasyonu Ankara’da hırsızlık yapacakları evi önceden dürbün ile gözetleyen, 27 hırsızlık olayına karışan ve yaklaşık 1 milyon Türk Lirası zarara uğrattıkları tespit edilen 11 kişilik hırsızlık çetesi “Keklik” operasyonu ile çökertildi.
17.11.2022 Gündem
11 Kasım BİM kataloğu 2022 aktüel ürünler! BİM aktüel ürünler kataloğunda neler var, 11 Kasım BİM'de hangi ürünler indirimli? BİM 11 Kasım 2022 Perşembe kataloğu!
11 Kasım BİM kataloğu 2022 aktüel ürünler! BİM aktüel ürünler kataloğunda neler var, 11 Kasım BİM'de hangi ürünler indirimli? BİM 11 Kasım 2022 Perşembe kataloğu! BİM aktüel 11 Kasım 2022 kataloğu araştırmaları arttı. BİM 11 Kasım 2022 tarihli kataloğu yayınlandı. İndirimli ürünlerin belli olmasının ardından birçok farklı ürünü uygun fiyatla almak isteyenlerin sorgulaması da başladı. Peki, Bu hafta BİM aktüel kataloğunda neler var, BİM aktüel ürünler kataloğu indirimli ürünler hangileri? 11 Kasım BİM kataloğu 2022…
11.11.2022 Ekonomi
11 Kasım BİM kataloğu 2022! Bu hafta BİM aktüel kataloğunda neler var, BİM aktüel ürünler kataloğu indirimli ürünler hangileri? BİM aktüel 11 Kasım 2022 kataloğu!
11 Kasım BİM kataloğu 2022! Bu hafta BİM aktüel kataloğunda neler var, BİM aktüel ürünler kataloğu indirimli ürünler hangileri? BİM aktüel 11 Kasım 2022 kataloğu! BİM aktüel 11 Kasım 2022 kataloğu araştırmaları arttı. BİM 11 Kasım 2022 tarihli kataloğu yayınlandı. İndirimli ürünlerin belli olmasının ardından birçok farklı ürünü uygun fiyatla almak isteyenlerin sorgulaması da başladı. Peki, Bu hafta BİM aktüel kataloğunda neler var, BİM aktüel ürünler kataloğu indirimli ürünler hangileri? 11 Kasım BİM kataloğu 2022…
7.11.2022 Ekonomi
Amanoslar'da Eren Abluka operasyonu başladı!
Amanoslar'da Eren Abluka operasyonu başladı! Osmaniye, Gaziantep ve Kilis’te ‘Eren Abluka Sonbahar-Kış-8-Amanoslar Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik Operasyonu’ başlatıldı.
4.11.2022 Gündem
Sel afetine karşı alınabilecek önlemler neler?
Sel afetine karşı alınabilecek önlemler neler? Son günlerde yaşanan sel afetleri, öncesinde alınması gereken önlemleri ve sel anında yapılması gerekenleri yeniden gündeme taşıdı. Sel afeti öncesi evdeki elektrikli aletlerin ve diğer taşınabilir eşyaların yukarı katlara taşınmasının önemine dikkat çeken Dr. Öğretim Üyesi Rüştü Uçan, derinliği bilinmeyen sulardan yürüyerek ya da otomobil ile geçilmemesi gerektiğine özellikle dikkat çekiyor. Dr. Uçan, sudan etkilenmiş olan cihazlar açıldığında şok veya yangın riski taşıdığı için ıslaklık var ise elektrikli cihazlara dokunulmamasını da tavsiye ediyor. Peki, Sel afeti öncesi, sırası ve sonrasında yapılması gerekenler ne? Sel afetine karşı alınabilecek önlemler neler? İşte detaylar…
14.06.2022 Yaşam
Define arayan şüpheliler, 14 metrelik çukurda yakalandı
Define arayan şüpheliler, 14 metrelik çukurda yakalandı Eskişehir'de, birinci derece arkeolojik sit alanındaki Roma dönemine ait 1500 yıllık Kaymaz Tümülüsü'nde kaçak kazı yapan 5 şüpheli, 14 metre derinliğindeki çukurda jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı.
30.04.2022 Yaşam
Ucuz tatil fırsatı! Günlük ücretler 40 ile150 lira arasında değişiyor, Antalya, Muğla, Çanakkale, Balıkesir dahil onlarca kentte geçerli
Ucuz tatil fırsatı! Günlük ücretler 40 ile150 lira arasında değişiyor, Antalya, Muğla, Çanakkale, Balıkesir dahil onlarca kentte geçerli Havalar ısındı. Tatil planları yapılmaya başladı. Artan fiyatlar nedeni ile herkes ucuz tatil yapmanın yollarını araştırıyor. Ülkemizde tatil için farlı bütçelere uygun pek çok alternatif bulunuyor. Günlük ücretler 40 liralardan başlıyor. İsteyen herkes ucuz tatil imkanından yararlanabiliyor. Çok sayıda il ve ilçede geçerli. Olimpos'tan Datça'ya, Bozcaada'dan Foça'ya çok geniş bir yelpazede ucuz tatil yapma imkanı bulunuyor. Uygun bütçeli tatil denildiğinde kamp tatili ön plana çıkıyor. Çadır ya da karavan kiralama seçenekleri özellikle kalabalık aileler için ekonomik avantaj sunuyor. Peki ilk kez kamp yapacaklar nelere dikkat etmeli? Kampa giderken alınması gereken malzemeler neler? İşte ucuz tatilin şifreleri...
24.04.2022 Ekonomi
Nükleer saldırılardan nasıl korunulur? Nükleer saldırısı öncesinde hazırlık nasıl yapılır?
Nükleer saldırılardan nasıl korunulur? Nükleer saldırısı öncesinde hazırlık nasıl yapılır? Tüm dünya Rus Lider Putin’in nükleer adımını konuşuyor! Rusya'nın nükleer silahlar ve hipersonik füzeleri de kapsayan "caydırıcı güçlerini" özel savaş görevi durumuna geçirmesi endişelere neden olurken NATO Putin’in nükleer emri vermesini sert bir şekilde eleştirdi. NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Putin'in nükleer adımının "tehlikeli ve sorumsuzca" olduğunu söyledi. Dünya nefesini tuttu. Gözler Rusya Ukrayna müzakerelerine çevrildi. Pek çok kişi bu gelişmeler üzerine nükleer saldırılar, etkileri, sonuçları ve korunma yöntemlerini araştırıyor. Peki, Nükleer saldırılardan nasıl korunulur? Nükleer saldırısı öncesinde hazırlık nasıl yapılır? İşte detaylar…
28.02.2022 Gündem
Karasu Nehri’ne düşen genç kız için arama çalışması başlatıldı
Karasu Nehri’ne düşen genç kız için arama çalışması başlatıldı Muş’ta Karasu Nehri’ne düşen genç kız için ekipler tarafından arama ve kurtarma çalışması başlatıldı. İl Emniyet Müdürü Engin Kaloğlu ve AFAD İl Müdürü Taha Yasin Çekiç’in koordine ettiği aramada, polis ekiplerinin nehir kenarında el feneri, drone ve aydınlatma fişeği yardımıyla kaybolan genç kızı arama çalışması devam ediyor.
22.02.2022 Yaşam
E harfi ile eşya isimleri - E ile başlayan eşyalar...
E harfi ile eşya isimleri - E ile başlayan eşyalar... İnsanın hayal gücünün eseri olan eşyalar tasarlanırken ilk olarak hedeflenen eşyanın bir işe hizmet etmek için üretilmesi olmaktadır.
18.02.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

El Feneri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki el feneri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.